ארגנטינה קלאוסורה 2011: שוק הירקות נפתח

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏9/2/11.

1. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

ואני אוסיף שהיריבה של חימסיה, הורקאן או קילמס תהיה סן מרטין מסן חואן. או במקרה ההזוי שסן מרטין תנצח בלגרנו ואוניון תפסיד לפרו קרייל בפער כולל של מעל שישה שערים, היריבה תהיה אוניון בעוד סאן מרטין תעלה ישירות מהמקום השני.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/6/11
  2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

העונה ב-B הפרש השערים קובע ואין משחק מכריע במדיה של שוויון נקודות?

3. itay7 Member

רגע, אז אם יש שוויון משולש איך זה הולך? משחק הכרעה בין שתיים או מעיין ליגייה? ואם יש שוויון שם מה קורה? אההה זה כ"כ מסובך!

4. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

זה מסובך? זה מסובך? נראה לי שגם אם אנסה להבין עוד 10 שנים איך הולכת שיטת האליפות בבראזיל אני לא אקלוט. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

5. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

רק במידה ויש שיויון בכל הפרמטרים נקודות, הפרש שערים, שערי זכות, תוצאות בין הקבוצות רק אז יבוא משחק מכריע.

אגב, יחס השערים הכללי כרגע הוא פלוס ארבעה לסן מרטין סן חואן ולא ההפך כמו שרשמתי.

6. אסף ראסינג Member

פרסום ראשון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx :
    במסיבת העיתונאים שנערכה, בה דיבר נשיא ראסינג והמאמן מיגל אנחל רוסו, הודיע הנשיא כי 'למרות שביעות הרצון של המועדון מעבודתו של המאמן, לא יחודש החוזה שלו, שמסתיים ב30 לחודש'.

המאמן אמר שהוא יעמוד על הקווים במשחק הקרוב והאחרון לעונה נגד ולס, וזה יהיה משחקו האחרון במועדון.

אני אישית מרוצה והייתי רוצה לראות את ראמון דיאס

7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

כמו שהיה באליפות האחרונה של בוקה (עם טיגרה וסאן לורנסו) באפרטורה 08 - שלושה משחקים במגרש ניטרלי שהאחרונה תמשיך משם למשחקי המבחן. פה הפרש השערים וכמות הכיבושים כבר קובע. אם יש שוויון אחרי זה זו שאלה טובה, לא הגענו לזה עוד (פעמיים בהיסטוריה היה משולש כזה עד כה).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/6/11
  8. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

אני מניח שיקחו את התוצאות/הפרש שערים/שערי זכות/טבלה פנימית של הליגה. או שפוט נעשה מה שדון חוליו רוצה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

9. gilad16 Member

אסף, יום ראשון "חוגגים" סיום טורניר במאש?

לא רוצה את דיאס, האופי שלו מגעיל והוא לא יבוא למועדון שלא מוכן לשים מיליונים על רכש או שהוא יבוא ויעשה בלגן. שיביאו את צ'ולו, זה יהיה קלאסי. רק לא באסילה או מרלו!

10. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

לפי אולה צ'ולו אכן בדרך, ראסינג מעונינים צ'ולו בעצמו מעוניין, אומנם עדיין יש כמה פערים אבל נראה לי בסופו של דבר זה יקרה

בליגה השנייה, מלבד שתקבע באופן סופי העולה השנייה, העולות למשחקי המבחן לעלייה וגם היורדות למשחקי המבחן לירידה (מרלו, סן מרטין טוקמאן, דפנסה וריבדביה) נלחמות נגד שתי הכרטיסין האלו. יערך גם משחקו האחרון בקרירה של חואן מנואל הרבז'ה. הדוקטור כפי שמכונה עבר כמה תחנות בקיירה המפאורת שלו את הקרירה בקבוצה בוגרת התחיל בגיל 20 בולס סרספילד בשנת 2000 לנואבה צ'יקגו כעבור שנה אחד עבר לקולון סנטה פה ולקילמס (חזר לקדנציה נוספת ב2009/10) משם המשיך לשתי עונות מחוץ לכדורגל הארגנטינאי (אינטרנאסיונל וברסלונה) שיחק גם במארקייבו מוונצואלה, ארחנטינוס, גודוי, חימנסיה חוחוי ופרו קרייל קבוצתו העכשווית.

קליפ פרידה מפרו

http://www.youtube.com/watch?v=mHyhyRAYmqw

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/6/11
  11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

תודה יניב, מעניין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

ראמון דיאס איבד קצת מההילה שלו לאחרונה, אבל עדיין מחזיק ברקורד מדהים. אני אשמח אם אדגארדו באוסה מליגה דה קיטו יחזור לארגנטינה, הפעם לראסינג, או לחלופין חורחה פוסאטי אם נמאס לו מהמיליונים במפרץ.

סימאונה? מבחינתי הוא עדיין סימן שאלה, אבל המחויבות שלו למועדון מחזקת את מועמדותו כמו גם הרצון אולי לכפר על השחרור המטופש בזמנו. אבל אני עדיין מעדיף מאמן יותר מנוסה כמו השלושה הנ"ל.

הבאסה שכל שלושת השמות האלו יקרים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

12. אסף ראסינג Member

אני מודה, אני רציתי דווקא את ראמון דיאס.
    כמו אליאס, גם אני יותר מחזיק מהמאמנים המנוסים, ומשום מה אני רואה אותם משתמשים בג'יו יפה.

לא יודע למה, פשוט לא מסתדר לי שסימאונה יחלק לג'יו הוראות, זה פשוט לא זה.
    באופן כללי אני גם לא כל כך מחזיחק מסימאונה כמאמן, לא יודע למה
    מה שכן, אני יודע בוודאות שהוא אוהד הקבוצה ולא אחד ששחק אותה, אז זאת נקודת זכות אחת.

הראיון של מרלו ב'אולה' ריגש אותי, ותמיד נחמד להיזכר בקסם ולדמיין סיבוב שני (למעשה שלישי בפועל), אבל צערי זה לא כ"כ ריאלי

13. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

מחר נדע מי הם שתי הקבוצות מהם מיפרד ומיהם שתי הקבוצות שילכו למבחני ההישרדות בנוסף יורכעו גם הליגה השנייה (PRIMERA NACIONA B) לאחר שהעולה הראשונה (ראפאלה) כבר הוכרעה מזמן וגם נקבע שפורמלית היא האלופה, העולה השנייה ככל הנראה תהיה אוניון סנטה פה שמוליכה בשלוש נקודות על פני השלישית סן מרטין סן חואן (הפרש שערים 4+ לטובת סן מרטין) אוניון תזדקק לנקודה מול פרו קרייל אואסטה ואילו סן מרטין תזדקק לניצחון מול בלגרנו הרביעית שתשחק במשחקי הפרומוסיון של העלייה בלי שום קשר ובמקביל תקווה להפסד של אוניון.
    בתחתית קומוסיון וטירו אומנם כבר ירדו ליגה וגם המקום ה-18 כבר הוכרע שאינדפנדיינטה ריבדביה תשחק במשחקי הפרומוסיון (מול המנצחת בגמר הפרימרה B) בלי שום קשר היורדת הפוטנציאלית הנוספת תהיה אחת מהשלוש דפנסה וחוסטיסיה/סן מרטין טוקומאן ודפורטיבו מרלו.

2.אוניון סנטה פה 66 (9+)
    ----------------------------------
    3.סן מרטין סן חואן 63 (13+)

אוניון-פרו קרייל אואסטה (ישבת, 0:00)
    סן מרטין סן חואן-בלגרנו (שבת, 0:00)

---------------------------------

16.מרלו 1.280
    17.טוקומאן 1.253
    18.דפנסה 1.247

משחקי המחזור

אוניון-פרו קרייל אואסטה (שבת, 0:00)
    סן מרטין סן חואן-בלגרנו (שבת, 0:00)
    --------------------------------
    טירו פדרל-דפורטיבו מרלו (ראשון, 21:10)
    דפנסה וחוסטיסיה-רוסריו סנטרל (ראשון, 21:10)
    אלמירנטה בראון-סן מרטין טוקומאן (ראשון, 21:10)

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/6/11
  14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לא ברור לי מה הבעיה שסימאונה יחלק הוראות לג'יו. אחד מאמן, אחד שחקן. ג'יו לא שונה משום שחקן אחר. חוץ מזה שסימאונה כבר לקח אליפות עם ריבר ככה שמדובר במאמן שכבר בגיל צעיר השיג משהו. לא חושב שהוא יהיה רע לראסינג. מה שכן, עם קארבונרו זה ששחקן שרוסו רצה, אז כנראה שהוא כבר לא יגיע.

15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

ההשפעה של רוסו על איזה שחקנים יגיעו היא לא גבוהה, לדעתי הכוונה שאמרה "רוסו רוצה אותו" היא שרוסו ראה בעין טובה את הבאתו של השחקן שפודסטה קידם את החתמתו ולחץ עליו לקבל. לא שהיה צריך לחץ, אבל פשוט לא רוסו הוא זה שיזם את הפנייה אליו.

סימאונה לקח אליפות עם ריבר וטורניר אחרי עם סגל חזק באותה מידה על הנייר הוביל אותה למקום האחרון, הוא עדיין צריך להוכיח את עצמו. אבל גם אני לא רואה בעיות שך אוטוריטה, סימאונה כבר הסתדר עם פיגורות הרבה יותר קשות ובגיל צעיר יותר, אל תשכחו את מי הוא אימן באסטודיאנטס לפני כמה שנים טובות. גם לא ידעתי שג'יו בעייתי אם זה מה שאסף רמז (?).