ארגנטינה קלאוסורה 2011: שוק הירקות נפתח

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏9/2/11.

1. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

כמה שזה מבאס העובדה שעשר דקות לפני המשחק נרדמתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx העיקר הניצחון והכי חשוב עידן, אליאס, איתי, אסף ןAKADAMIA (סליחה, שכחתי את שמך) גם לנו יש קולמביאני ח-א-ר-י-ו :aaa021:

2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אין לכם קולומביאני חאריו, יניב, יש לכם קולומביאני שנולד בשם חאירו פרננדו קאסטיז'ו, שמשום מה שאתה אוהב לשבש את השם שלו..... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

3. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

טוב סבבה אבל בתכלס מה זה משנה מצידי שיקראו לו מסעוד, העיקר א-י-ז-ה ג-ו-ל.

נ.ב.

קבררה :aaa021: :aaa021:

4. Diablito Member

חאריו חחח..
    משחק לא רע של הקבוצה.. עדיין אני לא מרוצה..
    בסה"כ לדעתי לא ראינו יותר מיום פנומנאלי של ניקו קאבררה שהיה מעורב בכל ארבעת השערים..
    ניואלס הייתה אפאטית לחלוטין, ובכל זאת אני שמח שהקבוצה השכילה לנצל מצבים (אחת הבעיות העיקריות) בצורה מקסימלית.

אני מקווה שנמשיך לשחק בצורה הזו, אין ספק שהקבוצה לא צריכה להיות בבוץ שהיא מצוייה בו עכשיו,
    ומה נשאר לקוות רק שהסגל ימשיך לרוץ ולאסוף נקודות בליגה ובגביע.

por q al rojo lo quiero lo vengo a alentar
    en las buenas
    y en las malas mucho mas!

:aaa025:

5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לצערי אין לי זמן להכין סיקור מחזור, אבל כמה הערות על המחזור:

* בוקה - כמה נותר לפאלסיוני? עכשיו לריקלמה, שחזר מפציעה, יהיה מקום כנראה (?). אבל לא בטוח שזה יספיק. סאן לורנסו לא הרשימה מדי בקרב הזה, אבל גולאסו של טורס.

* ריבר - סופגת לראשונה בטורניר, הגול הראשון מגיע משגיאה קשה של צ'יצ'יסולה שיפנה בקרוב מאוד את מקומו לקאריסו המחלים. הילד נראה לי שוער טוב, 4 משחקים לא ספג וגם במשחק הזה אומרים שהיה לא רע מלבד הטעות. קורה. חוטה חוטה לופס פחדן שמסרס את הפוטנציאל ההתקפי שקיים בריבר, חבל בשבילם. חלוץ בודד, ולא מהסוג שאוהב לשחק בודד (פאבונה). הנצחונות של אולימפו והורקן מקרבות את המיליונרים לקו האדום. ולס חזרה בתמונת הליגה, סילבה התעורר וחגג בצורה מגוכחת. מרטינס נפצע לכמה שבועות, מכה למועדון.

* הכדורגל של ראסינג מדהים, ביטלו לחלוטין קבוצה סבירה למדי ובשעה טובה לא ספגו מביצ'י פוארטס, אבל זה מעבר לאיכות, זה גם האסתטיקה. גוטיארס עם 5 שערים בשלושה משחקים וקצת, בראש טבלת הכובשים יחד עם פוארטס. האוצ'ה עם שלושה בישולים ושער. ז'אקוב עם מסירות א לה צ'אבי נהיל את המשחק בצורה מושלמת.

* אינדפנדייטה מנצחת לראשונה בטורניר, הצגה של שחקן אנמי דווקא לרוב - ניקו קאבררה. שער לסילברה שבדיוק חגג 34. ניואלס פאתטים, הזקנה תפסה את סקיאבי בפגרה, את פואנטס מזמן.

* באנפילד ברצף ומשתפרים לאט לאט, בלי ה"כוכב" האורוגוואי המאכזב. שימו לב לכובש שער הניצחון, ביצוע יפה, "צ'וקי" פריירה הצעיר שחזר מהסדאמריקנו. יש עתיד.

* ניצחון בכורה להורקן על קילמס שעדיין עם אפס נקודות. הבנתי שהיה משחק ברמה של ליגה איזורית במקרה הטוב... קילמס כבר ב-B, אל גלובו נאבקים.

* אול בויס בצלילה ומסתבכים בתחתית, אולימפו ממשיכה במסע ההחלצות ומאג'יולו ממשיך לנגוח שערים. כמה מורחקים יש כבר לאול בויס בחמישה משחקים, 4-5? סימן ללחץ או שיפוט עוין?

* ארחנטינוס משיגה ניצחון ראשון אחרי 4 תיקו, יחד עם התוצאות בגביע, בפאטרנל מרוצים. העלתי קודם כבר תקציר מהמשחק, ההחמצות של הרנאנדס מומלצות לצפייה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

* אסטודיאנטס האלופה ממשיכה לא להרשים גם עם ורון, הפעם הפסד לגודוי קרוס משער מקרי של דאמונטה (לא כובש ידוע במיוחד) ששומרת על אי יציבות. הפציעה של פרנאנדס בשפיץ מתגלה כמשמעותית כשבריסו בוחר בגונסאלס החלש כמחליפו.

סרטונים מ OLE:

הגולים
    הכסאח של המחזור - מאמיטה, איזו בעיטה של באראסה מבאנפילד.
    הצלות המחזור (שוערים)

לינקים לטבלאות אפשר למצוא בתחתית הודעת הפתיחה של הדיון

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/3/11
  6. itay7 Member

מישהו יכול לחוות דעה על אלחנדרו פרצוטי? קריסטל החתימה אותו היום, ומעניין לדעת אם חוץ מהשם הדומה, גם יכולתו תהיה דומה לזו של פרנקו רצוטי בזמנו...

7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

פרנקו, מבלי להיות שחקן גדול, עושה עלי רושם יותר טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

האמת, אני לא מכיר אותו כל כך טוב, שיחק מעט מאוד בפרימרה, אבל בעונת הירידה של צ'קריטה הוא עשה רושם של שחקן סביר להתחשב במצב הקבוצה. המעט שאני זוכר ממנו, זה בגלל השיער כנראה, אחרת אין סיבה הגיונית. בחימנאסיה הוא לא הצליח יותר מדי אני חושב, גם לא ראיתי אותו כמעט שם. אני אישית לא זוכר ממש לעומק איך הוא שיחק, אבל לא העריכו אותו יותר מדי (גם לא ירדו עליו מצד שני).

מהמעט שאני זוכר, שחקן פרווה קצת - לוחם ומחלץ הרבה כדורים, אבל לא גרזן שלא ניתן לעבור. אחראי שלא מאבד הרבה, אבל לרוב נותן פס לזה שליד ולא תורם למשחק ההתקפה. קצת מוגבל עם הכדור.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/3/11
  8. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

השידור לשבוע (בארץ) יום ראשון 23:05, ראסינג-אסטודיאנטס ספורט 2.

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

עוד מעט (כשעה) נבחרת ארגנטינה ב'\מקומית\פיקציה של סוכנים (כל אחד ודעתו הוא) תערוך בכורה רשמית בעידן של באטיסטה מול נבחרת, לא בסגל מלא אבל הרבה יותר משל היריבה, של ונצואלה. המשחק יערך בסאן חואן ויחנוך את האצטדיון החדש שנבנה לכבוד הקופה אמריקה בהשקעה של כ-25 מ' דולר.

ההרכב, שאושר על ידי באטיסטה:

גארסיה (בוקה)
    פיז'וד (ראסינג), ל.לופס (ארסנל), מאידנה (ריבר), רוחאס (גודוי קרוס)
    צ'אבס (בוקה), ז'אקוב (ראסינג), ואלרי (לאנוס)
    מוראלס (ולס), מואוצ'ה (בוקה) ד'פדריקו (אינדפנדיינטה)

עוד בסגל: מרצ'סין (לאנוס); מונסון (בוקה), קילס (קולון), טוביו (ולס), דיאס (ולס) ; רינאודו (חימנאסיה), אאואד (חימנאסיה) ; ספרדוטי (ניואלס).

הרכב מאוד התקפי, בגלל אופי השחקנים ולא רק ההצבה, במערך שבאטיסטה מתכנן גם לנבחרת "הרשמית", 4-3-3. היו כמה פציעות ומכמה קבוצות לא ניתן לזמן, כך שאפשר לצחוק על הסגל הבדיחה הזה או לטעון שיש פה 2-3 שחקנים ששווה להריץ ולבדוק מדי פעם למקר הצורך - הכל תלוי מאיזו גישה אתם מסתכלים על הפרוייקט הזה.

10. Diablito Member

מישהו מתכוון להשאר ער ולראות את החרטה הזאת? (אני ער במקרה)
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

תאכלס זה חארטה, אבל אני רוצה לראות את המגרש בתחילת המשחק, אח"כ לראות אם לזרום עם המשחק או לא. האמת שיש בהרכב מספר שחקנים שאני אוהב או מעריך, ככה שיש סיכוי שאני ארדם עם המשחק פתוח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

אצטדיון נחמד עם זווית שידור לא רעה, עכשיו אפשר ללכת לישון

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/3/11
  12. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

מאמנה של אינדפנדיינטה לשעבר דניאל גארנארו הוצג היום בקבוצת סן מרטין סן חואן מהליגה השנייה כמחליפו של דריו פרנקו, הקבוצה שהוליכה את הטבלה נכון לנעילת הסיבוב הראשון נמצאת במקום הרביעי (מוליך לפרומוסיון) עם 36 נקודות בצוותא עם אינסטיטוטו ואלדוסיבי ומרוחקת 9 נקודות משתי המוליכות אתלטיקו ראפאלה ואוניון סנטה פה.

13. gilad16 Member

ואף מילה על ליגת החלומות? איזה גרועים אנחנו

14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לי דווקא הלך בסדר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx יניב אני מקווה שאתה עורך שינויים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

ארגנטינה 4 - ונצואלה 1 - ראיתי מחצית והלכתי לישון. שמחתי לראות את ז'אקוב מנהיג את הנבחרת כמו בראסינג, משחק מצויין לפלאקה. גארסיה לא יכול לעמוד בשער של הנבחרת, גם לא המקומית, הוא גם לא יכול לעמוד בשער של בוקה כנראה, בספק שהוא יכול לעמוד בשער כלשהו. אצטדיון נחמד, היציעים לא צמודים לדשא בחלק של הפופולרס, אבל השיפוע הופך אותו לדי בייתי. יפה לראות את תושבי סאן חואן מגיעים במספרים יפים - 300 ומשהו הפועלים שעבדו על הקמתו קיבלו כרטיסים חינם כמובן.

15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

שאלה לגבי חביאר גארסיה. האמת שלא יצא לי לראות אותו אבל אם איני טועה, כמו אוסטרי גם הוא סומן כפרוייקט עתידי. איך הוא מראה יכולת כ"כ גרועה ועדיין נלקח בחשבון לנבחרת? שלא לדבר על בוקה, שכמו שהם נראים הייתי מחליף את כל ה-11. אז בוא נגיד במועדון מילא, אבל איך באטיסטה מזמן אותו למשחק לאור יכולתו? אין שוערים אחרים טובים יותר בליגה המקומית? (שאלה רטורית).