Boca suffered more from Migliore than Racing, he had two errors in the libertadores that let Flu pass them. Racing should loan keeper, navarro or one of river's keepers. even let their youth keeper play, the Academy developed two good keepers like Bizarri and Romero, for sure it's better than the three clowns.
לא חושב שבוקה סבלה יותר מראסינג עם מיגליאורה, שכן הוא לא נהייה שם שוער הרכב קבוע ואם כל הכבוד הם שיחקו חרא מול הברזילאים. הוא גם עלה לנו בתיקו בקלאסיקו באפרטורה שבבעיטה היחידה של הרוחו במשחק למסגרת הוא הדף ישר לרגלי רולפי בצורה עלובה..בתור שוער מחליף (כמו שהיה אצל הבוסטה) הוא אופציה טובה, הבעייה שאצלנו הוא צריך להיות ראשון. נאבארו לא ידרוך בראסינג ואי אפשר לשאול שוער עכשיו כי סיימנו את 4 מקומות הרכש שלנו. ניתן רק להביא שחקן חופשי אחד עד המחזור השישי, אם ההתאחדות תאשר זאת. כרגע אין שוערים פנויים ומבין השחקנים החופשיים יש כל מיני אפשרויות בינוניות כמו הקשרים רולו רומרו ולאנדרו טורס. אני יודע שאתה אוהב כל צעיר ארגנטינאי באשר הוא אבל זה לא תמיד אומר שהם טובים. השוער הרביעי שמתאמן עם הבוגרת כבר שנתיים-שלוש , פיניאל, כנראה לא מספיק טוב, ממה שאני התרשמתי ממנו ברסרבה הוא לא הפיתרון. במחלקת הנוער לא מדברים כרגע על שוער איכותי שצומח, פיניאל נחשב כזה בזמנו אבל למרבה הצער הוא לא. עריכה: הצגה מדהימה של סאן לורנסו שחושפת את הבלוף של ריבר ששיחקה חרא מתחילת העונה !!!
אחרי חגיגות הניצחון בקלאסיקו על ראסינג, והאכזבה מההפסד ללובו מגיע הקלאסיקו מספר 2 לעונה של הרוחו. באיצטדיון בהוראקן תארח אינדפנדיינטה את בוקה. שתי הקבוצות פתחו את העונה בצליעה כאשר בוקה הפסידה שני משחקים ברציפות (עד אתמול, ניצחון 3-1 על הגלובו) ואינדפנדיינטה שניצחה רק משחק אחד מתחילת העונה. משחק חשוב לשתי הקבוצות שרוצות לייצר מומנטום ולשכוח את תחילת העונה החלשה. מצד אחד בוקה שחולמת על שתי אליפויות ברצף ומצד שני אנחנו שבסה"כ לא רוצים להתרחק יותר מידי מהגביעים (אם לאחד מהאוהדים פה יש פנטזיות.. אז תסלח לי מאוד...) הקלאסיקוס נגד בוקה בשנים האחרונות בשליטה של הבוסטרוס אבל לא תמיד זה היה כך. מסיבה מוזרה ערוץ הספורט מתעלם מהליגה הארגנטינאית מפתיחת הקלאוסורה, אז תהיו בטוחים שניתן יהיה למצוא שידור כאן באינטרנט. מישהו היה מאמין שאחרי ארבעה שבועות נראה את צמרת הטבלה בצורה הזו?: ארסנאל 9 לאנוס 9 חימנסיה 9 ניואלס 8 ולז 8 קולון 8 באנפילד 7 כמובן שזו רק ההתחלה ומחכים לנו עוד הרבה מאד משחקים אבל בהחלט הטבלה מפתיעה וכבר למדנו על בשרנו שקבוצות קטנות שנלחמות על אליפות ואפילו זוכות זה לא תסריט הזוי. משחקי השבוע הבא: שישי: אסטודיאנטס - ולז לאנוס - ניואלס שבת: הוראקן - חוחוי ארחנטינוס - חימנסיה קולון - באנפילד טיגרה - ראסינג ראשון: ריבר - ארסנאל אינדפנדיינטה - בוקה סנטראל - סן לורנסו שלישי: גודוי קרוז - סן מרטין
תקצירי משחקי יום ראשון למי שפיספס + כמה חדשות: ארסנאל 3 - אסטודיאנטס 1 - אחת המוליכות המפתיעות של של הטורניר כמו שציין דיאבליטו היא ארסנאל הקטנה, הרבה בזכות לגיסאמון (מלך השערים בינתיים עם 4) שאתמול הצטרפו אליו שני הקשרים המרכזיים קאסטיליאונה ופז'ראנו ביכולת מאוד גבוהה. אסטודיאנטס שיחקה בצורה עלובה שגם ההעדרות של ורון לא מצדיקה זאת, בנוסף שתי הרחקות מטומטמות על דיבורים מיותרים של גאלבאן ואלאז'ס לא תרמו למצב הרוח בפינצ'ה. ח.חוחוי 0 - לאנוס 2 - הקבוצה הבייתית היא האחרונה שנשארה בלי נקודות בטורניר ובנוסף גם צועדת אחרונה במעמקי הממוצעים, במצב שכבר נראה כאנוש. הקבוצה הצפונית דווקא הייתה עדיפה לאורך רוב שלבי המשחק אך לא הצליחה לנצל זאת לשערים, כמו מה שקורה ברוב משחקיה השנה, לבינתיים לאבורנה ימשיך כמאמן הקבוצה.האמת הוא עושה עבודה טובה מבחינת צורת המשחק של קבוצתו אך בלי נקודות זה לא שווה כלום. לאנוס עשתה את העבודה כשחזרה הבייתה עם 3 נק' אחרי משחק רע שלה בו בלט השוער המחליף מרצ'סין. רנה לימה ערך בכורה בחוחוי כאשר נכנס כמחליף. סאן לורנסו 5 - ריבר 1 - הניצחון הגדול ביותר של סאנלו על ריבר מאז 1957, למרות ששיחקה בלי באריינטוס ומנדס הפצועים ואיבדה את סולארי בתחילת המשחק. הקלאסיקו הזה שהתפתח להיות אחד החמים בשנה האחרונה עקב ארועים שונים נגמר כבר בתחילתו אחרי פתיחה מוחצת של המקומיים. שני שחקנים בלטו מעל כולם - כריסטיאן לדסמה שמראה משחק אחרי משחק למה הוא בסגל הנבחרת וגונסאלו ברחסיו שממשיך לעבוד קשה בשביל להוכיח שמקומו שם, אפשר גם לציין את סאנטנה שהגיע מוולפסבורג ואתמול הראה יכולת מאוד גבוהה כולל שער. קשה להגיד שהכתובת לא הייתה על הקיר, ריבר למרות המאזן הכמעט מושלם עד אתמול שיחקה גרוע מפתיחת העונה, אתמול הגיע הקבוצה שתעניש אותה על זה. לגורוסיטו יש עוד הרבה עבודה עם הסגל, למרות שהוא יתנחם בהופעת בכורה של גאז'ארדו שאני מאמין שיפתח כבר במשחק הקרוב. http://img125.imageshack.us/img125/2857/sanlo01.Xxx ברחסיו וסאנטנה (לדעתי) חוגגים ניצחון ענק, "המלבין" בכושר מצוין העונה בוקה 3 - הורקאן 1 - בוקה חוזרת להציג כדורגל טוב גם אם עדיין לא ברמה המצופה מהסגל המשופע בכוכבים, פאלרמו שב לכבוש אחרי בישול נהדר של מאוצ'ה, וזהו לא סתם שער שכן הטיטאן נהפך לכובש השערים הגדול בהיסטוריה של בוקה בפעם השנייה והסופית אחרי שעבר את השיא גם של הספירה המחמירה יותר. לוצ'ו פיגרואה שחוזר עם צמד מראה שיש על מי לסמוך גם אם ויאטרי יעזוב לרוסיה, כשבמרכז השדה אסה בנאבידס הצעיר מקבל הזדמנות במקום באטגלייה המושעה ומוכיח את עצמו. הגלובו ישארו עם המחמאות על המשחק הטוב שהפגינו מבחינת הנעת כדור וניסיון לשחק כדורגל חיובי, בולאטי שהגיע מפורטו ממשיך להפגין יכולת טובה שתחזיר אותו בקרוב לאירופה לדעתי. קצת חדשות: * ריינאלדו "מוסטזה" מרלו סיכם ברוסאריו סנטרל כמחליפו של גוסטאבו אלפארו שפוטר לאחר הפתיחה הרעה של הקבוצה ומצבה הקשה בתחתית. מרלו זכור בעיקר מהאליפות עם ראסינג בתחילת העשור שלאחריה אימן גם בריבר ואסטודיאנטס, הקדנציה האחרונה שלו בארגנטינה הייתה מאוד אפורה ולא מוצלחת בראסינג לפני כשנתיים-שלוש. הוא מגיע מאקוואדור אחרי שסיים את תפקידו שם בארוע בלתי נשכח בו האוהדים פורצים למגרש על מנת לסגור איתו חשבון בעוד הוא מפגין קלילות וזריזות ראויים לציון במבצע ההתחמקות... * נסטור אורטיגוסה קשרה של ארחנטינוס קיבל הצעה מנבחרת פאראגוואי לשחק בשורותייה, הארגנטינאי בן למשפחה עם שורשים פאראגוואים מפגין יכולת טובה מאוד בשנתיים האחרונות, הוא אף הודיע שישמח לשחק במונדיאל עם הנבחרת של טטה אך רק לאחר שידבר עם דיאגו על סיכוייו באלביסלסטה. * לוקאס ויאטרי החלוץ "הפורץ" של בוקה קיבל הצעה מלוקומוטיב הרוסית שמוכנה לשלם כ 5 מ' יורו על החלוץ שעוד לא עשה כמעט כלום בארגנטינה, בוקה דורשת 6 מ' ולא ברור אם העסקה אכן תתממש. בוקה תשמח למוכרו שכן בתכנון הכלכלי לשנה הקרובה הםא בנו על מכירת שני שחקנים איכותיים ועד כה הצליחו רק עם דאטולו.
מה זה!?!? ראיתי תמונה של אנחל פוארטס כרגע וזה נראה כאילו הוא בילה עם פאבינאי את החודשים האחרונים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx הוא במצב לשחק ככה ? לא ממש מוזר שכן נגמר להם הכסף והרייטינג לא מצדיק כנראה את השידור, לדעתי זה יכול להיות גם ניסיון לעשות הפסקה שלאחריה יוכלו להכניס את הארגנטינאית לערוצי אקסטרה בתשלום ללא ביקורת על זליגת תכנים. דווקא הקדימו את המשחק למיטב הבנתי, ישוחק ביום חמישי הקרוב לפני שאר המחזור.
נכון, המשחק ישוחק ביום חמישי. פוארטס לא שחקן.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx ובינתיים עוד שמן.. gordo fabiani.. בעוד יציאה לרזומה שלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
אני עוקב אחרי הליגה הארגנטינית כבר זמן מה ואני ממש לא מבין איך קבוצות באירופה לא רודפות אחרי ברחסיו אני חולה על המשחק שלו וחושב שהוא מתאים לקבוצות הכי גדולות. מישהו יודע מה עם דה ברונו ששיחק בהפועל ?
גלעד - דה ברונו מככב בליגה השנייה במקסיקו, למיטב הבנתי את מבנה הליגות במקסיקו לפחות. מה עכשיו? כבר נמאס לי לעקוב אחריו אבל אני משער שזה קשור באשתו של שחקן אחר בטח...
אני כבר לא ממש זוכר.. אם אני זוכר נכון השמן אמר משהו בסגנון שסן לורנסו זה מועדון קטן.. אחרי ההשפלה הגדולה. המשחק בין סן מרטין וגודוי קרוז הופסק בעקבות ארועים אלימים בין האוהדים של גודוי קרוז והמשטרה.. עד להפסקת המשחק היה גם כדורגל לא רע בכלל והמשחק הופסק בתוצאה 1-1
בלתי אפשרי לעקוב אחרי היציאות של פאביאני כבר, מהפגרה והחתימה בריבר לא מפסיקים לשים אותו בכותרות, מינימום שחקן נבחרת אפשר לחשוב...שהוא היה בקבוצות קטנות היו מצטטים במינון סביר ואפשר היה לצחוק ממנו, עכשיו שזה כל יום כבר נמאס. העימותים של הבאררה של גודוי קרוס עם המשטרה כבר נמאסו, הקבוצה הזאת תשלם ביוקר בסוף על התנהגות האוהדים שלה וחבל, בעיקר עכשיו שהם נמצאים בתקופה טובה והתרחקו קצת מהירידה. לא יודע מה הסיבה שהקדימו את המשחק אבל אני חושד שיש לזה קשר לניסיון לצמצם את כמות האוהדים במגרש עקב צפי להתפרעויות, מה שלא עבד בדיעבד... קצת חדשות: :aa1: - אגוסטין אוריון - שוערה של סאן לורנסו - קרע את הרצועה הצולבת ויעדר לפחות 6 חודשים, רוסו ביקש להחתים את קאראנטה מבוקה בעקבות האירוע. זו מכה קשה לקבוצה עם הסגל הכי עמוק בפרימרה שמאבדת שחקן בעמדה היחידה שאין לה מחליף ראוי, השוער המחליף כבר עלה לה בהפסד בגביע ועכשיו עם הפנים גם לליגה המצב לא נראה מבטיח. מבחינת הנבחרת זוהי גם צרה שכן סרחיו רומרו שבר את ידו שלשום ולמראדונה יש עבודה בחיפוש אחר שוערים ראויים. :aa1: - רודריגו פאלאסיו - חלוצה של בוקה ממשיך בשנה המקוללת שעוברת עליו, שלשום באימון הוא התנגש עם שחקן אחר, איבד את ההכרה לזמן קצר ופונה על אלונקה לבי"ח. בתשעה חודשים האחרונים הצליח פאלאסיו רק פעם אחת לשחק שני משחקים רצופים למרות שרוב הפציעות שעבר היו קלות, ביום ראשון הוא שוב יפספס את המשחק של בוקה. :aa1: - נשיא אינדפנדיינטה מכריז כי מעמדו של סאנטורו עלול להיות מושפע מתוצאת הקלאסיקו מול בוקה ביום ראשון, רולפי ,קפון הקבוצה, ביקר את הנשיא על דבריו והחגיגה נמשכת. :aa1: - אתמול ולס מבססת את עצמה כמועמדת לאליפות על חשבון הפינצ'ה שמתדרדרים, לאנוס מגלה הרבה אופי במשחק קשה מול ניואלס שסופגת הפסד בכורה השנה.
כשטיגרה שרים לך על ה-B זה כבר כואב, שלאסארו מבשל גול אחרי שהוא עובר שחקן בריצה זה מכעיס, לראות שחקנים כמו גונסאלס וקאבאז'רו עם החולצה של ראסינג גורם לך לרצות להקיא, כשסוסה כבר משחק שני ברציפות נמצא בקישור והוא אחד הטובים אתה מבין זה החרא שיש לך וטוב לא יצא ממנו.
חחחחח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx איזה סיכום, אליאס......אני מבין שהחלפת המאמנים לא ממש עזרה לראסינג? כמה הם הפסידו לטיגרה? (ממתין לתקצירים).מה המצב שלכם מבחינת הסיכום של שלוש השנים האחרונות? לא טוב?
4-1 , לא החילופים לא עזרו כי זה אותם שחקנים, בניגוד להרבה אוהדים אחרים למרות שהייתה לי ביקורת על המאמן הקודם מעולם לא טענתי שהוא שורש הבעייה. גם השחקנים לא אשמים אם אתה שואל אותי שכן הגענו למצב שאלו השחקנים בזכות 10 שנים של פירוק המועדון ע"י גורמים זרים שלקחו את הבעלות עליו, קשה לי להאשים את גונסאלס,אבלדאניו, לוסרו וכו' שהם גרועים...השחקנים נלחמים ככה שאין יותר מדי תלונות לגבי זה, הם פשוט גרועים ולא משחקים בעמדות שלהם עקב בניית סגל לא מוצלחת של המאמן הקודם (זו ביקורת שכן יש לי אבל בהסתייגות עקב המגבלות התקציביות).