ארגנטינה - קלאוסורה 09: ולס אלופה

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Franco, Feb 5, 2009.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מעללי הנבחרת ברוסיה לקראת משחק הידידות המיותר - מראדונה צפוי לתת מנוחה לשחקנים כמו מסי (לא ישחק כנראה) ואגוארו (לא יפתח כנראה), כאמור המשחק הזה נקבע בניגוד לדעת הצוות המקצועי שישתמש בו לבדיקת כמה שחקנים חדשים\ישנים, אך יותר סביר להניח שרק ירצה להעביר אותו בשלום ללא פציעות או הופעה מביכה.

ההרכב המשוער שעוד לא אושר הוא הבא:
    אנדוחאר; סאנטי, בורדיסו, אוטמאנדי, היינצה; מקסי רודריגס, מסצ'ראנו, בולאטי ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ), חונאס גוטיארס; דיאגו מיליטו וליצ'ה לופס ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx )

מצד אחד אני אמור להיות מאושר שליצ'ה יקבל הזדמנות בהרכב לראשונה בנבחרת (אולי גדול), מצד שני אני יודע שהצוות המקצועי לא סופר כ"כ את המשחק וקשה לי להאמין שגם יכולת גבוה של ליצ'ה תשנה משהו לגביו. הציוות שלו עם מיליטו דווקא מאוד מעניין, ובעיקר משמח את אוהדי ראסינג שעוד מתעניינים בסלקסיון.

אחד הדברים היחידים שמעניינים אותי במשחק הזה יהיה לראות איך בולאטי משתלב מול יריבה ברמה כזאת ולצד שחקנים ברמה הזאת. שראיתי אותו לראשונה הוא היה סתם עוד שחקן ליגה סביר, לאחר מכן הוא לא הצליח לשכנע בפורטו והושאל חזרה לארגנטינה, שם פרץ בגדול והיה שחקן הטורניר לדעתי. מאוד מעניין יהיה לראות אותו העונה, האם זו הייתה סתם הברקה או באמת שחקן גדול שפורץ, המשחק מחר יכול להיות החלק הראשון של התשובה.

:aa1: - חדשה מעניינת משוק ההעברות - ראסינג שוקלת את צירופו מחדש של פאקונדו סאבה, החלוץ (אוהד ראסינג מלידה) כבש בקצב יפה בשנתיים שלו במועדון עם בערך גול לשני משחקים, אבל לא שיכנע מבחינת יכולת במשחקים רבים כמו גם בעונה האחרונה בארסנאל. האוהד שבי ישמח לראות אותו שב (כמחליף), אבל הצד הקר והמקצועי לא רואה מה הג'ינג'י יכול לתרום מקצועית כיום.

2. benos Member

סוף סוף צעד נבון וחכם של ההתאחדות ויפה שגם הממשלה התערבה בזה והחליטה להעביר את השידורים אל ערוץ ציבורי שישדר כמה משחקים בחינם, השאלה גם היא איזה משחקים ישודרו בכל מחזור ואם זה ישפיע גם על השידורים של צ'רלטון.

שמעת ששאפר דווקא עושה חיל במשחקי קדם עונה? דווקא יכול להיות לא טוב השילוב שלו עם שאר הלגיון הארגנטינאי של בנפיקה.

-ג'ונתן בוטינלי נקנה ע"י סאן לורנצו ב1.3 מיליון יורו אחרי שבילה את הקלאוסורה עם הקבוצה בתור מושאל.
    אחרי שנקנה בקיץ שעבר ע"י סמפדוריה ב-3 מליון יורו והתחיל את העונה לא טוב כנראה הבין שהקבוצה הזאת לא בשבילו.
    רכישה ממש חשובה לסאן לורנצו לקראת העונה הבאה אחרי המשבר שהיה להם בקיץ, בוטינלי יכול לעזור מאוד לקבוצה שתיבנה יותר על שחקני בית אחרי שהתבססה על שחקני רכש בשנים האחרונות.

Last edited: Aug 12, 2009
  3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אליאס, זה בשבילך. בתקשורת הקולומביאנית פורסם כי אסטודיאנטס הגישה הצעה לאינדפנדיינטה מדיין לשאול את כוכב הקבוצה, החלוץ ג'קסון מרטינס, לחצי שנה עם אופציה לרכישה. ג'קסון בן ה-23, הצטיין במדי הקבוצה בשנה שעברה (שנקטעה מהר עקב פציעה קשה) וחזר לטורניר הנוכחי בכושר מצויין וכאילו לא קרה כלום, כבר כבש 3 שערים ב-5 משחקים. למרות זאת, נשיאה של מדיין, חורחה אוסוריו, שלל על הסף את ההצעה ואמר כי ג'קסון יימכר בלבד ורק תמורת סכום כסף יפה. מעניי לראות אם אסטודיאנטס, שזקוקה לחלוץ לאחר עזיבתו של פרננדס, תשפר את הצעתה עבור חלוץ שיכול לשתף פעולה מצויין עם בוסלי. (למרות ששניהם משחקים כ-"9").

4. benos Member

פיורנטינה עומדת להחתים שניים מהשחקנים הצעירים היותר מוכשרים שמשחקים כיום בליגה.

הראשון הוא הקיצוני/חלוץ בן ה-19 של לאנוס אדוארדו סאלביו שמאוד הרשים בעונה האחרונה בלאנוס ובנבחרת הצעירה ובארגנטינה ב', סכום ההעברה הוא כ-10.5 מיליון יורו.
    לטעמי חבל מאוד שהוא עובר בגיל כזה, הוא היה צריך לתת עוד שנה- שנתיים לפני שהיה עובר.

השני שאמור לעבור זה אזקייל מוניוז, בלמה בן ה-19 של בוקה, עדיין לא ידוע אם זאת מכירה או השאלה של השחקן.
    קצת מפתיע בהתחשב בזה שהוא לא שיחק כמעט בשנה האחרונה בגלל הפציעה הקשה שעבר בברך ועדיין מחלים ממנה, בנוסף לכל לא בטוח שהוא היה מקבל דקות רבות מידי בבוקה העונה בגלל שיש לה מצבת בלמים עמוסה מאוד שכוללת את קאסרס, פאלטה, פורלין, סאורו ומורל. זאת כנראה הסיבה העיקרית למעבר שלו, מעניין יהיה לראות איך יישתלב בפיורנטינה.

5. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

איגנסיו פיאטי שחקנה לשעבר של חימנסיה יעבור לקבוצת אוניון סן פליפה (ליגה שנייה בצ'ילה) שתשאיל את השחקנה לשנה לקבוצת אינדפנדיינטה

6. xeneize Member

3-2 לארגנטינה על רוסיה, שער של אגוארו, אחר כך לופז עם שער ראשון שלו בנבחרת, ואחר כך דאטולו גם הוא עם שער ראשון בנבחרת

7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

עידן - הדבר האחרון שאמרת מסביר למה אני לא רואה ברכש כזה דבר כל כך חיובי, ג'קסון יצפה לדקות משחק אך אצל בקבוצה די אפורה כמו הפינצ'ה (לטוב ולרע) אני לא רואה לטובה הרכב עם שני 9 טבעיים, למרות שלשנייהם יש כדורגל.

יניב - נאצ'ו פיאטי זה שחקן שעקבתי אחריו די מקרוב בשנים האחרונות, כל הזמן היו שמועות על מעבר לראסינג, הייתה לו ירידה חדה ביכולת בטורניר האחרון אבל מדובר בשחקן ליגה בהחלט ראוי. נאצ'ו כבר היה סגור בסאן לורנסו שבסוף סגרה עם לאיבה מגודוי קרוס, אתם הרווחתם מזה ומהסכסוך שלו עם הנהלת הלובו.

מאחל לו רק טוב, לא ברור לי איך שני מאמנים ברצף התעלמו ממנו בראסינג והעדיפו את גונסאלו גארסיה, שחקן מאוד מוכשר אבל דפוק בראש. לא מאמין שהוא יגיע לנבחרת יום אחד, אבל דווקא בעמדה שלו יש סיכוי גם לשחקנים בינוניים מאוד אז לא לאבד תקווה חוסה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

בקשר לזכויות שידור, אין פה קשר לנבון או לא, אני גם שמח שערוץ 7 ישדר את המשחקים (זה עדיין לא בטוח) אבל הכל עניין כמה כסף יכנס לכיס של גרונדונה ודווקא עכשיו נראה לי שהקבוצות יקבלו אפילו פחות. מה שמעמיד באור קצת מגוחך את דחיית הליגה בשבוע, צעד שעכשיו אין הרבה שמפקפקים בכך שנועד ללחוץ על הממשלה ואין לו שום קשר למצב הכלכלי של הקבוצות. גרונדונה ממשיך לעשות חייל בעסקיו וכמה סמלי שהערב הוא הכניס כמה מליונים לקופה (של מי?) על ידי המשחק ברוסיה.

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

ליצ'ה קיבל 45 דק' שזה שווה לסה"כ הדקות שקיבל בכל עידן קוקו (בהתפרסות על 4 משחקים), בדקות האלו הוא נראה טוב ותרם רבות למשחק ההתקפה בעזרת תנועה בלתי פוסקת (לדוג' בגול השלישי). בולאטי גם השתלב יפה במערך והראה כמה טוב שגאגו לא נמצא, אני לא חושב שבולאטי צריך לשחק אבל אין ספק שקשר שכן מאיים על השער ומצטרף להתקפה מוסיף הרבה יותר משחקן אנמי שגאגו, ורון אמור לתפוס את העמדה הזו בהמשך. בגול השלישי ראינו דוגמא טובה להצטרפות של בולאטי שפינה את השטח לדאטולו (אינשאללה יפרוש עם הופעה וגול בנבחרת).

קאטה דיאס זה לשחק עם פחות שחקן, דווקא בורדיסו בהחלט סביר לאור העדרותו של דמיצ'ליס והשילוב הבלתי אפשרי לדעתי בין היינצה לאוטמאנדי, מכיוון ששניהם משחקים בלם קדמי וארגנטינה לא רגילה לשחק עם קו אחד מאחורה. פאפה עדיף על היינצה באגף וחונאס צריך לשחק רק במידה וגאגו בחוץ, ככה שיהיה לפחות עוד קשר שמאיים על השער להוציא את מקסי.

Last edited by a moderator: Aug 13, 2009
  9. riquelme1 Member

ליסדרו לופז חלוץ אדיר, מחזיק מימנו מאוד, אחד הסקוררים הטובים באירופה.

לא מבין מה הזילזול שלך בקאטה דיאז, בחטאפה הוא לא כזה גרוע, ובכלל לארגנטינה יש בלמים זוועתים, והוא דווקא בין הכי פחות.

10. JR-Riquelme Member

ג'ונאס אדיר...
    עושה עבודה של 3 שחקנים על המגרש... מבחינתי הוא הראשון שצריך לפתוח

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לא מזלזל, אני אומר שהוא משחק רע מאוד, הערב הוא היה גרוע ובכל הזדמנות אחרת שקיבל בנבחרת הוא היה גרוע או בינוני במקרה הטוב, גם אם כל הבלמים של ארגנטינה אכן כל כך גרועים הוא אפילו יותר.

12. Bujuga Member

איזה עבודה, איזה כושר, שחקן מעולה...אני לא מבין איך הוא משחק בליגה השניה באנגליה ולא נמכר לשום קבוצה איכותית בפרמייר או בליגה ראשונה כלשהי, הבן אדם עובד בכל האגף, מרביץ ספרינטים להגנה, גם בשמאל וגם ששיחק בימין.

Last edited: Aug 13, 2009
  13. riquelme1 Member

שחקן מצויין שהתפתה לכסף באנגליה והרס לו את הקרירה המקצועית, במאיורקה היה לו כל כך טוב, הוא פרח והיה אחד השחקנים הטובים בליגה, הלך לאנגליה ירד ליגה, במאת אני לא מבין איך הוא נשאר שם ולא חוזר לספרד או הולך לליגה שיותר מתאימה לו.

14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הבעייה של חונאס היא שהוא לא מאיים על השער, קשר בתפקידו חייב לבעוט יותר, להגיע יותר למצבים, ובמקרה שלו כמובן לכבוש יותר (למרות שבנבחרת הוא כבר כבש). שקוקו זמן אותו למשחק מול ברזיל בזמנו הרבה גבות הורמו, אבל הוא הצליח לנצל את חוסר העומק בעמדה ולתפוס מקום חזק בסגל, גם ההרחקה המטופשת של די מאריה עזרה לו לבסס את מקומו באגף שמאל.

היום הוא היה נהדר כהרגלו

15. xeneize Member

פאבלו פיאטי ואיגנאסיו פיאטי אחים?