ארגנטינה - קלאוסורה 09: ולס אלופה

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Franco, Feb 5, 2009.

1. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

חימנסיה לה פלאטה מנצחת 2-0 את חוחוי וניצלת מהירידה הישירה ותשחק בפרומוסיון מול רפאלה, סבסטיאן רומרו העלה את הלובו ליתרון לאחר ארבע דקות, אותו רומרו סגר עניין באופן סופי בדקה ה69, הנס שלו קיוו הקדושים מטקומן לא קרה עקב הניצחון של הלובו וההפסד שלה ללאנוס 3-2 סאנד העלה את לאנוס ליתרון כבר בדקה הראשונה, דניאל ואגה השווה 7 דקות מפתיחת המחצית השנייה , סאנד בשני שלו העלה את לאנוס ליתרון כעבור 11 דקות, חורחה סוראנו השווה שוב לאחר עוד 11 דקות אבל המילה האחרונה הייתה של דייגו לאגוס 4 דקות לסיום .

2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

חבל שמשחק אליפות נאלצים לשחק על כזה משטח מזעזע....ומה זה כל הברד הזה??? זה כדורי טניס, לא ברד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ....צודק השופט שהוריד את השחקנים, נקווה שייפסק בקרוב. עד שמצאתי ערוץ שמשדר לא רע בלי הפסקות, נעצר המשחק.

3. תומר22 Member

שער חוקי של דומינגז נדמה לי, נפסל בצורה שערורייתית. הורקאן מקופחת, אפילו השדרים הרומנים בקישור שלי מסכימים.

דיברו על השפעת, על האלימות, ובסוף בא הברד. אין דברים כאלה.

4. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

22 דקות מפתיחת משחק האליפות המשחק מופסק עקב הברד

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי אלוהים פתח באינתיפאדה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    מה שיורד מהשמיים באזור בואנס איירס פשוט מדהים. זה לא ברד אלה אבנים!?!
    טוב מאד שהמשחק הופסק.

תשפטו בעצמכם אם התחזית נכונה...

http://www.weatheronline.co.uk/karten/AG/0000000002.Xxx

Last edited: Jul 6, 2009
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין ספק שהיה שער חוקי, אבל ברגע שההגנה יוצאת למלכודת נבדל ברב הפעמים זה באמת נראה כמו נבדל...

7. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

מה עוד יקרה במשחק הזה ?

8. תומר22 Member

זה הזמן להגיד שהשוער הזה, מונסון, הוא אחת מהפתעות העונה. שוער העבר אובלדו פיליול אמר לפני שבוע שהשוערים שווים ברמתם, אבל במשחק האליפות אחד מהם יתעלה ויכריע את המשחק. נבדוק את האבחנה שלו עוד שעה.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני נהנה מהמשחק. ולז לדעתי משחקת יותר טוב, אבל הורקאן למעשה כבשה ופגעה במשקוף לאחר כדור נייח. אני גם מאד מתרשם מהשופט, השעל שנפסל היתה יותר הטעות של הקוון מאשר השופט. בפנדל הוא צדק כמו באינספור החלטות אחרות. הוא נותן למשחק להתפתח ובנתיים רואה מצויין מתי יש עבירה ומתי יש נפילה.

אני צופה במחצית השנייה משחק לא פחות מעניין. אגב הפנדל נבעט בצורה גרועה, ההצלה היתה מצויינת, אבל אם הבועט מצליח לבעוט את הכדור לפינה לשום שוער אין סיכוי בעולם.

10. תומר22 Member

מסכים. ולס באמת עדיפה עד עכשיו ודווקא היא משתמשת יותר במשחק המסירות המהיר. הורקאן נראית לחוצה יותר ומתקשה לשחק את הכדורגל שאפיין אותה במשך העונה. כל זה לא מונע מדה פדריקו להיות הטוב על המגרש, פשוט כישרון גדול.

11. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

דווקא לאחר ההרחקה של קובארו דווקא אז מקסי מוראלס מעניק (כנארה) את האליפות לולס

Last edited by a moderator: Jul 6, 2009
  12. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

המאמן של הורקאן עוד שניה יורדות לו דמעות...הוא כל כך עצוב ובהלם.

ואחרי השער שיחקו מקסימום דקה, דקה 91 עכשיו וקודם לקח שעה עם חגיגות הכיבוש והאדום...ועכשיו בלגאן בין הספסל של הורקאן לקהל של ולז...

עריכה:בדקה ה96 מחדשים את המשחק שמאז הדקה ה 83 שיחקו דקה אחת

13. תומר22 Member

חבל שהאליפות תוכרע על טעות שיפוט קשה (נוספת, אחרי השער שנפסל להורקאן במחצית הראשונה). לפני שמקסי בעט היה פאול קשה על השוער, אבל השופט משום מה לא התייחס.

14. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

ולז אלופה...לא ראיתי בערך כלום העונה חוץ מאת המשחק הזה... עכשיו כשיש לי צלחת לווין יצא לי לראות 2-3 משחקים קבועים בכל מחזור

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא בטוח לגבי השער. במהלך ההילוך החוזר השלישי כבר לא הייתי בטוח שאכן היתה עבירה. ברצינות, השוער והחלוץ הלכו שניהם לכדור והיות שמונסון לא הלך לכדור בידיו הוא עשה לדעתי טעות. השופט שבהחלט שיבחתי עד לשער בא לדעתי ממש מספורט אחר, ראגבי...כעיקרון אני ממש אהבתי את השריקות שלו, אבל בשער ובדקות אחרי זה הוא ממש איבד את השליטה.

בכל מקרה הורקאן יכולה לטעון לקיפוח מצד השופט והקוון, אבל ולז סארספילד תקפה ממש כל המשחק. מבחינתי על היוזמה היא ניצחה בצדק, אבל אני חייב להודות שהתאהבתי מחדש במשחק הכדורגל. אלוהים ישמור איזה בלאגן! זה היה נראה כמו שנפתחה הערב מלחמת העולם השלישית :aaarofl:

אליאס, אחרי המשחק הזה אני אתחיל לעקוב ביתר רצינות אחרי הליגה בארגנטינה. אני נהנתי הערב!
    אגב מי היתה האישה המבוגרת בחולצה של ולז שהלכה לשיר על הקווים? ג-ד-ו-ל!!!