ארגנטינה - קלאוסורה 09: ולס אלופה

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Franco, Feb 5, 2009.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כיאה לעונה מצוינת עם משולש צמרת, משחק על האליפות.

אבל למה שיהיה שידור? חובה למצוא שידור למשחק הזה. אליאס יש לך משימה : )

אגב מה קורה עם האיצטדיון של אינדפנדיינטה?

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

תקוע האצטדיון, הבנייה הופסקה ולא ידוע מתי תשוב ותסתיים, אירוני קצת בהתחשב בעובדה שכבר "גזרו את הסרט" ועשו לו השקה חגיגית עם משחק ראווה. טורניר הבא אינדיפנדיינטה כנראה תארח בלאנוס ולא במגרש של הורקאן משיקולים כלכליים.

שידור יש בטוח, לא ביס והוט, אבל בטוח יש. באל ג'אזירה ספורט מעבירים כמעט את כל משחקי הליגה ולמי שאין גישה יכול למצוא בקלות באינטרנט. המשחק, אגב, יהיה רק בעוד שבועיים שכן יש בחירות בסופ"ש הקרוב. שמע כתקופה האחרונה התרגלנו לדרמות בסיום ככה שמשחק אליפות שרק שתי קבוצות נשארו עם סיכוי לא מרגש כבר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מובן אם כך איך הוא תקוע אם עשו לו השקה ומשחק ראווה וזה? מה לא בנו את היציעים? זה אמור להיות האיצטדיון הכי אנגלי בארגנטינה לפי מה שהבנתי.

http://www.extra-football.com/images/image-237.Xxx
    נראה האיצטדיון הכי מרשים בארגנטינה...בהשוואה לדבר המכוער שהם קראו לו איצטדיון

Last edited: Jun 23, 2009
  4. Ariel Member

איזה משחק מרתק צפוי לנו.

כמובן שנחזיק אצבעות לסינדרלה מפארקה פטריסיוס.

5. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

מזכיר מאוד מה שהולך באיטליה {פשע מאורגן בעיקר מעורבבים בפוליטיקה ואולטראס}, אבל לא ידוע לי על כל כך הרבה הרוגים. טוב, המנטליות דומה, רק הצרות בארגנטינה בגודל גדול יותר.

נקווה שהמחזור הבא יהיה נטול פצועים ודקורים, בטח לא הרוגים.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב מישהו יודע מתי לעזעזאל חוזר טורניר הקופה אמריקה? ואיפה הוא יהיה?

7. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

Argentina 2011

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

קראתי את זה היום באינטרנט. אני בעבר ראיתי סדרה על החוליגנים ברחבי העולם ויואב כנראה יודע על מה הוא מדבר. עשו שם כתבה על החוליגנים של בוקה וריבר ולדעתי ראיתי יותר סרט תעודה על המאפייה מאשר על אוהדי כדורגל. כולנו פה אוהבים כדורגל, כולנו שמחים ועצובים עם הקבוצה שלנו, אבל לדעתי יש אחוז של אנשים שמשתמשים בכדורגל בשביל פרקן של אלימות ופשע.

אני רק יכול להצטרף למשאלה של יואב. אני הולך לעשות מאמץ לראות את המשחק הכל כך חשוב להורקאן וולז. אגב מי המארחת? הורקאן נכון?

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

ולס מארחת

וכן, פשע מאורגן לחלוטין, חלקם אפפילו לא אוהדים את הקבוצה בה הם חברים בבאררה, יש בארחנטינוס דמות ידועה בבאררה שהוא אוהד של ראסינג...

10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

קראתי שהתאחדות דרא"מ החליטה להזמין (שוב) את יפן לטורניר כפי שעשתה בפאראגואי 1999 וזה מביא לי עצבים. אתם רוצים להזמין?? תזמינו, ארה"ב, הונדוראס, קוסטה ריקה....מה הקשר ליפן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx
    יותר הגיוני להזמין את בספרד או פורטוגל שעוד יש להם קשר ליבשת מאשר את יפן. אולי בראזיל תתחיל לשחק במוקדמות היורו? אני עוד זוכר את הטורנירים הנפלאים של 1991, 1993 ו-1995 אבל מ-1997 הפכו את הקופה לזניח עם כל מיני הרכבים מוזרים שרוב הנבחרות שולחות או עם מוזמנות הזויות כמו יפן וקנדה (שהיתה צריכה לשחק בקולומביה 2001 אבל ביטולה את השתתפותה).

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

תגיד לי בקשה שלא באמת התכוונת שאמרת שיותר הגיוני לזמן את ספרד? הקשר העיקרי שלה ליבשת הוא של דיכוי, רצח, דם וכו'... גם מה פורטוגל קשורה? בגלל שהייתה לה קולוניה פה ולתקופה קצרה המלוכה שלהם ברחה הנה? אפשר בשם ה"לטיניות" גם לזמן את צרפת, הרי בשם "הלטיניות" היא הצדיקה את השליטה שלה במקסיקו לתקופה מסויימת (משם גם המושג אמריקה הלטינית).

הקופה אמריקה הוא גביע שמארגנת הקונמבול ולא בהכרח אליפות היבשת הדרום אמריקאית (הרי שלושת הגיאנות לא שם) והיא יכולה לזמן את מי שהיא רוצה, לא מבין מה הבעייה ביפן? יש מקום לשתי אורחות אז מזמנים את מי שרוצים, בגלל זה קראים לזה אורחת, למה שיהיה קשר ליבשת (ובטח שלא קשר כ"כ שלילי כמו של הנ"ל)?

שתי נק' למחשבה:
    *האמת, אם אתה מחפש קשר בכח אז אומרים שהאדם היע לאמריקה ממה שאנו קוראים לו היום אסיה, בתקופה שהיה חיבור קפוא בצפון היבשת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    *לא סתם שינו את שם התחרות מאליפות דרום אמריקה לקופה אמריקה (שנות ה-70 לדעתי).

יש להם כבר את ישראל, תורכיה ורוסיה...

Last edited by a moderator: Jun 23, 2009
  12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני בכלל לא בעד שיזמינו אף אחד מחוץ ליבשת אמריקה. לא יפן, לא ספרד, לא פורטוגל ולא קאמרון. קופה אמריקה משמע גביע אמריקה, בוא נשמור את אליפות היבשות כמו שהיא. אגב גם הנושא של ספרד ושל פורטוגל עלה לפני איזה שנתיים. בוא נשאיר את המוזמנות מבין מכסיקו + ארה"ב, קוסטה ריקה וכו' ורצוי שהנבחרות יופיעו בהרכבים החזקים שלהם כי הקופה לא נלקחת ברצינות בגלל שחצי מהנבחרות מוותרות מראש ושולחות את האולימפיות. זה טורניר כ"כ יפה ומהנה, הרבה יותר מהיורו המשעמם, חבל שהוא ייהרס.

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

בקשר להרכבים - אני אשמח אם כולן יגיעו בהרכב מלא, למרות שהאמת זה לא קריטי עם העומק שיש לברזיל (הבעייתית העיקרית בנושא הזה). בנוסף, אנחנו יכולים להרוויח תגליות מקומיות.

בקשר לאורחות - גם לארה"ב ומקסיקו יש את האליפות היבשת שלהם שם בצפון, הקופה אמריקה הוא לא בהכרח אליפות היבשת הדרומית והשם שלו מרמז על כך: באירופה קוראים לזה במפורש אליפות אירופה, בקופה אמריקה זה הגביע של הקונמבול, הוא לא מתיימר להיות אליפות היבשת כמו באירופה. לעומת זאת בנבחרות הצעירות קוראים לזה כבר האליפות הדרום אמריקאית ולכן אין גם "אורחות".
    מבחינתי אורחת זו אורחת ולכן זה לא מזיז לי יותר מדי, מה גם שהאורחות נופלות בבתים או ברבע לרוב, זה נכון גם לגביעים שם המקסיקניות מתלוננות על שיפוט דרא"מ עוין. צריך לראות מה יהיה עם האיומים של מקסיקו אחרי הסיפור בליברטאדורס ואז נדע מה קורה בתחום.

:aa1: - ידיעה שמתקשרת גם קצת לנושא הקופה: בסופו של דבר משחק המוקדמות מול ברזיל יתקיים במונומנטל למרות הניסיון להעבירו למגרשה של סנטראל, יותר מדי לחצים ובעיות מנעו את המעבר. אבל ברוסאריו כן יהנו מנהבחרת המקומית במשחק הבית מול פרו שיערך שם, הבחירה גם מרמזת על הנוכחות של האצטדיון (יחד עם זה של קולון שאירח את פנמה) ברשימה של הקופה אמריקה.

14. xeneize Member

באסילה יאמן את בוקה בעונה הבאה
    עכשיו אפשר רק לקוות לטוב ושיתנו למואצ'ה לשחק הרבה!

15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אף פעם לא הבנתי איך קוקו מצליח ברמת הקבוצות (עד כמה שזכור לי) אבל לא ממש הצליח עם הנבחרת, למרות הזכיות בקופה 91' ו-93'. בעיקר זוכרים לו את התבוסה 5:0 לקולומביה כשהיתה לו בזמנו נבחרת מעולה לטעמי, כזו שהיתה צריכה להגיע הרבה יותר רחוק מאשר שמינית כמר מול רומניה. מצד שני, אין לי את כל התארים שלו כמאמן קבוצות, אבל עד כמה שזכור לי הוא מצליח הרבה יותר. אליאס או אחד מהארגנטינאים, יש לכם הסבר כלשהו?