ארגנטינה - קלאוסורה 09: ולס אלופה

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Franco, Feb 5, 2009.

1. xeneize Member

ומה עם האצטדיון החדש של בוקה? ב2007 בערך דיברו על איזה אצטדיון שרוצים לבנות אפילו יש תמונות של איך הוא יראה אבל מאז לא שמעתי כלום.
    תוצאה מצויינת לנבחרת הצעירה, אני מקווה שאתלטיקו מדריד יזכרו עכשיו שיש להם את הכישרון שקוראים לו באנגה ויתנו לו לשחק קצת

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לא שמעתי על התכניות לשיפוצים או אצטדיון חדש בלה בוקה כבר הרבה זמן, נראה לי שציינתי פה כבר קודם שבוקה צועדת לתקופה כלכלית מאוד קשה. לא ברור עד כמה ביכולתה לפעול בתחום "הבינוי" כרגע וזאת למרות המינוי של מאקרי בבואנוס איירס.

בינתיים באסילה מתקרב לבוקה ועל פי התקשורת ניתן להבין שזה כמעט סגור. גם אצל השחקנים מתחילה כבר התזוזה שלאנדרו גרסיאן יושאל לאריס סלוניקי תמורת 250 א' יורו במידה ויעבור את הבדיקות הרפאויות, השחקן שהגיע בקול רעש גדול על תקן הפליימייקר של בוקה עוזב בקול ענות חלושה אחרי שלא הצליח לשמור על יציבות ומיעט לשחק בהרכב מאז הגעתו של ריקלמה (גם לפני הוא לא הבריק). מודה ומתוודה שגם אני נכשלתי פה כשהימרתי שזו תהייה רכישה מצויינת של בוקה בזמנו.

Last edited by a moderator: Jun 5, 2009
  3. riquelme1 Member

אתלטיקו מעונינת בחלוץ לאנוס, סאלביו, אפשר מידע עליו?

4. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אליאס, שמעתי שהכישרון הגדול של ג'וניור באראנקייה, טאופילו גוטיירז, מבוקש בארגנטינה. מדובר כבר שהוא יעזוב את ג'וניור בוודאות ויחתום בארגנטינה. האם שמעתי בתקשורת שם על התעניינות ספציפית מצד מועדון כזה או אחר?

5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

דנו בו רבות פה בעבר, אחד הכשרונות הגדולים בליגה המקומית אם לא הגדול ביותר. בלאנוס הוא משחק בעיקר כקיצוני (לרוב ימני), יכול גם לשחק חלוץ שני. טכניקה, מהירות, סיומת יש לו הכל ואני מאוד מקווה שיממש את הפונטציאל שלו ולא יעלם כמו פיאטי בתחתית הלגה הספרדית (הוא הרבה יותר טוב מפיאטי לדעתי בלי קשר). תחפש סרטונים שלו ברשת ואני בטוח שתהנה מביצועים יפים, גם אם זה לא מספר הרבה על יכולתו אין ספק שזה מהנה.

בסודאמריקנה הכושל האחרון של הצעירה בתחילת השנה הוא היה המצטיין של הנבחרת ובין הבודדים ששיחקו טוב, הוא גם כבש כמעט את כל השערים של הנבחרת אם אני לא טועה.

בקיצור אני חושב שזו רכישה מצויינת לכל מועדון בעולם ובטח שלאתלטיקו מדריד. עד היום הוא קושר בעיקר לליגה האיטלקית, ליובנטוס.

עידן - אני לא שמתי לב לידיעה כזו, בשביל לבדוק את זה אני אצטרך לעבור על החדשות של כל מועדון...אם אני אתקל בשמו אני אגיד לך.

6. xeneize Member

הסתכלתי עכשיו על השערים בתקציר ששמת, שער מדהים של פארוטי!!! אני חושב שהוא ניסה להרים אבל בכל זאת שער ענק!

7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

שחקן מעניין פרוטי, נראה לי יש לו הופעה אחת בלבד בספרד בה כבש שער שעזר לסבייה להעפיל לליגת האלופות (תקנו אותי אם אני טועה), יהייה מאוד מעניין להמשיך לעקוב אחריו.

אתמול הנבחרת ניצחה את מצרים 3-2, ראיתי חלקים מהמשחק ביורוספורט ולא התלהבתי בדיוק מהחבורה של באטיסטה. למרות היכולת הפושרת זה חשוב ששחקנים כמו פרוטי ואחרים שלא מזומנים בד"כ לנבחרות הצעירות ינצלו את ההזדמנות עקב חסרונם של חלק מהכוכבים כדי להשתפשף.

תקציר: http://www.youtube.com/watch?v=FZIbxqKI5QE
    באנגה כבר עם צמד בטורניר (2 פנדלים) כמו גם בואונאנוטה, לפאפו גומס זהו שער בכורה בטורניר.

הנבחרת אגב שקלה פרישה מהטורניר, בזמן ההצגה מול הולנד נפרצו חדרייהם של השחקנים והצוות המקצועי במלון ונגנב רכוש שמוערך ב 60 אלף (דולר או פסו אני לא זוכר). חוויה קשה לילדים...

Last edited by a moderator: Jun 6, 2009
  8. xeneize Member

9. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אליאס, ראית את המשחק הראשון מול הולנד? יכול להיות שמצרים יותר טובה מהולנד?

10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

יכול להיות, אבל אני לא יכול לקבוע. מהמשחק מול הולנד ראיתי רק תקציר ממש מצומצם ככה שאני לא יכול לחוות דיעה, מול מצרים ראיתי חלקים מהמשחק והמצרים בכלל לא הרשימו אותי. בכל מקרה בכל השוואה חשוב לזכור שחלק מהנבחרות מציגות הרכבים מאוד חסרים, ארגנטינה והולנד הן שתי דוגמאות לכך ואני לא יודע איפה עומדת מצרים בנושא הזה.

אריאל - אין לי סאונד במחשב כרגע כך שאני לא יודע על מה מדברים בסרטון אולי אתה תוכל לעזור לי פה, הסרטון נראה לי של הצעה לתכנית אחת לבנייה ולא של משהו קונקרטי ובכל מקרה זה מלפני שנתיים, כמו שאמרתי לא שמעתי כלום בנושא כבר הרבה זמן. ב-2007 בוקה הייתה על דרך המלך כלכלית ונשיאה לשעבר (מאקרי) נבחר לראשות בואנוס איירס. ככה שהכל היה ורוד בנושא האצטדיון , היום אני לא רואה אותם פותחים בפרוייקט כזה, כרגע יש להם בעייה לבנות קבוצה טובה לשנה הבאה בלי למכור הרבה שחקנים.

שווה לשאול את כפיר שמעדכן את נושא האצטדיונים בעולם פה בפורום העולמי, אולי הוא יודע משהו.

כן אליאס (אלי) זה שמי

11. xeneize Member

לא אומרים שם כלום רק שמו איזה מנגינה ברקע
    עכשיו נזכרתי במשהו, שמעתי באותה תקופה שרצו לבנות את האצטדיון כי כמות המנויים שנמכרו היו גדולים מכל המקומות שהיו באצטדיון (מעל 57395 מנויים!!!!!)

Last edited: Jun 7, 2009
  12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הנבחרת האלמונית למדי של באטיסטה בטולון מעפילה לחצי הגמר אחרי תיקו 1 לא משכנע מול איחוד האמירויות. ארגנטינה פתחה עם הרכב שכלל הרבה מחליפים אחרי שרק סדרה של תוצאות לא ריאליות היו מונעות ממנה העפלה.
    המשחק לא התעלה לרמה גבוהה והיריבה הייתה זו שיזמה וסיכנה את השער יותר, האמת שהגיע להם לנצח. יש שם שחקן ענק שאפשר לראות כמה מהלכים שלו בתקציר, מדובר על מס' 10 שלהם שגם בישל את גול יתרון. את השוויון כבש לוקאס טרקאריצ'י מסבייה ב' הספרדית אחרי מהלך אישי יפה תוך כדי העזרות בפאצ'קו שחקנה של אתלטיקו מדריד. בארגנטינה הצטיין מאורו דיאס מריבר פלייט לטעמי.

התקציר:
    http://www.youtube.com/watch?v=Pc0peD4x2cc

בחצי הגמר תפגוש ארגנטינה את צ'ילה או צרפת

כל המשחקים מהטורניר משודרים ביורוספורט למעוניינים לצפות

Last edited by a moderator: Jun 8, 2009
  13. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

תודה רבה אליאס!!! סוף סוף מישהו עם שכל שמבין שאומרים והוגים סבייה ולא סביליה כמו כל התקשורת הישראלית. איפה בדיוק הם שומעים את ה"ליה" כשכותבים Sevilla?? כמובן שספרדית לא מבטאים את הדאבל LL כ-ל' ואין I אח"כ. הייתי בטוח שאני היחיד ששם לב לכך.

ולנושא אחר-בקולומביה פורסם שקולון מעוניינת להחתים את הקיצוני השמאלי של הנבחרת ושל ליברטאד, ולאדימיר מארין. בקולומביה לא כ"כ אוהבים את מארין משום מה ולא מבינים מדוע הוא מוזמן לנבחרת, לדעתי הוא שחקן טוב והוא היה מהגורמים העיקריים להצלחתה של ליברטאד בזירה המוקמית ולאליפויות הרצופות שלה בפאראגואי. בין היתר שיחק גם בליגה הבוליביאנית ובאתלטיקו נאסיונל ב-2006 (היה אחד המצטיינים אצלנו). אני מאמין שהוא יכול להשתלב טוב מאוד בליגה הארגנטינאית.

Last edited: Jun 8, 2009
  14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

האמת ברח לי הסבייה, אני מעדיף לכתוב בצורה שמבינים אותי מה גם שיש מקומות דוברי ספרדית שמסיבה לא ברורה (לי לפחות) כן אומרים סביליה, כמו שאתה יודע מדי פעם הדובלה אלה מבוטאת ככה מסיבות שונות שנוגעות לרוב במקור השם משפה אחרת לדעתי.

בקשר למארין, אני חושב שקריירת איגרוף הייתה מתאימה יותר לקובייה העצבנית, לא יודע אם הוא טוב לנבחרת אבל בקולון ובליגה הארגנטינאית בכלל הוא יכול להיות הצלחה גדולה אם יסתגל לכדורגל הארגנטינאי. תודה על העדכון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

בכיף אליאס. אני גם חושב שמארין יכול להיות הצלחה בארגנטינה ואני מאוד מקווה שהוא אכן יעבור כי באמת שהליגה הארגנטינאית זו רמה אחרת מאשר זו של פאראגואי.