ארגנטינה - קלאוסורה 09: ולס אלופה

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Franco, Feb 5, 2009.

1. Diablito Member

גאשגו - המאמן החדש ישן של אינדפנדיינטה!

http://www.infiernorojo.com/independiente/imagenes/2009/03/tolo.Xxx

חוזרים למקומות שאנחנו שייכים אליהם!

טולו הבטיח: בעונה הבאה פוצ'ו ופאריאס יהיו שחקני הקבוצה.

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

החתמה מצוינת של אינדפנדיינטה והחלטה אמיצה של גאז'גו להגיע באמצע הטורניר ולא לחכות לעונה הבאה. זה שהוא הבטיח שחקנים מסוימים זה טוב ויפה אבל הבעיה שמי שיצטרך לקיים את זה הוא קומפראדה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

3. Diablito Member

גאשגו הוא מסוג המאמנים שלא יגיעו למקום מסויים בלי השחקנים שהוא דורש.
    אני מניח ומאמין שהדבר יהיה תנאי משמעותי.
    כמו כן שאלו לא החתמות לא הגיוניות

אפשר להגיד שההחתמה של גאשגו נותנת לקומפראדה המון אויר לנשימה.

4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

בטווח הארוך אני לא יודע אם אויר לנשימה לקומפראדה טוב לכם, יש לי הרגשה שהוא מרוקן את קופת המועדון לכיס הפרטי שלו כמו שקרה בעבר אצלנו, הסיפור עם האיצטדיון מסריח. בטווח הקצר אין ספק שמאמן בשיעור קומה כזה מצוין לכם, כמו גם רכש כמו פאריאס (פוצ'ו לא זוכר איך נראה מגרש כדורגל ככה שאני לא יודע כמה הוא יתרום). בכל מקרה קודם שיחתום סופית ואח"כ תוכלו לחגוג.

:aa1: - מאוריסיו קאראנטה שוערה של בוקה נחשב כעת כשחקן חופשי וצפוי להצטרף ללאנוס בימים הקרובים אחרי מאבק משפטי ארוך עם בוקה שהחל בסופרקלאסיקו של האפרטורה.

5. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

אחרי שהרבה לא הבאתי עידכון על הליגה השנייה בסוף השבוע ותילת השבוע הבאה יערך המחזור ה26 צ'אקה מוליכה את הטבלה ביתרון של שלוש נקודות על פני השנייה אלדושיבי, אינסטיטוטו השלישית עם 43 נקודות ומשחק חסר יכלו להידבק לאלדושיבי אם ינצחו את CAI נציגה נוספת של קורדובה בלגרנו נמצאת במקום ברסיעי שמוליך למשחקי הפלייאוף אבל היא במרחק נקודה אחת בלבד מאתלטיקו טוקמן , אתלטיקו רפאלה (39), אינדפנדיינטה ריבדביה (38), סן מרטין (37), טאז'רס (36) ואפילו דפנסה, פארו, אוניון וקילמס עם 35 לא אמרו את המילה האחרונה, השנה כנארה שהאלופה הנצחית של הB אולמפו לא תעלה הקבוצה מדורגת רק במקום ה16 עם 27 נקודות בלבד , בטבלת הממוצע כנארה שלוס אנדס כבר עם רגל וחצי בליגה השנייה אבל העניין המעניין הוא של טאז'רס הקבוצה תהיה חייבת לעלות ליגה מכיוון שמדורגת 19 בממוצעים שמוליך לליגה השלישית והיא במרחק של 7 נקודות מהפלייאוף ההישרדות שם נמצאת קבוצה אחרת עם טעימה בליגה הראשונה אלמגרו, במקום הנסוף של הפרמוסיון מדורגת פלאטנסה שהייתה מעומדת רצינית לעלות אך נכון לעכשיו נמצאת בדרך לליגה השלישית

6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אחרי פגרת הנבחרת שהחלה באופוריה והסתיימה בקטסטרופה שבה הליגה לפעילות עם המחזור השמיני, מחזור בו צפויים מספר מפגשים מעניינים כמו הקלאסיקו "הכי עתיק" בארגנטינה בין ראסינג וריבר, הקלאסיקו של לה פלאטה (אסטודיאנטס - חימנאסיה המקומית) והמשחק המרתק בין לאנוס ואינדפנדיינטה שיהיה ההופעת בכורה המחודשת של טולו גאז'גו על הקוים של הרוחו.

משחקי המחזור
    שישי:
    ארסנאל - סאן לורנסו
    הרקאן - קולון
    שבת:
    ראסינג - ריבר
    ח.חוחוי - טיגרה
    ניואלס - ארחנטינוס
    ולס - באנפילד
    ראשון:
    חימנאסיה לה פלאטה - אסטודיאנטס
    בוקה - גודוי קרוס
    סן מרטין - סנטראל
    לאנוס - אינדפנדיינטה

:aa1: - הושלם המשחק שפוצץ בין גודוי קרוס לסן מרטין, כזכור המשחק הופסק במהלך המחצית השנייה לאחר התפרעות קשה של אוהדי גודוי קרוס, התוצאה בזמנו הייתה 1-1 פחות מחצי שעה לסיום. בצעד תמוה החליטה ההתאחדות כי הזמן הנותר יושלם ולא יפסק הפסד טכני למארחים, החלטה שגודוי קרוס ניצלה הייטב כשניצחה 3-2 אחרי 27 דק' מלאות ארועים. הניצחון של המקומיים נותן להם פער משמעותי מהתחתית בעוד סן מרטין נמצאת מתחת לקו האדום.

7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לצערי עקב בעיות עם המחשב אני לא אעלה סיקור מחזור כמו בד"כ, בנוסף גם לא זכיתי לראות אף משחק בשל אותן בעיות... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx , ממשיכה המגמה המפתיעה בצמרת שקולון ממשיכה לרוץ וגם ולס משיגה נק' למרות תצוגה רעה, דווקא ריבר (ללא פלקאו 90 דק' על הספסל) מפסידה משחק קל על הנייר. הערב לאנוס חייבת לנצח בשביל לשמור על המקום הראשון בעוד בוקה בהרכב מאוד חסר, אך עם צ'אבס לראשונה הטורניר, חייבת לנצח בשביל לא לפספס את הרכבת וגם לנקום לגודוי קרוס על ה 4-0 מהאפרטורה. הקלאסיקו של לה פלאטה צפוי להיות חם אחרי התנגשויות בין האוהדים במהלך הסופ"ש.

תוצאות יום שישי:

ארסנאל 1 - סאן לורנסו 1 , סאנלו מוותרת סופית על הליגה? כמו שהיא נראית גם בגביע הסיכויים נגדה...
    הורקאן 0 - קולון 1 , מכל ההפתעות בצמרת דווקא קולון הייתה זו שלא ספרו, כרגע היא כבר במקום הראשון (משחק יותר מלאנוס).

תוצאות יום שבת:

ראסינג 1 - ריבר 0 , ניצחון ראשון של האקדמיה על ריבר מזה שלוש שנים, במשחק שהיה בעיקר אגרסיבי ואלים.
    ניואלס 1 - ארחנטינוס 1 , הרצף הרע של שתי הקב' נמשך כשהאורחת עוד לא ניצחה העונה וניואלס כבר 6 מש' ללא ניצחון.
    ולס 2 - באנפילד 1 , משחק רע של ולס שפתחה עם 3 חלוצים אך הצליחה לנצח רק בקושי, הפורטין רצים חזק למעלה.
    ח. חוחוי 1 - טיגרה 1 , אכזבה אצל הקבוצה המקומית שנשארת עמוק מתחת לקו האדום למרות שתי נצחונות רצופים.

8. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אליאס, חסרה בהודעה שלך איזה שאגת ניצחון, לא?

ניצחון על ריבר שאתם זקוקים לנ"ק כמו מים לצמא? מה קרה? למה האדישות?

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

האמת, תקופה קשה וחרא שבוע עוברים עליי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx . הניצחון אתמול שימח אותי ללילה אחד אבל עכשיו חזרה לשגרה, חוץ מזה היריבות הקרובות בתחתית משחקות היום וצריך לראות כמה שווה הניצחון. 

10. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

מאז ההפסד לחוחוי לא הושפלנו ככה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx
    לרגע חשבתי שאני חולם אני מודע לזה שסאנד שחקן גדול אבל רביעיה ??

11. xeneize Member

איזה מכה לאינדפנדיינטה חח
    5-1!! וסאנד בכלל עם רביעיה

12. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

לאחר ההשפלה מול לאנוס תגיע אינדפנדיינטה למשחק בית מול הורקאן בהורקאן שלה כאמור הביתיות , טולו גאז'גו יערוך ארבעה שינוים בהרכב מזה שהושפל בלאנוס הבלם אדוארדו טוציו או הילד חואן קארקוצ'ה אחד מהם יפתח בעמדת הבלם לצידו של לאו חיודה על חשבון האורגוואי המאכזב רודריגז הופעת בכורה מחודשת במדי אינדי' יערוך הקשר גסטון מאצ'ין שיפתח במקומו של לוקאס פוסינרי המורחק, החלוץ הגמלוני מורנו ישוב להרכב שוב על חשובנו של נוניז אבל ההפתעה הגדולה ביותר היא שילבו של הילד ניקולאס דאלמונטה שחקן קבוצת המילואים של אינדפנדיינטה הילד יערוך הופעת בכורה על חשובנו של מארקה המנוסה
    אגב כנארה שעל הספסל ימתין עוד שחקן מקבוצת המילואים הקשר אוסקר קיסנרוס .

http://www.caindependiente.com/cms/archivos_web/delmonte-369.Xxx

דאלמונטה , שחקן ההגנה החדש ?

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ריבר - נאסיונל. לא רואים דברים כאלה - 4 החמצות מדהימות של ריבר תוך 10 שניות.

חובה לצפות רוצו ל 1:02 בקטע.

מדהים.

Last edited: Apr 8, 2009
  14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

החמצות כאלו לא רואים בכל משחק ובטח שלא בהתקפה אחת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

פאטיטו - יש לי הרגשה שבניגוד לסאנטורו שאיים לנקות את הסגל מכל מיני שחקנים שלא מביאים תוצאות והתקפל בסוף (אולי בצדק העדיף לחכות לסיום העונה), גאז'גו ידאג כבר לעשות ניקיון יסודי ובסוף הטורניר הרבה שחקנים "מובילים" יעופו. אולי אפילו הוא יתחיל למחוק שחקנים עוד לפני סיום הטורניר.

15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

פאטיטו, שאלה לי אליך: האם מצב החלוצים באינדפנדיינטה כ"כ גרוע עד כי המאמן גאז'גו מחזיר את פפה מורנו להרכב? אפילו בקולומביה כבר הפסיקו להתעניין במצבו והפסיקו לדווח עליו. הייתי שמח אם תוכל לתת לי קצת מידע על מה קורה איתו באימונים כי סה"כ באמת מדובר בחלוץ לא רע שעד לפני שנתיים-שלוש היה אפילו מלך השערים בקולומביה לפני שעבר לדינאמו קייב ולסטיאווה בוקארשט לתקופה קצרה.