ארגנטינה, קלאוסורה 09: ארחנטינוס אלופה!!!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏26/1/10.

1. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

ריבר אומנם זוכה בטורניר האביב בסלטה אבל מסיימת אתמול רק בתיקו 0-0 עם חובנטוד אנטוניה מהטורנאו B (ליגה ליגה רביעית) .

ריבר: קרייזו ; פרארי, מאידאנה, מטוסי, אראנו ; אפרנצ'ינו (רוחאס), אלמיידה, לאנזאני ; בואנאנוטה, אורטגה וקארוסו (פואנס מורי).

בPRIMERA B, לוס אנדס הביסה בביתה את 0-3 את היורדת ספורטיבו איטלינו ואילו פלנדריה והיורדת הנוספת פלאטנסה נפרדו בתיקו 0-0 .

2. benos Member

לפי מה שהבנתי היינצה הוא אחד השחקנים שלוחצים למען השארתו של מראדונה, לא מפתיע אותי כל כך לאור העובדה שמאמנים אחרים לא היו סופרים אותו כמו שמראדונה סופר.

3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הגרינגו לא לבד וגם שחקנים עליהם יש יותר קונזנצוס לגבי מקומם בנבחרת מצטרפים ללחץ (טבס, מסצ'ראנו, מסי וכו'..). אגב לגבי היינצה, אני גם לא ממעריציו כמו שהבעתי רבות, אבל הוא מקבל קרדיט מכמה מאמנים ברצף כבר.

4. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

דידייה דשאן לדוגמה, הוא לא כזה גרוע....

אז מי יהיה המאמן במשחק בדאבלין (הולכים לחנוך איצטדיון מדהים) בעוד שלושה שבועות?

אני כבר מבולבל גם ככה עם מה שהיה בברזיל.

5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

היום אמורים לדעת אם זה יהיה מראדונה, אם לא, אז לדאבלין ככל הנראה יצא באטיסטה כמאמן ראשי זמני.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/7/10
  6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הישיבה בין גרונדונה למראדונה הסתיימה ללא הצהרות משני הצדדים, מה שמגביר את השמועות כי אין הסכמה בין הצדדים והמו"מ בדרך להתפוצץ. בחלק מהתקשורת עיקר ההשערות הן שגרונדונה לא מרוצה מגורמים מסוימים בצוות המקצועי, בעוד מבחינת מראדונה בחירת הצוות היא שלו בלבד והוא מעדיף להשאר נאמן לאנשיו.

נראה מי יקבע את הסגל לאירלנד, ככל הנראה זה יהיה באטיסטה, או שלפחות שמו יהיה חתום על הסגל שגרונדונה יחליט לזמן (פחות או יותר).

7. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

נראה לי שבאטיסטה (ועוד מישהו שלא זיהיתי את פניו) היה המאמן עד עכשיו.

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לא, באטיסטה הוא המאמן של הנבחרת הצעירה (שיחסיו עם מראדונה ככה ככה אגב), אתה בוודאי מבלבל עם אלחאנדרו מאנקוסו שדומה במקצת לבאטיסטה והקטור הנריקה (העוזר השני).

אם מראדונה לא ימשיך זה יהיה יחד עם כל צוות האימון שלו, לכן באטיסטה (מאמן הצעירה) ימונה במקומו באופן זמני תחילה, אח"כ רק גרונדונה יודע.

9. benos Member

מאנקוסו זה לא עוזר מאמן, זה צל של מאמן, עושה רושם של בחור בעל אופי מאוד נגרר וחסר עמוד שדרה.

---------

אני אישית מקווה שזה סוף עידן דייגו רק בתנאי שיביאו מאמן ראוי, אם יביאו עוד באסילה אז אני חושב שהיה עדיף שדייגו ישאר, אני אישית מקווה לראות שם את בייאלסה מאוד, מאמן נהדר שעשה קמפיינים נפלאים עם ארגנטינה וצ'ילה אבל סבל מחוסר מזל, אני חושב שעכשיו הוא יותר מנוסה ולמד מטעויות העבר ולכן אני מאוד אהיה מרוצה אם יבוא.

10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אותי מדאיג רק דבר אחד, שגרונדונה יחליט ללכת על רוסו שמצידו תמיד הולך אחרי הכסף ובוודאי יעשה בעיות בשביל להשתחרר, אז שוב פעם נצטרך למצוא מאמן. זו כבר סיבה מספקת בשבילי לרצות בכך שמראדונה ישאר.

ביאלסה לא יגיע בוודאות, השמועות נעו לאחר המונדיאל בין רוסו, סאבלה ועוד כמה אופציות לא מלהיבות, שגם האפשרות להשאר עם באטיסטה (פוליטיקאי מצויין) לא נראית כל כך הזויה.

11. benos Member

אני מקווה שסאבלה יהוא אם אלו האופציות הריאליות היחידות, באטיסטה הוא אפס לטעמי, רוסו לא מאמן כזה שוס למרות שזכה בליברטאדורס, סאבלה לטעמי מאמן טוב יותר משניהם למרות שעשה טעויות מעצבנות בליברטאדורס אבל אני מקווה שלמד את הלקח שלו, מה גם שבנבחרת הוא יהיה עם כלים פי כמה יותר טובים בכל עמדה על המגרש.

12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

כתבתי שהעלו עוד כמה אופציות שאת חלקן אני זוכר וחלקן לא שכן מדובר רק בשמועות אחרי הכל (סימאונה וקאפה אני זוכר), דווקא את סאבלה ציינתי בתור דוגמאת קיצון (לטעמי) - אני בכלל לא מבין על סמך מה סאבלה מועמד, בהנחה שיש אמת בשמועות, על זה שהחזיק את היד לפסרלה בהצלחה?

רק שלא יעשה בלאגן בראסינג המנייאק, מראדונה תחתום!!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

13. Burrito Ortega Member

ריבר החתימה שחקן פאראגוואיי בשם אדלברטו רומן מקבוצת ליברטד. מעולם לא שמעתי עליו, אני מקווה שלא יתגלה כעוד פלופ.

14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הוא בלם פאראגוואי שזה שילוב מנצח לרוב, בנוסף עם רקורד נאה בארצו - הסיכוי שיהיה פלופ הוא נמוך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    גם אינדפנדיינטה סוגרת עסקה, כשפאקונדו פארה מצ'אקריטה יצטרף למצבת החלוצים האדומה בהשאלה.
    טיגרה "תתחזק" גם היא בחלוץ, פאבלו קאבאז'רו מראסינג (גם בהשאלה). כשהשאלה היא למה קארוסו מביא שחקן שלא שיכנע אותו בראסינג לשחק תחתיו בטיגרה ($?)?

מישהו רוצה לשחק במשחק השמועות לגבי זהות מאמנה הבא של נבחרת ארגנטינה?
    את רוסו, קאפה וסאבלה עם חוזים חדשים (ממש, או לפני כמה חודשים) המועדונים לא ימהרו לשחרר, ראמון דיאס עם חוזה חדש אבל מת להשתחרר ממנו, ביאנצ'י יקבל פנייה ויסרב כהרגלו, סימאונה ותחתוני הטנגה? מרטינו ינטוש את הנבחרת השכנה מצפון? גאז'גו? או שאולי באטיסטה יגיח מלמטה? אולי גרונדונה בכלל יפתיע ויחתים את לות'ר מתיאוס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

15. Diablito Member

אני לוקח הימור דיי פרוע.. גאשגו..
    ולא בגלל חיבה אישית או משהו כזה..
    נשמע מעניין.. מפחיד.. אבל מעניין..