אני לא ראיתי שום דבר מצויין במשחק של ראסינג אסף, האמת שראיתי מעט נקודות אור לצערי והרבה שאלות פתוחות לגבי ההחלטות של רוסו עד כה. * מרכז ההגנה נוראי עם הצמד אבלדאניו ואז'אלה, כשז'אקוב שוב תופס יום בו הוא לא עוצר אף אחד ומאבד יותר מאשר מדייק. * פיז'וד, ואני אצטט חבר, הראה שהוא מגן טוב למרות ששיחק כקשר ימני. לא תרם כלום מעמדת הקשר. * טוראנסו היה סביר אבל רחוק מלהיות מצויין, מרכז השדה איתו ועם ז'אקוב (כמו ששיחק אתמול) זה טיילת, אם היה לארביטי יותר חברים שם באנפילד יכלה לחגוג על ראסינג. עם הכדור הוא נראה טוב, אבל מחזיק בו יותר מדי. בכל מקרה, יחד עם קאסרס הוא היה מהטובים בראסינג אתמול, שזה לא אומר הרבה. * קאסרס בהחלט התאקלם בעמדת המגן ונתן משחק טוב בהגנה ובהתקפה, אבל עכשיו זה הזמן להעביר אותו לאמצע במקום הליצנים שם ולהוריד את פיז'וד לעמדה שלו. * ביאלר עדיין בודד למעלה כשהאוצ'ה משחק בהתנגשויות בשחקני הגנה והקישור לא תורם למשחק ההתקפה (מזל שקאסרס יצא קדימה). * השוער הפאראגוואי נראה סולידי. החוליית הגנה חייבת לעבור שינויים, פיז'וד מגן וקאסרס באמצע, מרטינס או קאהאיס לצד הפאראגוואי וליצ'ט מגן שמאלי. המשחק התקפה פשוט לא קיים ועם הסגל הנוכחי זה כבר אשמת המאמן יותר מכל, יש עוד זמן לעבודה ואני מקווה שרוסו ישב על זה כמו שצריך. שוער; פיז'וד, קאסרס, מרטינס\קאהאיס, ליצ'ט; טוראנסו, ז'אקוב, פרנאנדס; מורנו; לוגוארסיו וביאלר מרכז הגנה בטוח יותר, מגנים שהם מגנים ויודיעים גם לתקוף, התקפה מגוונת עם שחקנים בעלי אופי שונה, אך כאלו שמחפשים את השער ולא להתנגש בהגנה. חסרונות - טוראנסו לא עושה הגנה כמו שקשר ימני צריך, פרנאנדס שחקן בינוני, ז'אקוב לבד יכול להיות אסון ביום חלש (כמו שיש לו לעתים קרובות) אבל סוקוליני עדיין לא מוכן לאחראיות לדעתי. זה המערך הכי טוב שאפשר להוציא מהסגל הזה לדעתי, אפשר לשחק איתו קצת ולהכניס את קאהאיס שמאלה וליצ'ט עולה לקישור במקום פרנאנדס, אבל בגדול זה הכיוון שאני הייתי בוחר. -------------------------------------------------- באנפילד? צ'ירולה רומרו של היום זה לא תחליף לרודריגס, אבל הם עדיין קבוצה סולידית שמציגה שחקן נהדר כמו ארביטי באמצע והגנה סולידית. אם אתמול פאפליטו היה בהרכב לצד טיטו, כשקארוסקה יורד לאגף במקום צ'ירולה רומרו, היה לארביטי יותר קל להוליך את התקפת הירוקים-לבנים לניצחון קל על האקדמיה. זה רק משחק אימון אמנם, אבל הקבוצה של פאלסיוני יצאה פראיירית ונאיבית אתמול מול קבוצה מוגבלת ואפורה.
מצב קלאסי של אחד אובר אופטימי ושני אובר פסימי, יפה שיש איזון לפחות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
אני אנסה להראות אופטימיות - ראסינג נראתה מאורגנת ומסודרת יותר מאשר בטורנירים האחרונים (להוציא את צמד הבלמים הפותחים) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אגב, סאן לורנסו גברה על קילמס ותפגוש את ראסינג בגמר של הטורניר הזה. הרכש האורוגוואי של לאנוס ממשיך לככב וכובש שוב פעם במשחקי ההכנה (כל משחק עד כה), מדובר כמובן במאריו "הצבוע" רגאירו שהוא שחקן שאני מאוד אוהב ללא סיבה הגיונית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx עושה רושם שכוכבה המתבגר של נאסיונאל, עם עבר מכובד בליגה הספרדית, מצא בית חדש להראות בו את הכישורים שלו, שהם בעיקר בעיטה חזקה...
אומנם מדובר רק בליגה השלישית אבל בשעה טובה ומוצלחת עונת 2010/11 יצאה לדרך . תוצאות המחוזר הראשון טריסטאן סוארס-נואבה צ'יקגו 1-2 אקאסוסו-דפורטיבו מורון 2-2 סן טלמו-אלמגרו 0-1 אטלנטה-בראון 0-1 קולגילאס-ויז'ה סן קרלוס 1-0 אסטודיאנטס (בואנוס איירס)-קומוניקסיונס 0-1 דפורטיבו אספניול-דפורטיבו אורמניו 1-0 דפנסורס בלגרנו-בארקאס סנטראל 1-1 היום התקיימו שתי משחקי היורדות שדפורטיבו איטלינו תתארח אצל לוס אנדס של פאבלו סולצ'אגה, ואילו פלאטנסה תתארח אצל פלנדריה . המחזור ינעל ביום שלישי שסרמיינטו שבעונה האחרונה הובילה עד הסוף וממש על קו הסיום הפסידה עלייה (הפסידה גם בפרומוסיון למרלו) מול טמפרליי .
אחת הקבוצות שהתחזקו הכי יפה עד כה היא קולון הצנועה, והקבוצה של מוהאמד ממשיכה עם חיזוק שישי - חואקין לאריביי חלוצה של קליארי האיטלקית שב לשחק תחת מוהאמד, בפעם האחרונה זה נגמר בהעפלה מה-B לליגה הבכירה כשלאריביי זוכה לכינוי המחייב "באטיגול". הקדנציה האחרונה שלו בארגנטינה (במדי ולס) הייתה אמנם בינונית מבחינה אישית, אך הסתיימה באליפות.
לוקאס פוסינרי מי שנתן את האליפות האחרונה לרוחו ובעונה שעברה "נמחק" ע"י טולו ולא היה בתוכניות של דני גראנרו סיכן את תנאיו ביורדת לPRIMERA B פלאטנסה . http://1.bp.blogspot.com/_Cw0o19WL3JI/SSY-gKDU60I/AAAAAAAAFw8/2S4cHiwwpvU/s400/pusineri.Xxx סן לוקאס פוסינרי חוגג את שער האליפות באפרטורה 2002
כן, זה אותו אחד. אמרו לי גם שפעם יוסי בניון אמר עליו בראיון שהוא השחקן עם הרגל שמאל הכי טובה (לא ברור לי מה הייתה הכוונה) שיצא לו לשחק איתו. כמובן שהראיון המדובר התרחש לפני שבניון יצא לאנגליה ואולי הוא שינה את דעתו מאז http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אריאל "הקצב" רוסאדה הוותיק חתם בבאנפילד כמחליפו של באטיאון שעזב לרוחו.
ריבר תסיים היום את סבב משחקי האימון שלה שתפגוש את חובנטוד סלטה מהטורנאו A שיחל רק ב22 לאוגוסט . ריבר תשחק בהרכב הבא : קרייזו ; פרארי, מאידאנה, נטוצי, אראנו ; אפרנצ'ינו, אלמיידה, לאנזיני ; בואונאנוטה, אורטגה וקארוסו .
שעת האפס בנושא מאמן הסלסקיון מתקרבת, אם מישהו חשב שגרונדונה יוכל למנף את ההפסד לגרמניה להטלת מגבלות על מראדונה בחוזהו החדש, אז מראדונה חושב אחרת. בראיון לתקשורת סיפר מאמן הנבחרת (לשעבר?) כי יש לו רצון להמשיך באימון הנבחרת אך הוא לא יעשה זאת אם יתערבו לו בצוות המקצועי שאיתו, הוא גם לא מתכוון לוותר בנושא הכללתו של אוסקר רוג'רי בצוות (נושא בו הייתה מחלוקת קשה מול ההתאחדות) כך שלמעשה הוא זה שמציב פה את הדרישות עם עניין רוג'רי. מעניין מה תהייה תגובתו של גרונדונה, כשללחץ מצטרפים לא מעט שחקנים מהסגל שמגבים את מראדונה ומבקשים את השארותו. הדברים כמו שהוצגו ב TyC