ארגנטינה, קלאוסורה 09: ארחנטינוס אלופה!!!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏26/1/10.

1. Diablito Member

צריך להיות מזוכיסט כדי לפטר את מראדונה...

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני סתם זורק השערה לגבי המצב, היא לא מבוססת על איזשהי ידיעה אלא רק על איך שהעניינים מתגלגלים בשנתיים האחרונות - גרונדונה וה-AFA יציעו למראדונה להשאר בתנאים טיפה פחות טובים, כלכליים או מבחינת הגבלת סמכותו (ולא רק פורמאלית כמו עכשיו עם בילארדו), כך שאם יבחר להשאר הם יצאו בסדר כאילו הגיבו לאי ההצלחה ואם לא ישאר אז זה לא אשמתם. במידה ומראדונה יסכים, גרונדונה יצא גדול אם הסלקסיון תצליח בקופה, ויצא מורווח גם אם היא תיכשל - מכיוון שמראדונה ימשיך לאבד מכוחו, שלא נעלם עדיין עקב העובדה שהכישלון בדרא"פ לא היה גדול מספיק...

בכל מקרה, גרונדונה ידאג ששום חרא לא ידבק בו בכל תסריט אפשרי, בזה אני די בטוח.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/7/10
  3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אחרי כל השמועות והפרסומים המוקדמים, הנה לוח המשחקים לאפרטורה הקרובה ובהתאמה גם לקלאוסורה.

ובנוגע למשרת מאמן הסלקסיון שהישיבה בנושא הסתיימה לפני רגעים ספורים - לאחר שהיו דיבורים שלדיאגו תוגש הצעה לחוזה של שנה נוספת (לקופה אמריקה), מסתבר שלגרונדונה יש רעיון אחר בראש. ע"פ דוברו של הדון, למראדונה תוגש הצעה לחוזה של 4 שנים נוספות (עד לסיום ברזיל 2014), כדי שיוכל להשלים את הפרוייקט אותו החל. ההחלטה הסופית בנושא תתקבל בשבוע הבא בשלישי-רביעי, לאחר שמראדונה עצמו ודון חוליו ישבו לשוחח.

עוד מההתאחדות - ה-AFA עוד לא פרסמו זאת רשמית בשל אי הוודאות לגבי זהות המאמן, אבל ככל הנראה ארגנטינה תפגוש את ספרד למשחק ידידות ב-7 לספטמבר. כחלק מההסכם שקדם למפגש האחרון בין שתי הנבחרות בספרד, אלופת העולם הטרייה הייתה אמורה להגיע לארגנטינה למשחק "גומלין", אך הספרדים מנסים להתחמק מהגעה לארגנטינה ולקצר קצת בנסיעה, כך שהצפי הוא שהמשחק יערך בארה"ב דווקא. לארגנטינה כבר יש משחק ידידות קבוע ב-11 לאוגוסט בדבלין מול הנבחרת המקומית.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/7/10
  4. אסף ראסינג Member

אין לי תלונות או התפעלויות מיוחדות מהלוח.
    הרבה אוהדי ראסינג מתלוננים עקב משחקים ראשונים קשים הכוללים שני דרבים רצופים, אך אני לא שותף לכך.
    בסופו של יום, כולם משחקנים נגד כולם, והכל מתהפך גם בקלאוסורה כך שאין באמת סיבה להתלונן.
    אם יש משהו שאהבתי זה שראסינג-אינדפנדיינטה הפך להיות ה'משחק הגדול' של העונה, וישוחק במחזור ה10, ששמור בדרך כלל לסופר קלאסיקו שישוחק הפעם במחזור ה-14, אך כמובן שפה אני לא אובייקטיבי.
    לגבי שידורים: מקווה שימשיכו עם מגמת 2 המשחקים לכל מחזור,
    במחזור הראשון ספציפית הייתי מעדיף שישדרו את ולס-אינדפנדיינטה, וריבר-טיגרה, למרות שאם להיות כנה בכלל לא אהיה בארץ ב2 המחזורים הראשונים, אבל בתאוריה זה מה שהייתי רוצה לראות
    עונה מהנה לכולם, לדעתי זהו זמן לדיון חדש!

5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הדיון החדש יפתח כמיטב המסורת, לפחות מאז שאני פותח אותו, בשבוע שקודם למחזור הפתיחה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

שים לב לזה:

מחזור 10, יום 10, חודש 10, שנה 2010 (בהנחה שיערך בראשון), רק חסר שגרונדונה יקבע אותו לשעה 10 בבקור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

אני באותה דיעה כמוך, בסופו של דבר כולם משחקים מול כולם. כמעט כל המשחקים הקשים על הנייר באפרטורה יערכו בחוץ בשביל ראסינג, מה שאומר שאסור לאבד יותר מדי נקודות בבית.

6. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

אם הייתה חסרה פיקנטריה ללוח המשחקים שימו לב לדבר המעניין הבא אינדפנדיינטה תארח את האלופה ארחנטינוס ב15.8 במסגרת המחוזר השני, לאחר מכן המחוזר השלישי מול ריבר במונומנטל (22.8) לאחר מכן ארחנטינו ישובו לליברטדורס במסגרת המשחק הראשון בסודאמריקנה (25.8) .

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/7/10
  7. אסף ראסינג Member

באותה מידה אפשר להגיד שיהיה קל בקלאוסורה.
    אף הגרלה לא קלה, גם ב2001 לוח המשחקים היה קשה אם תסתכל עליו אובייקטיבית (כלומר, תתעלם מהעובדה שיש אליפות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx ).
    לכן מה שנותר זה לחכות, להתעסק בזה זה סתם חבל על העצבים, הרי יהיו מספיק כאלו במהלך העונה, אז בוא נשמור את הכח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    זה פיקנטריה? אני אגיד לך מה זה פיקטנטריה...
    לשחק מול בוקה בחוץ במחזור השני ואז מיד נגד סן לורנסו במחזור השלישי, זה פיקנטריה !

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/10
  8. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

באותה מידה בוקה בבית במחזור ה12 וסאן לורנסו בחוץ ב13

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לא הבנת אותי אסף, לא אמרתי שזה קשה יותר או קל יותר, אמרתי שמכיוון שעל הנייר המשחקים בחוץ הם מול הקבוצות החזקות יותר (או בייתיות באופן מסורתי), אז יותר מתמיד הכרחי לשמור על הבית באפרטורה. זה הכל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

10. אסף ראסינג Member

תסכים איתי שזה יותר פשוט במחזור ה12 וה-13, מאשר ב2 וה-3.
    יחד עם זאת, יש לכם את ראסינג ב10, ככה שגם אצלכם לא מזהיר.
    לדעתי אצל כולם לא מזהיר, בסך הכל כולם משחקים נגד כולם.

11. Diablito Member

ואני אומר שבסוף הטורניר תהיה אלופה

12. Burrito Ortega Member

המשחקים הראשונים סופר קריטיים בשביל ריבר, במיוחד לאור העובדה שאנחנו מתמודדים מול הירידה השנה.
    אני מקווה שנוכל לנקום בטיגרה על ההשפלה המשחק האחרון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx .
    בכלל יש משחקים מעניינים מאוד כבר על ההתחלה, קלאסיקוס כבר במחזורים הראשונים. הולך להיות חם.

13. אסף ראסינג Member

ואני אומר שתתחיל לענות להודעות פרטיות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/10
  14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

בוקה ממשיכים במסע החיזוק היפה שלהם, החתום הטרי הוא שחקן נבחרת צ'ילה גונסאלו "האקדוחן" פיירו שמגיע מפלאמנגו הברזילאית בהשאלה. הקשר הימני כבר שיחק תחת הדרכתו של בורגי בקולו קולו, זו גם הייתה אחת התקופות הטובות בקריירה של פיירו שיקווה לשחזר זאת גם בבוקה. בוקה כבר החתימה 4 שחקני ליגה טובים לחולייה האחורית שהייתה הבעייתית בטורניר האחרון, בו ספגה הכי הרבה בליגה (קארוסו, אינסאורלדה, סלאי ולוקטי) + שני שחקני קישור התקפי מבטיחים (פיירו ואסקודרו) - לדעתי חסר עוד קצת חיזוק בשפיץ בשביל לחזור לימים הטובים, אבל עושה רושם שהמועדון לא ינסה להחתים עוד שחקנים מלבד ריקלמה שהמו"מ איתו עוד לא נגמר.

15. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

ריבר מסיימת במשחק אימון מול חימנסיה חוחוי רק בתיקו 1-1 גוסטבו באלוורין העלה את הזאבים של הצפון ליתרון מוקדם ואז דקה לפני הסיום שלח פאונס מורי פצצה לשער של באנגארדינו שקבעה את תוצאת המשחק .

ריבר: קרייזו ; פרארי, מאידנה, אלמיידה (נאטוצי), אראנו ; אפרנצ'ינו (אבאליירס), אסאבדו, רוחאס (פריירה); מאורו דיאס (קאנאלס) : בואנאנוטה ופאונס מורי .
    חוחוי: באנגארדינו ; מקסימילנו רודריגז, פומבה, מילאן (פאחון), זונינו (טוראס) ; חיל, יובאלה, קאראטארו (אלונסו) ; לונה (רומרו) , ברייטוס (יארדו) ; ובאלוורין (די-ויאני)