ארגנטינה, קלאוסורה 09: ארחנטינוס אלופה!!!

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Franco, Jan 26, 2010.

1. אסף ראסינג Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx ראסין תקרא לחברים שלך

2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אז כצפוי אתלטיקו נאסיונל וראסינג מגיעות להסכם על מכירתו של ג'יובאני מורנו. לפי הפירסומים, ראסינג תשלם 4.2 מיליון דולר לנאסיונל תמורת 75% מכרטיסו של מורנו ולעומת זאת הקולומביאנית תקבל סכום נאה במידה וראסינג תמכור את מורנו לאירופה. לפי הנהחלת ראסינג, הם פועלים בהמהירות כדי לסגור את המו"מ המייגע הזה ללא תקלות.

3. אסף ראסינג Member

סוף סוף.
    *איבן פישוד חתם בראסינג
    http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs036.snc4/34169_142594542424736_100000225736571_451748_3940426_n.Xxx

Last edited: Jul 10, 2010
  4. benos Member

בוקה רוכשת מארחנטינוס את מתיאס קארוסו, בלמה בן ה-23 של הביצ'ו עובר לבוסטרוס תמורת 2 מיליון דולאר עבור מחצית מכרטיס השחקן שלו, בכך מצטרף קארוסו לאינסאוראלדה ולסלאיי ברכש להגנת הקבוצה, מעניין יהיה לראות איזה שילוב יעדיף בורגי.

בוקה כמו כן מנצחת את פאלמיירס 2-0 במשחק הכנה שנערך בסאו פאולו, את השערים לבוקה כובשים ויאטרי ומוניוז.

5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

בורגי שואף לשחק עם שלושה בלמים, כך הוא אוהב וכך הוא עשה בעבר, ככה שהשילוב יהיה ככל הנראה של כולם. מה גם שאני לא בטוח שהוא מייעד את סלאי בהכרח לעמדת הבלם, בה יש גם את מוניוס להוציא את הרכש, מאחר ומדובר במגן לא פחות מאשר בלם.

לגבי לוח המשחקים, באתר של ההתאחדות לא מצויין כלום עדיין, מלבד שלא יהיו משחקי אמצע שבוע באפרטורה הקרובה.

עידן, הבעיות במו"מ לא היו בין ראסינג לנאסיונאל, אלא בין אנשי העסקים שביצעו תרגיל מלוכלך ברגע האחרון לנאסיונאל, מקווה שהחרא הזה מאחור כבר.

עם פיז'וד, שחקן סולידי והחתמה טובה, בסגל אני מקווה לראות את קאסרס חוזר למרכז ההגנה.

Last edited by a moderator: Jul 11, 2010
  6. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

לאחר שהכל היה כבר סגור חוזהו של צ'יפי גנדין בנקסאסה המקסיקאית נקלע למבוי סתום וכרגע החלוץ שנמצא "בסטנד ביי" ממשיך להתאמן בשורות הרוחו, שחקן אחר שמתקרב להיות הרכש הרביעי של גראנרו הוא שחקנה של לאנוס מקסי ואלסקס מה שככל הנראה מקרב את עזיבתו של מארקה .

7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

ברוך שובך אליאס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

אני מניח ומקווה בשבילכם שהכל כבר מאחור, שמעתי כבר ראיונות עם ג'יו שרוצה כ"כ להתחיל לשחק מול הקהל, עליו קיבל המלצות מאורוסקו ופסוטי, ככה שאני חושב שהכל סגור.

בלגראנו מצרפת עוד קולומביאני, אחרי מאהצ'ה שנמצא אצלם וראול אספרייה שעבר לפני כחודש. הפעם מדובר במגן השמאלי מאוריסיו קאסיארה שמגיע ממיז'ונאריוס, שלו כבר עבר בארגנטינה במדי הפינצ'ה איתה זכה באליפות האפרטורה ב-2006 והיה חלק מהסגל של אונסה קאלדאס שזכה בליברטאדורס ב-2004. לקסיארה גם 3 הופעות במדי הנבחרת. לטעמי שחקן ששווה יותר מהליגה השניה בארגנטינה, אבל השנתיים האחרונות לא היו הכי מוצלחות עבורו ואולי הוא מנסה לשקם את הקריירה ולנסות להגיע שוב לקבוצה בכירה בארגנטינה דרך ה-B.

8. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

ראסינג סיימה בתיקו 4-4 מול ליברטאד מצמד של ביאלר (3 ו14) וצמד של האוצ'ה (31 ו54)

9. אסף ראסינג Member

יחסית לעובדה שזה משחק פרו- משחקי ההכנה עבור ראסינג, ומשחק אחרון לפני פתיחת העונה עבור ליברטד- זו תוצאה לא רעה בכלל.
    במיוחד אם ריבר הפסידו נגדם 4-1.
    עדיין, אין כלל המעבר בכדורגל והכל יכול לקרות.
    ההגנה צריכה להשתפר כמובן אך באופן כללי נראה שמשהו יפה נבנה, ובעיקר "שלם", בניגוד לעונה שעברה.
    ג'יובאני עבר בדיקות רפואיות בהצלחה, מחר חותם

10. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

לא זה ולא זה, גם אתם וגם ריבר צריכות להיות גאים במפגשים עם פראגוואים לעונתכם אנחנו קיבלנו "עונש" שאין כמוהו בדמותו של חלוץ הפלא כריסטיאן לדסמה .

Last edited by a moderator: Jul 12, 2010
  11. Burrito Ortega Member

אין למשחקי אימון האלה שום משמעות. במיוחד בשלב כה מוקדם של העונה שהסגל עוד לא מגובש בכלל.
    ריבר מעוניינת בשחקן צ'ילאני בשם מרקו מדל. מישהו שמע עליו אי פעם?

12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

שמעתי עליו אבל לא זוכר איך הוא משחק, ראיתי אותו משחק כמה פעמים בצעירה, אבל אני לא זוכר משהו לטובה או לרעה.

כתוב שהוא משחק קשר שמאלי (יכול גם לשחק במרכז) ומהצ'יליאנים איתם אני בקשר קיבלתי את הרושם שהם די פאסימים לגבי סיכויי השחקן להתצליח בריבר.

13. Diablito Member

quien es roberto battion?

14. אסף ראסינג Member

medicampista de banfield
    juega de 5
    dicen que es un buen jugador, para mi es medicore nomas
    y no me digas que sos el usario 'diabolico' de Poalim Be Adom?

נ.ב: למה לעזאזל עניתי בספרדית!?
    רוברטו בטיון הוא קשר אמצעי.

Last edited: Jul 13, 2010
  15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני מבקש לכתוב בעברית, אלא אם אין שום ברירה אחרת (חזרת לארגנטינה דיאבליטו?)

לבאטייון היה טורניר מצוין בארחנטינוס לפני כ-3 שנים, בבאנפילד לקח לו זמן להיכנס לעניינים ורק לאחר שמקסי בוסטוס נפצע הוא תפס מקום קבוע בהרכב, אבל מאז הוא מציג יכולת גבוהה יחסית. אני לא יודע באיזה מערך הרוחו חושבים לשחק, אבל אם פז'ראנו אמור להיות הסינקו שלכם אז באטייון יהיה שידרוג, פז'ה כבד מדי בשביל לשחק סינקו לבד.

Last edited by a moderator: Jul 13, 2010