ארגנטינה, קלאוסורה 09: ארחנטינוס אלופה!!!

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Franco, Jan 26, 2010.

1. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

בוקה מחתימה את הרכש הראשון שלה העונה שמחתימה את השוער כריסטיאן לוקטי.

Last edited by a moderator: Jun 11, 2010
  2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לא החתימו כבר את אינסאוראלדה?

שתי החתמות טובות של בוקה לבינתיים, בדיוק בנקודות התורפה שלה, אבל הם צריכים עוד כמה.

3. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

שאני חושב על זה נכון אבל אולה החליט שזה הרכש הראשון . מה נגיד טוב אולה .

4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

רק עכשיו ראיתי שפרסמת.

אני רק אבהיר שלא יודעים אם זה 1.2 מ' דולר, ההערכות נעות בין 1 מ' ל-1.2 מ' דולר כשהתשלום מתבצע בתשלומים. בסופו של דבר מולינה יצטרך לחשוף את הסכום. קצת מעל מה שהייתי משלם עליו אבל סביר וזה מחולק בתשלומים ככה שזה בסדר.

ריקלמה לא יבוא, לדעתי גם לא מורנו, בהרכב אני רואה את טוראנסו רק כעושה משחק, אני גם לא בטוח שזה כל כך רע להתחשב בכך שהוא קצת חלש בהגנה.
    לפרנאנדס יש כישרון אבל הוא שחקן שלא יצליח בראסינג לדעתי, הוא גם ככה עושה טובה שהוא משחק לפעמים ובלחץ שיש באקדמיה הוא לא יתפקד. למרות זאת, במחיר הנכון הייתי מביא אותו.

ושוב, לדעתי, זה סתם עשן.

5. אסף ראסינג Member

עשן או לא עשן...
    אני מביא לפה את החדשות ונותם לכם לקבוע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    בכל מקרה, גם לי קשה להאמין שיבוא.
    לי דווקא יש תקווה שג'יובאני או ריקלמה יבואו, אבל זה אני, תמיד יש לי תקווה...

6. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אסף, צר לי להוריד לך את האוויר מהמפרשים, אבל תבנה על ריקלמה כי גם ג'יובאני לא ממש בכיוון שלכם.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx עושה רושם שהוא נשאר אצלנו עד סוף השנה או הולך עכשיו לאירופה, זה לפחות מה שקראתי באתר שלנו.

7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

שמע גם אני בסה"כ רק מביא ידיעות, אבל צריך לעשות סינון מסויים או לפחות להסתייג מאלו שמריחות כמו מדורה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ברדיו יש כמעט כל יום תכנית של ראסינג בה מביאים רק ידיעות שמאושרות על ידי ההנהלה, אני מעדיף להסתמך עליהם. הסיכומים גם עולים באתר באיטנרט אם פספסת את השידור: http://www.identidadrc.com.ar/

אולי אתה כבר מכיר, אני מאמין שכן, אבל למקרה ולא אני ממליץ להסתמך עליהם בכל הקשור לראסינג.

:aa1: שחקן ההגנה המגוון של הפינצ'ה, סלאי, נמצא בדרך החוצה וזה תופס כיוון מכוער עם האשמות הדדיות מול ההנהלה. בוקה תשמח להחתימו, בעיקר אחרי שהיום הודיעו למורל הפאראגוואי, שנמצא במונדיאל, כי לא ימשיך במועדון. כל קבוצה שתחתים אותו בארגנטינה תרוויח שחקן נהדר.

8. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

נכון, זה היה כבר סגור אבל מבחינתי עכשיו זה סגור

http://www.caindependiente.com/News_imgs/1IMG_6560.Xxx
    קומפי עם פאצ'קו ופז'ראנו, בנתיים רק שני שחקני רכש

Last edited by a moderator: Jun 15, 2010
  9. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

האם נראה שיתוף פעולה ישראלי ארגנטינאי ? ווסטהאם יונייטד של אברהם גרנט מצטרפת לקרוזיירו, פלמנגו וראסינג קלוב במרוץ אחר חואן רומן ריקלמה .

http://media.muyblog.com/muyboca/files/2010/06/jhhh-copia.Xxx
    על מה הוא חושב ?

10. Burrito Ortega Member

וולטר אסבדו מאינדפנדיינטה אמור להגיע לריבר בימים הקרובים. מישהו יכול לתת לי קצת אינפורמציה על השחקן?.

11. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

שחקן נהדר שאני באמת לא מבין איך גראנרו מעדיף את פז'ראנו עליו אבל לך תדע, בקיצור עם המהלך יצא אל הפועל מדובר בשחקן באמת נהדר כמו כן בעיטות חופשיות אדירות יש לבחור . לפני אינדפנדיינטה שיחק בסן לורנסו לאחר מכן במטאליסט מאוקרינאה .

אגב בוויקפדיה בספרדית הוא כבר שחקן ריבר .

עוד משהו שהיה באינדפנדיינטה היה על תקן מושאל ממטאליסט אז ככה שיכול להיות שרכשתם את הכרטיס שלו או שהשאלתם אותו מהאוקראינים .

12. שלו Guest

לדעתי ריקלמה חייב לקפוץ על המציאה ולעבור לווסטהאם, הוא יצליח שם ובגדול לטעמי, במידה והוא יגיע ללונדון זה יהיה חיזוק מצויין עבורם.

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

ראסינג לא במרוץ אחרי ריקלמה, פודסטה רחרח וזהו בגדול. יכול להיות שהוא שקרן, אבל כמו שצויין כבר פה, ריקלמה הצהיר שלא ישחק בארגנטינה מחוץ לבוקה (כול להיות שארחנטינוס זה היוצא מן הכלל)

אסבדו שחקן ליגה טוב שלדעתי לא קיבל מספיק צ'אנס בסאנלו, לא מבחינת דקות אלא מבחינה של לתת לו את "המושכות" אחרי כמה הופעות טובות שלו. אבל מנגד במטאליסט לא תפסו ממנו ורק ברוחו הוא היה סוג של הצלחה אבל רק למשך זמן קצר. יש לו תכונות טובות כמו שיניב ציין, אבל הוא גם כבד ועוד לא הוכיח עצמו לאורך זמן, לבינתיים מדובר בשחקן סולידי שיתן גב לאלמיידה הקשיש במאבקי ההשרדות. העסקה של ריבר אכן מתבצעת מול האוקראינים.

יניב, אני גם הייתי מעדיף את אסבדו על פז'ה, אבל השני מוסיף יותר יצירתיות למשחק ויש לו גם בעיטה מצוינת תוך כדי משחק. לדעתי נפלתם פה בסה"כ, אולי לא כלכלית אני לא יודע, אבל הוא יכול גם להפתיע לך תדע.

14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

בארגנטינה הוא מתקשה לשחק שבועיים-שלוש רצוף, בשנתיים האחרונות יש לו בעיות פיזיות כרוניות כבר, הימור גדול לאנגלים לדעתי.

15. benos Member

חבל לי על סיריגליאנו שנראה כסינקו לא רע בכלל לעתיד, כנראה שמאבקי ההשרדות של ריבר מכריעים בשיקולים האם לתת לו הזדמנות. למרות שלפי דעתי יש סינקואים יותר טובים מאסבדו בליגה זה רכש לא רע בשביל ריבר בעמדה מאוד קריטית.

----------

הגיע הזמן שריקלמה יעזוב את בוקה, אני אישית גם הייתי רוצה לראות את פאלרמו הולך ביחד איתו אבל כנראה ששני סמלים בחוץ זה יותר מדי, שניהם כבדים כבר ולא ממש מזכירים את השחקנים הענקיים שהיו, מה גם שיש הרבה בעיות ביניהם שלא ממש מוסיפות לבוקה, בוקה לטעמי תעשה לעצמה רק טוב לטווח נארוך אם היא תפטר מהם בדרך מכובדת.