ארגנטינה, קלאוסורה 09: ארחנטינוס אלופה!!!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏26/1/10.

1. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

אני מאמין שלאחר הפגרה בגלל שהאוסטרלים וגם הניו זילנדים יהיו עסוקים במונדיאל אבל לך תדע זה בוקה .

עריכה: טוב אני מאמין שבוקה יחזרו לארגנטינה ורק אז יצאו למסע, כמובן שזוהי רק השערה מכייון שהמשחק מול מלבורן יערך ב16 ליולי ומול וולינגטון מניו זילנד (משחקת בליגה האוסטרלית) ב23 ליולי .

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/5/10
  2. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

בוקה רושמת הפסד נוסף ושלישיה נוספת אומנם הפעם הם נתנו שתיים אבל בכל זאת, בוקה ספגשה ראשונה הצליחה להשוות לפני המחצית הראשונה הודות למתיאס חימנס (שער בכורה בבוקה אם אני לא טועה) הפכה את הקערה על פיה עם שער של הצעיר ניקולס בלאנדי אבל ספגה שתי שערים נוספים ומסיימת מחנה נורא מבחינתה עם 0 נצחונות ומאזן שערים של 7-2 .

3. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

הקשר המצוין של גודוי קרוז ניקולס אלמאדו בדרך לרוחו, בניגוד לטולו דני גראנרו המאמן החדש של אינדפנדיינטה מעדיף שלא להאריך את תקופת השאלתו של וולטר אסאבדו ממטאליסט האוקראינית.
    מי שעוד שבדרך חזרה לרוחו הוא פוצ'ו אינסואה, אבל מידע כזה מזמן לא גורם לי להתרגש (ועוד יותר בכושר הנוכחי של פוצ'ו...) הרי מאז עזיבתו של אינסואה הוא מוזכר כמועמד לחזרה מידי סיום אפרטורה וקלאסורה, עוד שחקן "שחזור" הוא גוסטבו לופס ששוב מועמד לחזור (ראה סעיף אינסואה) מכיוון שהוא ככל הנראה יפרוש ואת עונת הפרישה שלו רוצה לעשות בבית .
    בנוסף הרוחו מעונינים במגנה של לאנוס מקסימילינו ואלסקס המהלך יצא לפועל רק במידה שלוקאס מארקה לא ימשיך לעוד עונה.

4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מה שאומר אחרי הפגרה ותחילת האימונים, אבל בגדול תהייה פגרה קצרה יחסית לקבוצה שגם ככה נמצא במשבר מנטאלי, סכסוכים פנימיים ואוירה רעה בגדול. צריכים את הכסף אני מבין, אבל אני חושב שההנהלה במקרה זה טועה בגדול.

------------------------

ראסינג האריכה את החוזה לאחד השחקנים המאכזבים דווקא של הטורניר, בריאן ליואי הצעיר, שיקבל חוזה סביר לשלוש שנים. אני מאמין שזו החלטה נכונה ויש לי אמון בילד בניגוד למרבית האוהדים.

5. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

קומוסיון מביסה 0-5 את סנטמרינה משלימה 2-7 בסיכום שני המשחקים ומבטיחה עוד שנה בנסיונל B, סנטמרינה ששיחקה טוב כמעט כל השנה תצטרך "לבלות" עוד עונה אחד לפחות בTORNEO A , מאורו ויז'אגס (31 ו47), לוקאס ויז'אפניה (75), פינירו דה סילבה (78) ואיגנסיו מאלקורה (88) השתתפו בחגיגה .

6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

:aa1: פדרו טרוגליו חותם כמחליפו של בורגי בארחנטינוס ויאמן את אלופת ארגנטינה בעונה הקרובה.

:aa1: מרקו פרס הקולומביאני הוא אחד השמות החמים של הפגרה, חימנאסיה עוד לא השלימה את רכישתו המלאה ויש קבוצות שמתעניינות בחלוץ המוכשר, ריבר פלייט היא אחת מהן.

:aa1: מרקוס אנג'לרי בדרך לסנדרלנד האנגלית

:aa1: OLE מפרסם שדאמיאן אסקודרו המוכשר, אקס ולס, במו"מ עם בוקה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/6/10
  7. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

בנסוף לכישרון הקולומביאני עוד שחקן שמוזכר כמועמד לריבר הוא שחקנה של ארחנטינוס לאונרדו קארוסו

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הכוונה לחלוץ של ולס יניב, לאנדרו קארוסו ולא לבלם של ארחנטינוס מתיאס קארוסו.

קארוסו, החלוץ, הוא שחקן שאני מאוד נהנה לראות (יש לו גם סיפור קריירה מעניין מאוד) ומעריך אותו כשחקן ליגה חביב. אבל אני לא בטוח שהוא יהיה התשובה לבעיית השפיץ של ריבר, בניגוד למרקו שבהחלט יכול לתת את הפיתרון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/6/10
  9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

השאלה מאיפה לריבר יש את הכסף. בראיון בתקשורת אמר נשיא בויאקה צ'יקו שחימנסיה אכן עדיין לא השלימה את המעבר של מרקו ולפני שהוא בודק את האופציה של ריבר (המטרה היא לא להשאיל) הוא טוען שיש למרקו הצעה מספרד שהם מעוניינים לבחון, אבל לא נקב בשם של קבוצה.

נערך לאחרונה ב: ‏1/6/10
  10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לדעתי אין להם, אבל הם מעוניינים בו. לצורך העניין, המו"מ עם קארוסו הוא על השאלה ולא רכישה, עד שלא ימכרו שחקנים לא יהיה לרביר כסף לרכש רציני ללא עזרת קבוצות עסקיות חיצוניות (שזה לא בריא). הבעייה שגם אין יותר מדי את מי למכור, לפחות לא בכסף סביר.

11. itay7 Member

דפורטיבו סן-מרטין הודיעה רשמית כי יוספמיר באיון מושאל לריבר פלייט עד לסוף יוני 2011, אז תהיה לריבר הזדמנות לרכוש 50% מכרטיסו. נשיא המועדון הפרואני, אלברו בארקו, סירב לנקוב במחיר שריבר שילמה עליו, אך ככל הנראה, לפי מקורות בפרו וכן Ole הארגנטינאי, מדובר בסכום של 250,000 דולר עבור ההשאלה בלבד, והאופציה עבור חצי מהכרטיס שלו מוערכת ב-700,000 דולר נוספים.

מה שרשמתי עליו בפורום הפרואני -
    יוספמיר באיון התגלה ע"י צ'ינו ריברה, שזה אימן את סן-מרטין ולקח איתה שתי אליפויות. למרות שהוא לא היה חלק מהנבחרות הצעירות של פרו (למעט מס' משחקים מועט ב-sub 20), הוא הצליח להקדים את כל חברי הסגל בשהגיע לרבע-הגמר של אליפות העולם עד גיל 17 ב-2007, ותפס מקום קבוע בהרכב של צ'מו דל-סולר בנבחרת.
    עקרונית הוא קשר אחורי, אבל יש לו יכולת טכנית מאוד טובה וראייה משחק מצוינת, ולמרות שמדברים הרבה מאוד על הטריו ההתקפי של סן-מרטין (אלמנו-ויטי-אריולה), לדעתי הוא השחקן המצטיין שלהם העונה, והסיבה שהקישור של הסנטוס כ"כ יציב וטוב.
    באיון מיתג את עצמו בשנתיים האחרונות בתור הקשר האחורי הטוב ביותר בפרו, והיה ברור שזה עניין של זמן עד שהוא יעבור למקום אחר.
    מבחינתו של מאמנו, מאניו רואיס, זו אבידה גדולה, אבל אני בטוח שריבר תהיה מקפצה מעולה בשבילו לאירופה. אגב, לדעתו של רואיס הוא אחד מהקשרים הטובים ביותר המשחקים בדרום אמריקה.

12. Burrito Ortega Member

אני מקווה מאוד שהבחורצ'יק שווה את הכסף. במצב הכלכלי העגום של ריבר זה לא מעט. ריבר מתכוונת למכור הרבה שחקנים כדי שתוכל להביא חיזוקים. בין אלה שצופיים לעזוב: קאנאלס, ברארדו, קאברל, ריוס, אבלייראס ועוד.

13. benos Member

אני לא רואה כמה כסף ריבר יכולים לעשות על השחקנים האלו שציינת, אני חושב שגג אפשר לעשות על כולם 3-5 מיליון דולר.
    המצב של ריבר לא טוב אבל החיזוק לעמדת הקשר האחורי הוא נכון וטוב, אם הפרואני יהיה טוב כמו שמצפים ממנו אני חושב שריבר תעשה כברת דרך חשובה במאבקי ההשרדות ביחד עם עוד איזה סקורר שהיא צריכה להביא.

14. Burrito Ortega Member

מסכים לגמרי. רובם שחקנים ממש גרועים ואני לא רואה מי ירצה אותם. אבל לך תדע. בכל מקרה גם ליאנדרו קארוסו מולז הולך לחתום בריבר בהשאלה מאודינזה בתמורה לאחד השחקנים הצעירים של ריבר.

15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

כמו שכבר ציינתי, לדעתי קארוסו שחקן נחמד אבל בכלל לא בטוח שהוא ה-9 שאתם צריכים ולא עוד שחקן ליגה חביב, יענו גרסה, משופרת אמנם, של קאנאלס.

זה לא צחוק, אתם מתחילים את העונה בפרומוסיון...