אולימפו שמוליכה בתשע נקודות על השלישית אינסטיטוטו תבטיח רשמית את חזרתה לליגה אם לא תפסיד במשחקה סן מרטין טוקומאן ותוכל להבטיח גם את המקום הראשון עם קילמס לא ינצחו היום את פרו (בתנאי שהם מנצחים) מנגד אם קילמס תנצח ואינסטיטוטו לא תנצח דפנסה תוכל גם היא לחגוג עלייה באופן רישמי , בתחתית במידה ופלאטנסה לא מנצחת את אלדוסיבי בחוץ היא תירד באופן כמעט רישמי שתהיה רחוקה מקומוסיון 6 נק' שנתרו עוד שתי משחקים, בכל מקרה ניצחון של קומוסיון יסגור את הסיפור העצוב של הקלאמר באופן סופי .
איאי איפה הייתי עד היום? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx לא להאמין איך שריבר פלייט הענקית קרסה עד כדי סיכוי ממשי לרדת בעונה הבאה לליגת המשנה. דרושה וועדת חקירה לעניין.
תחזור כמה הודעות אחורה ותמצא את הסגל למשחק, מעבר לכך אפשר לציין שהמשחק יערך בפרובינסיה הקטנה (והחביבה) נאוקן בעיר\עיירה קוטראל קו (מי אש במאפוצ'ה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ). אורטגה יהיה שם וכך גם עוד שורה של שחקנים מקומיים כולל כמה שיערכו בכורה במדים של האלביסלסטה. עד כה מראדונה זימן כ-110 שחקנים בקדנציה שלו... מקצועית המשחק לא מעניין אותי, אני רק שמח על בחירת המיקום
ברכות לאולימפו באיה בלנקה ! היא העולה הראשונה לליגה הבכירה לפני עוד שתשחק העלייה נקבעה בזכות התיקו של אינסטיטוטו אצל דפנסה וחוטיסיה והיתרון של אולימפו הוא 9 נק' שנותרו עוד 6 נק' לסיום לאולימפו גן משחק חסר, במשחק אחר מה שקרה לסן מרטין סן חואן הוא פשוט לא יאומן, הקבוצה שכבר הוליכה לאחר סוף הסיבוב הראשון בשמונה נקודות על פני אולימפו והייתה נראת בדרך הבטוחה בחזרה לפרימרה משפלת שוב בביתה הפעם זה היה 3-1 לריבדביה דווקא פאנקו כבש ראשון ונתן יתרון חשוב מאוד למאטאדור אבל פררדס, פרז טריפה ורומרו עשו את המהפך עם התוצאות האלו נקבע שריבדביה ניצלת רישמית גם מפרומוסיון הירידה ואילו סן מרטין מאבדת גובה במאבק על מקומות 3-4 שהיא רחוקה אומנם 3 נק' מאול בויז הרבעית אבל לאול בויז משחק חסר מול טירו החלשה. אגב המשחק פוצץ בדקה ה73 ע"י אוהדי סן מרטין כמובן שממש לא מרוצים מהקבוצה שכולם סימנו כעולה הבטוחה אבל למעשה השיגה בסיבוב השני 13 נקודות בלבד כמו האחרונה ספורטיבו איטלינו... בלגרנו שכבר הוליכה 1-0 במרלו סופגת שער שיוויון וככל הנראה חלומות העלייה שלה כבר לא יקרו, אוניון שפיגרה מול איטלינו הצליחה כבר לעשות את המהפך אבל בתוך תוספת הזמן משיגה איטלינו את השער ומסיימת (כנארה) גם לחברים מסנטה פה את החלומות . במשחק נוסף בוקה אוניודס וחימנסיה חוחוי נפרדות בתיקו ללא שערים
משגע אותי הקטע הזה של משחקי ידידות לא יעילים, חשבתי שרק במנג'ר זה אפשרי. אני רואה שעם מאראדונה הכל יכול להיות מציאותי....
http://www.ole.com.ar/futbol-ascenso/festejo-Olimpo-vez-vuelve-Primera_OLEIMA20100504_0175_3.Xxx אז לאחר העלייה של אולימפו (סיימה ב0-0 מול טוקומאן) גם קילמס רצתה לעלות כבר אתמול אבל הפסידה ועוד בביתה לפרו קרייל אואסטה ואילו אול בויז השיגה את הניצחון בדקה ה91 ושנותרו עוד 6 נק' בקופה היא ממוקמת שלישית רק שתי נקודות פחות מקילמס . הסיפור המעניין של הערב היה במשחק בו אירחה ראפאלה שחולמת על העלייה דרך הפרומוסיון שאירחה את קומוסיון שמצידה נלחמת על ההישארות בליגה, קומוסיון הוליכה משער של ויז'אפניס בדקה ה26 , אבל אקס אינדפנדיינטה (אגב אני מקווה שיחזור) אלכסיס בלנקו עשה את ה1-1 בדקה ה40 אבל ממש לפני הירידה למחצית התחיל שוער קומוסיון קאפוגרוסו (אקס ראפאלה בעונה שעברה) לעצבן את הקהל של הקרמה שלו לא נשארו חיביים והשליכו עליו רימון עשן, אבוקות ואפילו חזיז מה שגרם לשופט להחליט שלא להמשיך במשחק . פלאטנסה גם כן משיגה את הניצחון בדקה ה91 ועם נוסיף לזה את הפיצוץ של קומוסיון-ראפאלה הקלאמר עדיין נלחמים . סיכום המחזור, שערי המחזור (בתקווה כולם) והטבלאות לכל היותר מחר . חגיגות העלייה של אולימפו
108 כבר והספירה נמשכת. במקומם של מוסון ואנגיוני מזמין דייגו לנבחרת לקראת המשחק מול ההאיטי את בקשר של ראסינג חוסה לואיס פרננדס ואת מגנה של ריבר כריסטיאן ויז'אגרה הרכב הנבחרת לערב : דייגו פוסו ; גרסה, גולטס, אינסארלדה, ויז'אגרה ; בלנקו, מארסיאר, פרננדס ; ברטוגליו ; אורטגה ופארלמו * ויז'אגרה ופרננדס בהרכב זוהי רק השערה מכיוון שמונסון וואנגיוני היו בתמונת ה11 .
אני מת על פרנאנדס ורוצה לראות רק מצליח, אבל בנבחרת? נו טוב יש עוד כ-50 שחקנים שאני יכול להגיד את זה עליהם. ואנג'יוני (זאת ההגיה אגב) שחקן הרבה יותר מוכשר אבל חסר את הנשמה של הילד שגדל במגרשים של אפאצ'ה.
נבחרת ארגנטינה מביסה 4-0 את האיטי במשחק חסר חשיבות ברטגליו כבש ראשון לאחר 34 דקות מטעות ענקית של הגנת האיטי, מרטין פאלרמו עשה 2-0 שתי דקות לפני הירדה מבישול נהדר של גארסה, סבסטיאן בלנקו כבש את השלישי בדקה ה50 בשער היפה במשחק שסיבב כדור נהדר מ30 מטר לאחר קרן של גולטס, חולפות עוד חמש דקות ובעיטה חופשית של טוראנסו מוצאת את ברטגליו שמקרוב כובש את השני שלו ואת הרביעי של הנבחרת. השערים אגב תקרית מכוערת מצד האוהדים דווקא של בוקה שזרקו לעברו של פאלרמו חזיז שהתפוצץ קרוב אליו וגרם לפציעתו בפנים. הרכב ארגנטינה: פוסו (גאבריני 46) ; גארסה, גולטס (קארוסו), אינסארלדה, ויז'אגרה ; טורנסו, מארסיאר (אולמאדו), בלנקו ; ברטוגליו (חארה) ; אורטגה (חוסה לואיס פרננדס) ופאלרמו (פריירה) . ארגנטינה תשחק משחק אחרון לפני המונדיאל ב24 למאי שתפגוש במונומנטל את נבחרתה של קנדה.
אתר ספורט 5 מודיע שבלם מכבי ת"א ונבחרת בוליביה רונאלדו ראלדס סיכם את תנאיו באלופת ארגנטינה היוצאת באנפילד. בדר"כ חדשות בנוגע לארגנטינה אני לא לוקח מאתרים ישראלים אבל בגלל שמדובר בשחקן "ישראלי" יש מצב שזה נכון ?