ארגנטינה, קלאוסורה 09: ארחנטינוס אלופה!!!

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Franco, Jan 26, 2010.

  1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    :aaa021:

    הלך יותר מדי קשה, הרבה יותר מדי קשה משצריך מול המחליפים של באנפילד בבית...אבל הלך וזה מה שחשוב. עד לגול של מרטינס הייתי על סף התעלפות, שוב פעם המשחק הרע וחסר הרעיונות אחרי ההתעוררות בטוקומן, שוב פעם איבודי כדור ופעולות מעליבות. אבל אז הגיע הוולה של הבלם הצעיר ואחריו סיומת נהדרת של ביאלר וראסינג בורחת ללובו!!!

    הלובו הפסידו בפאטרנאל, ארחנטינוס ממשיכה במאבק לאליפות(קבוצה נהדרת השנה בנה בורגי), וחשוב מכך בשבילי - הלובו מפסידים וראסינג פותחת פער 6. עכשיו סנטראל וטוקומן נפגשות, הלוואי שהטוקומנוס ינצחו ואז יהיה לנו 3 משחקים מסנטראל וגם לטוקומנוס תהייה תקווה כשישחקו מול הלובו...אחרת גם סנטראל תצמצם וגם טוקומן תרד ולא תתאמץ מול הלובו.

    לילה טוב...לילה מצויין לכולם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
     
  2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    Joined:
    Jan 30, 2009
    Messages:
    15,572
    Likes Received:
    1,921
    לילה טוב אליאס וברכות על ניצחון שככל הנראה משאיר אתכם בליגה.....אתה זוכר מתי ניצחתם שלושה משחקים רצופים??? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
     
  3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    תודה עידן, ממש לא זוכר מתי זה קרה לאחרונה, מרוב אנדרלין אני לא יכול להרדם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

    סנטראל סוחטת תיקו מול הטוקומנוס ומשתווה ללובו 6 נק' מתחת לראסינג, הקבוצה מטוקומן מצטרפת לצ'קריטה בליגה השנייה בעונה הבאה, כך שנשאר רק המאבק המשולש בין ראסינג, הלובו וסנטראל על מי תהייה זו שתמנע מהפלייאוף.
     
  4. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

    Joined:
    Apr 22, 2008
    Messages:
    3,583
    Likes Received:
    60
    Gender:
    Male
    אליאס,
    קודם כל למרות הכל אני שמח (בשבילך אליאס ובשביל אסף לא בשביל הקבוצה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ) אבל לי יותר חשוב ההפסד של הטאלדרו, ולמרות שזה היה ב99.99 אחוז עכשיו זה רק קיבל חותם סופי .

    EL RETORNO DEL REY!!! :aaa021:

    אגב , אז הקבוצה של בן תשחק כנארה בפרומוסיון (שיהיה בהצלחה) אבל הדבר היותר חשוב הוא lo"b"o a la promocin http://img148.imageshack.us/img148/3350/536mu5.Xxx
     
    Last edited by a moderator: Apr 26, 2010
  5. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

    Joined:
    Apr 22, 2008
    Messages:
    3,583
    Likes Received:
    60
    Gender:
    Male
    NACIONAL B-מחזור 34

    4 מחזורים לסיום העונה ואולי אנו רואים את העולה הראשונה שהיא אולימפו באיה בלנקה ששוב מנצחת הפעם 1-2 על אוניון שעדיין נמצאת במאבק (אם קצת מאוחר) ובנוסף מנצלת את התיקו השני ברציפות של קילמס, הפעם הסרבסרו פישלו בביתה מול אחד הקבוצות החלשות בליגה אינדפנדיינטה ריבדביה, בתחתית פלאטנסה רחוקה כבר 7 נקודות "מחוף המבטחים" (של הפרומוסיון...) ואם לא תקרה איזה תקלה לקומוסיון או למרלו נראה את הקבוצה המפאורת הזו תהיה בליגה השלישית . קומוסיון, דפורטיבו מרלו ודפנסה יהיו בתפקיד ראסינג, רוסריו וחימנסיה וינסו להיחלץ ממשחקי הפרומוסיון .


    אולימפו-אוניון 1-2
    לאולימפו: דומינגו סאלאסאר (30) וחוליו מוסאט (83) לאוניון:קלאדיו גואררה (60)


    אינסטיטוטו-ספורטיבו איטלינו 0-3
    לאינסטיטוטו:לוקאס גודוי (15), אלחרנדרו ריבולה (26) וגונסלו דיאס (30)


    קומוסיון-אלדוסיבי 0-2
    לקומוסיון:דייגו רומרו (55) וויז'אגס (90)

    סאן מרטין סן חואן-טירו פדרל 3-1
    לסן מרטין:לוקאס סאפריני (87) לטירו:לאונרדו ארמאני (22), אלפרדו גונזאלס ברדון (35) ופקונדו קאסטיז'ון (91)

    אול בויז-דפנסה וחוטיסיה 0-1
    לאול בויז:אריאל סאראטה (11)


    קילמס-אינדפנדיינטה ריבדביה 1-1


    בוקה אונידוס-פלאטנסה 0-1
    לבוקה:נסטור אספינדולה (60)

    אתלטיקו ראפאלה-סן מרטין טוקומן 0-0

    דפורטיבו מרלו-פרו קרייל אואסטה 0-0

    בלגרנו-חימנסיה חוחוי 0-0



    טבלאות הליגה

    טבלת הליגה

    http://up203.siz.co.il/up3/tm3mjknyzne2.Xxx

    מקומות 1-2 : עלייה לליגה הראשונה
    מקומות 3-4 : עלייה משחקי הפרומוסיון (3-18, 4-17)


    טבלת הירידה

    http://up203.siz.co.il/up1/z0a4tjlmomft.Xxx

    מקומות 19-20 : ירידה לליגה השלישית (בואנוס איירס-פרימרה B, אחר-טורנאו A)
    מקומות 17-18 : ירידה למשחקי הפרומוסיון (בואנוס איירס-פרימרה B, אחר-טורנאו A)



    בליגה השלישית בפרימרה ב' הקרב העיקרי הוא בין שתי קבוצות סרמיינטו עם 71 נקודות ואילו השנייה אלמינטרה עם 68 השלישית קולחיוס עם 58 שנותרו 3 מחזורים לסיום העונה סרמיינטו תתארח בשבוע הבא אצל נואבה צ'יקגו תארח את דפורטיבו אורמניו ותסיים בחוץ מול פלנדריה (שנלחמת נגד הפרומוסיון הירידה) ואילו אלמינטרה תארח את סנטרל קורדובה (שכבר ירדה) תתארח אצל קומוניקקינוס ותסיים אטלנטה, שם הראשונה עולה ישירות והשנייה בפרומוסיון .
    בARGENTINO A בבית א' סנטמרינה עם 4, אסטודיאנטס (ריו קורטו, קורדובה) עם 2 כמו טאז'רס והורקאן (TA) עם נקודה אחת ומשחק פחות. בבית ב' פטרונטו עם 6 אחריה קרוסקו דל נורטה עם 3 (ומשחק פחות) חובנטוד אנטוניה עם נקודה אחת ומשחק חסר , בראון (צ'ובוט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx ) עם נקודה בשתי משחקים וחימנסיה (אנטרה ריוס) נועלת את הטבלה ללא נקודה . שם כל קבוצה תשחק נגד שאר קבוצות הבית פעמיים, ובסיום אלופת בית א' נגד זו של ב' שהמנצחת עולה ואילו המפסידה מקבלת עוד צ'אנס בפרומוסיון .
     
  6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    סיכום המחזור ה-16:

    שלושה מחזורים לסיום הטורניר והעונה כולה ויש כבר שתי חזיתות שמתחילות להתבהר, אך בחזית המרכזית של מאבק האליפות הכל עדיין פתוח לגמרי:

    אליפות: אסטודיאנטס מנצלת את איבוד הנקודות של אינדפנדיינטה כדי להשאר לבד בפסגה, אך מייד אחריה נמצאת ארחנטינוס של בורגי עם נקודה פחות, נקודה פחות ממנה נמצאות אינדפנדיינטה וגודוי קרוס. 3 מחזורים לסיום והפער בין הראשונה לרביעית הוא 2 נק', ולפינצ'ה יש עוד את משחקי הגביע על הראש.

    ירידה: המחזור ה-16 הגיע עם בשורה לא כל כך מפתיעה - צ'קריטה וא.טוקומן, העולות החדשות, ישובו ל-B אחרי עונה אחת בלבד. המאבק שנותר הוא על ההחלצות ממשחקי הפרומוסיון, כאשר לראסינג יתרון 6 נק' על סנטראל וחימנאסיה לה פלאטה שנמצאות כרגע בפרומוסיון.

    סודאמריקנה: גם פה הרוב כבר הוכרע, אינדפנדיינטה הבטיחה את מקומה, כמו גם אסטודיאנטס, באנפילד וארחנטינוס. ניואלס נמצאת בעמדה מצויינת ותשחק גם היא בגביע אם לא יקרה משהו חריג, בעוד לולס יש פער של נקודה מלאנוס, ושלוש מקולון במאבק על הכרטיס השישי והאחרון.

    קישורים לכל הטבלאות הרלבנטיות למאבקים אלו, כולל לוח המשחקים הנותר, כמו גם טבלת מלך השערים, ניתן למצוא בתחתית הודעת הפתיחה של הדיון. תקצירים וגולים של המשחקים בלחיצה על כותרת המשחק המבוקש בסיקור למטה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

    משחקי המחזור


    ולס 1 - טיגרה 0 - הרכב המחליפים של ולס חוזר להשיג תוצאות יפות ומוליך אותה לגביע הסודאמריקנה, זאת בזמן שההרכב הראשון מתכונן לשמינית גמר הליברטאדורס שיערך בימים הקרובים. המשחק לא התעלה לרמה גבוהה כשולס מגלה עדיפות על הקבוצה האפורה של קארוסו, לקראת הסיום ה"באסקי" ארובארנה הותיק הורחק בשורות טיגרה, וותיק אחר, רולי סאראטה, כובש את שער הניצחון בדקה ה-90. מעבר לניצחן גארקה, מאמנה של ולס, יכול להיות מרוצה משובו של הקשר האחורי המצויין ראסוטי, שהיה מהטובים במגרש.

    גודוי קרוס 1 - צ'קריטה 0 - המארחת הייתה עדיפה על ההרכב המאולתר של צ'קריטה אך לא הצליחה לנצל זאת על מנת ליצור יותר מדי מצבי כיבוש. התקפה מסודרת אחת בהובלתו של דויד "המלך" ראמירס, עושה המשחק של הטומבה, הסתיימה בדאבל פאס עם קאראנסה ושער יפה. גודוי נשארת במאבק על האליפות, צ'קריטה ירדה סופית לליגה השנייה.

    לאנוס 4 - ארסנל 1 - לאנוס עדיין במאבק על הכניסה לגביע ובכלל בתקופה טובה, למרות זאת לא הרבה קהל הגיע בשבת לאצטדיונה של הקבוצה, כשמקבוצת החוץ הקטנה הגיעו מעטי מעטים באורח לא מפליא (למרות המרחק הקצר). כמו שהתוצאה מרמזת התפתח משחק פתוח עם הרבה מצבים לשני הצדדים, לאנוס הייתה מדוייקת יותר מול השער והצליחה להביס את הקבוצה מסאראנדי. בין הכובשים ללאנוס אפשר למצוא את לאנדרו דיאס שעוד לא חגג 18 וכבר עומד על שני כיבושים בפרימרה, כמו גם את קאראסקו בן ה-21 שכבש שער בכורה בפרימרה דקות ספורות לאחר שנכנס מחליף. משחק מצויין גם למארצ'סין, עוד צעיר תוצרת בית, בשער המארחת.

    אסטודיאנטס 1 - ריבר פלייט 0 - הפינצ'ה החליטו ללכת בכח על הליגה במקביל לגביע, זאת אחרי שבתחילת הטורניר כיוונו בעיקר לליגה. למרות ששעות ספורות בלבד אחרי המשחק טסו שחקני אסטודיאנטס למקסיקו, לקראת המפגש מול סאן לואיס בשמינית גמר הליברטאדורס, העלה סאבלה את ההרכב הראשון עם כל הכלים הכבדים, כולל חוסה סוסה שסוחב פציעה קלה. מצד שני ריבר פלייט באה עם רוח גבית מניצחון הבכורה בעידן קאפה, היא גם פתחה היטב ויצרה כמה מצבים אותם לא הצליחה לנצל. אסטודיאנטס התייצבה על המשחק הקבוע שלה ועלתה ליתרון משער עצמי של קירוגה אחרי התקפה יפה באגף. המשחק המשיך עם שליטה יחסית של הפינצ'ה בעוד ריבר מתעוררת לפרקים אך לא מצליחה להשוות את התוצאה. עימותים חריפים בין אורטגה ודסאבאטו נגמרו ללא הרחקות למרבה הפלא, חילופי מילים במהלכם התייחס הבלם למחלה של אורטגה שמצידו החזיר בתיקול מכוער ומסוכן מאוד, כל זאת ללא התייחסות ראויה של השופט. אך על כניסות קשות של ויז'אלבה וקאבראל בסיום, שני שחקנים צעירים יותר, השופט כבר לא ריחם וריבר סיימה עם 9 שחקנים. אסטודיאנטס לבד בפסגה ועם תמונה אופטימית בשתי החזיתות.

    ניואלס 5 - קולון 0 - התוצאה המרשימה של המחזור מגיעה מהקוליסאו של ניואלס במרכז העיר רוסאריו, הקבוצה של סנסיני סבלה מחסור יציבות בטורניר, אך ברגעי האמת היא מתעוררת ומתקרבת למדי להופעה בסודאמריקנה אחרי שהביסה יריבה ישירה למאבק. המגדל האורוגוואי בוגוסיהאן אמר לפני המשחק שהוא מקווה לכפר על הטורניר הרע שלו, אמר וקיים. "רובה הציד" כבש את השער האחרון בחגיגה וגם היה שם לקנח עם החמישי, בקולון חייבים לשאול את עצמם איך שחקן בגבוה 2 מ' נשער פעמיים חופשי במצבים נייחים? מלבד האורוגוואי אפשר לציין גם את אל גאטו פורמיקה הצעיר המצויין, שאף כבש מבעיטה חופשית. לא ברור מה עובר על קולון של מוהאמד, אמנם חסרים שחקנים ויש פציעות, אבל הקבוצה של מוהמאד נמצאת בתקופה ממש רעה ומתרחקת מהגביע. חבל בשביל המאמן הצעיר והמוכשר. היכולת של פוסו בשער, הבחירה לשוער השלישי למונדיאל כנראה, צריכה להדאיג את מראדונה.

    http://img121.imageshack.us/img121/9690/imagex387x350.Xxx
    שובו של השוטגאן - בוגוסיהאן חוגג בטורניר הקודם, מול קולון הוא שב לכבוש

    הורקן 0 - אינדפנדיינטה 0 - הגלובו הקשו על החיים של הרוחו יותר מהמצופה, מהתקציר ניתן אפילו להגיד שהם היו קרובים מאוד לגבור על המועמדת לאליפות. משחק מסודר על הקרקע סטייל תקופה קאפה, יכולת טובה במרכז השדה (פאקינג מאצ'ין מול קבוצתו לשעבר דווקא) ונסיונות לעקוץ עם המהירות בחוד אפיינו את המשחק של הגלובו. הקבוצה של גאז'גו מנגד, זכתה שוב ליכולת מצויינת של גאבאריני בשער, אך לא הצליחה לגבור על יריבתה בהתקפה ובהגנה, גם החילופים לא עזרו והרוחו יורדים למקומות 3-4.

    ארחנטינוס 3 - חימנאסיה לה פלאטה 1 - הביצ'ו של בורגי הם אולי הקבוצה החביבה של הטורניר, משחק התקפי ושוטף במרבית הזמן שמוביל את הקבוצה למקום השני רק נקודה אחת מהפינצ'ה. אמש לפרקים זה היה נראה כאילו רק ארחנטינוס נמצאת על המגרש, כשלעתים הם מניעים את הכדור כ-40 מסירות רצופות לפני שהם מאבדים אותו. הרבה קרדיט ליכולת הזו לאורטיגוסה המצויין שהוא העוגן במרכז השדה הטוב מאוד של הביצ'ו, אתמול הביצ'ו נהנו גם מיכולת שיא של סוסה הזריז. הלובו, בלי מרקו פרס הפצוע, יצרו מצבים למרות הנחיתות האיכותית הברורה, אך היכולת המצויינת של באנגארדינו בשער (הופעה שנייה בטורניר) הספיקה רק עד שלב מסויים.

    ראסינג 2 - באנפילד 0 - האקדמיה צוברת 9 נק' בשבוע אחד ומתרחקת מהפרומוסיון. המשחק, שבאנפילד עלתה אליו עם הרכב מחליפים, לא התעלה לרמה בינונית אפילו ואופיין בחוסר דיוק ויכולת של ראסינג מצד אחד, ובונקר ועמידה טקטית חכמה של באנפילד מצד שני. היה ברור שגול יגיע רק ממצב נייח ואכן כך היה שמתיאס מרטינס מנצל טעות של דוס סאנטוס הצעיר בקרן (אחד הטובים עד אז דווקא) וכובש בוולה נהדר עם רגלו החלשה (ימין). לבלם הצעיר של ראסינג (22) יש כבר 3 שערים בטורניר ו-8 בקריירה עד היום. בהמשך מבצע יפה של פרנאנדס באגף הסתיים בשער של ביאלר, שמוליך את טבלת מלך השערים של הקבוצה עם 4 סה"כ, לאחר שהחמיץ מספר מצבים טובים לפני כן. ראסינג ניצחה הרבה בזכות לחימה, כמו גם קצת מזל, שלדעתי מעל כולם בלט מרטינס הנהדר, ליואי שהפתיע לשם שינוי וחוסה פרנאנדס שלא מפסיק לרוץ ולהלחם. באנפילד בהרכב הזה לא ציפתה ליותר מדי, בסה"כ פאלסיוני העמיד אותם יפה על המגרש, אבל כשרק מקסי לאסו וקארדאסיו האורוגוואי (אקס מילאן) נותנים משהו בהתקפה זה קשה. משחק טוב בבאנפילד היה גם לגוסטאבו טולדו כמגן ימני, מעולם לא שמעתי על השחקן הזה לפני ולדעתי זו הייתה לו הבכורה בפרימרה. דוס סאנטוס וסגוביאה הצעירים עשו עבודה יפה במרכז ההגנה אך התפרקו בסיום המשחק. בסה"כ יש עתיד לבאנפילד.

    http://img190.imageshack.us/img190/1305/racingclausuraoleima201.Xxx
    אל צ'אקו מרטינס חוגג עם כל הלב, ראסינג מתרחקת מהפרומוסיון

    א.טוקומן 2 - סנטראל 2 - הטוקומנוס ידעו שרק ניצחון ישאיר להם סיכוי לשרוד ובניגוד לצ'קריטה הם לא ויתרו ונתנו את הכל עד שהבשורה הרעה נחתה. הפרעשו רודריגס כבש ראשון והקהל בעיר העתיקה פרץ בחגיגות, אך דחיקה של סלאז'ה הותירה את המקומיים בהלם. למחצית השנייה עלתה טוקומן במוטיבציה מוגברת ושוב היה זה רודריגס, המצטיין במשחק, עם גולאסו נהדר שהשאיר תקווה בקרב התכולים-לבנים. בהמשך המקומיים איבדו את הררה בהרחקה מטופשת ומהלך קבוצתי מצויין של סנטראל מסתיים בבישול נהדר עם העקב של לוצ'ו פיגרואה לקאראגליו... 2-2, טוקומן יורדת, סנטראל אמנם ניצלת מהירידה הישירה אך ככל הנראה תשאר בפרומוסיון.

    בוקה 2 - סאן לורנסו 0 - סוף סוף קצת שמחה בבוקה שמנצחת את סאן לורנסו בקלאסיקו חם יותר משצריך ביחס למקומן בטבלה, הרבה תקריות בין שחקנים ללא יכולת של השופט לצנן אותם. הסיפור הגדול של המשחק התרחש דווקא אחרי השער השני של בוקה, אותו כבש פאלרמו מבישול של ריקלמה (המצטיין במשחק לפי התקשורת). אחרי ששבועים כבר עוסקים בכך שפאלרמו וריקלמה המסוכסכים לא חגגו יחדיו את הגול בו פאלרמו שבר את השיא של צ'רו, גול שריקלמה הכין לפאלרמו באקט מאוד לא אנוכי, הגיע החיבוק המבוקש. אמנם הרבה אהבה לא נראתה שם, אבל אולי השניים רוצים לסמן להנהלה שהם יכולים לשתף פעולה במידת הצורך. סאן לורנסו חוזרת לקבל מקלחת קרה אחרי הניצחון הגדול בקלאסיקו של השכונה במחזור הקודם.


    http://img208.imageshack.us/img208/6470/bocaclausuraoleima20100.Xxx
    רגע לפני החיבוק, הרבה אהבה אין פה...
     
    Last edited by a moderator: Apr 26, 2010
  7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    לצערנו עושה רושם שזה נכון, קיוויתי שזה יעביר את המשחקים של ראסינג ליום ראשון כי מן הסתם לא רציני לשחק כדורגל בימי עבודה בשעה 16:00...אבל נכון לעכשיו טיגרה מארחת את ראסינג בשעה 16:10 ביום שישי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

    זה אמנם טוב למי שעוקב מישראל מבחינת השעות, אבל ראבאק איפה ההתחשבות באוהדים, וזה אפילו לא משחק בית ככה שהעונש הוא יותר לטיגרה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

    אני מקווה שהדבר הזה יבוטל או לפחות שיעבירו את ראסינג לימי ראשון אם רוצים להמשיך עם זה
     
  8. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

    Joined:
    Apr 22, 2008
    Messages:
    3,583
    Likes Received:
    60
    Gender:
    Male
    אליאס, החלטה דבילית אין ספק , אבל מה נגיד על חימסיה שתארח את לאנוס בשעה 14:10 (שעון ארגנטינה) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx .
     
  9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    באיזה יום? אם זה ראשון זה בסדר גמור, שבת זה לא חכם, שישי זה מטומטם!!!
     
  10. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

    Joined:
    Apr 22, 2008
    Messages:
    3,583
    Likes Received:
    60
    Gender:
    Male
    ביום שישי .
     
  11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
     
  12. אסף ראסינג Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    583
    Likes Received:
    3
    יום שבת זה 1 במאי ולכן אין משחקים.
    לגבי המשחק של ראסינג, המחשב נדפק לי באמצע ועברתי לראות אותו דרך האינטרנט של הסוני 3, יצא מגניב, זה חוסך את הקטע של לחבר את המחשב לטלוויזיה, וכמובן אתה יכול להשתמש ברמקולים של הטלוויזיה.
    איזה כיף היה לראות את הגולים של מרטינז ושל ביאלר, ראסינג ניצחה בצדק בלי משחק גדול אבל כן משחק שהיא שלטה בו והגיעה לה.

    אני התלהבתי מביאלר למרות 2 ההחמצות הדולות...
    כל עוד מנצחים ההחמצות מאבדות את משמעותן, זה הקטע בחלוצים, מה גם שהוא כיפר בגול נהדר אז מה טוב.
    רואים שהוא חלוץ נהדר, אני בטוח שאת ההחטאות הוא יהפוך לגולים במשחקים אחרים, יש לו את זה.
    ----
    כל הכבוד לטוקומן, בעיקר לקהל שעודד על אף שירדו סופית ליגה, השחקנים גם התאצמו ולא וויתרו ללחץ כבד של סנטראל בסוף המשחק, שנגמר ב2-2 בו הרוסארינוס חזרו מפיגור פעמיים.
    ---
    גם למעלה העניינים הולכים טוב, שהאלופה לא תהיה מחוץ ל-גודוי/אסטודיאנטס/ארחנטינוס, ואני אהיה מרוצה.
    אינדפנדיינטה יצטרכו קצת מזל והרבה הקרבה.
    ---
    ראסינג אכן תשחק בשישי ב16 (אכן שעה הזויה, יש עוד משחק קודם ב-14, זה טירוף, שלא יתלוננו שהילדים מתפלחים מבית הספר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ), אני עדיין שמח, כי למרות התלונות בסופו של יום הקהל של ראסינג לא מאכזב אף פעם, לעומת הקהל של טיגרה שיכול להיות שחלקם לא יבואו עקב השעה, כך שזה יתרון.
    אני אהנה מההפקר ואצפה המשחק בלי הלחץ של לקום מוקדם למחרת.
     
  13. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    Joined:
    Jan 30, 2009
    Messages:
    15,572
    Likes Received:
    1,921
    אליאס, שאפו על הסיקור המפורט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

    כמו שכבר אמרתי לך לפני, ברכות על הניצחון, השער השני שלכם היה נהדר. אני שמח בשבילך ובשביל אסף שלא התעוררתם מאוחר מדי ולפחות התרחקתם מהתחתית. אם באנפילד עלו עם המחליפים, מיותר לשאול איך היה חאמס........ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

    לא יודע כמה פרס היה משפיע במשחק מול ארחנטינוס בכושרה הנוכחי, אבל חסרונו בוודאי שלא תרם ללובו ולפי הבנתי הם ה"פייבוריטים" ללכת לפרומוסיון?

    מילה טובה מגיעה לפינצ'ה, כשנמצאים בעמדה טובה מאוד לאליפות וכל זאת כשגם בליברטאדורס הם חזק בתמונה. לא האמנתי שסבאלה יצליח לסחוב שני טורנירים במקביל למרות העומק של הקבוצה, בד"כ הקבוצות מתרסקות בטורניר אחד, אבל יפה מאוד שהוא לא מוותר על שום משחק ועולה (לרוב) עם ההרכב החזק. ויסלח לי יניב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx , הפינצ'ה הם הפייבוריטים שלי לאליפות (כשבאנפילד לא בסביבה) וגם בליברטאדורס (למעט אונסה קאלדאס).

    לגבי הדיון שלכם על שעות המשחקים זה באמת טימטום. למה שיעשו משחקים בשעות מוקדמות כשאנשים עובדים? מה יוצא להם מזה בדיוק? מקווה שישתנה, אם כי כמו שאליאס אמר, לחבר'ה בישראל זה פחות משנה. אני יכול לומר שבקולומביה משחקים לפעמים ביום שישי ב-8:30 בערב שעון קולומביה ובד"כ המשחקים הם בשבת מ-4 אחה"צ עד 10:30 בלילה (שלושה משחקים ברצף) וביום ראשון כל המשחקים ב-3:30 למעט המשחק המרכזי ב-5:45. מבחינת השעות, אין תלונות.
     
    Last edited: Apr 26, 2010
  14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    אולי אני נוטה להגזים בביקורתיות שלי, אבל עד לדקה ה-60 השליטה הזו לא התבטאה ביצירת מצבים וזה בגלל העמידה הנכונה של באנפילד. לא ניסיתי לרמוז שהם שיחקו טוב יותר, הם פשוט סגרו טקטית יפה וראסינג הייה אבודה במחצית הראשונה (משחק רע ללוגוארסיו) והשתחררה קצת עם החילופים הטובים של רוסו (לשם שינוי).

    אם למישהו הגיע לנצח זה בוודאי לראסינג, אבל המשחק הלך בכיוון של תיקו עד לחילופים של רוסו.

    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx אני לא מבין את הביקורת של חלק מהאוהדים עליו, איזה חלוץ יכול להצליח בראסינג הזו? שים את בוסלי בחוד והוא מסיים את הטורניר עם 6 גולים. הבעייה היא במשחק של הקבוצה ולא בביאלר שהוא חלוץ טוב לליגה המקומית.
     
    Last edited by a moderator: Apr 26, 2010
  15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    לא, חאמס לא היה אפילו על הספסל. במשחק כזה מרקו יכל אולי מעט לעזור כי הלובו מצאו חורים בהגנה של הביצ'ו, אולי עם המהירות שלו הם היו מנצלים את החורים ליותר מגול אחד. מצד שני ארחנטינוס פשוט ישבה להם על השער ברמה כזו שהם קיבלו 3 למרות שהשוער שלהם נבחרת למצטיין וקאלדרון החמיץ מול שער ריק מ-5 מ' (בן 39 אחרי הכל) כשמחליפו פאבלוביץ' גם מפספס 2 מצבים של גול.

    יש ללובו לוח משחקים יותר נח מסנטראל, כולל מפגש מול טוקומן שירדה כבר, אבל הבעייה היא שהם צריכים לעבור את ראסינג. משמע, הם חייבים לנצח הכל עד לסיום ולקוות שראסינג לא תשיג 4 נק' (במקרה של 3 יהיה שיוויון). רוב הסיכויים שהם יהיו בפרומוסיון, אבל יש להם יותר סיכוי מסנטראל להחלץ לדעתי (שזה לא הרבה).

    האמת שכמו שאסף רשם, בגלל ה-1 במאי, אי אפשר לשחק בשבת וזה מסבך את העניינים. המשטרה לא מאפשרת לערוך יותר מדי משחקים בו זמנית (באותו תחום אחריות, מחוז של הפרובינסיה) ויש גם את הטלויזיה שבטח מעורבת. אולי למחאות אין מקום (ואולי כן).
     
    Last edited by a moderator: Apr 26, 2010