פרננדו מסה שחקן נחמד, לא צומח פה בלם עתיד של הסלקסיון לדעתי, אבל בהחלט שחקן שיכול לתקוע יתד בהרכב הקוארבו לשנים הקרובות. יש לו כדורגל והוא יכול לשחק גם כמגן במידת הצורך, אחד על אחד טוב מאוד בהגנה ועושה רושם של שחקן די מהיר לתפקיד. מתקצירי המשחקים אני רואה גולאסו נהדר של מרקו פרס ללובו מול בוקה, שני שחקנים קפצו למספרת אבל הקולומביאני היה זה שפגע + שערים יפים מאוד של פאפו גומס ואל נגרו לאיבה לקוארבו ב"קלאסיקו של השכונה". ברוסאריו אני נהנה מהאוירה אבל פחות מהמשחק, משהו בקלאסיקו הזה שאוטומטית מוריד את רמת הכדורגל של שתי הקבוצות, למרות שהפעם שתי הקבוצות לא הציגו יכולות מדהימות גם לפני...האמת שלי זה לא מפריע והתשוקה מחפה על הרמה.
הנה המספרת הנהדרת של הקולומביאני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.youtube.com/watch?v=tQIOflpl52A
לראסינג כיום לא מגיע להנצל מהפרומוסיון, ולס נראית זוועה עם המחליפים ונותנת לראסינג את כל המרחב שהיא רוצה על מנת לפתח משחק שמזכיר כדורגל, אך החבורה הזאת בראשות ליואי וז'אקוב הנוראים מתעקשת לאבד כל כדור, בין אם בכדרור מטומטם (ליואי), בין אם בהעפת כדורים ללא כתובת למעלה (ז'אקוב, מרטינס ועוד), בין אם במסירות עלובות (ז'אקוב, קאהאיס) ובין אם בבעיטות חסרות סיכוי (לוקאס סופרמן) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx ז'אקוב הזה בדרך לגמור לעצמו את הקריירה אוטוטו ובעיני הוא נשאר תעלומה גדולה. למחצית השנייה צריך להכניס את...או אולי לשנות ב...או...כוסאמ...כבר אין לי מושג מה הקבוצה הזו צריכה כדי לשחק כדורגל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx פרס נפצע ויפסיד את המשחק הקרוב ככל הנראה...
:aaa021: מה שהיא צריכה זה שחקן צעיר וטיפש של ולס שיקבל אדום בזמן שקבוצתו יושבת על ראסינג במשך 10 דק' רצוף...אה כן, אם אפשר לשבץ את קוז'אדו לכל משחק שלנו זה יהיה נהדר. שוד באבז'נדה מול המחליפים של ולס, אבל גם לראסינג מותר פעם בטורניר לנצח ככה, עכשיו לפחות נקודה מול הטוקומנוס ויש עדיין סיכוי שלא נשחק בפלייאוף. כולם שיחקו זבל מלבד דה אוליברה, פרנאנדס והמחליפים שזכו להתמודד מול ולס פחות שחקן. מילה על הקהל, של ראסינג ושל ולס, בשביל מה זה טוב? גועל נפש וטמטום של אוהדים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
תוכל לראות מחר בתקצירים בטח, הייתי בטוח שקוז'אדו הולך להשעות את המשחק. יש גרסאות שונות לאיך זה התחיל, אבל בסופו של דבר הייתה מהומה ביציעים של ולס בתחילת המחצית, לא ברור ההקשר ואם זה מריבה "פרטית" או לא, אוהדי ראסינג היו מעורבים גם הם ולקח כמה דקות למשטרה להפריד בין המחנות (בטלויזיה אומרים שראסינג התחילו, ממה שאני ראיתי והבנתי מאנשים שכרגע היו במגרש ולס התחילו). מאוחר יותר אוהדי ראסינג לא איפשרו לקאבררה לבצע קרן והשליכו חפצים וחזיז על הקוון וקאבררה... חבורה של ילדים טיפשים שכנראה רוצים לראות את הקבוצה שלהם ב-B. מזל שקוז'אדו המתין כמה דקות ונתן לעניינים להרגע, לא הייתי מאשימו אם הוא היה משעה את המשחק (למרות שראיתי מקרים גרועים יותר שלא עצרו את המשחק, כמו ברוסאריו). למשחק התווספו 10 דק' עקב האירועים
הבנתי שהמשחק הופסק למשך 5 דקות אני מניח שזה בגלל המהומות. אליאס ואסף למרות כל הירבות שיש מגיע לכם שאפו ענק על ה25-30 דקות מהסרטים אבל אם זה יכולת כזו לא תספיק ובסיקורים של הנסיונל נצטרך לרשום גם ראסינג, אפרופו הנסיונל לאחר הניצחון של קומוסיון מנצחת גם אינדפנדיינטה ריבדביה ולמעשה ניצלת סופית מירידה ישירה היום היא ניצחה את אלדושיבי 0-2 משערים של גבריאל פרז טריפה (85) ודייגו קאבז'רו (90) למעשה הקרב הגדול שנשאר לה הוא עם מרלו לא לשחק בפרומוסיון שלה ממוצע של 1.229 (כמו דפנסה) בעוד למרלו 1.212 . במשחק נוסף חוחוי שוב הפסידה והיא כבר שבע נקודות מהמקום הרביעי הפעם הפסידה לאיטלינו שכבר ירדה מזמן 0-1 משער של מנואל רודאס בדקה ה50 .
עכשיו אחרי שיצא לי לדבר עם אנשים שהיו במגרש ולא בהודעות טקסט אפשר להגיד מה היה שם, אפשר לחלק את הסיפור לשלושה אירועים שלא היו קשורים אחד לשני בהכרח, אבל שכל אחד מהם הוסיף לחימום האוירה והתחושה שהמשחק הולך להשעייה: * תחילת המחצית השנייה: חבורת נערים אוהדי ראסינג ביציעים העליונים עברו ליצע של ולס וגנבו דגל, כל זאת ללא תגובת השוטרים, לפחות לא תגובה מוצלחת. מה שהחל את המהומה ביציע העליון בין שני הצדדים שכללה זריקת כסאות כמו שניתן היה לראות בשידור ולבסוף הופסקה בהתערבות המשטרה שהשתמשה בכדורי גומי. אני שומע מחברים ורואה בסרטונים, כולם שם נערים (אח"כ שולס חצו את הגדר להחזיר את הדגל הופיעו חברה מבוגרים יותר מצד ראסינג), וחושב איך בדיוק הטיפשים האלו חושבים הם עוזרים למועדון? התשובה שהגעתי אלייה מחולקת לשלוש - 1. מדובר במטומטמים ששאפו דבק ומחקו את כל המח שלהם 2. כמו שכבר טענתי, כל השטויות האלו של הבארה וכו'...הם לא אוהדים, פשוט עבריינים...או במקרה הזה ילדים ששרוצים להתקבל לשורות העבריינים. 3. מישהו מהאופוזיציה שילם להם, מישהו שרוצה לראות את ראסינג של מולינה ב-B. * בערך במקביל, לא יודע אם היה קשר, החלה תיגרה ביציע התחתון של אוהדי ולס, ממש במרכז היציע איפה שנמצאת הבארה. האירועים ביציע הזה לא ממש השפיעו על המשחק והבארה סגרה את המריבה הפנימית בעצמה ללא התערבות המשטרה ממה שאפשר היה לראות. * כמה דקות מאוחר יותר אחרי שדידה הציל כדור ענק לקאבררה (שתוך כדי ספג בעיטה מפרנאנדס), שחקן עם עבר מפוקפק בראסינג, השחקן נשכב על הדשא ונאנק מכאבים. דידה גרר אותו (מיותר) מחוץ למגרש כדי שיחדשו את המשחק ואז החלה מיני מהומה בין השחקנים. קאבררה התאושש באורך פלא כדי להוציא את הקרן אבל "אוהדי" ראסינג בפינה החליטו שזה הזמן למנוע ממנו לעשות כך...חזיז אחד לפחות, בקבוקים וכל שאר הדברים מנעו מהמשחק להתחדש למשך כמה דקות נוספות... כמה מטומטם אפשר להיות? המשחק הופסק במהלך המחצית השנייה מספר פעמים (אני ספרתי שלוש, בעיתונים רושמים 4) ובאותה מידה יכל להיות מושעה, לשמחתי הוא לא הושעה וראסינג ניצחה, אבל בוודאי זה לא היה בזכות אותם טיפשים, חסרי השכלה ואהבה אמיתית למועדון. ברברים שבאים להוציא תסכולים ביציע...אני שמחתי לשמוע במהלך המהומות שיר של אוהדי ראסינג נגד אותם מפגרים, אבל בגלל שהם כל כך טיפשים הם כנראה חשבו שמעודדים אותם...
זה פשוט הורג אותי כל פעם מחדש ולא רק בארגנטינה או קולומביה, גם פה בישראל לא חסרים מקרים כאלו. אתם רוצים לחפש צרות וללכת מכות?? תעשו כמו בהולנד, תקבעו ביניכם באיזה פארק ותפרקו אחד לשני את הצורה....למה במגרש כדורגל להרוס לכולם את הכיף? למה לפגוע בשחקנים במאמן ובמועדון שעובדים קשה כל השנה? למה להרוס את החווייה לילדים קטנים שבאים עם האבא בפעם הראשונה לאיצטדיון מלאי התרגשות ומה שהם רואים זה חוליגנים שכל מה שמעניין אותם זה לקלל וללכת מכות - אידיוטים!! אבל כמו שכבר דיברנו על כך באשכול של הליברטאדורס, מה כבר ההתאחשות יכולה לעשות? עוד רדיוס? עוד משחק ללא קהל? נראה כי שום דבר לא ממש מזיז לאותם עבריינים כי כמו שאתה אומר, אליאס, אוהדים הם ממש לא, סתם ילדים דפוקים שמחפשים צרות והורסים על הדרך לאוהדים האמיתיים באמת.
הציונים שנתנו לרוחו בארגנטינה לדעתי טיפה מוגזמים בעיקר לאסאבדו אומנם הוא היה יעל ללא צל של ספק אבל עדין לא הייתי מביא לו את הציון הזה . גאבריני 7, טוציו 6, ואלסקס 6, ואלה 5 (למרות ששיחק רבע שעה) , מארקה 7, אסאבדו 9, פיאטי 8, מאנקוז'ו 8, נונייז 6, גרסיאן 8 וסילברה 6 . אגב הביאו גם למחליפים ואז'ס 4, פרדס 5 וגנדין 5...
מי בכלל הביא את הציונים האלו ואיך אמורים לקחת ברצינות מקור שהביא ציון לולה? אגב, בקלארין היו ציונים שונים: גאבאריני 8, ולה - , טוציו 6, ולאסקס 6, מארקה 5, פיאטי 7, אסבדו 6, מאנקואז'ו 6, גראסיאן 8, נונייס 5, סילברה 6, ואז'ס 4, פרדס 5, גנדין 4 גם שטויות, אבל יותר בכיוון לדעתי.
חדשות רעות ללובו. מרקו פרס שכבש אתמול את הגולאסו מול בוקה ונטש את המשחק בדקה ה-72, ייאלץ להעדר מהמגרשים כ-3 שבועות עקב פציעה בירכו הימנית. חבל אוד, דווקא כשהוא בכושר מצויין וכובש מדי שבוע.
בהחלט מכה גדולה ללובו שגם ככה נמצאים כרגע בפרומוסיון ועכשיו בלי הקולמביאני יהיה להם קשה לצאת משם, לי אישית כואב על הקולומביאני (ללא ספק מדובר בחלוץ ענק), אבל (כמו שקל לנחש) לא על חימנסיה . http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
הצרות של צ'אקה לא מפסיקות לאחר שבהנהלת הקבוצה החליטו להשעות 10 שחקנים מהסגל לקראת גודוי קרוז, נאבס שלא הסכים עם ההחלטה (ויש להגיד ובצדק) מחליט לפנות את מקומו, את מקומו עד לסיום העונה יתפוס מאמן הרסרבה לואיס מראבטו (אם לא יהיה עוד איזה החלטה...)
מזל שיש לנו מחליף ברמה אחרי מתאו, גומז ובוסה גם ואלה נפצע וכנארה גמר את הטורניר בנוסף גם פדריקו מאנקוז'ו בספק .