ארגנטינה אפרטורה 2011 - בוקה חוגגת אליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏5/8/11.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

שיחק מחצית ראשונה ויצא בגלל רגישות בברך. ראיתי את המחצית הראשונה וקראתי שההמשך היה דומה, משחק חלש של ראסינג שהחזיקה בכדור ללא תכלית. ההגנה נראתה רע מאוד ואל ראז'ו פרנאנדס חתך אותה בקלות עם המהירות שלו פעם אחר פעם.

היה ברור לי שיהיו פצועים וזה מרתיח אותי כל פעם מחדש הטורנירי קיץ האלו, אני די בטוח שאמפירית אפשר למצוא שבמשחקי אימון ללא טלויזיה ואלפי צופים יש פחות פצועים. צריך לראות עוד את חומרת הפציעות, אבל האוצ'ה לא סיים את המחצית, ג'יו ירד עם כאבים וקראתי שגם פלטיארי נפצע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

במחצית הראשונה מארבעת הקולומביאנים דומינגס היה לא רע אבל לא יצא יותר מדי להתקפה, קארבונרו היה לא מדוייק אבל מאוד מעורב, ג'יו וטאו לא הרשימו (השני שלא באשמתו). אגב, זה שהשניים באסטודיאנטס שיחקו לא בהכרח אומר טובות לגבי עתידם, שהרי הקבוצה עלתה בהרכב מחליפים...

נערך לאחרונה ב: ‏11/1/12
  2. אסף ראסינג Member

משחק מאוד מאוד מאוד מאוד חלש של ראסינג נגד הסגל השמיני בערך של אסטודיאנטס.
    ועם כל האהבה לפלטייארי אני פשוט מאוד מחזיק מאספינוסה, הלוואי ולקוקו יהיו את הבייצים להפוך אותו לשחקן הרכב קבוע.

לגבי ז'אקוב אין מה לדבר בכלל...

האוצ'ה נראה טיפה יותר יעיל מבעונה שעברה אבל נפצע
    משחק דיי חלש של ג'יו, שלמרות זאת הביא כמה מהלכים יפים

נערך לאחרונה ב: ‏11/1/12
  3. gilad16 Member

במערך הזה אני הולך רק על התמנון, ה-פלאקה איטי מדי ואת הצ'יליאני אנחנו לא באמת מכירים עם כל הכבוד ואני מעדיף כרגע את הקפטן לפניו. עד עכשיו היה לו משחק אחד גדול ומחצית אחת גרועה, את הדקות הספורות הנוספות אני לא סופר, בשני המקרים הוא לא שיחק לבד באמצע. באסה שהסינקו שלי נפצע.

מצטרף לאלי, משחקי האימון הראשונים צריכים להיות באוירה פחות מחייבת ויותר רגועה, שיכניסו את כל המשחקים הגדולים רק אחרי שהשחקנים בכושר.

אני מודאג מאוד מההגנה ומקווה שקוקו יחליט להביא בלם ברמה גבוהה אם אפשר. לא לעולם סאחה יצילנו.

תזכור מה אמרתי לך עליו שנה שעברה ותכין את הכובע :aaa031:

4. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

אינדפנדיינטה מציגה את החולצה החדשה שלה, אני אהבתי.

http://1.bp.blogspot.com/-mTZSvUoYz0E/TwX5APk7m4I/AAAAAAAABzA/T5XhaoDpjzQ/s1600/CAMISETA3.Xxx

5. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

אינדפנדיינטה וסן לורנסו ימשיכו את טורניר הקיץ (הפעם גביע הזהב של מאר דל פלאטה) לאחר המשחק הראשון של הפינצ'ה נגד ראסינג, ראמון דיאס יעלה בהרכב מישני, לעומתו של מאדלון שיעלה בהרכב יחסית חזק.

אינדפנדיינטה: דייגו רודריגס; גבריאל ואז'ס, קרלוס מתאו, ליאנונל גליאנו, אדריאן ארגצ'ה; איבן פרז, ניקולס דאלמונטה, וולטר בוסה; םטריסיו רודריגס; לוקאס ויז'אפנייס וביראן נייאבה.

סן לורנסו: נארו צ'אמפאן; דאמין מרטינס, פרננדו מאזה, חוסה לואיס פולמבו, חרמן וובוריל; ג'ונתן פאצ'קו, נסטור אורטיגוסה, לאנדרו נאבארו, אמילינו טאלצ'ה; גבריאל מנדס ועמנואל גיגליוטי.

------

שתי העברות (יחסית) מענינות פאבלו לוגארסיו מראסינג קלוב עובר לברסלונה מאקוודור בנוסף לפקונדו אפרנצ'ינו מריבר פלייט שעובר לסן מרטין (סן חואן).

6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

"לא ניתן להם פסו אחד"

כך אמר הנשיא החדש קאנטרו בהתייחסות לבארה בראבה של אינדפנדיינטה, אשר הפגינה כנגדו במהלך משחק האימון האחרון והבטיחה להמשיך ולעשות כך. לא מכיר את כל יחסי הכוחות והמתרחש מאחורי הקלעים במועדון האדום, אבל הסיפור החל כנראה כבר עם בחירתו של קאנטרו לנשיא, שכן המועמד של הבארה היה אחר ולצערם חברי המועדון העדיפו ברובם את קאנטרו. משם העסק הדרדר ככל הנראה אחרי פגישה בה קאנטרו הודיע לראשי הבארה שלא יקבלו מהמועדון כסף כמו שנהוג. קשה לי הלאמין שנאמרה המילה האחרונה בעימות הזה.

לידיעה יותר משעשעת, קבלו את 4 הצעירים החדשים בסגל הבכיר של ולס, אשר עברו תחת ידיו המיומנות של "הספר" ראסוטי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

http://i39.tinypic.com/i4febc.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏13/1/12
  7. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

משחקי אימון

ארחנטינוס ג'וניורס-סנטרל קורדובה 0-6 לארחנטינוס:פאבלו הרננדס, (3), פביאן בורדגארי (2) וגבריאל פרז טריפה
    :aa1: רוסריו סנטרל-הורקאן טראס ארוז'וס 0-1 לסנטראל:גונסלו קאסטיז'חוס
    :aa1: אלמירנטה בראון-טאז'רס 2-2 לאלמירנטה:חוסה לואיס גרסיה ופרננדו מאראסצ'י
    :aa1: פרו קריל אואסטה-סנטרל נורטה 0-2 לפרו:אייל שטרחמן (X2) (!)

----

ידיעה בקשר להעברות שלא ניראה לי שעסקנו בה, החלוץ הקולומביאני חאירו קאסטיז'ו חוזר לארגנטינה לקדנציה השישית לאחר ולס, ועוד שתי קדנציות בגודוי קרוס ובאינדפנדיינטה הפעם מסכם במדי אתלטיקו טוקמאן מה-B שממוקמת שבעית רק שלוש נקודות מקילמס הרביעית (עולה לפרומוסיון)

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

בוקה קרובה מאוד לבצא מחטף מעניין - סאנטיאגו "הטנק הזועף" סילבה כבר שיחק בשתי קבוצות העונה (ולס ופיורנטינה), לכן על פי פיפ"א אינו רשאי לשחק בקבוצה נוספת העונה. ולס כבר פינטזה על החזרת החלוץ, אם לא לליגה אז לליברטאדורס, אבל שהבינה שאין לו סיכוי לשחק ירדה מהעניין. בינתיים סילבה התקרב לבוקה וסיכם עם המועדון את מה שצריך לסכם, והרי, באורח פלא, פתאום נמצאה דרך לאפשר לטנק לשחק בליברטאדורס.

ובכן לא הכל סגור, אבל אם וכאשר ייסגר, בוקה סגרו על חלוץ טוב לגביע שיוריד מהעומס בעמדה החסרה והבעייתית. מצד שני, למרות ההקלה על הרוטציה בגביע, בליגה הם יצטרכו להסתדר עם הקיים. שאמנם כבר הספיק לאליפות, אבל לא הרשים יותר מדי.

מי שצפוי לחתום ולקחת חלק גם בליגה הוא הבן האובד כריסטיאן לדסמה מקאטאניה, שחקן מצוין שיעמיק עוד יותר את הקישור העמוק גם ככה של המועדון. צרות של עשירים, רק לחשוב על כל האופציות בקישור, אפשר להציב שני מערכי קישור חזקים מאוד ושונים לחלוטין ועוד יישאר עודף.

ניסוי: לדסמה, סומוסה, ארביטי, ריקלמה - ריברו, ארבס, קולאסו וצ'אבס. בעודף: באטאגליה (אם כשיר) ופארדס ועוד כמה ילדים מוכשרים (?)...

וזה אם לא שכחתי מישהו

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

באסילה התחיל עם הוויסקי כבר עכשיו?

המאמן הוותיק הגיע למסקנה שאין לראסינג צורך בקשר ימני, שכן טוראנסו יכול לשחק שם ובמידת הצורך גם פיז'וד, בעוד קאסרס יכול לסגור את עמדת המגן הימני כשהבלונדה עולה למעלה. כמה הערות בבקשה:

1. טוראנסו לא טוב כקשר ימני, את ההצלחה שלו בעמדה זו בהורקן אני יכול להסביר רק במגיה שהפעיל פאסטורה (מאז פירוק הקבוצה, הוא היחידי מהדרים טים שבאמת נראה טוב).
    2. קאסרס הוא לא מגן ימני, הוא בלם טוב שסובל כבר שנים מההסטה המטופשת הזו לעמדה בה הוא בינוני במקרה הטוב (גם בנבחרת אגב).
    3. דווקא עם פיז'וד כ-8 אין לי בעיה למרות שזו לא העמדה שלו.

החלטה נוספת שלא ברורה לי היא ההחלטה להשאיר את קאבאז'רו כמחליף של טאו נכון לעכשיו. אני לא מכיר את סלרינו מספיק ככה שאני לא הולך לטעון הוא עדיף על הג'ינג'י, אבל ראבאק, קאבאז'רו?! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

10. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

לאחר שדיירו מורנו ורובן רמירז לא יגיעו לאינדפנדיינטה (כמובן...) השם החם עכשיו הוא של החלוץ ארנסטו "המפתח" פריאס שמשחק כיום בקבוצת קרוזיירו הברזילאית עפ"י כמה מקורות לא רישמים (פורומים וטוויטר) ארנסטו יחתום כבר בימים הקרובים ויחבור לקבוצתו החדשה לקראת המשחק מול בוקה ביום שבת.

http://2.bp.blogspot.com/-DH0R2ItE0m0/TiB7F61g0cI/AAAAAAAAAOk/U3Iox0bV2vU/s1600/farias%2B2.Xxx

שוב בארגנטינה?

11. gilad16 Member

אני דווקא אהבתי את הרעיון של פיז'וד בקישור וקאסרס מגן, בכל מקרה יותר חשוב בלם וחלוץ.

12. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

בעיתון/אתר vavel הספרדי מדווחים כי דיירו מורנו הקולומביאני יסכם באינדפנדיינטה בשעות הקרובות. בנוסף בברזיל ישנו דיווח כי קרוזירו נתנה את האישור לעסקת של פריאס והחלוץ יגיע גם הוא.

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש כבר לו"ז לעונה החדשה?

14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אנחנו עדיין באמצע העונה, הטורניר הסוגר ייפתח בשבוע השני של פברואר והמחזורים הם מראה של הטורניר הפותח מבחינת סדר משחקים. ימים מדויקים, אין.

שמעתי ראיון נחמד שבוע שעבר אבל שכחתי לשים את זה ועכשיו אני לא מוצא, זה גם לא כל כך שוב. מסתבר שיש בליגה הרביעית בארגנטינה שחקן ניו-זילנדי ממוצא אוקראיני ששיחק בעבר בנבחרת הצעירה של ארצו, כולל באליפות העולם אם אני לא טועה. הבחור גם מדבר ספרדית חלק, ככה שלא נראה לי שהוא הגיע רק עכשיו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏17/1/12
  15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אז אולי קוקו לא שיכור - באסילה פועל להביא את דיאגו ויז'אר מגודוי קרוס בתמורה לטוראנסו. אני בעד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx