ארגנטינה אפרטורה 2011 - בוקה חוגגת אליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏5/8/11.

1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

התקשורת צריכה להפסיק עם המס 10 המטופש הזה....שיתנו לו לשחק בתפקידים שהוא רגיל אליהם, שיתנו לו את החופש שלו ואין לי ספק שהכדורגל שלו יחזור. הוא מן הסתם לא חזר חד מהפתיעה, אבל גם לא שכח לשחק כדורגל. גם מעצבן אותי תמיד כשמחפשים את ה-10 בנבחרת ומזכירים את ג'יו באותה נשימה, לא מבינים אח"כ למה הוא לא מספק את הסחורה.

בכל מקרה בנוגע לפאבון, גם אני שמעתי את הידיעה הזו אבל הנשיא של נאסיונל חוזר ואומר כל פעם שאין שום כוונה לשחרר את השחקן לפני שנאסיונל מסיימת את השתתפותה בליברטאדורס, כך שבאמת קשה לי לראות אותו עוזב את המועדון לפני יוני 2012, אבל מצד שני קשה לי לראות שיסרבו להצעה טובה במיוחד במידה ותהיה כזו.

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

חופש הוא מקבל, אבל הוא מנצל אותו ללכת אחורה מדי, אני דווקא רוצה שהמאמן יכריח אותו להישאר קדימה יותר. בכל מקרה, בכל תפקיד שלא ישחק, אני מצפה מהכוכב ההתקפי של הקבוצה שלי לתרום יותר בסטטיסטיקה.

לה וולפה כבר לא בבאנפילד, גם דה סילבה לא ימשיך בגודוי קרוס למרות הכניסה לגביע (החלטה שלו לעזוב), מעמדו של קאניה בניואלס מאוד רעוע.

נערך לאחרונה ב: ‏15/12/11
  3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

בקולומביה הוא תמיד נשאר בחלק ההתקפי וגם הסטטיסטיקה היתה בהתאם. אולי סימאונה ביקש ממנו ללכת אחורה יותר כדי לעזור במרכז השדה? אפשרות נופסת כמובן היא שהוא פשוט לא חזר לכושר עדיין מהפציעה שלו.

4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

זה נכון שהוא לא חזר טוב מהפציעה, אבל בשבועות האחרונים הוא חזר לכושר דווקא ונראה יותר טוב. למרות זאת הוא הולך לקבל את הכדור יותר מדי מאחור וגם אחראי ללא מעט מצבים מסוכנים של היריבה בגלל הנטייה לאבד את הכדור במרכז המגרש. סימאונה נותן לו חופש לשחק איפה שבא לו, ולמורנו בא לשחק ליד הכדור שהוא כל כך אוהב. "האשמה" העיקרית היא של המאמן כמובן, אבל היוזמה היא שלו לדעתי.

מעבר לכל זה, מצחיק אותי שהתקשורת הפכה אותו לאחד מהשחקנים הטובים בליגה. הוא אחד מהמוכשרים ביותר אם לא הכי, אבל בשביל להיות בין הכי טובים צריך הרבה יותר תאכלס, בטח שאתה שחקן התקפי, ואת זה הוא לא הראה העונה עד כה (בניגוד לטורניר הראשון היותר מוצלח שלו מבחינה אישית).

5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

קצת ריבר פלייט - אלמיידה מוסר תודה רבה שלום ולהתראות לשלושת הבלמים הוותיקים שבסגל. במקרה של הפאראגוואי אדלברטו רומאן זה היה מתבקש וברור לאור מערכת היחסים הגרועה עם הקהל וההופעה הבודדת והנוראית שלו מאז אותו פנדל שהוביל להורדת הקבוצה ליגה. במקרה של אלאז'ס גם אין יותר מדי הפתעות לאור מיעוט הדקות של השחקן, אבל השאלה היא למה אלמיידה כל כך התעקש להחתימו אם כן. השחרור היותר מבוקר, ובצדק לדעתי, הוא של פררו. סה"כ בלם סביר שידע משחקים פחות טובים אבל רוב הזמן שומר על יציבות.

שלושת השחרורים האלו משאירים את הקבוצה עם בלם מנוסה אחד, ג'וני מאידאנה ושלושה צעירים מבטיחים - פונס מורי, שמסתמן כמועדף על אלמיידה, פירס החמור (במובן החיובי) ופסלה שיתחיל לקבל קרדיט אולי. זה, לצד הסיכוי הלא קטן שמאידאנה יימכר בגלל רצונו לצאת לאירופה שוב, מסביר עוד יותר למה השחרור של פררו יכול לעלות ביוקר.

צריך לזכור גם, שכמו בליגה הבכירה, ניתן להחתים רק שני שחקנים בפגרה ולפחות אחד מהם יהיה חלוץ מבחינתו של אלמיידה. אם כבר מדברים על החוד, התחילו במגעים עם טרזגה הוותיק, לדעתי זו טעות אבל האוהדים ישמחו אולי וזה חשוב גם כן לפסארלה שנמצא תחת הרבה ביקורת. בצד של השחרורים עושה רושם שקקו ויז'אלבה לא ימשיך במועדון, אני מחבב את השחקן המוכשר הזה ויהיה מעניין לראות איפה תהייה התחנה הבאה שלו.

---------------------

היריבה הגדולה של ריבר עוד מהשנים ששיחקו באותה ליגה, בוקה, לא נחה על זרי הדפנה הנוחים של התואר ומחפשת להחתים חלוץ נוסף כבקשתו של פאלסיוני. התקשורת מקרקרת סביב טבס כמובן, אבל המטרות היותר ריאליות (יחסית) שרוצה פרצוף הכלב הן בוסלי וסילבה, שכרגע לא נראים אפשריים לקבוצה, ועכשיו עולה שמו של האגדה החיה צ'ופטה סואסו. מכוונים גבוה.

6. shlomydavid מנהלים

שלום לכולם.

* סיימנו את האפרטורה 2011, והמשתתף שניצח במשחק ההימורים עליה הוא number 1 !

כל הכבוד לך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

http://img542.imageshack.us/img542/7328/56327717.Xxx

כאן אפשר לראות את פילוח התוצאות.

תודה לכל המשתתפים !

7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

בהזדמנות זו גם סיכום של טורניר ה-GranDT שלנו. יש לנו אלוף חדש, אני, שמדיח את גלעד עד למקום השלישי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx הטבלה מבין חברי הפורום ולא כולל הנספחים:

1. אליאס 1172
    2. אסף 1133
    3. גלעד 1115
    4. יואב 1065
    5. יניב 846
    6. נריה 800 (אם מחזור חסר לדעתי).

---------

ב"תחרות" השנייה של הפורום שמרנו על מסורת הכשלונות, רק שלומי ניחש שבוקה תזכה באליפות, רק עידן סימן את ראסינג כסגנית (למרות שלדעתי מי שבחר בולס גם תפס) ואף אחד לא פגע במלכות השערים. בשאר הקטגוריות, הפחות אמפיריות, יש תשובות הזויות יותר או פחות...

http://www.asoccer.co.il/index.php?showtopic=29548

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לקראת פרישה החלום של הילד שאהד את ריבר יוגשם כנראה

http://i44.tinypic.com/30tj6rr.Xxx

9. Burrito Ortega Member

ענק!. אני רק מקווה שנשאר לו קצת כדורגל והוא לא סוס מת לגמרי.

10. אסף ראסינג Member

מאשכול ההימורים
    אמנם זה קל שאתה נותן 2 אופציות שונות לחלוטין, אבל עדיין סוג של פגיעה לא רעה

11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

קראתי שבוקה רוצה לחזק את הקו הקדמי שלה לאור פציעתו הקשה של ויטארי עם הצ'ילאני צ'ופטה סואסו או מאורו בוסלי. למיטב הבנתי, קרלוס טבס הביע את רצונו לחזור, מדוע לא סוגרים קודם איתו? רק לחשוב על צמד כטבס-סואסו....חלום רטוב במונחים דרום אמריקאיים, לא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

12. Burrito Ortega Member

http://www.youtube.com/watch?v=zqaiFFtCv5s&feature=related

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הזכרתי את זה פה לפני יומיים פחות או יותר, האופציה הראשונה היא דווקא סילבה האורוגוואי אבל הוא נראה הכי קשה להשגה כרגע. לגבי טבס, אין דיבורים רשמיים משני הצדדים למיטב ידיעתי, ובכל מקרה אם יהיה מו"מ הוא הולך להיות מאוד מסובך. בנוסף, אני חושב שהמטרה היא רק אחד מכל השמות ולא יגיעו שניים יקרים (אם בכלל)

נערך לאחרונה ב: ‏18/12/11
  14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

גאסטון קוגורנו נבחר לנשיא החדש של ראסינג ברוב גדול וצפוי, פחות בגללו ויותר בגלל שמולינה, הנשיא היוצא והפופולרי, יהיה סגנו. סה"כ שלושת המועמדים שאני מכיר מתוך ה-4 שהתמודדו הם בחירות ראויות בעיני, אבל תמכתי בזוכה בעיקר בשל ההמשכיות של התהליך החיובי.

המשמעות המיידית היא השארותו הכמעט וודאית של סימאונה בנוסף לסיכוי סביר להצטרפותו של אל ראטון אז'אלה כסוג של מנג'ר. למרות שזה לא פופולארי לבקש זאת, אני מקווה שהפעם ידאגו להקטין את החוב העצום בפועל ולא רק לייצב את המועדון בצורה שביום כלשהו ניתן יהיה להקטינו, למרות שזה יוביל לפגיעה מקצועית.

15. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

גם באינדפנדיינטה נערכו הבחירות בשעה טובה ומוצלחת וסוף כל סוף נראה שינוי חאבייר קאנטרו נבחר לנשיא במקומו של חוליו קומפאראדה שהיה בתפקיד מאז עונת 2005, רובן ואסקס וקלאודיו קבלאיטיס יהיו סגניו של הנשיא החדש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/12/11