ארגנטינה אפרטורה 2011 - בוקה חוגגת אליפות

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Franco, Aug 5, 2011.

1. Diablito Member

אין לי מושג, לא ראיתי אותו כי כל הפרסומים אמרו שלא יהיה שידור.
    מה שבסוף קרה כבר היסטוריה.

0-0 די משעמם בסיום המשחק בסנטה פה.
    מקבץ הזדמנויות הנה והנה לא הניבו שערים.

2. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

שודר במחשב, היה מישהו במגרש שצילם עבור האוהדים שלא היו במגרש.

3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

השבוע הצליחו להגיע להסכם עם הטלוויזיה ומרבית המשחקים מהגביע, לא כולם כרגע, ישודרו. בניהם, המפגש בין ראסינג לאל פורבניר.

סימאונה מתכנן להשתמש בגביע על מנת לתת דקות לשחקני הספסל, הרסרבה ואלו שמסיבות שונות כרגע לא יכולים לשחק בליגה (טאו, ואולי האוצ'ה). הרכב משוער:

דידה; קאסרס, סאינס, אבלדאניו, גרסיה; ליואי, אספינוסה, אאואד; פארינייה; ויאטו וטאו

מקווה לתפוס שידור של המשחק, בשביל לראות קצת דקות מויאטו הצעיר שהוקץ קטגוריות על ידי סימאונה. אגב, ההעדרות של סוקו ז'וניור מעידה על כך שסימאונה פשוט לא תופס ממנו לדעתי, בניגוד למה שנכתב בתחילת העונה על כך שהוא מעריך אותו אבל רוצה לקדם אותו לאט לאט. ממה שהבנתי מחברים שרואים את משחקי הרסרבה, הילד לא מקבל הרבה צ'אנסים וכשהוא מקבל לא לוקח אותם.

4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אחרי שבמחזור הקודם התעמת עם האוהדים שהובילו לפיצוץ המשחק, לטענתו בכוונה, התפנה ורון לשחק כדורגל וכבש את שער הניצחון של קבוצתו מול ארסנל. אולי השער האחרון בקריירה לקשר האלגנטי, שיפרוש בסיום הטורניר וצפוי לתפוס תפקיד בסגל המקצועי של הנבחרת.

:aa1: מי שהופתע מהתיקו הבייתי של ולס מול קולון השבוע אכן צריך להיות מופתע, אבל לכיוון ההפוך. ולס השיגה נקודה לאחר שהייתה עדיפה על יריבתה במשחק למרות שעלתה עם ההרכב השני והרבה צעירים חסרי ניסיון. בניהם בריאן פריירה בן ה-17, שנכנס במהלך המחצית השנייה וזכה לשבחים על הופעתו. שווה לעקוב אחרי הקשר הצעיר שבלט במדי נבחרת הנוער בשנה החולפת. גם פדריקו פראירה בן ה-21 זכה למחמאות על ההופעת בכורה שלו בקבוצה. יש עתיד לולס, פרי של עבודה טובה ונכונה בגילאים הצעירים.

Last edited: Nov 29, 2011
  5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

היו שידורים טובים לגביע, לפחות כשפתחתי לכמה דקות את המשחק של הלובו האיכות הייתה טובה מאוד, אבל בסוף נרדמתי לפני המשחק של ראסינג. בסוף גם ויאטו לא פתח והאוצ'ה, שלא ישחק במשחק הליגה הקרוב, הועדף על פניו, ככה שהרבה לא הפסדתי ממה שתכננתי לראות. טאו עם צמד, הראשון יפה, חולצה חדשה מוצגת (מיוחדת, אבל לא אהבתי) והלאה לפאטרונאטו.

Last edited: Dec 1, 2011
  6. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לפחות חזר לכבוש ולא להתעסק בשטויות.......לדעתי החולצה לא יפה בכלל, אהבתי הרבה יותר את הקודמת.

7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הסר דאגה, החולצה הזאת היא השלישית ומשמשת רק לגביע (ולעוד מכירות מרצ'נדייז) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

8. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

כנראה שקבאגול צריך חיזוק. קראתי על אחת מהשמועות שמדברת על כך שאלמיידה בונה על טאופילו בינואר. לא יודע מה יהיה עתידו של טאו בראסינג, אבל הוא לא נראה לי מהשחקנים שיסכימו לרדת ליגה בשביל לשחק גם אם למועדון קוראים ריבר פלייט. אבל סתם שתדע...

Los directivos de River Plate sueñan con la llegada de Teo en enero

Last edited: Dec 2, 2011
  9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לא נראה לי ידיעה שדורשת יותר מדי התייחסות, למרות שלראסינג יש רק אחוז מסוים מהכרטיס שלו, הזכות לנהל את המו"מ ולהחליט האם ולאן טאו יעבור הוא שלה. קבוצה אחרת בארגנטינה היא לא אופציה בגלל שזה יחזק את היריבות (למרות שמכיוון שזו הליגה השנייה אולי זה פחות יפריע) וגלל המחיר הנמוך יותר שישלמו לרוב.

לגבי החוד שלי ריבר, אלמיידה באמת צריך עוד חלוץ שיודע לשים גולים. משחק ההתקפה של ריבר כיום, שהיא קבוצה שמשחקת דווקא כדורל התקפי יחסית, מבוסס בעיקר על היתרון האיכותי המשמעותי שמביא צ'ורי דומינגס. קאבנאגי כבש כמות יפה של שערים, והוא גם משחק לא רע לרוב, אבל הוא עשה זאת במעט מדי משחקים והגנות היריבה מצליחות להתמודד איתן במרבית המשחקים. עוד חלוץ (טוב) יעזור גם ברוטציה להביא שינוי במשחק, ויתן לאלמיידה גם כלי איכותי יותר ממה שיש לו לשינוי מערך.

10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

ראיתי רק את התקציר וקראתי את הסיכומים בתקשורת, אבל מהדברים האלו עושה רושם שורון עושה הכל על מנת לפרוש עם טעם טוב, עד כמה שמצב הקבוצה מאפשר לו. אסטודיאנטס רוקדת על אול בויס עם שערים יפים ויכולת גבוהה של הקשר המחונן, כמו גם של מריאניטו שכובש גולאסו אמיתי ואם אני לא טועה מבשל את השני בצורה מושלמת.

ההצגה של הפינצ'ה:

11. benos Member

אם אני לא טועה אוקאמפוס גם כן יכול לשחק חלוץ, זאת אפשרות שאפשר לשקול למרות שממה שהבנתי הוא השתלב טוב מאוד בתור קיצוני שמאלי.

12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הוא יכול תיאורטית, אבל הוא לא כזה מבחינת אלמיידה. לא חסרים חלוצים בסגל של ריבר, יש כמה נחמדים, חסרים חלוצים סקוררים, כשרק קאבאני עונה על ההגדרה. אלמיידה כבר עלה כמה פעמים עם חלוצים אחרים מהסגל, הם לא היו רעים אבל הם גם לא טובים מספיק כנראה. לכן אלמיידה כבר ביקש עוד חלוץ ושיהיה "מקטגוריה".

גם אוקאמפוס, מתי ששיחק בתור חלוץ בצעירה, אהב לקבל את הכדור רחוק מהשער ואני לא חושב שהוא בדיוק סקורר. חלוץ טוב, אבל לא סקורר. לדעתי וממה שראיתי הילד נותן עונה טובה כקשר שמאלי, אבל אני גם חושב שהוא ישחק יותר טוב בעמדה שצ'ורי תופס היום, ככה שכנראה עדיף לו להישאר כקשר שמאלי בינתיים בגלל שצ'ורי זה שחקן העונה בליגה.

Last edited: Dec 3, 2011
  13. Muurad Member

מה שבטוח זה שהוא צריך לשחק קרוב יותר לרחבה איפה שלא יהיה, או להגיע ליותר מצבים שהוא עם הכדור ליד הרחבה באיזה 1 על 1.. בפעמים שראיתי בהתחלה הוא לא ממש השפיע יותר מידי עם הכדור ויותר עזר בסגירה והניידות.

ליד הרחבה הוא פורח, למרות שכמו שאליאס אמר הוא לא חלוץ אמיתי אלא יותר סטייל אבי נמני שכזה, לפחות זו ההשוואה שעלתה לי איתו בראש בצעירה..

למרות שבגיל כזה צעיר, במשחקים ברמת הבוגרים, יכול מאוד להיות שהמשחק שלו השתנה והשתדרג בזמן שלא ראיתי אותו, שאז זו היה עמדה דיי זרה לו ומאז הוא כנראה הסתגל.

14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

העניין הוא שאלמיידה דואג כרגע לאינטרס של ריבר ולא רק להתפתחות של הילד, ולדעתו כרגע זה המקום בו ריבר צריכה אותו. במערך הנוכחי וסגל השחקנים, אני גם לא חושב שהוא טועה כרגע ואוקאמפוס מסתדר גם כן בצד שמאל של הקישור.

15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

משחק חוץ קשה בקולון (נחמד יהיה לראות את באסטיה גם אם מנגד) ללא טאו והאוצ'ה שגם ככה ההתקפה נראית על הפנים. שחקן הרכש של סימאונה סלרינו לא יפתח, ככה ששוב עולה השאלה למה הוא הגיע אם הוא ה-9 היחידי בסגל חוץ מטאו ועדיין לא משחק כשהקולומביאני מורחק. בהתחלה דיברו על חוד שיכלול את ג'יו וויולה, עכשיו אומרים לוגוארסיו וויולה וג'יו מאחור, בכל מקרה לא בדיוק משקל כבד הצירופים של סימאונה להתקפה (לא שיש לו הרבה אופציות).

מקווה שיהיה בסדר עם מה שיש, אבל לא אופטימי מדי.