ארגנטינה אפרטורה 2011 - בוקה חוגגת אליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏5/8/11.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

על רקע הבינוניות של הטורניר באופן כללי כיף היה לצפות במשחק של לאנוס מול גודוי קרוס, שתיים מהקבוצות הטובות בארגנטינה כיום ללא קשר למיקומן בטבלה לדעתי. מעבר לאיכות שלהן, חשוב מכך אולי, מדובר בשתי קבוצות שמנסות לשחק כדורגל, דבר נדיר במחוזותינו כיום.

תאכלס היה משחק די שקול להפתעתי, הייתי בטוח שלאנוס יהיו יותר טובים, אבל ואלרי לא הגיע לעבודה וגודוי לחצה חזק במרכז השדה. שורר ניצח את המשחק עם שלושה חילופים בול פגיעה, בעיקר זה של סילביו רומרו שחרש את האגפים ונתן אופציה נוספת וחשובה לאור החולשה (העונתית עד כה) של פאבונה. גודוי לא הייתה רחוקה לנצח גם כן, אבל ככה זה. לפני שבוע ביקשתי פה או בדיון של הסודאמריקנה יותר דקות לארמנדו קופר, אז הבחור קיבל והראה הרבה יכולת אישית אבל מעט קבוצתית. יחסית מדובר בשחקן צעיר, אם הכרטיס שלו שייך לגודוי הם יכולים להרוויח שחקן שחקן או\ו כסף טוב אם יתאזרו בסבלנות. גם פאקונדו קאסטיז'ון שחקן מאוד מוכשר, מאוד מהיר בעיקר, ומעניין. אחת מתגליות העונה.

------------------

את המשחק של בוקה ראיתי ברפרוף, ממשיך להינות מצ'אבס שפורח ללא ריקלמה. אבל שימו לב לפארדס שחוזר לשחק בבוגרים לראשונה מאז הבכורה אצל בורגי אם אני לא טועה (אולי הייתה עוד הופעה, לא יודע). יש לי הרגשה שמדובר בדבר אמיתי ולא עוד "כישרון מבטיח" מבית היוצר של בוקה.

אין לי יותר שום ספק שבוקה אלופה, ובצדק.

2. gilad16 Member

בזבוז של טורניר, טיפה יותר תעוזה בחלק הקדמי והיינו ראש בראש עם בוקה, מתסכל.

3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

איזה משחק אומלל של ראסינג, איזה חילוף אומלל של סימאונה שמוציא את היחידי שעוד איכשהו הכין לחלוצים מצבים. הגול של האוצ'ה/טאו (?) שנפסל (למרות שהיה חוקי) היה בערך המצב היחידי במחצית השנייה עד כה, והוא הושג בזכות ג'יו. לקולומביאני לא היה משחק טוב, אבל 4 חלוצים בלי אף אחד שימסור להם לא שווה כלום.

למרות היתרון המספרי, אנחנו קרובים יותר להפסיד מאשר לנצח, כל הכבוד לאסטודיאנטס על המשחק החכם והטוב.

עריכה:
    בחמש דקות האחרונות ראסינג מייצרת שני מצבים טובים מאוד שטאו מחמיץ ברשלנות, אלופת התיקו שומרת על התואר בסוף...שוב, כל המחמאות לאסטודיאנטס על משחק טוב מאוד ב-10 שחקנים עוד מהמחצית הראשונה.

נערך לאחרונה ב: ‏1/11/11
  4. אסף ראסינג Member

איכס איכס איכס.
    סימאונה הביתה

5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

נראה שיש ירידה חדה מאוד בכושר של טאו וכמו שג'קסון מרטינס נראה, הוא בדרך לאבד את המקום שלו בהרכב הפותח. טרם יצא לי לראות את ג'יו מלבד משחק אחד אחרי הפציעה, האם בכלל רואים שיפור אצלו או שהוא ממשיך בקו הירוד של שאר שחקני הסגל?

6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

טאו נראה פחות טוב, אבל אני לא יודע אם זו ירידה ביכולת האישית. הוא מאוד מבודד בשיטה של סימאונה, ככה שקשה לבוא אליו בתלונות במשחקים כמו אמש והקודמים, בטח שהוא כבש שער שנפסל שלא בצדק (שוב, איזה נאחס יש לו). ג'יו לא חזר טוב מהפציעה, הטכניקה והמסירות שם, אבל יש לי הרגשה שהוא עדיין מפחד כי הוא לא נותן כמעט דריבלים ומפסיד במרבית התיקולים (לא שזה הצד החזק שלו).

7. M_T_A Member

הגיעו לידיעתי שמועות על זה שמתוכנן משחק "ידידות" בין בוקה לריבר ב28.1 בבואנוס איירס. למישהו יש מושג אם זה נכון ובאיזה איצטדיון זה אמור להיות?

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לפני שבוע-שבועיים הנושא עלה בתקשורת אם אני לא טועה, לא יודע מה נסגר עם זה. אם אכן יתקיים אירוע כזה אני בספק שהוא ישוחק בבואנוס איירס, יותר סביר שיצאו לשחק במאר דל פלאטה או אצטדיון כלשהו בפנים ארגנטינה. אבל זו רק השערה שלי.

עריכה:

בדקתי קצת, המשחק בתאריך שציינת יהיה ככל הנראה ברסיסטנסיה, רחוק למדי מבואנוס איירס לכיוון פאראגוואי. אבל יש סיכוי שיערך עוד משחק בתאריך אחר ומקום אחר (שגם הוא לא יהיה בבואנוס איירס לדעתי).

נערך לאחרונה ב: ‏2/11/11
  9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

:aa1: מתיאס קאהאיס, בלמה של ראסינג ומהשחקנים המצטיינים בליגה בטורניר זה, נפגע בברכו במהלך המשחק בקילמס ויפסיד את המחזור הקרוב בתור התחלה. זה לא נראה טוב כרגע, למרות שהבלונדי הצליח לסיים את המשחק אמש, ויש סיכוי גם לפציעה חמורה. מהמשחק מול הביצ'ו ייעדר גם פלטיארי המוצהב, מה שישאיר את ראסינג ללא שניים משחקניה הטובים בטורניר (יחד עם סאחה).

:aa1: למרות שהמשחק קאמבק של די סאו עבר בשלום, העניינים בבוקה לא נרגעים בכל מה שקשור ליציעים וקיימת סכנה של משחק רדיוס מסיבות בטחוניות.

:aa1: גם בלפרה העניינים עם הבארה מתחממים, לאור הטורניר הכושל של הקבוצה עד כה.

בפינת החבר מן העבר, או הרגע הקומי: חביאר פאהס, אקס הפועל ת"א, לא שותק מול ביקורת אוהדי צ'אקה על העונה החלשה:

נערך לאחרונה ב: ‏2/11/11
  10. Burrito Ortega Member

המשחק השני אכן יהיה במאר דל פלטה. היו נסיונות לבטל בכלל את המשחקים מצד ריבר בטענה שהם יהיו 'הסתה לאלימות' אבל הם לא צלחו במיוחד.

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

:aa1: קאמוראנסי קיבל השעיה לחמישה משחקים בשל הבעיטה בפניו של טוראנסו לאחר שהורחק במשחק מול ראסינג. לאנוס כבר לא נאבקת על התואר אולי, אבל בהחלט אבידה לקבוצה שמתכננת לסיים בצמרת הגבוהה. הקשר האיטלקי התאקלם היטב לתפקיד הקשר המרכזי והיה מהשחקנים הבולטים בקבוצה בטורניר זה.

12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אז מה עידן, לא בדיוק גול אופייני לג'יו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx מזל שהבדיחה הזאת עומדת בשער של הביצ'ו ולא אוחדה. ראסינג מסיימת רצף של 5 תוצאות תיקו, ושומרת על מאזן נקי מהפסדים העונה, כשבמחזור הקרוב נוסעים לבומבונרה.

13. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

תתפלא אבל בנאסיונל הוא הבקיע לא מעט בראש בשביל קשר, אבל בלי שום קשר לא ברור לי מה זה השוער הזה. לפחות לא תדאגו שג'יו לא ייפצע במשחק הנבחרת כי הוא לא זומן.

14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני יושב אצל חבר ורואה אחרי הרבה מאוד זמן שידור מהליגה בטלויזיה הישראלית, אני מופתע לגלות כמה פאדיחות יוצאות לארם מהפה (קאנטרוס נכנס להרכב בשל המכירה של אלבארס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx ). ממה שזכרתי, ארם לא היה אומר יותר מדי שטויות, ויותר מפתיע מכך שהוא טועה גם שמדובר בבוקה אותה הוא אוהד. אולי תפס יום רע.

בוקה כבר הייתה צריכה לגמור את המשחק ועכשיו היא מסתבכת.

15. Burrito Ortega Member

ריבר מנצחת במשחק שהיה אמור להיות מוקש 4-1 בחוחוי מרביעייה של פרננדו קאבנגי. מחצית שנייה מטורפת שהראתה את הפוטנציאל הגלום בקבוצה הזו. לו רק היה לנו את הסגל הזה לפני חצי שנה.

ד"א, זה פאחרלה בחתימה החדשה שלך,אליאס?. הוא מאוד דומה לו אם לא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx.