ארגנטינה אפרטורה 2011 - בוקה חוגגת אליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏5/8/11.

  1. Burrito Ortega Member

    הצטרף ב:
    ‏14/5/10
    הודעות:
    332
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אין פה שום סיסמאות. פשוט נראה לי מגוחך שמישהו מראסינג(לא אתה ספציפית) מנסה ל"רדת" על ריבר בהתחשב העובדה שגם הייתם ב-B. זה הכל. אחלה שזכיתם בכמה אליפיות במאה ה-18 לפני שריבר זכתה. זה לא ממש משנה את מאזן הכוחות.

    מצטער מעומק ליבי על הסטייה מהנושא. אפשר לחזור אל הfutbol http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
     
  2. אסף ראסינג Member

    הצטרף ב:
    ‏5/11/09
    הודעות:
    583
    לייקים שהתקבלו:
    3
    אני יכול לרדת עליך כמה שאני רוצה, זה לא אומר שאתה לא יכול לנסות לרדת עליי בחזרה.

    כבר השיגו אותי בהסברים על אותה עונת ירידה של ראסינג.

    ועוד נקודה שחשוב לי להעלות- למה מה שקרה בעבר פחות חשוב ממה שקורה בהווה? מי קבע את זה? אתה? אחד המשפטים המתנשאים ביותר שיצא לי לקרוא.
    אתה פשוט מבטל שנים של היסטוריה כי לא יצא לך לחוות או לראות אותם

    אתה יודע מה אנשים עשו בשביל הקבוצות שלהם בעבר? מה השקיעו השחקנים? המאמנים? הבעלים וכו'?

    כמו שאליאס אמר, יש דברים שכסף לא יכול לקנות.
    הוא אולי מביא תארים ואוהדים "מבחוץ" כמוך, אבל זה לא הכל.

    ולמרות כל מה שאמרתי אני לא מטיל ספק בזה שריבר מועדון יותר גדול מראסינג.
    מה הסיבות? שכל אחד יחשוב לעצמו

    ועכשיו אפשר לחזור לנושא, כמו שאמרת
     
  3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    נריה, זה משפט פולקלור חסר הגיון, חוסר הגיון עליו הצבעתי והסברתי. לכן קראתי לכך סיסמא. לא ממש אכפת לי מהירידות האלו, סתם בלט לי חוסר ההגיון.

    גם אוהד של לאנוס יכול היום לרדת על ריבר, זה המצב, מה לעשות. ההיסטוריה לא חשובה? אין בעייה, אתה זה שהעלה אותה ראשון פה בהתייחסות למאזנים היסטוריים ותארים. אם העבר לא קובע, אז בהווה המצב של ריבר לא טוב ושל ראסינג סבבה. ריבר הוא מועדון פאר בזכות העבר שלו לא פחות ואף יותר מההווה. אי אפשר להחזיק את המקל משתי הקצוות.


    ------------

    חימנסיה לה פלטה רושמת עוד הפסד, שוב פעם בצורה טרגית יחסית. כמו שאמרו בשידור, מאמן בלי קשר כל כך חזק למועדון היה כבר נזרק משם. אני לא בטוח שזה כל כך נכון לזכור לו חסד נעורים, ניכר שאין לו השפעה על הקבוצה והכל מאולתר במגרש.

    מחצית ראשונה רעה עם מעט התקפות לכל צד, דווקא בשנייה הלובו לחצו את אינסטיטוטו לשערם והיה ריח של שער באוויר. שער אכן הגיע, אבל מהצד השני. זמן קצר אחרי החמצה נוראית מנגיחה של טורבו וארגאס אם אני לא טועה( או הצלה ענקית), אגב הכינוי מגוכח במצבו היום, מגיעה מתפרצת קטלנית של אינסטיטוטו שמכריעה את המשחק דווקא בדקות היותר טובות של הלובו.

    מראנגוני שוב שותף רק כמחליף בסיום, למרות העדרותו של אלאן רואיס המורחק, והפעם לא הצליח להביא משהו מיוחד. נראה לי שהוא כבר עמוק בשלהי הקריירה עידן.

    הלובו עמוק עמוק בתחתית של הליגה השנייה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
     
  4. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

    הצטרף ב:
    ‏22/4/08
    הודעות:
    3,583
    לייקים שהתקבלו:
    60
    מין:
    זכר
    ולא סתם תחתית אלא המקום האחרון (בטבלת הממוצעים כמובן) עם 0.889 בלבד אם לא יתחילו להתעורר אצל הלובו אין לי ספק שנראה אותם בעונה הבאה במטרופוליטנה.
     
  5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    נראה מי יהיה המאמן החדש, סגל השחקנים סביר ובגלל שהעונה עוד ארוכה מפלס הלחץ גבוה אך לא ברמה של שיתוק, מקווה שיצאו לדרך חדשה בקרוב.
     
  6. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

    הצטרף ב:
    ‏22/4/08
    הודעות:
    3,583
    לייקים שהתקבלו:
    60
    מין:
    זכר
    ריבר חוגגת בענק במשחק הבית שלה (בנואבו גאסומטרו) עם שביעייה לרשת של אטלנטה קאבנאגי עם שלושער (19,55 ו-57), מרטין אגירה (13), לוקאס אוקאמפוס (44), פביאן בורדאגארי (72) ואנדרס ריוס השלים את השביעייה בדקה ה85. אטלנטה רק צימקה עם פנדל של אבל סוריאנו כעבור דקה.
    הפעם האחרונה שריבר כבשה שביעייה לא זכורה לי, שישייה אחרונה הייתה לרשת של הורקאן בקלאוסורה 2003. אגב, אז קאבנאגי הסתפק בצמד, דריו הוסיין, אסטבן פוארטס, אנדרס דא'לסנדרו ודייגו באראדו השלימו.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/10/11
  7. benos Member

    הצטרף ב:
    ‏17/7/08
    הודעות:
    2,222
    לייקים שהתקבלו:
    173
    הם נתנו שישיה לולז אם אני לא טועה באפרטורה 07 עם שלישיה של בלוצ'י ושער של ריוס גם כן, או שזה היה חמישיה, אני דיי בטוח שזה היה שישיה. באותה עונה ולז גם חטפה תבוסה לא קטנה מבוקה ממה שזכור לי.
     
  8. Burrito Ortega Member

    הצטרף ב:
    ‏14/5/10
    הודעות:
    332
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא יאומן. המשחק היחיד שאני מפסיד העונה ואנחנו דורסים את אטלנטה עד עפר. אם זה מה שיעזור אני מתנזר מלראות משחקים של ריבר עד סוף העונה.

    GANAR, GUSTAR Y GOLEAR! ESTO ES RIVER CARAJO! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
     
  9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    באולה ציינו לאחר המשחק את הנצחונות הגדולים בהיסטוריה של ריבר. לאטלנטה יש מקום של עבוד שם, או יותר נכון, מקומות. הלינק פה

    הגולים:

     
    נערך לאחרונה ב: ‏6/10/11
  10. gilad16 Member

    הצטרף ב:
    ‏3/12/08
    הודעות:
    2,631
    לייקים שהתקבלו:
    973
    עד שהטורניר נכנס לקצב יוצאים לפגרה. לא רואה מישהו עוצר את בוקה המשעממת, בטח שלא ראסינג המשעממת יותר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

    יש לצ'ולו זמן לעבוד עכשיו, לשנות את כל תפיסת המשחק של הקבוצה שחייבת לנצח ולהפסיק עם תוצאות התיקו.
     
  11. npumpido Member

    הצטרף ב:
    ‏21/6/11
    הודעות:
    177
    לייקים שהתקבלו:
    50
    BURRITO, אם כך חבל שראית את המשחקים עד היום, לך תראה את המשחקים של ווקא...

    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
     
  12. Burrito Ortega Member

    הצטרף ב:
    ‏14/5/10
    הודעות:
    332
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני מעדיף ללמוד לסרוג או להתחיל לצפות בכדורגל נשים לפני אעשה משהו כזה.
     
  13. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

    הצטרף ב:
    ‏22/4/08
    הודעות:
    3,583
    לייקים שהתקבלו:
    60
    מין:
    זכר
    קצת אופ טופיק אומנם עם נגיעה לכדורגל אבל עדיין...


    היום התחדשתי בSAMSUNG GALAXY S2 אז חשבתי הייתכן ולא תהיה לי אפליקציה נחמדה בכל מקרה לאחר חיפוש קל מצאתי אפליקצית של הליגה הארגנטינאית שבה ניתן להעדכן בתוצאות, טבלאות וכל מיני דברים בנוסף ישנה גם אפליקציה של הליגה השנייה בלבד שמאפשרת מלבד צפייה בלוח המשחקים גם צפייה ישירה במשחקים המשודרים כעת.


    אין לי מושג עם האפליקציה קיימת גם לאיפון אבל אני מניח שכן.
     
  14. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,422
    לייקים שהתקבלו:
    1,359
    לא יודע, אני מאוד אוהב את סומוסה, אמנם זה לא אותו סומוסה המצויין שאנחנו מכירים אבל הוא עדיין עשוה עבודה חשובה ונותן המון ניסיון, מה שכן את ריברו אני לא אוהב והייתי שמח לראות במקומו את ארבס.

    תודה

    Burrito Ortega עזוב שענו לך לעניין לגבי הזילזול שלך בראסינג, אבל דווקא אתה אדם שמתגאה באהדתו לקבוצה בשם הפועל קטמון שהוקמה רק לפניי שלוש שנים טוען שהעבר לא חשוב אלא רק ההווה? הרי מה הופך מועדון לגדול? לא זה שהוא לקח 7 תארים בעשר שנים טובות אלא שהוא נמצא תמיד בטופ מכל הבחינות, מבחינת אהדה, מבחינת מכירות כרטיסים, מבחינת חשיבות, מבחינת כל מהש סובב מועדון כדורגל, לטעון שראסינג הם סתם מועדון זה כמו להגיד באירופה שבגלל שריאל מדריד לא זכתה 9 שנים בליגת האלופות היא מועדון לא גדול, זה בולשיט וקשוש, כבודה של ראסינג במקומה מונח בהיסטוריה, בהווה ובעתיד של הכדורגל הארגנטינאי, כנ"ל ריבר, בוקה, אינדפנדיינטה וכו'.

    ולאלו שיש להם את המכשיר שהתחדשת בו גם כן ולא מכירים את האפליקציה והם עצלנים מכדי לחפש(כמוני) אתה יכול לספר איך קוראים לאפליקציה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
     
  15. Burrito Ortega Member

    הצטרף ב:
    ‏14/5/10
    הודעות:
    332
    לייקים שהתקבלו:
    0

    כפרות, ברוח יום הכיפורים אני מציע שתעזוב את זה. יש לי המון מה להגיד בנושא. אבל כבר סיכמנו פה שעוברים הלאה. אחרת זה לא יגמר. אם יש לך צורך לחפור יש פרטיות.

    והקבוצה שלי לא הוקמה לפני שלוש שנים.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/10/11