ארגנטינה אפרטורה 2011 - בוקה חוגגת אליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏5/8/11.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אכזבה, משחק רע ונקודה שלנו לא נותנת הרבה...

2. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

גם אצלי יש סוג של אכזבה זה לא שהרוחו הראו משחק נוצץ "ושכבו" על השער של ראסינג אבל עד שתפסנו את ראסינג ביום חלש העונה הייתי מצפה ליותר.

אבל למרות האכזבה אני כל כך מרוצה שפאטו חזר אני מאמין (ומקווה...) שאיתו עכשיו יהיה הרבה יותר קל.

נ.ב.

השידור של היום היה פשוט מעולה ללא השדרים ועם המסך המלא.

3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מבחינתי הגול שלכם הוא קודם כל של פאטו, הצליח להוציא כדור רוחב מצוין תחת לחץ. גם ולאסקס היה טוב וחיפה כמה שיכל על הטעויות של מיליטו (שכמעט סידר לראסינג ניצחון אבל טאו החמיץ).

הניצחון של בוקה הופך את התיקו לתוצאה עוד יותר רעה כמובן.

4. Burrito Ortega Member

הגול של ראסינג אחד המכוערים.

5. אסף ראסינג Member

לא היית חותם על גול כזה נגד בלגראנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx?

6. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

הצלחת לעלות בי גיחוך

נ.ב.

תמסרו ד"ש לטאו "הגדול"

7. Burrito Ortega Member

היייתי מעדיף שפאבונה העגלה לא יחטיא את הפנדל. השופט מארגן לו פנדל ואפילו את זה הוא לא מסוגל להכניס חח.
    תנסה לצחוק עלי כמה אתה רוצה, חמוד. אתם ביליתם כמה שנים בליגה השנייה אם זכור לי נכון. ככה שאין לכם מה להגיד תכלס.

un abrazo, tu papa http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

8. Don Joan Roman Member

ובוקה כרגיל בתקופת פאלסיוני.
    הגנה ברזל, התקפה חלודה.

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

ה"אבא" משחק ב-B, זה חידוש...

מה שיפה בהגנה של בוקה זה שלא מדובר בשחקני ההגנה נקודתית, שלעצמם לא מרשימים יתר על המידה, אלא במשחק ההגנה הקבוצתי. בלי קשר, ארבס חייב לקבל יותר קרדיט גם בהמשך העונה.

10. Don Joan Roman Member

מסכים לגביי ארבס למרות שאני אוהב גם את סומוסה.
    מה שכן פאלסיוני צריך לנסות ולהזיז משהו בהתקפה כי בוקה מתקשה בהבקעת השערים ובמשחקים האחרונים גם אין מצבים כמו במשחקים אחרים.

נ.ב הרבה זמן לא ראיתי את צביטאניץ' הוא פצוע או משהו?

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

פצוע, יחזור לאחר משחקי המוקדמות.

לגבי ארבס, אני הייתי מעלה אותו גם לפני ריברו, שעושה עבודה טובה אבל שום דבר מיוחד. אבל גם בראש בראש עם סומוסה, אני מעדיף את הילד. סומוסה לא תורם הרבה להנעת הכדור וגם בהגנה הוא כבר לא האריה שהיה פעם. בנוסף, הוא מאחר לא פעם לתיקולים ועושה פאולים מיותרים.

אגב 2, עושה רושם שבאטאגליה, שלא מצליח לחזור מהפציעות, קרוב להודיע על פרישה.

נערך לאחרונה ב: ‏4/10/11
  12. Burrito Ortega Member

אני באמת צריך להזכיר לך כמה אליפויות יש לנו יותר מלכם?. מה מאזן הניצחונות בינינו?. כמה גביעים?.
    זה שאנחנו נהיה שנה אחת ב-B בדיוק כמו שאתם ביליתם שם לא הופך אותכם פחות לבנים.

que nacieron hijos nuestros, hijos nuestros moriran! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

יש דברים שאפשר לקנות בכסף ויש שלא. אני אישית, כל אחד והבחירה שלו, מעדיף להתגאות יותר באלו שלא נרכשו בכסף (כמובן שמתחת, אבל גם מעל לשולחן). אליפויות זה כיף, אבל הרגעים המאושרים ביותר שהיו לי ב-30 שנה שאני חלק מהתשוקה הזאת שנקראת ראסינג, לא היו קשורים להצלחות על הדשא. כל אחד והקטע שלו.

אתה כבר פעם שנייה חוזר על המנטרה של הירידת ליגה של ראסינג, דבר שאותי לא מביך כלל כי הגדולה של ראסינג היא לא בתארים ובכדורגל בלבד, אני מציע לך לקרוא קצת גם על אותה עונה (83). מעבר לכך שראסינג הייתה גרועה, באותה עונה הוחל שינוי מסויים בשיטה שמתקיים עד היום, שינוי שנועד להציל קבוצה אחרת (שאתה מכיר היטב) מירידה ואכן הצליח בכך. אילולא אותו שינוי "אבא" היה משחק ב-B כבר אז וראסינג לא (כמו גם ראסינג קורדובה ולא נואבה צ'יקאגו).

זה לא משנה את העובדה שראסינג שיחקה שנתיים ב-B בשנות השמונים, אבל סתם אנקדוטה שאולי הכרת ואולי לא. אגב, שני המועדונים שיחקו עוד לפני כן בליגות הנמוכות לאחר שהוקמו.

14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אגב, זה משפט חסר ביסוס בעובדות אליהן אתה שואף להצמד ואותן התנדבת להזכיר לי. אז אני "אזכיר" לך משהו:

האליפות הראשונה של ריבר, הרי לטענתך על פי תארים נקבעים יחסי האב-בן, הושגה לאחר שראסינג כבר זכתה לכינוי האקדמיה בשל רצף האליפויות חסר התקדים שלא נשבר עד היום, שבע במספר. מוזר שמי שנולד "ילד" לטענתך, כבר היה מועדון ענק וגם מצליח (לא תמיד קשור אחד בשני) עוד לפני שריבר התהדרה בתואר כלשהו מלבד העפלה מהליגות הנמוכות לליגה הבכירה.

אולי כדאי שתמצא סיסמא אחרת לזרוק לנו, כזו שיש בה הגיון, אולי - "נולדתנו אחים, במהרה הפכתם לאבא שלנו, אבל באמצע שנות ה-50 בערך אנחנו הפכנו לאבא שלכם. עכשיו אנחנו ב-B, אבל אנחנו עדיין אבא שלכם" או אולי - "ראסינג, 50 שנה הייתם אבא, עכשיו תורנו"

מה אומר? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

15. Diablito Member

מה קורה פה? לא יכולתם לחכות לי קצת? גם אני רוצה לרדת על ראסינג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx

אפרופו הישגים, היה עוד מקרה בעבר שקבוצה ערכה סיבוב ניצחון של גביע יבשתי לפני משחק, ניצחה במשחק, הורידה את הקבוצה המארחת ליגה, וחגגה אליפות בסיום?