נראה אם הילד ויז'אפנייס יהיה הפיתרון לעמדה הבעייתית שלכם דווקא מול בוקה. לדעתי מקסי ולאסקס ישחק בשמאל וקאבררה בימין בעוד איבן פרס יעזור יותר באמצע, לפחות נראה לי יותר הגיוני אם זה באמת המערך. אם מוהאמד ישחק עם רביעייה אחורית, שמקסי מגן, אז הגיוני יותר שאיבן פרס ישחק בקו. במעט ששיחק עד כה א.פרס נראה כשחקן לא רע, בעיקר בתקופה בדיוק לפני הפציעה בקלאוסורה, מוסיף קצת ניידות ורוע לקישור שהיו חסרים עם מאנקואז'ו ולעתים גם עם פרדס הלא יציב. נראה אם הוא ינצל את הצ'אנס. אני אהיה מופתע אם פאלסיוני יהמר על מואוצ'ה בהרכב דווקא במקומו של עושה המשחק, אמנם ארביטי יקבל את המושכות במערך כזה אבל עדיין מדובר בשינוי טקטי, דבר שפלסיוני לא עושה כמעט ובטח לא כשהתוצאות שלו סבירות. בלי קשר למה שפלסיוני יבחר, אני מעריך מאוד את צ'אבס וחושב שהוא צריך להיות בהרכב גם שריקלמה כשיר (במקום ריברו החביב או ארביטי המאכזב) ובטח ובטח כשריקלמה חסר. מרכז ההגנה של בוקה עם סקיאבי וקארוסו כבד למדי, מרקו פרס יוכל לנצל את זה וליצור מצבים כמו שעשה מול ד'סאבאטו הכבד של אסטודיאנטס. גם ויז'אפנייס יכול לברוח לסומוסה, שאיבד הרבה מהמהירות שלו, ולמצוא את עצמו פנים אל פנים מול צמד הבלמים הכבד.
אז בינתיים מחצית במשחק בין אינדפנדיינטה לבוקה והתוצאה היא 0:0, ככל שהדקות התקדמו ככה המשחק התקדם ברמה שלו, היו מצבים טובים ל-2 הקבוצות כשבראשן החמצות מזעזעות האחת של החלוץ מרקו פרז שהגיע מסראגוסה(?) באחד על אחד מול אוריון אחריי טעות קשה של השוער שפשוט מסר לו את הכדור והשנייה של לוקאס ויאטרי שקיבל כדור של מלך מקלמנטה רודריגס אבל הצליח להחמיץ, סה"כ בהחלט מחצית מהנה. ד"א 1 מה אתם אומרים על אתלטיקו רפאלה? הפתעה גדולה בינתיים לא? וד"א 2 איזה גול גדול של רגיירו, פגז מהסרטים. גוללללללללללללללללללללל של סקיאבי תשמעו אני לא יודע מי זה הולאסקס הזה אבל מאדו התרשמתי ממנו, איזה מכה חזקה הוא קיבל מהעמוד השם ישמור, כאבי תופת, אחריי הגול של סקיאבי בוקה משתלטת על המגרש וצריכה להבקיע כבר שער נוסף לפחות
כמו שכתבתי כבר אחרי המשחק, הגול של האורוגוואי היה גולאסו אמיתי, אבל המהלך הקבוצתי בשני האפיל עליו לדעתי. ראפאלה מפתיעה, אבל היא גם זכתה ללוח משחקים קל יחסית בהתחלה, קצב צבירת הנקודות שלה יתייצב בקרוב מאוד והיא לא תברח כל כך מהר מהתחתית לדעתי.
נגמר המשחק בוקה ניצחה בסופו של דבר 1:0 בצדק והתקדמה מרחק נקודה אחת מהפסגה, סקיאבי המזדקן כבש את שער הניצחון בדקה ה-50, בהמשך היו לחלוצי וקשרי בוקה עוד חמישה-שישה הזדמנויות לכבוש שערים ולסיים את המשחק אבל החמצות מזעזעות פשוט מתחו את האוהדים באיצטדיון של הרוחוס, בדקה ה-88 הקבוצה של מוהאמד כמעט השוותה ל1:1 אבל ויאטרי הצליח להרחיק לפניי ששחקן אדום דוחק אותו פנימה ובדקה ה-92 קבררה בעט כדור טוב אבל אוריון הדף טוב ובסופו של דבר בוקה ג'וניורס מנצחת במשחק מותח, קצבי ומהנה בין 2 מהקבוצות הטובות בליגה הארגנטינאית. אני שוב נהנתי מהמשחק, בכלל כל המשחקים שראיתי עד כה מלבד המשחק של ראסינג קלוב(שהקהל שלהם זה חוויה בפניי עצמו ורק בשבילו שווה לראות משחק) דווקא גרמו לי לאושר רב ואני אוהב שיש הרבה שחקנים צעירים שמקלים את ההזדמנות שלהם. נ.ב אחח ממשחקים כאלו פאלרמו היה חי, היה כובש היום לפחות עוד שער-שניים.
לא ראיתי את המשחק, אבל כמוך גם אני מחזיק מולאסקס הצעיר של אינדפנדיינטה. לדעתי הוא יותר טוב מגאלאנו שכבר נקשרו לו לא מעט כתרים, רק שהוא א זוכה לאותו רעש וחשיפה בתקשורת מסיבה שאני לא מבין. מקווה שהפציעה לא חמורה. בינתיים רולה ובאריירו מביכים את ולס, שמצידה מנסה מערך שונה ללא עושה משחק בהעדרו של מאגו ראמירס. בינתיים זה לא נראה טוב. פאדיחה ניהולית לא אופיינית מה שקרה לולס עם מקסי וסילבה, נראה כמה זה יעלה להם בסוף הטורניר.
אנטוניו "התורכי" מוהאמד לא ימשיך לאמן את אינדפנדיינטה - ההפסד לבוקה בקלאסיקו ותגובות האוהדים (הבארה יותר נכון) לאחר המשחק הובילו להחלטה. מוהאמד הוא המאמן השני שעוזב את תפקידו לאחר שבמחזור הקודם עשה זאת אל גאז'גו מנדס מבוקה. זה היה באוויר כבר מסיום הטורניר האחרון, אני לא אוהב את הבן אדם אבל מעריך אותו כמאמן ובטוח שהוא יצליח בקבוצה הבאה שלו. אם אני לא טועה טולו פוטר מקולו קולו לפני כמה שבועות, מעניין אם היחסים בינו לבין קומפראדה יאפשרו קאמבק של המאמן היותר מצליח שעבר באדומים בעשור הקודם.
הכינוי של גאז'גו מנדס זה החתול ופאלסיוני דומה לחתול סיאמי אז אין כל כך הבדל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx השמות המוזכרים להחליף את מוהמאד הם רמון דיאס, דייגו קאניה, אנסו טוראסו, פפה סאנטורו, לואיס זובידאלה ואמריקו גאזגו (!) גם שמו כריסטיאן דיאס (מאמן הרסרבה כיום, שיהיה על הקווים ביום רביעי) מועמד להמשיך בתפקיד. מה שאותי הכי הרגיז אצל מוהמאד זה איי שיצופו או יותר נכון ההתעלמות הגדולה מוולטר בוסה רק בגלל זה שווה להחזיר את גאז'גו שמחזיק ממנו לדעתי האישית חולית התקפה קידמית עם בוסה, פרדס, פאטו רודריגס לפני שתי חלוצים יכולים להניב פירות. אומנם יש עוד שלושה חודשים (הטורניר כבר הסתיים אז) יש בחירות לראשות אינדפנדיינטה וכבר עכשיו (או יותר נכון דיי מזמן) האוהדים יצאו בקמפיין "אנטי-קומפראדה" כדי לשנות את רוח המפרשים במועדון (מבחינת רכישות ועוד) אבל אני בטוח בעיקר בגלל זה.
גאז'גו זה גאליסיאני אם אני לא טועה, לא זכור לי שאחד הכינויים שלו זה החתול אבל אם אתה אומר. שמות לא רעים בכלל, לדעתי יהיה טוב לראות שוב את טולו, יהיה קצת יותר מעניין איתו, בכל מקרה אני חושב שגם זובלדיאה, דיאס, וקאנייה הם אופציות לא רעות. ----------------------------- בוקה ניצחה אתמול בצדק, למרות זאת הייתי שמח אם הייתה חוטפת את השיויון כי עם כל ההזדמנויות שהיא יצרה הגיעה לה לחטוף את הכאפה על הנאיביות שלה, בכל מקרה אני חושב שבבוקה יש מצב לעונה טובה שזה משהו שדיי שכחתי שיכול לקרות. לגבי הצד של הרוחו, לדעתי גאבי מיליטו עושה יותר מדי פאדיחות והמאמן שיבוא יצטרך לטעמי לקבל החלטה לא פשוטה ולספסל אותו אם ימשיך את הטעויות שגורמות לאוהדים של הקבוצה שלו התקפי לב. ------------------------------- סנטראל מתחילה להראות קצת יותר אופי, אתמול היא ניצחה 2-1 את אינסטיטוטו אחרי פיגור ושני שערים במאני טיים של "הבנים האובדים" פאולו פרארי וקאסטיז'חוס שלא קיבל קרדיט בלאנוס. הקבוצה בינתיים מתחילה להראות טוב עם פיצי ונמצאת במקום ה-2 ביחד עם ריבר.
האמת שלאחר בדיקה כולנו נפלנו בהימורים של המאמן הראשון שילך. עוד רבים נפלו כשטענו שסילבה יהיה מלך השערים/שחקן הטורניר. יחד עם זאת, אני מרגיש צורך לציין את יניב ושלומי דויד שסימנו את רפאלה כהפתעת העונה, עד עכשיו- אין ספק שהצדק איתכם. אני בחרתי בולס כאכזבת העונה ואני מקווה שכך יתגשם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx מציע בטורניר הבא להוסיף קטגוריות של "הכי הרבה צהובים/אדומים", הן לשחקן יחיד והן לקבוצה עריכה: אליאס עם 82 נקודות בגראן DT, כל הכבוד! יצא מצב ששיחקתי עם שחקן פחות- חבל, בכל מקרה לא הייתי מגיע לניקוד הזה
גם אסטודיאנטס מתקרבת לאליפות אבל.. מהסוף http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx במשחקי אתמול בנסיונל אתלטיקו טוקומאן-חימנסיה חוחוי 2-0 פאטרונאטו-אטלנטה 2-3 רוסאריו סנטראל-אינסטיטוטו 1-2 היום ינעל המחזור שחימנסיה לה פלאטה תארח את צ'אקריטה.
מנדס אימן בבאנפילד כמובן, על כל טעות הקלדה תפלו עליי עכשיו, סתכלו על השעה של התגובה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx גאז'גו זה הכינוי שלו, כמובן ובן צודק שהפירוש המילולי הוא כינוי למישהו שמוצאו מגליסיה בספרד, אבל בפועל זה הפך לכינוי (קצת שלילי יש לומר) לספרדים בכלל. תעשו חיפוש ברשת על "בדיחות גאז'גוס" בארגנטינה ותמצאו לא מעט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אני מסכים איתך שהוא החולייה החלשה מבין הבלמים, אבל אני גם חשבתי שהוא יהיה יותר חלש ככה שבמידה מסוימת אני מופתע ממנו לטובה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx הבעייה שזה לא רק הוא, טוציו גם נראה רע לאחרונה ועל הספסל מחכה גאלאנו שלא נתן משחק טוב כבר כמה חודשים. -------------- סנטראל, קילמס וריבר היו הפייבוריטיות שלי לשני המקומות הראשונים טרם תחילת העונה, שהאמנתי שקילמס תקח את האליפות. הרבה לא השתנה בינתיים, ועדיין יש לי קצת ספקות לגבי סנטראל יותר מאשר לגבי 2 האחרות, אבל אני מקווה שאני לא אטעה במקרה של הקבוצה מרוסאריו.