ארגנטינה אפרטורה 2011 - בוקה חוגגת אליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏5/8/11.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני חושב שכן, מה שאומר שלנו יהיה רק חילוף למחזור, אבל לא בדקתי ואני מתעצל לבדוק עכשיו. שינויים שכן נוספו הם: 1. ניתן לבחור קפטן כל המחזור שהניקוד שלו יוכפל או משהו (מפגר) 2. בניגוד לעבר, אם שחקן מעמדה מסוימת של ההרכב לא משחק, הנקודות של המחליף לעמדה נחשבות אוטומטית (מצוין).

-----

שבוע לסגירת החלון האירופאי, גורם עלום שם מהנהלת ראסינג מוסר שרק הצעה גבוהה במיוחד תשכנע אותם לוותר על שחקן זה או אחר (האוצ'ה או ז'אקוב אני מניח). אני לא מתלהב מתגובות בעילום שם, אבל השקט היחסי בגזרת השחקנים הניתנים להעברה נותן לי תקווה רבה שהסגל ישמר בניגוד לציפיות. בגזרה של טאו אמנם היו ויש דיבורים, אבל המועדון כבר הודיע שאין על מה לדבר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

----------

אמנם איבדנו כמה קלאסיקוס איכותיים בשנתיים האחרונות עם ירידות של כמה מהמועדונים שמושכים לא מעט קהל, אבל במחזור הקרוב יחזור להתקיים בפרימרה הקלאסיקו של סנטה פה. אני זוכר בעבר משחקים טובים וחמים בין השתיים, מקווה שגם בסופ"ש הקרוב לא יאכזבו.

נערך לאחרונה ב: ‏24/8/11
  2. Diablito Member

3:50
    90 דקות של המון ביצים, והחגיגות יתחילו באווז'נדה.
    :aaa025:

3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לא יודע איך זה יגמר, אבל מיליטו מוכיח שהוא שחקן גמור ולא רק לרמות של ברסה. אולי אני חריף מדי, אחרי הכל מדובר ביריבה מאוד חזקה ובסה"כ הוא סבל מכך שבדיוק הטעויות שלו עלו בגולים, אבל זו תחושה שאני מחזיק בה כבר זמן מה לגביו.

4. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

אחיעד לא למדת שזה לא נגמר עד שזה נגמר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx

אכזבה פשוט ענקית דווקא משלוש שחקנים שמהם ציפיתי להרבה יותר הילריו, מיליטו ופארה היו חלשים, גם טוציו היה רחוק משיאו (בהגנה אהבתי את המשחק של חוליאן ואלסקס) דווקא מהשחקן שהכי לא ציפיתי (מקסי) קיבלנו את גול הזכות וכמעט כמעט שגם בדקה ה93 בגול מהסרטים.

אגב במשחק הבא "להעניש" את החוליה האחורית ואני יהיה מרוצה עם אסמאן, ולס, חוליאן ואלסקס, גליאנו/קאסרס, מקסי ואלסקס.

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/11
  5. Muurad Member

עזבו שטויות, זה מה שקורה כשאתה פוגש את ליאנדרו דאמיאאו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

משחק נהדר לילד בלי קשר לגולים, אבל אני נשאר עם המטורף הארגנטינאי במרכז הקישור כמועדף שלי באינטרנאסיונאל. טוציו היה חלש ובנס נשאר על המגרש ולא קיבל אדום, כמו שאמרת יניב היו עוד כמה עם הופעה חלשה, אבל בסה"כ הופעה סבירה שלכם ועם טיפה יותר ניצול מצבים מצד אחד וטיפה יותר אחראיות של מיליטו מצד שני, הייתם מניפים גביע היום.

7. gilad16 Member

מתכוון לנצח גם השנה, תרשום אותי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

8. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

אין שום כוונה לבכות על הגביע שהלך הזה שהלך לו (אגב, זה היה ההפסד השני של הרוחו בגמר גביע כלשהוא אם לא מחשבים את הסורוגה הזאת) בכל מקרה לדעתי לא היה פנדל וג'ו דיי "שיחק" את עצמו ממה שאפשר אולי טיפ טיפה לצאת מעודד שגם ביכולת רעה מאוד של שחקני המפתח ומשחק ניהול כושל של אנטוניו מוהמאד אינדפנדיינטה הייתה מאוד קרובה לחגוג פעם נוספת גביע הקורה של איבן ולס ולאחריה הפצצה שפגעה באחד משחקני ההגנה של מרקו פרז ונוסיף לזה את ההחמצות הענקיות של פארה ומקסי ואלסקס אז איכשהוא הפסדנו בגלל היכולת אבל גם בגלל אלילת המזל.

צריך לפתוח GRAN DT של הנסיונל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

אני כבר נרשמתי לליגה קבוצת CAI YANIV http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

אגוסטין מארסצ'ין; איבן פיז'וד, ויקטור לופס, חואן קירוגה, פאולו גולטץ; דייגו קאסטאנו, ניקולס אלמדו, איבן מארקונה; מרקו פרז, טאו, רובן רמירז.

מחליפים: פביאן אסמאן, לאונרדו קומאר, פרננדו בריינטוס, כריסטיאן גונזאלס (הספסל מלבד אסמאן מחסור תקציב)

9. אסף ראסינג Member

אבל אין לזה הרבה פואנטה אם אפשר לעשות חילוף אחד בלבד למחזור, זו דעתי

10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

זה שזה יותר קשה לא הופך את זה לחסר פואנטה, טורניר שעבר גלעד סיים בצמרת של טורניר גדול של ארגנטינאים שכן יכולים לעשות חילופים (לא חושף איפה אני סיימתי). מה גם שבגלל השינוי עם המחליפים שעל הספסל העונה, הופך את החילופים של הרכש פחות קריטיים. בלילה אני אאשר את כל מי ששלח בקשה, מי שלא שלח מוזמן לעשות כך.

ארסנל קבוצה סולידית ומאוד מאורגנת, משחק מוקש שכזה, אבל ההיעדרות האפשרית של ליסאנדרו לופס וקאמפסטריני מגדילה את הסיכויים ותקל בעיקר על טאו.

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אחרי 404 דק' ללא שער אסטודיאנטס יכולה לחגוג סוף סוף מרגליו של החתולה פרנאנדס. שער מקרי אחרי טעות קשה, יהיו הרבה ויכוחים עליו, אבל לדעתי השופט יצא ענק שלא הלך אחרי הקוון. השחקן המגן מסר את הכדור למרקאדו ולא בוסלי.

קארבונרו משחק קדימה יותר, ממש קרוב לצמד החלוצים, ונראה טוב בדקות הראשונות, נראה בהמשך.

12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אסטודיאנטס נראתה בדרך לחגיגה עם כדורגל מצוין ושלל מצבים ברחבה, בדקות אלו (מחצית ראשונה) קארבונרו נראה טוב מאוד בעמדה קדמית יותר ומשוחררת יותר ממה ששיחק עד כה. אמנם הלך הרבה לקו ימין, אבל שיחק יותר משוחרר ולכיוון האמצע והרחבה ולא כקשר ימני (מרקאדו תפס את הקו כעיקרון). בוסלי ופרנאנדס יצרו המון מצבים ואיברביה ומרקאדו הגיעו לרחבה פעם אחר פעם. אבל סן מרטין עדיין תקפה פה ושם ולאחר שהשיגה את הגול בסיום המחצית קיבלה עוד ביטחון ובסוף גם השוותה. 4 מחזורים ללא ניצחון לאסטודיאנטס, לפחות הבצורת מאז המשחק מול ריבר בעונה שעברה נגמרה. חדשה טובה לפינצ'ה בכל האסון הזה, ורון חזר לתת הופעה מצוינת אחרי הפציעה וההופעה החלשה הקודמת.

לא נעים לי להודות אבל נרדמתי במהלך המחצית השנייה של ראסינג, לא משחק שיש הרבה מה להגיד עליו, ראסינג הייתה עדיפה ומסוכנת יותר אבל לא הצליחה לנצל זאת ובסוף שילמה על העצבים בהרחקות. למרות שהפעם בניגוד למשחקים הקודמים בהם ראסינג הלכה אחורה הופיעה מולנו באמת יריבה לא רעה והחיסרון המספרי הרג אותנו בסוף. יש לראסינג קבוצה מאורגנת, חסר עוד קצת דיוק ותעוזה וזה יראה הרבה יותר, ג'יו אמור לספק את זה. משחק חלש לטאו שהיה לא מדוייק, בנוסף לאדום, שבנוסף לכך שיפסיד משחק בגלל ההרחקה גם התבשר השבוע שיזומן לנבחרת למשחק ידידות כלשהו ויפסיד עוד משחק... חבל שגם ויולה הורחק בדיוק לפני משחק בו טאו יחסר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

פלטיארי ענק, גם קאהאיס ממשיך בטורניר הטוב שלו ויחד עם הביטחון של סאחה בין הקורות ההגנה נראית לא רע בכלל.

נערך לאחרונה ב: ‏27/8/11
  13. Burrito Ortega Member

ריבר מכרה את רוברטו 'טוקו' פריירה לאודינזה תמורת 4.5 מיליון יורו ו75% מכרטיסו. לא אבידה נוראית מבחינתי בסך הכל.שחקן מהיר אבל די מוגבל. עוד קצת כסף לקופת המועדון זה תמיד טוב.

14. אסף ראסינג Member

רואים שנרדמת במחצית השנייה.
    ראסינג הייתה נוראית, לא הצליחה לעשות כלום, ואני בטוח שההרחקה של טאו נבעה גם מתסכול.

אני חושב שטורנסו לא מתאים לסגנון הזה, ויחד עם זאת אני לא חושב שג'יו צריך להיות במשבצת שלו.

2 ההרחקות מוצדקות, חבל רק שטאו הוא הקפטן שלי בגראן DT

15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

על מה הוא הורחק?

לגבי קארבונרו, מקווה שזו ההתחלה שלו לקראת משחקים טובים יותר, אולי רוסו מצא בשבילו את המשבצת.