בגלל זה כנראה מחפשים עוד שחקנים לאמצע - ראיתי איזכורים על התעניינות בעומאר "אל פלאדו" פרס (לאמצע) ו"לצ'וגה" מאג'יולו (לשפיץ) שמשחקים בקולומביה (את השני גם טיגרה רוצה). שתי אופציות מצויינות, את פרס לא ראיתי הרבה שנים אבל אני זוכר אותו לטובה, אבל שיעלו כסף. אני חושב שקלארה ואלטובלי קושרו למועדון ע"י סוכנים או הם עצמם. הראשון יהיה הימור על שחקן כלל לא מוכח ואף בעייתי, גם מבחינת סיטואציה חוזית, אבל עם פוטנציאל גדול שהראה במעט ששיחק. השני מיותר לדעתי, חלוץ אנמי. חלוץ טוב לצד לוצ'ו זה חובה לדעתי, מאג'יולו ל-B יכול להוות את החלוץ הזה, אם כי אני לא רואה אותו מגיע, אלטובלי ממש אבל ממש לא.
לפי פירסומים בקולומביה, מאג'יולו קרוב מאוד לסיכום במדיין ועומאר פרס נמצא חזק על הכוונת של נאסיונל. מה שכן, ראיתי שדיברתם פה על ביאלר, ישנה שמועה שג'וניור רוצים אותו מאוד. אחרי שהם הביאו את שוער נבחרת אורוגואי סבאסטיאן ויארה, אני כבר מאמין להם להכל. שמעת משהו על כך, אליאס?
לא ראיתי, ראסינג תשחרר אותו למי שיציע סכום נאה. כרגע אף אחת לא מציעה סכום נאה ורק ניואלס עשתה קולות רציניים לגביו (אך שלא גובו בכסף). ביאלר זה שחקן שיש לו שם ביבשת, סביר להניח שיתעניינו בו מספר קבוצות, אבל ראסינג תרצה החזר על ההשקעה.
ריבארולה שחקן מצויין לדעתי. אני מאוד מופתע מהמחיר הנמוך יחסית ומהעובדה שכנראה לא היו קבוצות בפרימרה שרצו אותו. שמח בשביל בן, זה הכל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
שלום, אני טס לדרום אמריקה ואני אהיה בארגנטינה בסביבות מרץ...רציתי לדעת אם הליגה משחקת שם במרץ? ואם כן באיזה אתר אפשר לראות את תאריכי המשחקים והאצטדיונים שישחקו בהם? תודה
הליגה משוחקת במרץ, באתר הזה יש לך את התאריכים המשוערים של המשחקים אך לא המדוייקים, זאת אומרת שאין לך שעה מסויימת ואין לך גם תאריך מדוייק אבל אתה יודע פלוס מינוס מתי יהיה המשחק ואיפה יהיה המשחק אם לא יהיו תקלות.
בנוסף לאתר שבן ציין, לא חסרים אתרים שבהם ניתן למצוא תאריכים ושעות משחקים (כשיקבעו). אני בטוח שיש גם באנגלית, כמו זה שבן ציין, אבל גם בספרדית ניתן להבין בנקל. כמו שבן אמר, במרץ יש כדורגל (הטורניר נפתח בפברואר). אתר ההתאחדות האתר של העיתון OLE, האתר של TyC, האתר "בארה-בראבאס" - שימושי במיוחד בשביל למצוא איך להגיע לכל אצטדיון, ESPN, לה נאסיון ועוד רבים אחרים... בעברית, במידה ויתרומם עם הזמן, יכול להיות שתוכל להעזר בפורטל הזה שעוד לא מוכן אבל בתקווה שעד שתצטרך יהיה מוכן. כמובן שתמיד אתה יכול להעזר גם בחברה פה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
האלימות בכדורגל הארגנטינאי לא פוסחת על אף אחד, לאחר אין ספור מקרים עם הקהל (בעיקר הבארה וסתם כאלו שנקלעו...) הפעם זה מגיע לשחקן, אומנם לא תוך כדי משחק אבל זב כבר יותר מידי. הפעם זה היה רמון בורדה (שחקנה של ארחנטינו דה קילמס, פרימרה D) שנדקר בבטנו במהלך חגיגות השנה החדשה, רמון שמאושפז בטיפול נמרץ נאבק על חייו עם פגיעות קשות בכליות, בכבד ובמעי הגס . בעיניין הכדורגל שחקני ראסינג לוקס ליצ'ט ובריאן ליואי על הכוונת של האלופה אסטודיאנטס וגם של קאפה וחימנסיה .
יניב, המקרה הנ"ל של האלימות קשור לכדורגל איכשהו מלבד שזהו עיסוקו של הקורבן? הוא נדקר בגלל שהוא שחקן כדורגל או סביב המשחק או משהו? בוא לא נסחף אחרי הכותרות המפוצצות של התקשורת, לא כל רצח\תקיפה\שוד בארגנטינה קשור לכדורגל.
כמו שכבר ציינתי, בקולומביה מפורסם שאתלטיקו נאסיונל ורוסאריו סנטרל מתעניינות בקשר עומאר פרס. המאמן של נאסיונל, אסקובאר, אימן את פרס כשזה שיחק במדיין ומאוד רוצה לראות אותו לובש ירוק. נכתב גם שסנטרל רוצה אותו כדי להאבק חזק על החזרה לליגה ובכל מקרה בקרוב תתקבל החלטה. מלבד זאת, קלאודיו ביאלר אכן אישר שג'וניור באראנקייה מתעניינת בו ויצרה עם הסוכן שלו קשר. ביאלר שוחח עם חברו הטוב מימי קולו קולו, ג'יובאני הרננדס, שסיפר לו על הפרוייקט המתוכנן בג'וניור לקראת הליברטאדורס (הקבוצה התחזקה יפה). ביאלר אמר שיקבל עוד פרטים כשיגיע לבואנוס איירס ובלי קשר הוא עדיין שחקן ראסינג וכמובן שיש לו עוד הצעות. אם הוא מגיע לג'וניור ואולי ישתף פעולה יחד עם טאו גוטיארס שגם הוא מבוקש ע"י המאמן קינטאבאני, ג'וניור לטעמי תהיה אחת החזקות ביבשת.
חמודים היפנים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx מדברים על כך שבוקה וריבר יחזור לקבל מקום שמור בסודאמריקנה, לא חיפשתי אישור רשמי ככה שאני לא עומד מאחורי אמינות השמועה. מקווה שזה לא נכון. באתר מקסיקני שאת רמת אמינותו אני לא יודע, מקשרים את שחקן נבחרת פאראגוואי (הסגל הרחב) "הציפור" בניטס ללאנוס. נשמע לי מוזר, למרות שללאנוס יש מספיק כסף עם המכירות המצויינות בשלוש שנים האחרונות, אבל אם יש פה אמת אז בלאנוס בונים קבוצה מצויינת.
עם כל הכבוד ללהקת Turf, שיר הפולקלור מוונצואלה, Moliendo Cafe, היה קיים לפני שחבריה הלהקה נולדו בכלל, לדעתי גם למגרשי הכדורגל הוא הגיע לפני. השאלה באיזה מגרש ובאיזה מדינה הוא הושמע בפעם הראשונה זו שאלה יפה..