ארגנטינה, אפרטורה 2010: Estudiantes campeon

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏3/8/10.

  1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    דויד "אל מאגו" ראמירס - מדהים מה שהחלפת מספר חולצה עושה לבן אדם, לא ברור מה חשבו טורניר שעבר שנתנו לפליימקר את החולצה 3. בטורניר שעבר הוא בהחלט נתן כמה משחקים טובים, אך לא התקרב להיות המפלצת שהוא היום - הכל בזכות החולצה מס' 10 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx מעבר לגולאסו, הוא נתן כמה מסירות מבריקות, בתחילת הגול השלישי לדוג', וניהל היטב את המשחק.

    והנה האסף שזכיתי להכיר עד כה, אופטימי חסר תקנה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

    יש היום שידור בערוץ היווני ובאל ג'אזירה למשחק של ראסינג, מה שאומר שצ'רלטון יכלו לקחת את השידור גם כן ככל הנראה...חבל שלא עשו כך. אני, בניגוד למשחק מול קילמס, ממש לא אופטימי הערב. לשחק מול ארביטי ללא ז'אקוב זו בעייה, סוקוליני יהיה חייב להיות מרוכז הרבה יותר.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/11/10
  2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    איזו פתיחה של אול בויס, 25 דק' של קצב מצויין והמון התלהבות מצד האלבו. מאטוס כבש שוב, שחקן מוגבל בטורניר טוב, והקוון עוד הספיק לעצור מהלך שדי בוודאות היה נגמר בעוד גול לזכות האלבו. קבוצה נהדרת, סגל צנוע ואלמוני שמשחק כדורגל פשוט וטוב.

    קילמס, עם כל הרכש שלהם ו-4 הנק' שצברו בשני המשחקים האחרונים, נראים הרבה פחות טוב נכון לשלב זה ובכלל. מי היה מאמין ששתי העולות החדשות יציגו מציאות כל כך הפוכה, ויותר מכך, מי היה מאמין שבמציאות הזו קילמס תהייה האחרונה בטבלה ואול בויס המצליחה?

    עריכה: אוי קאמביאסו...איזו טעות ופאדיחה גדולה...חוטה חוטה מוראלס האמוציונלי משווה ודי בצדק לאור המתרחש במחצית זו. הפציעה, ובעקבותיה החילוף, של פרס גארסיה במחצית פגעו מאוד באלבו, בעיקר שגראסיני לא כשיר.

    זין, הרבה חשבו שהוא כבר פרש מכדורגל, אבל ברני "כובש בעיקר בראש עם זינוק" רומאו עדיין משחק ואף כובש. קילמס מתאוששת בגדול.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/11/10
  3. benos Member

    הצטרף ב:
    ‏17/7/08
    הודעות:
    2,222
    לייקים שהתקבלו:
    173
    אני לא אגיע לגיל 30 בגלל הקבוצה הזאת... מקווה שאת המחצית השנייה סנטראל תצליח להציל ולצאת מהפיגור 1-0 שהיא נקלעה אליו בדרבי של הפרובינציה, את המחצית אני לא אוכל לראות אבל אחזיק לקבוצה אצבעות.
     
  4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    אתה תגיע, תאמין לי (בקרוב מנסיון) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

    המשחק בבאנפילד פשוט רוקן ממני כל טיפת אנרגיה, משחק טיפוסי לליגה עם קצב אדיר והמון אירועים ליד השערים וסביב השופט. כמעט ללא הנעת כדור במרכז השדה. שיפוט שכונתי, כמו שאני אוהב, שהשאיר על המגרש יותר מדי שחקנים שהיו צריכים לרדת מוקדם יותר (לופס קיבל אדום רק במהלך האחרון אחרי בעיטה מכוערת), דווקא הפנדל ה"ברור" (לפי התקשורת) שנעשה על טיטו היה גבולי מבחינתי אבל הייתי מצפה ממנו לשרוק לטובת הביתיים.

    משחק ענק לטוראנסו ושילוב נהדר עם מורנו. ברוך השב אדון ביאלר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
     
  5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    אליאס, כמה נגמר ואיך היה הכישרון? עדיין יש צ'אנס להגיע לליברטאדורס? אגב ליברטאדורס, קראתי שטיגרה וגודוי בדרך להופעת בכורה במפעל..... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
     
  6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    2-1 לראסינג, מורנו חזר לעצמו עם משחק טוב אחרי שניים רעים, בעיקר במחצית הראשונה הטובה יותר של הקבוצה. ניפק כמה קסמים והכין כמה מצבים שלא נוצלו.

    לגבי הגביע - יש סיכוי בהחלט לא רע וכרגע ראסינג במקום שמוביל לגביע (ניואלס עוד צריכה לשחק), אתה יכול לבדוק בטבלת הגביע שיש אלייה קישור בתחתית העמוד הראשון מה המצב נכון לעכשיו. אבל, וזה אבל גדול, הרבה תלוי בכך שאינדפנדיינטה לא תזכה בסודאמריקנה, כי אז המקום החמישי בטבלת הגביע לא יספיק (והרביעי קצת רחוק).

    גודוי קרוס אכן יערכו בכורה בגביע, אין כמעט סיכוי שהם לא יעפילו, אבל לפחות לקאסטייו למיטב ידיעתי זו לא תהייה בכורה...ראיתי את המשחק שלהם אתמול, הקולומביאני לא הבריק כל כך.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/11/10
  7. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

    הצטרף ב:
    ‏22/4/08
    הודעות:
    3,583
    לייקים שהתקבלו:
    60
    מין:
    זכר
    אכן, הוא כבר היה ב2004, אבל עם קבוצה גדולה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx


    אגב, גודוי היא הקבוצה החמישית בסך הכל מהאנטריור שמגיעה לגביע אחרי רוסריו סנטראל (1971, 1972, 1974, 1975, 1981, 1987, 2001, 2004, 2006), ניואלס (1975, 1988, 1992, 1993, 2006, 2010), טאז'רס (2002) וקולון (1998)
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/11/10
  8. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

    הצטרף ב:
    ‏22/4/08
    הודעות:
    3,583
    לייקים שהתקבלו:
    60
    מין:
    זכר
    תאמין לי אתה תגיע (אבל רק עם לוצ'ו...) .

    אז בסופו של דבר סנטראל מחלצת באור שיניה תיקו לאחר שער שיויון סופר דרמטי (דקה 93) מרגלי (הכובש הכמעט יחיד יש לומר...) לוצ'ו פיגרואה , לאחר יתרון מוקדם של אוניון משער של פאוסטו מונטגרו כבר לאחר 4 דקות . במשחק הנוסף בדרבי הפרובינציות גוברת ראפאלה 4-2 על טירו פדרל ועולה למקום הראשון לפחות זמנית עד המשחק של טוקומאן היום מול קומוסיון, אקס אינדפנדיינטה, פדריקו גונזאלס העלה את הקרמה ליתרון לאחר 9 דקות יתרון שהחזיר מעמד שש דקות לפני ניקולס קרוקה עשה 1-1 לאחר שש דקות נוספות לאונרדו ארמאני עשה את המהפך, היתרון החזיק עד הדקה ה-70 ותוך... שש דקות מרטין זברום (70) וסזאר קאריניאנו (76) החזירו את היתרון לאתלטיקו אותו קאריניאנו סגר עינין בדקה ה85 עם השני שלו (השמיני העונה) והרביעי של הקרמה . גם סנטראל גם אינסטיטוטו משיגה נקודה יקרה בדקה ה90 מרגליו של איבן פוריוס לאחר יתרון של פרו אותו השיג קארבז'ו . במשחק נוסף נפרדו חימנסיה חוחוי (פנדל של באלוורין,31) וסן מרטין טוקומאן (פנדל של בוסטוס,81) בתיקו 1-1 .
     
  9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    אפרופו ליגה שניה, אל פטרון עוזב את חוסטיסיה...מעניין מי הקבוצה הפראיירית הבאה שתהמר על שירותיו כמאמן.
     
  10. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

    הצטרף ב:
    ‏22/4/08
    הודעות:
    3,583
    לייקים שהתקבלו:
    60
    מין:
    זכר
    אינדפנדיינטה - אסטודיאנטס (22:00 שעון ישראל)


    ........................................................http://futbolpasion.com/equipos/indesc.Xxxאינדפנדיינטה

    אצל אינדפנדיינטה המשחק הזה מגיע בין הניצחון על ליגה דה קיטו והעלייה לגמר לבין משחק הגמר הראשון מול גויאס כבר ביום רביעי הקרוב, כמו שכולם ציפו אצל הרוחו נראה שינוי של מאה אחוז מאותו הרכב שניצח את קיטו וכך יהיה גם ביום רביעי בברזיל, בקיצור בליגה הרוחו הקדימו את הקיץ ויבאו בעיקר להעביר את הזמן ואולי סוף סוף לנצח .


    הרכב : אדריאן גאבאריני ; סמואל קאסרס, קרלוס מתאו, איגנסיו בארסיה ; גבריאל ואז'ס, כריסטיאן פז'ראנו, איבן פרז (ניקולס דלמונטה), ניקולס מרטינס (פדריקו מאנקוז'ו); לאונרדו גרסיאן ; חרמן פאצ'קו (פטריסיו רודריגס) ובריאן נייאבה


    http://www.ole.com.ar/independiente/Mohamed-indicaciones-Llego-carrera-continental_OLEIMA20101126_0001_21.Xxx
    אנטוני "אל טורקו" מואהמד עוד 4630 דקות (בקירוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ) ויש גויאס .




    .................................................................http://futbolpasion.com/equipos/estesc.Xxx אסטודיאנטס

    אצל הפינצ'ה המצב שונה לגמרי שהיא ראש בראש עם ולס בקרב על האליפות ואף תוכל לפתוח פער של 5 נק' על פני ולז שתשחק רק ביום שלישי יתרון שיוכל להיות מאוד משמעותי , בהיבט המקצועי סאבאלה יבצע שני שינוים האחד שדאסבאטו ישוב במקומו של רונקאגליה ואקס טוקומאן, פריירה במקומו של הילד מייק הוז'וס .


    הרכב: אגוסטין אוריון ; לאונרדו דאסאבטו, פדריקו פרננדס, חרמן רה ; גבריאל מארקאדו, רודריגו בראניה, חואן סבסטיאן ורון, מרקוס רוחו ; אנסו פרס, חואן פאבלו פריירה ; וגסטון פרננדס .

    http://www.ole.com.ar/edicion-impresa/Enzo-Perez-festeja-Huracan-Sirvio_OLEIMA20101122_0010_3.Xxx
    אנסו פרס חוגג מול הורקאן, יחגוג גם היום ?

    ישפוט : סאוואל לאבארני .


    בפעם האחרונה שנפגשנו

    אינדפנדיינטה 2-3 אסטודיאנטס

    קלאסורה 2010 מחזור 4 , 14/2/2010 .

    לפני המשחק אמר טולו שהוא לא יכול להרשות לעצמו להפסיד פעם שלשית כבר לסאבלה תחילת המשחק לא ממש הראתה כך שהילדים של סאבלה מנסים ליצור מצבים (אומנם ללא הצלחה, אבל מנסים) , רק בדקה ה15 נזכרה אינדפנדיינטה שכדי לנצח צריך לשחק ולקחה את השליטה במרכז המגרש עם בוסה ואסאבדו הנפלאים המשחק שהתנהל במרכז השדה קיבל את התנופה שלו בדקה ה43 שפריצה של פדריקו מאנקוז'ו מוצאת את קוקי סילברה שלא התקשה מקרוב מול אלביל ובשערו הרביעי העונה קבע 1-0 לאדומים (ששיחקו בלבן) בהפסקה, סאבלה ביצע שינוי אחד שהוציא את מרסלו קארוסקה ושלח למערכה במקומו את כריסטיאן גאיטאן הצעיר, המחצית נפתחה בלחץ של אינדפנדיינטה שחיפשה את השני ואכן הוא הגיע בדקה ה57 לאחר מהלך נפלא של פיאיטי ושל קוקי סילברה היה זה צ'יפי גנדין שקבע 2-0 לרוחו נגמר ? לא כל כך מהר, לא חולפות 60 שניות ופריצה נהדרת של נונייס שמשחרר בעיטה אדירה שלא משאירה שום סיכוי לגאבריאני שער חשוב לאסטודיאנטס שמחזיר אותה לתמונה, טולו מייד הגיב בשני חילופים שהוציא את מאנקוז'ו ואת בוסה והכניס את פאטיטו רודריגס ואת לאו גרסיאן שתי דקות חולפות וסאבלה מבצע חילוף גם הוא שמוציא את מייק הוז'וס ומכניס במקומו את מוראלס נאומן החלוץ שער השיוויון ריחף באוויר ואכן הגיע מרגליו של אותו מוראלס נאומן לאחר שגיאה נוראית של גליאנו, הפינצ'ה דווקא היו קרובים יותר לבצע את המהפך המושלם אבל דווקא אז משחק מסירות של אינדפנדיינטה מגיע בסופו של דבר לנאצ'ו פיאטי שמשתלט על הכדור בין שחקני ההגנה של אסטודיאנטס וכובש את שער ה5,000 של הרוחו עד לסיום ניסו שתי הקבוצות לעשות משהו אך ללא הצלחה מאזן מושלם לאינדפנדיינטה בביתה ומקום שני חשוב חשוב .

    (סיקור המשחק הקודם שרשמתי בנושא קלאסורה 2010)

    הרכבים


    אינדפנדיינטה: אדריאן גאבאריני ; לוסיאנו ואלה, אדוארדו טוציו, ליאונל גליאנו, לוקאס מארקה ; וולטר אסאבדו, וולטר בוסה (לאונרדו גרסיאן), פדריקו מאנקוז'ו (פטריסיו רודריגס), איגנסיו פיאטי ; דריו גנדין ; ואנדרס סילברה (סרחיו ויטור)

    אסטודיאנטס : דאמיאן אלביל ; מרקוס אנג'ילרי, פדריקו פרננדס, מרקוס רוחו, ראול ראול איבאביה ; מקסימילינו נונייס, מתיאס סאנצ'ס, דריו סטאפנאטו, מייק הוז'וס (חרונימו מוראלס נאומן), מרסלו קארוסקה (כריסטיאן גאייטן) ; ולאונרדו גונזאלס .



    שפט : סרחיו פאסוטה .

    http://up203.siz.co.il/up2/43yyzjjqiwmn.Xxx
    נאצ'ו פיאטי, בדרך לשער ה5,000
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/11/10
  11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    כל הכבוד לצעירים של הרוחו, לאסטודיאנטס יש תחת של אלופה...
     
  12. Diablito Member

    הצטרף ב:
    ‏29/5/07
    הודעות:
    568
    לייקים שהתקבלו:
    1
    בצדק הקהל התפוצץ על הפינצ'ה..
    לא בגלל ההפסד הרי אף אחד לא באמת התייחס למשחק ברצינות..
    הצורה, ההתנהגות הייתה ביזיונית.
    תחת או לא תחת של אלופה, אני לא חושב שהגביע צריך לנסוע ללה פלאטה.
     
  13. אסף ראסינג Member

    הצטרף ב:
    ‏5/11/09
    הודעות:
    583
    לייקים שהתקבלו:
    3
    היי עידן, ג'יו הביא מחצית ראשונה מצויינת, בנוסף לקסם הרגיל (סומבררו כפול, ואין ספור 'קאניוס'), המסירות שלו הם גם תמיד עם חכמה ועומק, אני ממש אוהב את זה.
    החיסרון היחיד זה שלפעמים הוא מאבד את הכדור במצבים שאפשר להימנע מכך.
    המחצית השנייה הייתה רגילה כמו של כל הקבוצה, שכל מה שעשתה זה לשמור על הייתרון המינימלי ולנסות 'להחזיק מעמד', נוסטלגיה לימיי קארוסו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

    ניואלס מנצחת את בוקה 1-0 משער נהדר של 'הפשפש' רודריגז בדקה ה-86.

    אסטודיאנס מנצחת את אינדפנדיינטה משער של גאסטון 'החתולה' פרננדס, בין היתר אקס ראסינג היריבה העירונית.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏29/11/10
  14. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

    הצטרף ב:
    ‏22/4/08
    הודעות:
    3,583
    לייקים שהתקבלו:
    60
    מין:
    זכר
    האמת, תביא את הגביע ואני מוכן לקבל גול במחזור האחרון ממטוטה מוראלס ועם זה לא מספיק עוד שבועים מצידי שקארוסו לומבארדי מטיגרה יפתח בסטרפטיז סוער בליברטדורס .

    בכל מקרה שתראה שאני לא אכזר אני מעדיף שתסיימו מקום רביעי ותעפילו (רק כדי להשפיל אותכם גם בגביע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx )
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/11/10
  15. אסף ראסינג Member

    הצטרף ב:
    ‏5/11/09
    הודעות:
    583
    לייקים שהתקבלו:
    3
    אם כבר וידויים...
    אז האמת היא שהזכייה שלכם בגביע ממש לא מטרידה אותי, הגביע הזה הוא סתמי ושולי.
    לעומת זאת, אם באמת ראסינג תסיים במקום החמישי ולכן תודח בגלל אינדפנדיינטה (שזכתה בסודאמריקנה לשנת 2010 נגד גויאס בגמר!), זה יהיה כואב

    ואני לא מאמין שהזכרת את קארוסו דווקא היום, אבל ידיעה מצחיקה:
    2 שחקני טיגרה הלכו מכות היום באימון, וקארוסו, שרק ניסה להפריד- חטף בוקס מאחד השחקנים של קבוצתו :aaarofl:

    בהתחלה השמועות היו כי קארוסו בעצמו הלך מכות וכי עבודתו במועדון תסתיים, אך העניין הובהר והעסקים ממשיכים כרגיל (עד כמה שזה אפשרי עם ריקרדו כמאמן)