ארגנטינה, אפרטורה 2010: Estudiantes campeon

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Franco, Aug 3, 2010.

1. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

ארם אוהד דווקא צ'אקריטה .

2. אסף ראסינג Member

אני חושב שאתה טועה
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3117415,00.html
    כתבה מאוד יפה של נדב יעקובי משנת 2005, בין היתר מצויינת אהדתו של יהודה לבוקה.
    דבר שגם נכתב במגזין ווינר לקראת מונדיאל 2006, אבל אני לא מאמין שאמצא אותו עכשיו.

יחד עם זאת, יודה ארם שיחק בקבוצת הנערים או הילדים של צ'אקאריטה, ואולי לכן אתה מתבלבל

Last edited: Oct 19, 2010
  3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אכן זו הסיבה לבלבול של יניב, יהודה ארם הוא אוהד בוקה שבעברו שיחק קצת במועדון של צ'קריטה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

ככה או ככה, לא הוא קובע את לוח השידורים וככל הנראה גם לא הערוץ שיכול לתמרן, אם בכלל, בין מעט מאוד שידורים.

4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אמנם אני מסכים עם אסף שכתב שאין מה לעסוק יותר בסיפור הזה, אבל היום פרסם פרנאנדו ניאבה את הטור שלו באידנטידאד ראסינגיסטה והרגשתי צורך לעלות את זה שוב. משתי סיבות: הראשונה היא שזו גם הדיעה שלי כמו שציינתי פה קודם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx והשנייה היא שמעבר לכך שאני גם רואה כך את הדברים, מדובר בדעת מיעוט בקרב האוהדים עושה רושם...

אגב ראסינג, 11 מחזורים לתוך הטורניר ולדעתי הסינקו הכי טוב בטורניר הנוכחי יחד עם בראנייה הוא קלאודיו ז'אקוב, שלראשון יש צוות משלים מצויין וז'אקוב משחק לבד. אני שמח שהוא מצא את היציבות בשעה טובה ומקווה שימשיך כך ובראסינג עוד הרבה.

Last edited by a moderator: Oct 20, 2010
  5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לא ידעתי באיזה דיון לכתוב את זה, אבל רק למי שלא מעודכן, למרבה "ההפתעה" אתמול נקבעו ארגנטינה, ברזיל ואורוגואי כראשי הבתים לקופה אמריקה בייערך בקיץ בארגנטינה כאשר ההגרלה עצמה תערך ב-11 לנובמבר.

האליפות עד גיל 20 של דרום אמריקה תערך בפרו בין ה-16 לינואר עד ה-13 בפברואר.

בית A: ארגנטינה, אורוגואי, פרו, צ'ילה, ונצואלה
    בית B: ברזיל, קולומביה, פאראגואי, בוליביה, אקואדור

6. אסף ראסינג Member

וכדי להמשיך בנושאים חצי-קשורים, אני מודיע שאני חוגג היום 17 שנים!

7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מזל טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

----------------------

לקראת משחק העונה ולס תהנה ככל הנראה מסגל מלא, כשהיריבה ומוליכת הטבלה, אסטודיאנטס, עדיין מחכה לבראניה, אוריון ואנסו פרס. העדרות של כל אחד מהם, להוציא אוריון אולי, תהייה מכה קשה ובטח של כולם יחדיו אף יותר.

סלאז'ה, חלוצה של באנפילד, גמר את הטורניר ויעדר גם מחלק משמעותי של הטורניר הבא, זאת עקב קרע ברצועה הצולבת.

מספר מועדונים מצ'ילה מתעניינים בג'וני גומס של רוסאריו סנטראל.

ורון קורע אותי מצחוק בהערה שלו לגבי "הבכי" של לאמלה בתקשורת על הכניסה של קורבלו. אני לגמרי עם ורון פה, למרות שאני לא מבין מה זה עניינו, הילד הצטלם עם כמה שטפי דם כאילו מינימום אושפז לחודש.

Last edited by a moderator: Oct 21, 2010
  8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

המחזור ה-11

באיחור קל אמנם

החדשה העיקרית מהמחזור ה-11 הייתה איבוד הנקודות של המוליכה אסטודיאנטס, מה שאיפשר לשתי הדולקות אחריה, ולס וארסנל, לצמצם את הפער לשלוש נקודות בלבד. במחזור הקרוב ולס ואסטודיאנטס תפגשנה ראש בראש, ככה שאיבוד הנקודות בצמרת הגבוהה לא נגמר. מלבד המאבק לאליפות, גם המאבק לגביע נשאר צמוד למדי כשמספר קבוצות מתחרות על המקומות נהותרים (ארחנטינוס ואסטודיאנטס הבטיחו כבר את מקומן).

כל הטבלאות הרלבנטיות - הטבלה הרגילה, המאבק לגביע, מלך השערים והממוצעים - בתחתית הודעת הפתיחה של הדיון. תקצירי המשחקים בלחיצה על כותרת המשחק.

המשחקים:

קילמס 0 - ולס סארספילד 2: קילמס הגיעה למשחק ללא ניצחון בטורניר שמתקרב לסיומו, כך גם היא יצאה ממנו. הוגו טוקאלי, שפגש את ולס לראשונה מאז עזב את ארגנטינה והקבוצה, העלה כהרגלו הרכב עם אוריינטציה הגנתית וקילמס אכן התקשתה כצפוי לתקוף. למרות שלא שיחקה טוב, קילמס הגיעה לכמה מצבים טובים שנעצרו על ידי בארוברו (עונה טובה לשוער ולס). ההחמצה המזעזעת ביותר הייתה של אל חאפו קאנאו ממטרים ספורים. בסיום המשחק הוגו טוקאלי, לאחר 11 משחקים ללא ניצחון, הודיע על התפטרות ובמקומו מונה "שייע" הארגנטיני, מדלון. ולס מצידה הוסיפה עוד משחק טוב לרזומה, עם הטריו הקדמי הלוהט - מקסי מוראלס במשחק טוב, סאנטיאגו סילבה עם גולאסו אמיתי בהקשתה חלקה מעל השוער ואל בוריטו מרטינס (מצטיין המשחק, עם עוד שער בטורניר שיא מבחינתו. סילבה ומרטינס, צמד החלוצים, חולקים יחדיו גם את טבלת מלך השערים של הטורניר. ולס נראית מוכנה לקראת המשחק הגדול במחזור הקרוב.

http://img267.imageshack.us/img267/6758/fotostriunfovelezoleima.Xxx
    אגוסטו פרנאנדס, החמיץ ברשלנות אך יחד עם קבוצתו התקרב עוד למקום ה-1

סאן לורנסו 2 - טיגרה 0: סאן לורנסו עוצרת את הרצף הרע עם ניצחון חלק על טיגרה, כך שהרבה לחץ יורד מכתפי ראמון דיאס. ההגנה של הקוארבו מנעה כמעט לחלוטין מהתקפת טיגרה ליצור מצבים, רק פאטו גאלמריני הצליח ליצור משהו משורות טיגרה, כשמנסגס ופיפי רומאניולי מובילים את משחק ההתקפה של הקבוצה. המגדל האורוגוואי, באלסאס, כבש שוב למרות שלא הפגין משחק טוב. לחלוץ הגבוה יש כבר 3 שערים וכולם בראש. הניצחון הוריד הרבה לחץ מראמון דיאס לקראת הקלאסיקו השכונתי מול הורקאן אולי, אך בצד השני כסאו של קארוסו מתחיל להתנדנד שוב. לאחר פתיחה רעה מאוד של העונה טיגרה התאוששה עם רצף משחקים ללא הפסד, אך לאחרונה הקבוצה צונחת שוב לתחתית ומצבה בממוצעים לא משהו.

באנפילד 0 - ניואלס 0: עוד משחק לשכחה מבית היוצר של באנפילד ופאלסיוני, זאת למרות שעכשיו הראש כבר רק בליגה לאור ההדחה מהגביע. להגנתם של שחקני באנפילד ניתן לומר שהם היו עדיפים על חניכיו של סנסיני,שמצידם הציגו משחק נרפה מאוד. באנפילד לחצה מתחילת המשחק אך נתקלה בפראטה במעט ההזדמנויות אליהן הגיעה. במחצית השנייה, בעיקר לקראת הסיום, התעוררו בלפרה וחיפשו לגנוב ניצחון, אך הנסיונות של דולצ'י מצד ימין לא הספיקו על מנת להכניע את ההגנה הטובה של באנפילד. מלבד המשחק הלא טוב, באנפילד סבלה גם מפציעתו של הבלם המוביל ויקטור לופס, וגרוע מכך, מפציעה קשה של סלאז'ה שסובב את ברכו וקרע את הרצועה הצולבת. ארביטי בלט כהרגלו.

חימנסיה לה פלאטה 2 - ארסנל 3: בניגוד לכל הציפיות ארסנל ממשיכה להאבק על האליפות מול שתי הקבוצות החזקות של השנים האחרונות, שלא בניגוד לציפיות חימנסיה ממשיכה בטורניר הנוראי שלה. משחק מהנה התפתח במפגש הקצוות הזה, שדווקא קורדובה מעלה פעמיים את הלובו ליתרון אך עדיין יורד מפסיד מהמגרש. בארסנל חזר להציג יכולת גבוהה, כוכב הקבוצה, לוסיאנו לגיסאמון. לגיסאמון כיכב מול קבוצתו לשעבר, אותה עזב בטונים צורמים לאחר תקרית החולצה עם ורון, ולא התבייש לחגוג את הגול שכבש. בלובו לא יכולים להתנחם מהמשחק המהנה ורב השערים, גם באשמת השוער הותיק ססה שאיכזב דווקא מתי שהנסיון צריך לדבר. אגב, בניגוד לההתעקשות של השדרן על היותו אורוגוואי, כובש הצמד (קורדובה) לטובת הלובו הוא ארגנטינאי מלידה.

אול בויס 3 - אינדפנדיינטה 1: 31 שנה עברו מאז שאול בויס אירחה אחת מחמש הגדולות במגרשה הבייתי בפרימרה (מול בוקה המשחק שוחק במגרש אחר), ואיזה חגיגה קיבלו האוהדים. החגיגה התחילה עם צמד שערים ממש בפתיחת המשחק בהובלם של פרס גארסיה (ששיחק במקום גראסיני) וחואן רודריגס האורוגוואי שאף התכבד בשער השני. השדים האדומים הגיעו לאחר ניצחון בקלאסיקו, אבל נראו רע מאוד וסבלו מפציעות של גאבאריני (קאמבק רע) וגודוי. מוהאמד לא מצא את הפתרונות ולמרות שער מצמק של פארה (ראשון בקבוצה) אול בויס יורדת מנצחת בסיום, ובצדק. האלבו צוברים נקודות בקצב טוב וללא רכש גדול מתרחקים מהתחתית הלוהטת. פאטיטו רודריגס, שהיה עצבני לאורך המשחק, איבד את הראש והורחק לקראת סיום המשחק. מוהאמד מגלה שהחיים ברוחו הם לא בדיוק דבש, זאת למרות הפתיחה הטובה מול ראסינג.

קולון 1 - אסטודיאנטס 1: קולון הגיעה לאחר תבוסה מביכה לולס בשבוע שעבר, אך מול מוליכת הטבלה היא דווקא פתחה בסערה. מסירה נהדרת של "לובו" לדסמה הסתיימה בשער יפה של ביצ'י פוארטס הותיק, השועל הותיק השתמש ככל הנראה בידו להשתט על הכדור, אבל הצדק אולי נעשה בהמשך כאשר דקות ספורות לאחר מכן שער חוקי של קולון נפסל ע"י הקוון. אסטודיאנטס התאוששה והשתלטה על המשחק בהמשך, כשללא שני הברומטרים במרכז הקישור (בראנייה וורון) הופיע אנסו פרס לנהל את המשחק. הנ"ל, יחד עם ה"גאטה" פרנאנדס, לקח את המשחק על רגליו ורק פוסו בשערה של קולון מנע מהפינצ'ה ניצחון שהגיע לה לפי המתרחש על הדשא. את השוויון השיגה הפינצ'ה מפנדל, השישי שנשרק לטובתה בטורניר. משחק טוב היה לראלדס, בלמה לשעבר של מכבי ת"א, שסבל מיום חלש של שותפיו להגנת קולון. אסטודיאנטס מאבדת שתי נקודות, מאבדת את אוריון ורוחו שנפצעו, אך עדיין שמורת על המקום הראשון לקראת המפגש מול ולס, למרות שחסרה את ורון ובראנייה.

אולימפו 1 - לאנוס 0: לאנוס הגיעה לבאיה בלאנקה (עיר הרוחות?) אחר סדרת נצחונות ועם שאיפות בצמרת, אך לרוע מזלה הפסידה משער עצמי של גראנה שלא העריך נכון את הכדור שהושפע מהרוח הרבה במגרש. המשחק לא התעלה לרמה גבוהה, אך מבחינת אולימפו 3 נק', ראשונות לאחר זמן רב, הם הדבר החשוב ולא היכולת.

בוקה 2 - הורקן 0: היציעים הריקים יחסית ביציעים של אצטדיונה של בוקה הם כנראה תוצאה ישירה של היכולת הרעה של הקבוצה בטורנירים האחרונים, אך עדיין מדובר בפגיעה במיתוס של הקהל הנאמן. בוקה מנצחת אמנם בצורה חלקה וללא הרבה לחץ, אך היכולת רחוקה מלהשביע רצון ואת הקלות אפשר לשייך לחולשה הנוראית של הגלובו העלובים. הגלובו תקפו לא מעט עם מונטיגליו הנמרץ, אך לא הייתה הרבה עזרה לבחור מצידם של חבריו. מטוטה מוראלס הותיק עוד הספיק להחמיץ ברשלנות, כשכודר ארוך מצא את פאלרמו (שנעזר בידו להשתלט על הכדור) שכבש גולאסו אדיר בסיבוב. מלבד פוצ'י צ'אבס שניסה לשחק כדורגל, בוקה המשיכה בעיקר עם הכדורים הארוכים. אך יום חלש של ויאטרי (למרות הגול השני) מנע מהטקטיקה הזאת להיות יותר מדי אפקטיבית. ניצחון חשוב למוראל לקראת שובו של ריקלמה עוד שני מחזורים, אך היכולת רחוקה מלהשביע רצון. הגלובו בצניחה ולברינדיסי אין הרבה מה לעשות לדעתי.

ראסינג 2 - ארחנטינוס 1: ברוכים הבאים להצגה של ג'יו מורנו, ההצגה הכי טובה של המחזור. ראסינג פתחה טוב יותר אך לאט לאט ארחנטינוס השתלטה על המשחק בניצוחם של הצמד מרסיאר את אורטיגוסה (כמה הוא השמין מאז המונדיאל!) כשניאל הקטנטן מביך את ההגנה בתכול-לבן פעם אחר פעם. נקודת האור היחידה של ראסינג בשלב זה הייתה היכולת הנהדרת של מורנו הקולומביאני שליהטט על המגרש. גם במחצית השנייה הביצ'ו היו עדיפים, אך שער של מורנו הנהדר מבעיטה חופשית החזיר את הצבע לראסינג, כשטוראנסו ופרנאנדס חוברים לקולומביאני בדקות טובות יותר של האקדמיה (ז'אקוב שיחק טוב לאורך כל המשחק גם כן). הקולומביאני השלים צמד לאחר פעולה טובה של טוראנסו וביאלר, כדי להוביל את ראסינג לניצחון שלא בדיוק הגיע לה. בסיום חתול שחור עובר בין האוהדים לשחקנים, שבחרו לא להודות לקהל (מלבד ז'אקוב) לאחר שבוע טעון בעקבות ההפסד בקלאסיקו. את גודל ההצגה של מורנו לא רואים בתקציר על אף אורכו, אך היכולת שלו לעשות את הקסמים שלו למרות האיטיות הרבה שלו מדהימה כל פעם מחדש. ראסינג נשארת במאבק הכניסה לליברטאדורס.

http://img252.imageshack.us/img252/6558/giomorenoescapavelocida.Xxx
    מורנו משאיר את אסקודרו והביצ'ו מאחור

גודוי קרוס 2 - ריבר פלייט 2: משחק מהנה במנדוסה בין שתי קבוצות שמשחקות כדורגל התקפי יחסית, למרות שהקצב לא היה גבוה כלל. "אל מאגו" ראמירס, עושה המשחק של גודוי קרוס, הוביל את קבוצתו ובלט לאורך מרבית המשחק ואף התכבד בשער הראשון לאחר פריצה ממחצית המגרש. בצד השני, אריק לאמלה הצעיר קיבל את המפתחות אך איכזב והתקשה מול המשחק האגרסיבי של הטומבה. לא נורא, לילד יש עוד עתיד לפניו. מי שכן הגיע למשחק בריבר, מלבד קאריסו שהציל כמה כדורים, היה אל טאנקה פאבונה שהתכבד אף בשער. לצערם של המיז'ונאריוס, מלבד לאמלה גם שותפו לחוד של הטנק, קארוסו, שיחק רע מאוד (מול קבוצתו לשעבר). גודוי קרוס עם "החיפושית" אולמדו הנהדר במרכז וחבורת הקצבים האורוגוואים הקשתה מאוד על ריבר, גם לאחר שאורטגה נכנס. בסופו של דבר לדעתי התיקו די משקף, למרות שגול חוקי (עושה רושם) של פונס מורי נפסל בסיום.

http://img823.imageshack.us/img823/4249/fotosgodoycruzriverolei.Xxx
    היכולת הטובה והשער של פאבונה הספיקו רק לתיקו

Last edited by a moderator: Oct 21, 2010
  9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

כמי שמכיר את הקסמים של מורנו מקרוב, אני מקווה שהוא ישמור קצת קסמים לנבחרת. זה לקח קצת זמן אבל עושה רושם שהוא לאט לאט מתחבר יותר לקבוצה ומתחיל לקלוט איך הכדורגל בארגנטינה עובד. אין לי ספק שבקלאוסורה נראה ג'יו טוב יותר ממה שהוא מציג כרגע.

10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

שעל תחילת המשחק הוא התחיל עם התרגילים, הייתי בטוח שהוא מסיים את המשחק על אלונקה, אם היה הימור כזה אפילו הייתי שם עליו. במשחק הנ"ל הוא נתקל במרכז שדה מהאגרסיבים שיש בארגנטינה ויצא שלם, למרות שלא שיחרר את הכדור מהר, ככה שכנראה הוא יודע מה הוא עושה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

הבעיה שלו לפחות בקולומביה וממה שאני רואה גם בארגנטינה, שמרוב שהוא רואה את הדשא כ"כ הרבה פעמים במשחק (לא תמיד באשמתו, הוא פשוט חלש פיסית ולפעמים הוא סתם נופל), חלק גדול מהשופטים לא אוהב את "ההצגות" האלו שלו ובקולומביה הוא היה מקבל לא מעט צהובים, אבל מצד שני הוא היה סוחט הפאולים הראשי בליגה. אני מניח שהשופטים בארגנטינה לא שונים וגם שם על 20 עבירות שיעשו עליו ישרקו בטח איזה 10-13 ולכן ג'יו חייב גם ללמוד לשחרר את הכדור. זה שהוא יודע מה הוא עושה, אין לי ספק בכך. גם זה שהוא שחקן נהדר. אבל אני גם ראיתי איזה כדורים הוא יכול לתת לאחרים מעבר לדריבלים הנהדרים שלו, אני מקווה שהוא יישם את זה.

12. אסף ראסינג Member

מה שמצחיק זה שדקה לפני הבעיטה החופשית הוא בעט טיל לשמיים, ככה שאף אחד בקהל, וגם אני לא, האמין שהוא יכניס אותה.
    ורק השדר של TYC, אמר 'הבחור הזה מסוגל להכניס את זה לחיבורים'.
    כמו תמיד בבעיטות חופשיות קשה לראות את הכדור באינטרט, אבל הצעקה של של השדר לא השאירה מקום לספקhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

13. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

הטורנירים הארוכים חוזרים ? כך לפפחות מפרסמים היום בארגנטינה (ערוץ ESPN) החל מיולי של 2012, בנוסף אם המהלך אכן יצא לפועל גם "גביע ארגנטינה" יתקיים החל מהתאריך הנקוב .

14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

המחזור שיפתח הערב יספק לנו שורה של משחקים מעניינים - שתי המועמדות לתואר ראש בראש, שלושה קלאסיקוס וחצי ומפגש מעניין בין גודוי קרוס לארסנל שחולקת את המקום השני יחד עם ולס.

כבר הערב שלושת המוליכות ישחקו, כשבמוקד ולס ואסטודיאנטס. המוליכה אסטודיאנטס תחסר כנראה את חואן סבאסטיאן ורון שסובל מפציעה בקרסול, כשגם רודריגו בראנייה המצויין לא בכשירות מלאה. מנגד, ולס, תחסר את עושה המשחק הקטנטן שלה, מקסי מוראלס. אוירה חמה צפויה באצטדיונה של ולס בליניארס, כשכל הכרטיסים כבר נמכרו. בנוסף, במשחק שיכול להתפתח ולהיות מהנה ביותר בשל זהות הקבוצות, ארסנל תנסה להשאר צמודה למוליכה בעוד הקבוצה של אסאד מחפשת נק' במאבק לגביע.

ממחר תחל סריית הקלאסיקוס: תחילה עם ריבר וראסינג, ה"קלאסיקו הכי עתיק", שיציגו שתיהן הרכבים התקפיים עם קישור חסר יכולת הגנתית כמעט לחלוטין (ז'אקוב בצד אחד ובאיון בשני ינסו להסתדר לבד). יום ראשון יפתח עם "הקלאסיקו של השכונה", כשסאן לורנסו והורקאן יפגשו לאחד המפגשים הטעונים בכדורגל המקומי, בתקווה שהפעם לא תהייה אלימות. ומייד אחריו יערך קלאסיקו מעניין נוסף, בין אינדפנדיינטה לבוקה.

יש כמובן את החצי קלאסיקו, המפגש בין באנפילד וקילמס, שתי קבוצות מערים בחלק הדרומי של האיזור המטרופוליטני של בואנוס איירס. בתקופות מסויימות זה היה מפגש חם, אך כיום לאנוס ובאנפילד הן היריבות הגדולות של האיזור, כך שלא מדובר בקלאסיקו של ממש. קילמס תנסה להשיג ניצחון בכורה העונה, הפעם עם מדלון על הקווים לאחר התפטרותו של טוקאלי.

משחקים נוספים: ארחנטינוס תחפש נקודות מול אול בויס המפתיעה, במה שעלול להיות משחקו אחרון של טרוגליו כמאמן הקבוצה במידה ויפסיד. לאנוס שנאבקת בצמרת (בעיקר על הליברטאדורס) תפגוש את קולון של גאמבואה. טיגרה תארח את אולימפו לקרב תחתית עם חשיבות רבה לכסאות שני המאמנים. ניואלס וחימנסיה לה פלאטה יסיימו את המחזור, כאשר הראש של הלפרה בגביע ושל הלובו בצורך בנקודות לממוצעים...

מחזור מהנה :aaa021:

15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

המשחק המרכזי, מבחינת עניין לטורניר הנוכחי ולא מסורתית, של המחזור לא התרומם ונגמר בתיקו שמשרת את הפינצ'ה שתשאר במקום הראשון. אסטודיאנטס, ללא ורון, בעיקר התגוננה והצליחה להמנע מהפסד מול ולס. ולס מצידה, ללא מקסי מוראלס, לא הצליחה לייצר הרבה בהתקפה ואיבדה צ'אנס גדול למחוק את הפער בצמרת.

תקצירון

גודוי מנצחת את ארסנל ומפוצצת את הבועה של אלפארו. הקבוצה של אסאד פשוט יותר טובה, למרות הנחיתות בטבלה, והריצה של ארסנל נקטעת. גודוי עושה זאת ללא כוכבה הגדול, אל מאגו ראמירס, שנוטש את המשחק לקראת סיום המחצית הראשונה. גולאסו של רוחאס (שבדיוק אתמול הוצאתי מהגראן DT http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx )

הגולים

Last edited by a moderator: Oct 23, 2010