ארגנטינה, אפרטורה 2010: Estudiantes campeon

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Franco, Aug 3, 2010.

1. אסף ראסינג Member

שבוע מזעזע.
    אני אמור לעלות על הטיסה לליסבון מחר ועכשיו עם השביתה אני כמו בובה על חוט.
    אוף טופיק רציני, אבל הייתי חייב להתפרק.
    לגבי ראסינג, אני כבר מדמיין מאמנים כמו ארדילס, או אפילו באסילה, גם סימאונה יכול לבוא טוב, ומצידי שיבוא גם גאשגו, רק שננצח!

2. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

לפחות לכם יש שתי ניצחונות, מה שלנו אין אפילו במשחק אימון (בעצם יש בגביע אז ניחא) ... אז לכן tolo tolo tolo tolo .

3. אסף ראסינג Member

ברור לך שעד המחזור ה10 אתם לא מנצחים, במחזור ה10 מנצחים, ואז לא עוצרים עד יפן? (או אבו דאבי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx)

4. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

אולי, אבל לא ניזכה באליפות חישוב פשוט 3+30=33 , בעוד כל קבוצות הצמרת יעקפו את זה בקלות .

5. Diablito Member

האפרטורה הזאת ממש מזעזעת.. ואני לא מתכוון מבחינה אישית של אינדפנדיינטה..
    פשוט עונה מזעזעת

6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הרמה של הכדורגל במחזורי הפתיחה הייתה מזעזעת לדעתי, מעט מאוד משחקים טובים שזה נוגע לדיוק, משחק קבוצתי ועמידה נכונה על המגרש, דווקא קצב טוב יש כרגיל. במחזורים האחרונים, להוציא את זה דווקא, היה שיפור קל, אבל בגדול הטורניר די מאכזב מבחינת רמת הכדורגל לדעתי. אני מקווה שאם זה ימשיך כך לפחות יהיה מתח ודרמה שיחפו על זה.

7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

קראתי שאמצעי התקשורת בארגנטינה ניתחו את הופעתו של ג'יו מורנו עד עכשיו כאחד מהגורמים המרכזיים לכישלונותיה של האקדמיה ובצדק. הקולומביאני שהובא כאחד השמות הגדולים בפגרה, לא מצליח להביא עצמו לידי ביטוי עד כה, למרות ניצוצות פה ושם. בעוד ש"לה רסון" תקף בעיקר את מורנו עצמו ואת יכולתו הדלה, ה"אולה" תוקף בעיקר את המאמן רוסו על כך שהוא לא משתמש במורנו נכון. "בעוד שג'יו הגיע לראסינג על תקן אנגנצ'ה או מדיהפונטה, רוסו טרם הגדיר לו תפקיד על המגרש ולכן אינו משתמש בו נכון", נכתב. רציתי לשאול אתכם, אסף ואליאס, ככאלו שמאוד מעורבים בשיחות עם אוהדי הקבוצה בארגנטינה. אני מניח שדעות טובות אין כרגע על מורנו, אבל בגדול האם הקולות מופנים בעיקר נגדו או נגד רוסו?

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

העיתונים יכולים לכתוב מה שהם רוצים, זה עוזר להם למכור עוד כמה עטיפות דגים אולי. מורנו הבעייה של ראסינג? שטויות! מורנו לא משחק טוב כמו כל השאר, מי יותר ומי פחות, אז נכון שציפו ממנו להרבה בשל סרטוני הוידאו המרשימים שלו, אבל האנשים השקולים יותר ידעו שלא מדובר במושיע או משהו בסגנון. לכן מדובר בעוד שחקן שכרגע לא תורם למשיכת העגלה מהבוץ, אבל לא הגורם הבעייתי המרכזי וגם לא אחד מהבעיתיים.

מורנו שיחק במחזור הפתיחה בו ראסינג שיחקה זוועה וניצחה בנס את אול בויס? לא. מורנו שיחק בשני ההפסדים האחרונים? לא. על סמך פחות משלושה משחקים איך ניתן לקבוע משהו לגבי המשמעות שלו לקבוצה בכלל?

מבחינת האוהדים אף אחד לא ניצל בגדול, אבל בוודאי שמרבית ההאשמות הן כלפי רוסו ולא כלפי שחקן ספציפי זה או אחר.

9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

טוב, הדברים שלך הגיוניים. אני מניח שהכוונה שלהם היתה בזמן שהוא שיחק, הוא לא הראה יותר מדי, אבל כמו שאמרת, ב-3 משחקים כשמדובר בפעם הראשונה שהשחקן עוזב את המדינה שלו, אני מניח שמגיעים לו עוד קצת ימי חסד.

10. ALL BOYS DE PRIMERA Member

ביום ראשון בשעה 19.00 , בספורט 1...המשחק המסקרן של המחזור השביעי:
    אול בויס - אסטודיאנטס.
    אסטודיאנטס מובילים את הטבלה ועוד עם משחק חסר.
    אול בויס, העולה החדשה, עם 7 נקודות, אך למשל, מובילים את הטבלה אם לוקחים בחשבון רק את המחצית הראשונה של כל משחק...<כושר גופני לקוי?>.
    בנוסף אול בויס במקום החמישי במכירה כרטיסים, פשוט מדהים.
    בפעם האחרונה שראינו את אול בויס בשידור ישיר בארץ <האחרונה, הראשונה והיחידה בעצם.> הסתיים בניצחון אדיר על בוקה.
    אז הפעם שוב אשמח להמר על 0-2 עם שערים של מטוס ופביאני.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx :aaa021: :aaatv:

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

שיהיה לכם בהצלחה, רק על האוירה שנותנים האוהדים של האלבו מגיע להם להשאר. אסטודיאנטס היא הקבוצה הכי מגובשת ומאורגנת בכדורגל הארגנטינאי לאחרונה, יחד עם ולס. סגל חזק שרץ עם מעט שינויים תקופה ארוכה במושגים המקומיים. אבל לא מדובר בקבוצה דורסת שלא ניתנת לעצירה כמו האלופות של לפני עשור פחות או יותר, בבית האלבו יכול לעצור את הפינצ'ה.

עידן, כמובן שזו רק דעתי ויש אוהדים שחושבים אחרת, אבל להערכתי הם לא רבים כמו שהיית חושב שיהיו

12. benos Member

הפסד מעצבן נוסף לקאנאז'ה, הפעם נגד אלמירנטה בראון 1-0, אני חושב שהקבוצה חייבת להתעורר דחוף כי ה-B זה חיים קשיים לא פחות מהפרימרה וצריך להתחיל לקחת נקודות עכשיו אחרת הממוצעים לא ישחקו לטובת הקבוצה אם היא לא תעפיל במהירות ליגה.

13. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

בדיוק מישהו אתמול הביא תמונות ווידאו מהמשחק של נאסיונל מול רוסאריו מהליברטאדורס 2006.......היו ימים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx אבל באמת עצוב לראות מה עוברת קבוצה כמו רוסאריו ב-B, לא חשבתי שזה יילך כל כך קל, אבל בוודאי שלא דמיינתי יותר מדי הפסדים כמו שקורה כרגע. אני מאוד מקווה בשבילך, בן, שמישהו ייתן שם סטירה מצלצלת לשחקנים.

14. Muurad Member

הבנתי שבונאנוטה מואשם ברצח משולש, בעקבות המקרה המצער שגרם ל-3 מחבריו לאבד את חייהם בתאונת דרכים..

אני לא מאמין שבאמת ימצאו אותו אשם, אבל איזה חבל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx קשה להאמין שהוא ייצא מזה אפילו אם יימצא זכאי.

Last edited: Sep 17, 2010
  15. itay7 Member

ראיתי את המשחק של סנטראל, ולפחות במחצית הראשונה הם שיחקו מצוין, שגם בשנייה הם שלטו לחלוטין. הבעיה היא שהם לא מצליחים להבקיע, וזה משהו שחוזר על עצמו כל העונה. הם חייבים לעשות איזה רענון בחוד אחרת הם ייתקעו במרכז הטבלה.