ארגנטינה, אפרטורה 2010: Estudiantes campeon

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Franco, Aug 3, 2010.

  1. benos Member

    Joined:
    Jul 17, 2008
    Messages:
    2,222
    Likes Received:
    173
    ההרכב הצפוי למשחק היום מול ספרד:

    רומרו; זאנטי, דמיקליס, גאבי, היינצה; מסצ'ה, אבר, קוצ'ו; מסי, טבז, פיפיטה

    דעתכם?
     
  2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    דעתי על המשחק שהוא מיותר בשלב זה, שזה היה צפוי למי שמכיר אותי פה כנראה. אבל המעניין במשחק הזה מבחינתי הוא מיעוט העניין שהוא מעורר בקרב חובבי הכדורגל, למרות שהאורחת היא אלופת העולם והתקשורת מפמפמת בכל הכוח את המשחק. מקרב חברי, ידידיי ומכריי מהפורומים השונים, אף אחד לא הולך למשחק ומעטים מתכננים לצפות בו כלל. רובם מבוגרים שעקבו אחרי הנבחרת בלהט בעבר גם במשחקי ידידות.

    האדישות הזו היא תהליך שהחל כבר מזמן, שיאו היה להערכתי בתקופת באסילה, כשאצל מראדונה הייתה התעוררות מסויימת למרות התוצאות הלא טובות.

    ההרכב? סה"כ הגיוני אם המחשבה היא להתכונן לקופה אמריקה (או להשיג את משרת המאמן מבחינת באטיסטה). אם מדברים על פרוייקט לקראת 2014, כמו שאוהבים לדבר תמיד, אז לרביעיית ההגנה אין פה מקום בתור התחלה.
     
    Last edited by a moderator: Sep 8, 2010
  3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    ריבר לא תרד ואין פה נסיון ניחוס, יש קבוצה לא רעה ומאורגנת (לא פחות חשוב). גם אם לא תראו את האליפות ביכולת הזו תעברו את הקו ה"אדום" כבר במהלך הטורניר הנוכחי ותברחו משם בבא אם לא יהיו שינויים גדולים. זו לפחות דעתי.

    העולות החדשות לא ימשיכו לצבור נקודות בקצב הזה (אולימפו ואול בויס שעומדות על קצב של 30 נק' בערך), גם ארסנל תחלש בוודאי ואתם תצאו מזה.

    בהערת שוליים על המשחק, טורניר טוב של מרטינס הוא זה שיבדיל בין אליפות לעוד אכזבה להערכתי. עד כה הוא בכושר שיא מבחינה אישית ורואים זאת בתוצאות הקבוצה גם כן.
     
    Last edited by a moderator: Sep 8, 2010
  4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    הסלקסיון נונתים הצגה מול אלופת העולם ומנצחים 4-1, כדורגל שמח ושערים יפים לאלביסלסטה במשחק שבוודאי שימח את הצופים במגרש ובבית. התוצאה, מלבד לדירוג הבינ"ל, תורמת בעיקר לבאטיסטה שמחזק את מעמדו לקראת הארכת החוזה לפחות עד לקופה אמריקה.

    מחצית ראשונה מצויינת של ארגנטינה בהנהגת מסי וטבס, כשבשנייה מופיעה כבר ספרד שנתקלה ברומרו וקורות השער. גולאסו של מסי, שערים יפים להיגוואין וקון (טבס השיג בנחישות את הנוסף).



    ובליגה המקומית:

    :aa1: ריבר - במקומו של הילד לנסיני תורגלו השבוע אל טאנקה פאבונה, מה שיוריד את אורטגה מעט לאחור, כמו גם הפאראגוואי המוכשר שנעלם קצת מאז הגיע קאפה, רוחאס. לפי האימון האחרון לרוחאס יש יתרון במאבק על חולצת ההרכב מול פאבונה הכבד. ההפתעה שנרשמה באימון האחרון הייתה שיתופו של ילד המריבה עם ברסלונה, אריק לאמלה, בהרכב הראשון במקומו של אפראנצ'ינו (לאמלה בשמאל, פריירה עבר ימינה). לאמלה, בן ה-18, כבר צבר מעל 20 דק' במדי הבוגרים בליגה, אך זו תהייה הופעת הבכורה שלו בהרכב במידה ויפתח. מעניין. הקשר הפרואני באיון (בקושי שיחק עד כה) תורגל בהרכב בשל אי כשירות של "רמבו" אלמיידה, אך מעריכים כי הקשר הותיק יגיע למשחק.

    לאחר ההפסד לולס בריבר יקוו לחזור למסלול הניצחונות מול ארסנל המפתיעה, אך זה לא יהיה פשוט כנראה.

    :aa1: בוקה - ביצ'י בורגי משדר שקט לבינתיים, אך עוד הפסד עם הסגל היקר בליגה יכניס את הקבוצה לסחרור שבקברט של בוקה יכול להגמר רע מאוד. שינוי כפוי אחד יהיה כניסתו של ארבס במקומו של מדל המורחק. לארבס בן ה-20, שחקן משמעותי בטורניר החולף, זו צפויה להיות הופעת בכורה העונה. שינויים נוספים, במידה ויש, בורגי שומר קרוב קרוב בינתיים.

    בוקה תסע לפגוש את אולימפו, שאמנם נראית רע מאוד אך לא מפסיקה לנצח בבית, שם מחכה לה החוויה של המגרש הקטן בפרימרה (יותר משל הביצ'ו).

    :aa1: ראסינג - רוסו עורך ניסויים וחוזר לנסות מערך של שלושה בלמים, שעל הנייר הכי מתאים לסגל אבל לא עבד שנוסה, כשקאהאיס וטוראנסו חוזרים מהשעיות. קאסרס צפוי לשוב היום ממשחקי נבחרתו, אך לא יפתח במחזור הקרוב בשל העייפות מהמסע למזרח. מורנו, ששב גם הוא ממשימות בינ"ל, מתורגל כרגע על הספסל.

     
  5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    זה נכון שראסינג משחקת את הכדורגל הטוב ביותר שהציגה מזה כמה טורנירים בגדול, יש נסיון לשחק כדורגל על הקרקע בצורה מאורגנת ויש שחקנים לא רעים אינדיבידואלית (יחסית לעבר הקרוב). אבל להתחשב בהשקעה הכלכלית שנעשתה בשתי הפגרות האחרונות האקדמיה חייבת לשחק הרבה יותר טוב.

    בלתי אפשרי לנצח כשלהוציא שניים וחצי שחקנים כולם מתחת לרמתם הרגילה - ביאלר רוצה נבחרת באקואדור? כרגע זה נראה מצחיק. לוגוארסיו הוא המושיע? עצוב. מרכז ההגנה ידע ימים טובים יותר וכן הלאה...

    --------------------------------

    הצטרפתי למשחק של גודוי קרוס בדיוק לחגיגה במחצית השנייה, מחמאות רבות לאסאד על העבודה הנהדרת שם.

    ולס וסאנלו בתיקו 0 אמנם, אך מפגש קצבי עם כדורגל סביר ביחס לכלים המוגבלים של הקבוצות (בעיקר סאנלו).
     
  6. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

    Joined:
    Apr 22, 2008
    Messages:
    3,583
    Likes Received:
    60
    Gender:
    Male
    אינדפנדיינטה - קילמס (23:10 שעון ישראל)


    ........................................................http://up203.siz.co.il/up2/mmqjhdz0ojgh.Xxxאינדפנדיינטה

    הניצחון על ארחנטינוס וההעפלה לשלב הבא בסודאמריקנה שיחררו הרבה לחץ שהיה באינדפנדיינטה ובפרט אצל דניאל גראנרו שאם לא היה עובר היה יכול למצוא את עצמו מפוטר, אומנם נקודות זה לא ממש מביא אבל כבר במשחק מול ארסנאל מה שנמשך גם התיקו מול ניואלס וכמובן בניצחון החשוב על הביצ'ו הוא שובו (אולי ?) של פטריסיו רודריגס לילד שהיה נראה שהקרירה שלו הולכת ודואכת לאחר הפרשיות בעונה שעברה נראה שאולי אולי זו תוכל להיות כן השנה שלו לא כל אחד מקבל את הסיפרה מספר 10 במיוחד בגיל כל כך צעיר כמו פטיטו, אבל שתי שערים בעונה וחצי זה בהחלט לא מספיק וכאן חייב לבוא שיפור אבל מי יודע כמו שהבישולים באו אולי גן בגולים יבאו. בהבט המקצועי גראנרו יעלה עם אותו הרכב ששיחק מול ארחנטינוס (למעט גאבארני למעשה כמו מול ניואלס) .


    הרכב: הילריו נאבארו ; אדוארדו טוציו, לאונל גליאנו, חוליאן ולאסקס , מקסימילינו ולאסקס ; פרננדו גודוי, הרנן פרדס , לוקאס מארקה ; לאונרדו גריסיאן, פטריסיו רודריגס ; ואנדרס סילברה (4-3-2-1) .
    ספסל: פאביאן אסמאן, גבריאל ואז'ס, ניקולס מרטינס, רוברטו באטיון, פדריקו מאנקוז'ו, ניקולס קבררה, כריסטיאן פז'ראנו, חרמן פאצ'קו ופקונדו פאררה .
    מערך: http://up203.siz.co.il/up3/yzmxwemw5nnm.Xxx

    http://www.ole.com.ar/futbol-primera/Gracian-empate-festejarlo-companeros-clasificacion_OLEIMA20100909_0187_3.Xxx
    גרסיאן חוגג עלייה, מה עם הליגה ?


    .................................................................http://up203.siz.co.il/up3/zmzmywyu0fmw.Xxx קילמס

    אצל העולה החדשה העיניים ממש לא יותר טובים מאצל היריבה שגם לה רק שתי נקודות ולמרות שיש עוד זמן כדי שקילמס תסתבך בירידה אבל בהחלט אסור לקילמס לשכוח את זה הקבוצה שנמצאת במקום האחרון בשתי הטבלאות חייבית נקודות כמו אוויר לנשימה . בהבט המקצועי טוקאלי יערוך מיני מהפכה בהרכב שבנוסף לזה ששלושה שחקנים ששיחקו בהפסד להורקאן ירדו לספסל גם המערך של הסרבסרו ישתנה ל4-4-1-1 שחוסה חואן מוראלס ימשיך לקבל את הקרדיט לפני חלוצים מצוינים כמו דייגו טורס וברנרדו רומרו .


    הרכב: עמנואל טריפודי ; פבריסיו פונטאניני, דנילו חרלו, לאונרדו חיודה, אריאל בורגי ; לאונרדו קורונל, צ'רלס אראנגיס, סנטיאגו הירסיג, חרבסיו נונייס ; סנטיאגו רימונדה, וחוסה חואן מוראלס (4-4-1-1) .
    ספסל:דייגו מוראלס, דמיאן לז'ס, סבסטיאן מרטינס, פרנסיסקו סרו, אוסקר מוראלס, מיגל קאנו, דייגו טורס וגוטבו וארלה .


    מערך: http://up203.siz.co.il/up3/mddiim4noymw.Xxx

    http://4.bp.blogspot.com/_XYtOP30Er5A/ScRTKYNwoCI/AAAAAAAACEg/3n7911CbY3U/s400/gioda.Xxx
    לאונרדו חיודה, מפגש עם האקסית .

    ישפוט : לואיס אלבארס .
    שידור: rojadirecta.org


    בפעם האחרונה שנפגשנו

    אינדפנדיינטה 4 - 1 קילמס

    קלאסורה 2007 מחזור 18 העשירי ביוני 2007

    אינדפנדיינטה שרצתה להיפרד מהאוהדים בצורה יפה לאחר עונה רעה לא יכלה לקוות ליריבה יותר נוחה מקילמס שכבר סיימה את הרומן שלה עם הליגה הראשונה, שכבר מהדקה הראשונה הבדלי הכוחות באו לידי ביטוי לא חולפות 10 שניות מפתיחת המשחק וכדור שנשלח לעבר חצי המגרש של קילמס מוצא את איסמעל סוסה שמנסה לעבור את השוער פאלוס אבל זה מבצע עליו עבירת קונג פו לשופט לאבאריני לא נותרה ברירה אלא להורות על הנקודה הלבנה רולפי מונטנגרו לא התקשה ורץ לחגוג עם הקהל , חולפות ארבעים דקות (אחרי אין ספור הזדמנויות) וכדור נהדר של חרמן דניס לעברו של איסמעל סוסה ולאחר סיבוטב נפלא צ'וקו בעזרתו האדיבה של השוער לא מתקשה לעשות 2-0 קליל לרוחו, חולפת לה עוד דקה וכדור נהדר של רולפי מונטנגרו מוצא את דניס ברחבה שמוכשל ע"י מנזאנארס הפעם רולפי מוותר על הפנדל ואותו ניגש לבעוט השוער אסוקר אוסטארי שלו זה משחק פרידה מאוהדים ואכן אוסקי לא נכשל 0-3 קליל לרוחו בהפסקה, שלוש דקות מפתיחת המחצית השניה והרביעי הגיע הפעם מרגליו של חרמן דניס לאחר חילופי מסירות בין רולפי מונטנגרו לבין הילד אנסו ברונו , עד לסיום היו יכולים הרוחו לנצח בתוצאה של כדוריד אבל יותר הורידו הילוך ואיפשרו לצ'ינו לונה לצמק ל1-4 שלוש דקות מהסיום .


    הרכבים

    אינדפנדיינטה: אוסקר אוסטארי ; קרלוס באאס, לאונרדו חיודה, גיז'רמו רודריגז, סרחיו אסקודרו (דוויד אברהם) ; אדריאן קאלילו (סבסטיאן גודוי), גסטון מאצ'ין (הרנן פרדס), אנסו ברונו, דניאל מונטנגרו ; חרמן דניס ואיסמעל סוסה .

    קילמס: לוסיאנו פאלוס ; דמיאן מוסטו, אלפרדו בורדון, אנדרס מנזאנארס, אלברו פריררה ; אנסו קלינסקי (עמנואל לאושהאבור), חורחה מאדינה (חואן אוליבארס), אסטבן גארסיה, פאבלו באטאז'ה ; דייגו טורס (ג'ונתן האנסאן), וקרלוס לונה .

    שפט : סאואל לאבארני .


    http://muydiablo.com.ar/wp-content/blogs.dir/26/files/2007/06/_826dc3cb699325369d3780f49a0fd6631796d89811818367891243534506.Xxx
    אוסקר אוסטארי, פרידה עם גול .
     
  7. אסף ראסינג Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    583
    Likes Received:
    3
    רבותיי, ההסטוריה חוזרת =/
    אני לצערי חושב שבדרבינראה את בארבאס על הקווים
     
  8. Diablito Member

    Joined:
    May 29, 2007
    Messages:
    568
    Likes Received:
    1
    יש פה מישהו שהשיטת שידור החדשה הזו Boxlive
    פועלת לו בצורה נורמלית?
    מאז שעברו לדבר הזה אני פשוט לא יכול לראות דקה של משחק זורם..
    עוד מישהו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
     
  9. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

    Joined:
    Apr 22, 2008
    Messages:
    3,583
    Likes Received:
    60
    Gender:
    Male
    אני צופה דרך האתר patun-tv.blogspot.com עם מצב אינטרנט אקספלורר ובינתיים זה בסדר

    בינתיים הקבוצות עולות שפרדס לא בהרכב כנראה עקב פציעה מי שמקומו הוא פארה.

    עריכה: גם פטיטו לא בהרכב במקומו עולה באטיון לצידו של גודוי .
     
    Last edited by a moderator: Sep 13, 2010
  10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    גם אצלי לאחרונה השידורים במחשב לא משהו, אבל אני לא יודע אם זה קשור לזה בהכרח (כל המחשב על הפנים)
     
    Last edited by a moderator: Sep 13, 2010
  11. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

    Joined:
    Apr 22, 2008
    Messages:
    3,583
    Likes Received:
    60
    Gender:
    Male
    גם אצלי לא עובד משהו בסופו של דבר האפשרות היחידה היא כרגע http://livesport1.info/tv2.html והחל מהמשחק הבא אני יעשה מנוי לשירות cxn העלות של 10 יורו לחודש שמאפשר לצפות בצורה נורמלית (אני מניח) . לפני כמה שנים היה לי מנוי וממה שאני זוכר אז ממולץ בחום יש גם ימבה ערוצים בלי קשר לערוץ 7/9 .
     
    Last edited by a moderator: Sep 13, 2010
  12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    Joined:
    Jan 30, 2009
    Messages:
    15,572
    Likes Received:
    1,921
    אליאס / אסף, ג'יו אני מבין פתח על הספסל. הוא שולב בהמשך? בכל מקרה ראסינג ממשיכה לאכזב אחרי הפתיחה הטובה, הייתי משוכנע שהם ירוצו בחלק העליון אבל עכשיו זה לא נראה מי יודע מה....מעמדו של רוסו מעורער או שעדיין יש לו גיבוי?
     
  13. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

    Joined:
    Apr 22, 2008
    Messages:
    3,583
    Likes Received:
    60
    Gender:
    Male
    עידן, באתר ole בסיקור המשחק הוא אכן לא מופיע גם במחליפם שנכנסו .

    בקשר לשידור הקטוע שחווינו אמש אז החלטתי לרכוש את השירות לאתר cxnlive תמורת 9.99 יורו לחודש (50 שקל) שילמתי בחשבון paypal שאותו עשיתי דרך ויזה נטענת שאסף המליץ, עושה רושם שזה אתר מושלם כמובן ללא שום תוכנה מיוחדת מלבד פלאש פלייר ודפדפן מעודכן ניתן להגדיל את התצוגה ללא פגיעה משמועתית באיכות . כרגע אני רואה sportia של tyc sports ממולץ !!!

    האתר: www.cxnlive.com , משם הולכים לאפשרות abonese ואז suscribte ahora לאחר הרשמה ואז לאחר ההרשמה בשירות הpaypal ישלח לך מייל של האתר עם סיסמא ושם משתמש לחצו על tv ושם הכנס את הסיסמא אותו פעולה של רישום הסיסמא יש לעשות בסיסמאת רשת במדיה םלייר וצפייה נעימה .

    אגב, ניתן לצפות בכמה ערוצים במקביל .
     
  14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    Joined:
    Jan 30, 2009
    Messages:
    15,572
    Likes Received:
    1,921
    תודה יניב. אני אומנם לא ראיתי את המשחק של גודוי קרוס, אבל נראה שהקבוצה ממשיכה את היכולת הנהדרת מהטורניר הקודם, מעניין לראות אם יצליחו לשחזר את ההצלחה של באנפילד, או שיסתפקו במיקום מכובד בצמרת. שמחתי לשמוע ש"אל-טיגרה" קאסטיז'ו כבש גם הפעם.
     
  15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    מורנו בכלל לא היה על הספסל, אחרי 3 משחקים ב-12 יום החליטו לתת לו מנוחה. הקולות שקוראים לעזיבתו של רוסו הופיעו לראשונה באופן משמעותי, אך אני מאמין שהוא יעבור עוד שבוע אחד לפחות. צריך לזכור שיש לו חוזה מאוד גבוה, כמו כן הוא אוהב את הכסף ולא ימהר לעזוב מרצונו אם בכלל.

    לגבי חאיירו, ראיתי חלקים נרחבים מהמשחק, אישית אני חושב שהוא כבר לא אותו שחקן של פעם מן הסתם (הגיל אחרי הכל), אבל הגול שכבש הזכיר את הימים ההם. אני אולי אמצא זמן בערב לכתוב את הניתוח שלי את המחזור, אבל אני ממליץ לך לחפש את הגול שלו בלי קשר.