ארגנטינה, אפרטורה 2010: Estudiantes campeon

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏3/8/10.

  1. benos Member

    הצטרף ב:
    ‏17/7/08
    הודעות:
    2,222
    לייקים שהתקבלו:
    173
    איך אוטאמנדי ואגוסטו?
     
  2. Burrito Ortega Member

    הצטרף ב:
    ‏14/5/10
    הודעות:
    332
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מחצית ראשונה מעולה של ריבר. משחק שוטף עם הרבה מהירות ואנרגיה. במחצית השנייה משום מה ריבר הורידה הילוך ושיחקה הרבה פחות טוב. האדום של אורטגה היה תמוהה במיוחד. אני לא ראיתי שם שום עבירה. בכלל אני לא מבין את השופטים הארגנטינאים, הם נותנים לכסח בעבירות ממש מסוכנות שמבוצעות ממש מול העיניים שלהם ואפילו לא שורקים לעבירה. ואז אורטגה נופל על שחקן בטעות ונותנים לו אדום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx .
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/8/10
  3. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

    הצטרף ב:
    ‏22/4/08
    הודעות:
    3,583
    לייקים שהתקבלו:
    60
    מין:
    זכר
    אינדפנדיינטה - ארחנטינוס ג'וניורס (1:15 שעון ישראל)


    ........................................................http://up203.siz.co.il/up2/mmqjhdz0ojgh.Xxxאינדפנדיינטה

    אינדפנדיינטה שתגיע למשחק לאחר משחק ההפסד (אבל לא רק בתוצאה) לולז והנה מגיעה לה האלופה ששוב תשחק עם הרוחו בעוד 12 ימים במסגרת הסודאמריקנה וקבוצתו של גראנרו יודעת שהיא חייבת לנצח כן או כן (בספרדית זה נשמע טוב יותר...) לאחר ההפסד לולז קיבל דני הרבה ביקורת לאור ההרכב "המוזר" שהעלה ללא שחקן מחץ בדומותו של אל טאנו גרסיאן, שינוי נוסף אצל הרוחו שהיה מבוקש הוא הוצאתו מההרכב של קבררה שאותו יחליף הרנן פרדס, שינוי נוסף יהיה כמובן שובו של ילד הפלא לאונל גליאנו במקומו של חוליאן ואלסקס המורחק .


    הרכב: אדריאן גאבאריני ; גבריאל ואז'ס, לאונל גליאנו, אדוארדו טוציו, לוקאס מארקה ; רוברטו באייטון, הרנן פרדס, פדריקו מאנקוז'ו ; לאונרדו גארסיאן ; חרמן פאצ'קו ואנדרס סילברה . (4-3-1-2)
    ספסל:הילריו נאבארו, איגנסיו בארסיה, כריסטיאן פז'ראנו, ניקולס קבררה, פטריסיו רודריגס, פרננדו גודוי ופקונדו פאררה .


    מערך: http://up203.siz.co.il/img2/gjzjkmzrxgmz.Xxx



    http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Arsenal+v+Atletico+Madrid+Emirates+Cup+rW0wdX4tCQGm.Xxx
    חרמן פאצ'אקו, ילד פלא או סתם עוד ילד ?


    .................................................................http://up203.siz.co.il/up2/jixum2dk2zmm.Xxx ארחנטינוס ג'וניורס

    ארחנטינוס האלופה שינתה את מרבית הסגל שלה ובניהם גם המאמן, קלאודיו בורגי לא המשיך ומי שמונה במקומו הוא פדרו טרוגליו שלו עבר באינדפנדיינטה, הקבוצה מהפטרנל הצליחה להחזיר לארגנטינה את החלוץ האורוגוואי המצטיין גונסאלו וארגס אקס חימנסיה לה פלאטה שם היה מלך השערים ב2005 ועבר לגיחה בצרפת . לאחר ההפסד להורקאן בשבוע שעבר החליט "פיטר" על שלושה שינוים בהרכב הביצ'ו פדריקו נייאל שיפתח בימין במקומו של אוקאמפו , אורטיגוסה שחוזר מהשעיה יפתח על חשבונו של באסוואלדו שינוי נוסף יהיה בחוד ההתקפה שניקולס בלאנדי יפתח במקומו של אנדרס רומרו לצידו של וארגס .


    הרכב: ניקולס נאבארו ; גונסלו פרוספרי, חואן סאביה, סנטיאגו גאנטילטי, סרחיו אסקודרו ; פרנקו נייאל, חואן מארסיאר, נסטור אורטיגוסה, גוסטבו אוברמן : גונסאלו וארגס וניקולס בלאנדי . (4-2-2-2)
    ספסל:
    מערך:לואיס אוחאדה, חרמן באסוואלדו, פדריקו דומינגס, מיגאל טוראן, מאורו בוגאדו, לאונרדו באררה ואנדרס רומרו .
    -------------------נאבארו--------------------------------
    -פרוספרי------סאביה--------ג'נטילאטי-----------אסקודרו--
    -----אורטיגוסה-----------------מארסיאר----------------
    --אוברמן---------------------------------נייאל---------
    ---------בלאנדי-----------וארגס----------------------

    http://futbolalogrande.com/nota/image/6478/articulo/nestor_ortigoza.Xxx
    אורטיגוסה. מהמונדיאל לליברטדורס (דה אמריקה...)

    ישפוט : גבריאל פאבאלה
    שידור: FUTBOLARG HD

    בפעם האחרונה שנפגשנו

    ארחנטינוס ג'וניורס 4 - 3 אינדפנדיינטה

    מה עוד לא נאמר על המשחק הזה זה קרה במחזור ה18 של הטורניר האחרון ליתר דיוק ב9.5.2010 , ארחנטינוס שהגיעה למשחק כאחד מהמועמדות הבחירה לאליפות יצאה עם ידה על העליונה ואכן לאחר כשבוע זכתה באליפות , המשחק דווקא החל לטובת הביצ'ו לאחר גישושים בתחילת המשחק היה זה ניקולאס פאבלוביץ' שהעלה את המארחים ליתרון אלא שאז לא חלפו להם שתי דקות ולאונל (אקס גורדו) נונייס הצליח להכניע את אוחאדה היישר מנקודת הקרן (GOL DE VUELTA) עד סיום המחצית הראשונה היו דווקא הרוחו קרובים יותר אבל השריקה למחצית נשמעה והקבוצות ירדו להפסדקה בשיוויון 1-1 אלא שאז חלה עוד תפנית במשחק הרוחו נראו כאילו שיצאו מלוע של תותח ודריו גנדין (48) ולאונל נונייס בשערו השני (67) העלו את הרוחו ליתרון שנראה מבטיח אבל אז התעוררו הביצ'ו בורגי ביצע מספר חילופים מצוינים ואילו טולו ביצע חילופים שלמעשה גרמו לפיטורו זה התחיל פאבלוביץ' לאחר שש דקות עם השני שלו צימק ל3-2, המשיך עם שיוויון דרמטי (89) של סאביה ונכמר עם שער ניצחון עוד יותר דרמטי של קארוסו (90) שהעניק 4-3 לביצ'ו אבל יותר מכל אליפות ראשונה בפטרנל מאז 1985 .

    הרכבים

    ארחנטינוס: ניקולאס פריץ', (לואיס אוחאדה) ; חואן סאביה, מתיאס קארוסו, סנטיאגו ג'נטילאטי ; אוברמן, נסטור אוטיגוסה, חואן מאסיאר, גונסלו פרוספרי (איגנסיו קאנוטו), סנטיאגו ראיימונדה (פדריקו דומינגס) ; חוסה לואיס קלדרון וניקולאס פאבלוביץ' .

    אינדפנדיינטה: אדריאן גאבאריני ; לוסיאנו ואלה, אדוארדו טוציו, לאונל גליאנו, לוקאס מארקה ; וולטר אסאבדו, איגנסיו פיאטי, הרנן פרדס (פרננדו גודוי), לאונל נונייס (גבריאל ואז'ס) ; אנדרס סילברה (דריו גנדין) ופדריקו גונזאלס .

    שפט : פדריקו בליגוי

    http://www.ole.com.ar/argentinos/Agarralo-Caruzzo-Metio-triunfo-memorable_OLEIMA20100509_0058_13.Xxx

    קארוסו בטירוף אחרי שער הניצחון הסופר דרמטי .
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/8/10
  4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    ההרכב הזה של אינדפנדיינטה כבר יותר לעניין לטעמי מבחינת המערך לפחות, לגבי ציוות השחקנים אני לא יודע אבל גם חושב שזה הפחות משמעותי. מה הקטע עם הייבוש של ולאסקס?

    בארחנטינוס שוב ישחקו הצמד מרסיאר & אורטיגוסה המצויינים במרכז השדה לאחר שהשני חוזר מהשעייה, ולפי הסיקור אני מבין שניאל יחזור ללבוש את המדים של הביצ'ו גם. לדעתי הגמד ישחק בחוד ולא כמו בתרשים, אבל אולי טרוגליו מתכנן משהו שונה קצת במערך. המצבת חלוצים של הביצ'ו על הפנים.

    לא ראיתי את המשחק הנ"ל, אבל אם לאפיין את השופט הארגנטיני השכיח, בצורה "סטיגמטית", זה יהיה דומה למה שכתבת - שופט שנותן למשחק לזרום תוך התעלמות מכניסות חזקות ומסוכנות אך עם התעסקות בשטויות. רשמתי את זה פעם לעידן לפני משחק של קבוצה קולומביאנית או הנבחרת בהקשר של פסוטה (השבוע שפט בבומבונרה) שהוא מהסטייל הזה, ואכן באותו משחק הייתה פציעה קשה ללא התערבות השופט והרחקה תמוהה אם אני זוכר נכון...
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/8/10
  5. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

    הצטרף ב:
    ‏22/4/08
    הודעות:
    3,583
    לייקים שהתקבלו:
    60
    מין:
    זכר
    מכיר את המערכון עם יצפאן על מולה עבדול סלאם , בכל אופן איך שאומרים על זה רציתי לדבר איתך .

    כתבה שעלתה היום עם מקסי בה הוא אמר יותר מפעם אחד את צמד המילים אני מוטרד, בסך הכל עושה רושם שמקסי מבין את המצב אליו "נקלע" ומארקה הוא יהיה שחקן ההרכב, השחקן גם אומר שהוא לא מוכן לשחק כארבע (כמחליף לוז'אס) , לפי דעתי מקסי צריך עוד טיפה סבלנות כי עם מארקה לא יעזוב בשבועות הקרובים אין לי ספק שהוא יעזוב בסיום האפרטורה.

    בקשר למספר 4 אז הרצון של רבים (וגם שלי) הוא שקרלוס מתאו יתפוס את המשבצת הבעיתית בעוד שאדוארדו טוציו, ליאונל גליאנו וחוליאן ואלסקס יאבקו על המקום במרכז ההגנה אבל כולנו יודעים שהקבוע האמיתי הוא גראנרו ומשום מה הוא "מתעקש" על וז'אס ...
     
  6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    אני הייתי מהמר על קאבררה כ-4, אם זה לא ילך זה יהיה מאוד משעשע ואם כן אז דני יצא גאון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx בלובו הוא שיחק מגן-קשר בימין מספר פעמים. לגבי ולאסקס, מילא שמארקה מועדף עליו (אני הייתי בוחר הפוך) שזה הגיוני כי אף אחד מהם לא כוכב גדול ואפשר לבחור לפה או לשם, אבל למה הוא גם לא על הספסל כבר שבוע שני ברציפות (ככה הבנתי) זה מה שלא ברור לי...
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/8/10
  7. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

    הצטרף ב:
    ‏22/4/08
    הודעות:
    3,583
    לייקים שהתקבלו:
    60
    מין:
    זכר
    אכן גם לא בספסל, איך שהבנתי הוא משחק שש בש עם הילדים מוניוז ולונה במילואים ... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
     
  8. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    לא, אין דברים כאלו כמו הזיכרון שלך..... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

    דיברנו על פסוטה לפני המשחק של קולומביה מול אקואדור במוקדמות של המונדיאל ואכן שחקן אקואדוריאני הורחק בצורה לא ברורה ואם אני לא טועה אז גם וארגאס ראה אדום תמוה.
     
  9. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

    הצטרף ב:
    ‏22/4/08
    הודעות:
    3,583
    לייקים שהתקבלו:
    60
    מין:
    זכר
    לאחר משחק זה ישודר גם המשחק מהליגה השנייה בין צ'אקריטרה לבין אוניון

     
  10. benos Member

    הצטרף ב:
    ‏17/7/08
    הודעות:
    2,222
    לייקים שהתקבלו:
    173
    גול מוצדק של ארחנטינוס משער של פרוספרי מעלה אותה ל-1-0, עוד לא הספקתי להביא מים מהמקרר ומנקואז'ו משווה לרוחו.

    עריכה:
    רק אני מדבר והרוחו כמעט כובשים פעמיים
     
    נערך לאחרונה ב: ‏17/8/10
  11. benos Member

    הצטרף ב:
    ‏17/7/08
    הודעות:
    2,222
    לייקים שהתקבלו:
    173
    מחצית באבז'נדה, 1-1 במשחק דו צדדי עם המון הזדמנויות וכדורגל מצויין, המחצית שהכי נהנתי לראות בליגה עד עכשיו, מקווה שזה ימשיך ככה.

    ברוחו אני חושב שהייתי מוציא את גראסיאן שלא עשה כלום, גלאנו צריך דחוף להחליף נעליים כי ההחלקה הבאה שלו תעלה לרוחו בשער, מי ששיחק נהדר היה מנקואז'ו שהתכבד גם בגול. אצל ארחנטינוס מרסייר עושה עבודה טובה מאוד עד עכשיו.
     
  12. תומר22 Member

    הצטרף ב:
    ‏5/2/07
    הודעות:
    3,097
    לייקים שהתקבלו:
    0
    באמת מחצית טובה וקצב נהדר של משחק. זו פעם שנייה שאני רואה את מנקואז'ו והוא עושה רושם מצוין. גם גבאריני נתן איזה עצירה כפולה שמנעה מאינדפנדיינטה פיגור נוסף. בארחנטינוס תמיד כיף לראות את אוברמן.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏17/8/10
  13. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

    הצטרף ב:
    ‏22/4/08
    הודעות:
    3,583
    לייקים שהתקבלו:
    60
    מין:
    זכר
    מחצית באבז'נדה התוצאה 1-1 למחצית שתי צדדים, מצד אחד הביצ'ו מראים משחק טוב מאוד ונוסיף לזה את ואז'ס (למרות שלא עשה טעות היום טפו טפו טפו) זה בהחלט מחלקה קרדיולוגית אבל מצד שני הרוחו אולי לא במחצית מהסרטים אבל בהשווה למשחק הנפל בשבוע שעבר בלינירס הרוחו משחקים משחק טוב עם הרבה מסירות בעיקר הצמד מאנקוז'ו את פאצ'אקו ואולי אפשר להוסיף את באטייון שמחק לא רע . וכמו שבן אמר אכן הגול של הרוחו בא שניות לאחר היתרון של ארחנטינוס ועם הוא לא הספיק להביא מים כדי לחדד את זה בוא נגיד שלא הספקתי להיות בהלם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx .



    נ.ב.

    עידן, אני רואה בלינק שהבאת לי בשנה שעברה (fullsportshd.com) והאיכות מצוינת ועוד לאחר שחיברתי את זה לLCD בחיבור HDMI האיכות נפלאה. אז תודה .
     
  14. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

    הצטרף ב:
    ‏22/4/08
    הודעות:
    3,583
    לייקים שהתקבלו:
    60
    מין:
    זכר
    האמת עוד שחקן שהייתי מוציא למרות כל האהבה עליו והעובדה שהוא מין סמל הוא אנדרס סילברה, הייתי מעוניין לראות התקפה עם פאצ'אקו ופאראה .


    דרך אגב, מתברר שחואן מנואל מרטינס לא מפסיק להכריז שאחיו הצעיר (ניקולס) שחקן הרבה יותר טוב , ממה שאני ראיתי טוב הוא כן אבל ברסרבה ...
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/8/10
  15. benos Member

    הצטרף ב:
    ‏17/7/08
    הודעות:
    2,222
    לייקים שהתקבלו:
    173
    באטייון אולי שיחק בסדר במשחק הרגיל אבל הוא פעמיים הסריח בסגירה לקרן שכמעט עלתה לרוחו ביוקר, בתור השחקן הגבוה של הקבוצה עם משחק ראש לא רע אפשר לצפות ממנו ליותר.