לא חושב שקשה לו לקבל או להאמין בזה שיש יהודים שלא מאמינים במה שהוא מאמין, הרי בערך 80% מההודעות שלו זו הסתה נגד יהודים כאלו. הוא פשוט חושב שאתה בוגד אוטואנטישמי.
אני חושב שהעניין זה שהוא גם חושב בצורה מאוד פרובינציאלית ולכן הוא חושב שיהודי צריך להתנהג ולהיות משהו מאוד מאוד ספציפי.
1.למען הסר ספק איני מנסה לשנות את דעתך או לכפות את דעתי עליך 2.טנגו רוקדים בשניים ואמרתי את זה בצורה ברורה וחדה.אין עם מי אין עם מה ואין בשביל מה. 3. אתה התקבעת כמו רובנו לנהל משא ומתן עם עצמך ועד כמה אתה מוכן לוותר. מצטער לא בבית ספרי. אני מנהל משא ומתן רק כזה שיהיה פרגמטי רק כזה שיניב פירות,רק כזה שיתנהל בין שני צדדים שמוכנים להיכנס אליו ולצאת ממנו בתוצאה אחת ויחידה. קץ הסכסוך!!! 4. עד אז זה לטחון מים או כפי שכתבתי לך לעיל לנהל מקח וממכר עם עצמך .ככה לא עושים ביזנס בבזאר הים תיכוני. לו אני פלסטיני מצוי,,כל שעלי לעשות זה להקשיב לשני פוליטיקאים לסמן מימין ולסמן משמאל אומר להם לשניהם תודה רבה. והחל מעכשיו יש לי את נקודת הפתיחה למשא ומתן הבא שבו אקבל מלא בעד כלום. הבנת? 5.ציפיתי ממך שתבין את הסוגיה הזאת.זה לא כזה קשה . 6.אם לא הבנת תצייר קו תרשום עליו תאריך 1929 ועכשיו צייר קו נוסף תכתוב עליו 2017 בוא ספר לי כמה התגמשו הערבים בין שני הקווים
אתה פשוט לא קורא את ההודעות שלי, לא מבין או רוצה להבין את עמדתי. איפה כתבתי שצריך להיכנס למשא ומתן? איפה כתבתי שצריך לוותר? איפה כתבתי שהערבים יסכימו למשהו? אתה פשוט לא קורא את מה שאני כותב, קיוויתי לפחות שאם לקרוא אתה לא מסוגל אז לפחות תוכל לשמוע, אבל אז אתה מחליט לפסול ישר בגלל שמי שמדבר לא בא לך בטוב. השתכנעתי שאתה פשוט רובוט, ההודעות שלך על אוטומט, אתה כותב ללא קשר לתוכן של מי שאתה מתדיין איתו. כשתחליט לצאת מהרובוט מוד ולקרוא את דבריי, תדבר איתי. עד אז, זה פשוט בלתי אפשרי להתדיין איתך.
מסתבר שגם אתה לא קראת את הודעותי. אתה מצפה ממני לתמוך/בדעה מסוימת של מועמד מסוים במקרה זה יעלון ואני עונה לך בצורה ברורה מראש שהגישה הזו של לבוא מראש עם מה אני רוצה לתת/לסיים את הסכסוך היא לא נכונה בעיני. כי היא מנציחה את כל טעויות העבר. בבקשה הימנע ממילים מיותרות כמו רובוט.אני כן מתייחס אליך ומשתדל עד מאוד לשמור על כבודך ועל דו שיח ואגב שיכנעת אותי לחלוטין שאינך שמאלני!!באותה השיחה שאף התנצלתי בה אז אל תמחזר
**** עריכה-שיכנעת אותי לצפות בשליין למרות שאני מתעב אותו מאוד ולכן מתוך כבוד אליך. ותתפלא לא הצטערתי ראיתי בדיוק את הטייפקאסטינג של השמאלן המקובע שחוזר שוב ושוב ושוב על אותן הטעויות. כמעט אנס את יעלון לשרטט עם טוש על מפת ארץ ישראל עד היכן הקווים שלו? (בכדי שתהיה בטוח שצפיתי ..הוא כמעט ירד לכפיפות סמיכה כי הרמטכ"ל לשעבר צעק עליו )
נתיב האבות חריגה של מטר וחריגה נוספת של פחות ממטר. הבג״צ קובע הריסת הבתים. כל הבתים !! המשפחות מתחננות לנסר ולהרוס רק את החלקים שחרגו .הבג״צ בעריצות ובערלות לב לא שועה לכאב המשפחות. לעומתם ,המחבל מחלמיש רוצח משפחה בג״ץ פוסק להרוס את חדרו בלבד . שומרי הסף עאלק ,אוייבי העם !
דמגוגיה for dummies פרק ראשון בספר- לקחת שני מקרים שאין ביניהם שום קשר ולבקש שיחילו עליכם את אותו הדין.
התמונה הסוריאליסטית של טל פליקר באבו דאבי עומד על הפודיום כשברקע ההמנון של ארגון הג'ודו העולמי זה התשובה לכל הסהרורים שתומכים ביוזמה הסעודית. המפרציות כל כך מתעבות אותנו שהן לא מוכנות אפילו שהתקווה יושמע בשטחן. אלה המדינות שצריכות לתווך בינינו לבין הפלסטינים? אלה המדינות שאמורות לקבוע את הגבולות שלנו? עליהן אנחנו אמורים לסמוך? אגב ב"סהרורים" אני מתכוון גם ליאיר לפיד שבתכנית המדינית שלו המפרציות אמורות להיות המתווך הראשי.
לרוב היא בוטה וישירה,אבל אני מעדיף אותה עשרות מונים על הצבועים מבית ומחוץ . הנה מה שהיה לה לשרה רגב לומר למפרצית אבו דאבי. ״נצחונם של הישראלים באבו דאבי הוא אצבע ישראלית בעין של אבו דאבי. ישראל ניצחה גם אם מנסים להפוך את הספורטאים שלנו לישראלים בחושך. ההמנון והדגל הישראלים נישאים עכשיו מעל כל במה אפשרית, פרט לפודיום באבו דאבי, במת החושך וההדרה, המנוגדת לרוח הספורט האולימפית. מי שחשב שישראל תבוזה, קיבל אצבע כפולה ומכופלת בעין. יישר כוח לטל פליקר על הזכייה במדליית הזהב, לגילי כהן על הזכיה במדליית הארד ותעודת עניות לאיגוד הג'ודו העולמי״. https://scontent.fsdv2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/22788858_1609305609092671_4525244179246360622_n.Xxx?oh=6e5770f1b8e0fa1e8b32f1973e129bd5&oe=5A7729F5
פופוליזם מזיק וליברמן רוצה להזיק להרבה צעירים. המצב הנתון מעודד אנשים לנצל את הכסף בצורה מושכלת. למען מטרה שתעזור אחר כך בחיים. עכשיו יותר אנשים סתם יבזבזו אותו בצורה מטומטמת.
לא מסכים. מי אנחנו שנקבע לחיילים כיצד לבזבז את הכסף שלהם. אתה צודק שהחלטה כזאת הייתה יכולה להיות מלווה בהסתכלות על נתונים והסקת מסקנות אבל כמו כל דבר בצה״ל הם מצפצפים על עקרונות המנהל התקין והשקיפות. להערכתי, כיום זה משמש בעיקר לניפוח מחירים של קורסי פסיכומטרי ומכינות לאדריכלות. עכשיו נשאר רק לבטל את העבודה המועדפת, או כמו שאפשר לכנות אותה, סבסוד עקיף לפז, דלק וסונול, ולפחות את תחום התשלומים לחיילים משוחררים כבר לא צריך לסדר.