לא פרסמת את רשימת העמותות שמממן סורוס. למה אתה מתרשל? אתרים רוסיים תואמי פייסבוק נאסרו באוקראינה כי רוסיה מנצלת אותם לפעילות חתרנית. ופייסבוק עצמה מתנהלת כמו מדינה טוטלירית שהשתלטה על העולם.
לא מתאים לך ולא מכובד. לקחת על עצמך משימה ללמד אותי. נו למה אתה מתמהמה?דיברנו על סורוס . הכנסת גם את פייסבוק למשוואה אמרתי אוקיי אבל תתחיל בסורוס
זה בערך ככה כשהם נשמעים למורה הרוחני שלהם ההוא שזקוק לטיפול פסיכיאטרי. הוא לקח על עצמו להסביר לי אבל כנראה שהוא מפחד ללמוד.
ראיתי את גרף התרומות של סורוס בערוץ 20 וציפיתי שאתה תציג את הגרף הזה כאן. כי אתה היחיד שכותב פה בתשלום. לי אין זמן.
הנה משהו שהוא לא מערוץ 20 והנה עוד משהו שהוא לא מערוץ 20 התורם הצורם - ידיעות אחרונות ועוד משהו האף יוצא הדופן של ג'ורג' סורוס ורק להבהיר, אין לי חלילה שום בעיה עם ערוץ 20,להיפך, אבל סורוס הוא ממש לא רק הבעיה של ערוץ 20, הוא הבעיה של כולנו. מדובר באוטו-אנטישמי מובהק. חלאת המין האנושי. אני לא יודע אם אני מעדיף אותו או את ה-KKK, זה נבלה וזה טרפה, אבל בוא נגיד שאם אני אראה יום אחד סרטון שלהם צולבים אותו אני אחייך.
חבל שאתה נגרר אחרי סיוחרא. קיבלת משימה פשוטה הסכמת לעשותה ופתאום כשהבנת שאתה לא יודע כלום או לחילופין שאתה טועה בגישתך הכללית התחלת לשחק משחקי נדמה לי ע"מ להרוויח זמן. אז הנה קבל את השירות .כמובן שלא תטרח לקרוא כי אתה כמו הרוב כאן.עצלנים ומפחדים לקרוא שמא....פתאום תתרסק השקפת עולמכם אל קרקע המציאות. תקרא סבבה! לא תקרא? אתה המפסיד היחידי אגב..בקשר לפייסבוק אני מסכים עם כל מה שכתבת . יש לי מספר הסתייגויות באשר לדמיון בינהם. הוא קיים הוא ישנו אבל צוקרברג פועל ממניעים אחרים . ג'ורג' סורוס, מיליארדר בשירות אויבי ישראל
סורוס לא פופלרי במיוחד גם באירופה אחרי שגילו שהוא זה שהזרים כסף לארגוני NGO שיביאו פליטים לאירופה. יש לו סיבות מאוד טובות ליצור משברים, הוא לא אדם טיפש אלא מתוחכם מאוד. ותבדקו את הקשר שלו לרוטשילד אם אתם מחפשים את ראש הנחש.
ראש עיריית ערד על העימותים: "חסידי גור בריונים, נחצה קו אדום" - וואלה! חדשות רק עניין של זמן עד שיתחילו הדיבורים לחלק את העיר.