"הארץ הזו של הערבים, חבל שהנאצים לא סיימו איתכם, הלוואי שתחזרו לגלות" מוזר.. מי מלמד אותם את שנאת-ישראל . אין כאן ענין לימין או שמאל זהו מטען נפץ
הוד מעלתו לא מתלכלך בפוליטיקה, מקומו שמור לו מעצם היותו נסיך. וגם בעבודה השוטפת של שר וחבר כנסת הוא לא מתלכלך.
בדיוק ביום שבו המעסיק שלך מבקר בדרום תל אביב מצאת לנכון להעלות את זה לכאן. יש צירוף מקרים שההסבר היחיד שלו הוא שאתה בתשלום. הוכחה נוספת לארון.
כנראה שאצלך זו לא סתם טיפשות או אי הבנת הנקרא. אתה פשוט נעל!!! אתה יכול להמשיך מכאן ועד פתח תקווה איפה שהחבר העבריין שלך מביא לך חמגשיות לאכול.זה עדיין לא עושה את מה שאתה טוען ,נכון. . אתה טובע בשקרים של עצמך בקיצור פייקר!!! הקדשתי לך די והותר זמן וצ'אנסים . אני מבין שאתה לא מכבד את עצמך ,הפסדת בדו קרב ואינך מוכן לכבד את התוצאה כמה אופייני לך.תם זמנך טיפש .
גופו של עניין. האין זה צירוף מקרים מעניין שדווקא ביום בו המעסיק שלך מבקר בדרום תל אביב אתה מעלה את הסרטון?
גופו של עניין מוכיח את טפשותך. תבדוק מהו מקור הסרט. מי הסתובב בשכונה איזו ועדה ומי צילם ואז תשאל את עצמך שאלות הכרחיות. תקשיב אתה מקרה קשה של רקלאביבי זה אוכל לך את החיים המרמר הזה.
מקור הסרט מבחינתי הוא גאס12, שפירסם אותו במקרה ביום שבו המעסיק לכאורה שלו מטייל לראשונה בחייו בדרום תל אביב. אותי זה לא מפתיע כי אני יודע ממה אתה מתפרסם. אבל מנסה להאיר בעזרת הפנס הענק שלי את העניין. או במקרה שלנו, שיטת אלדד יניב ללהראות שוב ללא צל של ספק שגאס12 מקבל תשלום על כל חומר תעמולה בפורום אייסוקר.
בעצם אני מצליח להבין אותך. אתה במלכוד קשה מצד אחד יודע שאתה משקר אבל נדחקת לפינה. איך תיראה עכשיו בפני כל האפסים אם תמשיך לצאת חומוס. לכן אתה לא יכול להודות שטעית. חודש אלול וזמן הסליחות עכשיו לכן מבחינתי זה ממש לא חשוב אם תודה שטעית . כי הדו קרב הוכרע. כמי שמאשים היה עליך להרים את נטל הראיה (למען המתקשים , להוכיח את האשמה ) שנאמר "המוציא מחברו עליו הראיה ". ולא הצלחת !! לא היה לי ספק שלא תצליח. קבל את ההפסד באהבה אולי הבעיה שלך נעוצה בזה שאתה חושב שאתה פנס ענק...
בניגוד למציאות, שם מעסיקייך אוהבים לתקוף אנשי קש ולצאת מזה בשלום כי הם מתחנפים במקביל לאספסוף, פה זה לא יעבוד לך. עוד לא הוכחת לי שאתה לא ממומן, לקרוא לי שקרן לא ירוקן את חשבון הבנק שלך ואת תנועות החשבון מההעברות מחשבונו של מעסיקך הדגול. אתה יכול להמשיך להגיד שזה תשלום על חמגשיות או על שירותי איפור, אבל פה בפורום אייסוקר יש אנשים אינטילגנטים שרואים מעבר למסך הספאם שלך. בכל מקרה, אני הערתי לגביי התזמון בין פרסום הסרטון ובין האדם שביקר ביחד עם התקשורת בדרום תל אביב. התזמון נראה לי טוב מדי מכדי להיות אמיתי ובחינם. זה שאתה מגיב בכזאת תרעומת רק מראה לי שאני בכיוון הנכון. עוד הוכחה לארון ההוכחות. http://www.winters-texas.us/upload/2017/08/18/furnitures-interesting-fireproof-file-cabinet-for-office-or-home-furniture-file-cabinet-l-c3f0b8b984e1602b.Xxx
אין כלום כי לא נשאר כלום!! (מני רוקן את המטבח..) קרדיט למיכה סגל מנת המשכל שלך יא נעל!! http://www.yadvashem.org/yv/he/education/artifacts/images/shoe_mittens2b.Xxx
מצטט בנאדם רגע לפני שנפתחה חקירה פלילית. כנראה שעליתי על משהו. אם אתה לא יכול להרשות לעצמך נעליים טובות יותר עם מה שאתה מקבל ממעסיקך, כנראה שאתה צריך לבקש העלאה. סתם רגע קטן של לשון עברית, מנת משכל יכולה להיות נמוכה או גבוהה, כלום זה לא יחידת מדידה למנת משכל.
הבאתי כבר אתמול לינק לאתר של יואב יצחק שבו פורסמה הידיעה מה לעשות ,אתה נעל.#415 לצלם ארון עדיין לא בונה לך פרומיל הוכחה.. שתי המלצות לי אליך 1. לך ללמוד כי אתה נעל!!! שום דבר שהבאת או תביא בעתיד לא מתקרב למילה הוכחה 2. לך לקבל טיפול נפשי כי לא הפנמת שהפסדת בדו קרב אני איתך גמרתי לא אבזבז זמן עליך אתה חסר תקנה שבת שלום
השאלה היחידה שאני שואל את עצמי כל הבוקר היא למה ועל מה מדבר פוליטקאי מנהיג מדינה עם טייקון מאות פעמים בשנה...
זה שאמרת לא אומר שזה נכון, רוב הדברים שאתה רושם פה הם בין שטויות לשקרים, לכן העובדה שאתה אומר שאני משקר היא כנראה שקר או שטות. בכל מקרה, אני צודק ואתה טועה, עכשיו תורך להבין למה. לא מפתיע שאתה "מסיים איתי" כשאתה מגיע לפינה שאתה לא מצליח לצאת ממנה. פשוט תודה, כמו עסקת טיעון, כולם יודעים שהדברים נכונים אבל זה חוסך לכולם זמן.