צריך להבין שבכלל לא משנה אפילו איזה צד של מפה פוליטית, באופן כללי השלטון משחית ומי שנמצא בתפקיד של ראש המדינה כל כך הרבה שנים יכול לנצל את השלטון לרעה גם אם בבסיסו היה אדם טוב. שוב לביבי יש חזקת החפות ואני לא בא עכשיו לקפוץ למסקנות אבל ממגוון פרשות אנו רואים שלכל הפחות סביבו יש ביצת שחיתות ושוב זה מאוד מתאים לראשי מדינה שנמצאים כל כך הרבה זמן בכסאם. אין פה משהו מיוחד. יש גם דברים שהם התחום האפור והציבור צריך לשפוט את הפוליטיקאי גם אם בית המשפט לא יכול להוכיח עבירה על החוק.
ההוא שאוהב שמלקקים לו את התחת. זו יכולה להיות ההזדמנות שלו לקבל חזרה חלק מההערכה של הציבור אחרי אותה אמירה אומללה (מסוג ההזדמנויות שהוא יודע לקפוץ עליהן), רק שאני לא מבין איך קשור הנשיא לעניינים של צה"ל.
נו אז מה אתה רוצה שנעשה? נחליף את הציבור? נותר לקוות שלציבור ימאס ממנו. נשיא יכול לחון כל אסיר. מה זה משנה צבא או לא?
יש אתרוגים ויש סברסים. יש מי שהתקשורת המסואבת תניח לו כי הוא מאותרג . ויש מי שמסומן כמטרה כי הוא המכשול שעומד בפניהם לחלק את הארץ בכל מחיר. הנה כתבה על אהוד ברק מ2014 שנכתבה על ידי בן כספית . לא בדיוק מאוהבי ביבי מעריב | האשמות השוחד: איכשהו, גם הפעם אהוד ברק יצליח להתחמק
ההנחה שלו היא שאין קשר בין הדברים. אבל זה לא בטוח נכון. כשאינטרסים זרים נכנסים לשיקול אז החלטות גרועות או המנעות מהחלטות כלשהן עלולות בהסתברות גבוהה לקרות. במידה ויתברר לדוגמא שעסקת הצוללות לדוגמא מקורה בעניינים לא כשרים, בפעם הבאה כשנגמשים שלנו יתקעו בלב סג'עיה כי הם לא הוחלפו כשהיו צריכים להחליף אותם אז תזכר בכמה מיליארדים שיצאו על עסקאות מיותרות.
אני מודה ביבי אשם!!! ביבי אתה אשם שלא חזרת לקווי 48 .הרי הם תיעבו מאוד את בגין ופתאום השמאל לא רק שאינו מתעב הוא אפילו מהלל. אריאל שרון היה שקץ משוקץ אימת הערבים והשמאל ואיך הפך באחת לאתרוג הכי מהודר בסוכה. הטריק אינו חדש. עלי להודות הם יודעים להשתמש בנשק הזה . להקת מוראביטון ומורביטאת של התשקורת צווחנים וצווחניות שקרנים וזייפנים במימון עמותות שמייצגות אינטרסים של מדינות זרות. בהנחיה של אנשי פרקליטות שאינם מוכנים להיות תחת ביקורת גוררים רגליים בעניני רות דוד ויקירהם האחרים, ובעידוד של מבקר המדינה שהוציא דוח מיוחד ממש לפני הבחירות נגד נתניהו, כולם יחד פועלים בכדי לסלק אותו מהשלטון באמצעות הטרדתו ויצירת אווירה של לינץ' ציבורי. כדאי שתנסו להיזכר שבקדנציה הראשונה של נתניהו, השרים : יעקב נאמן, רפאל שרון ואביגדור קהלני הועמדו לדין בידי פרקליטת המדינה עדנה ארבל וכולם יצאו זכאים במשפט. לא יועץ ולא רועץ בית משפט זיכה אותם! , אבל בינתיים המינויים שלהם סוכלו. זהו שמאל פשיסטי אנרכיסטי ורדיקלי לא תקבלו את המתנה הזו ראש ממשלה מחליפים בקלפי. נסו את מזלכם שם ושם בלבד. בינתיים חבקו חזק את הארי (ארי) פוטר החדש שלכם שיאמר לכם בקרוב ממש אין כלום כי לא היה ולא יהיה כלום
אני בלונדון ועם מחשב נייד חדש, אז לרגע יכולתי לראות הודעה של גאס אחרי זמן רב. מה להגיד, להתמודד. איש-דף-המסרים. ראש ממשלה עדיף להחליף בקלפי. אלא אם הוא מושחת או לא ראוי לתפקידו מסיבה כזו או אחרת. אם מישהו גורם לכך שאת ראש הממשלה הזה יהיה צריך להעיף ולא בבחירות, זה הוא עצמו.
המון זמן הנחתי לך לאחר שאיבדת עשתונות וקיללת. בניגוד אליך שעובד וכותב בעיתון אנטישמי אני את פרנסתי מביא ביושר ובהגינות מעמל כפי אתה לא עושה שום רושם עלי בזה שאתה מתגאה שאינך קורא את תגובותי זה בסדר. ממך איני מצפה לכלום . אני מאחל לך המשך של מפח נפש לשנים רבות נוספות
הוא עו"ד חריף ביותר אבל אף עו"ד לא יכול להלחם במערכת ששומרת על עצמה. כל ההליך המשפטי מזוהם ולא היה סיכוי לזיכוי וגם לערעור על הזיכוי. היה פוגע ביותר מדי בכירים. לא נעשה כאן צדק. שוב הפיתרון כעת הוא אך ורק חנינה מיידית.
אין חולק על הכישורים שלו בתור עורך דין אבל לא היה לו סיכוי, לא כי השופטים מושחתים אלא כי הם יפי נפש שהחליטו להתייחס למעשה של אזריה כאילו זה אירוע פלילי שמתרחש באמצע דיזינגוף, כאשר הם מנתקים את כל ההקשר מסביב, וברגע שהם עשו את זה לשפטל לא היה סיכוי כי הכל היה מתועד בסרט.