ואחרי שהחמאנו לטיבי ועודה מגיע הדבר הזה...... אני לא מבין,לחלאות האלה אין שום בושה? במקום לגנות את הרצח הם מנסים למצוא את אלאור אזריה 2? בני זונות.
הדוסים רק רוצים שיעזבו אותם בשקט, מי שמנסים להחזיר בתשובה אלו הדתיים הלאומיים. לסג"ל נוח להסית את האש לחרדים. זה שיש יותר חוזרים בשאלה זה כי הדת לא עקבית בחלק גדול מהדברים ומנסה לשלוט על החיים של מי שנמצא בפנים. לא כי החילונים אשכרה מנסים להחזיק אנשים בשאלה, החילון פשוט יותר קורץ.
אתה כ"כ תמים ..קח תרחיב אופקיך בחינם. זהו ארגון הדגל של הקרן הסרטנית ויש שם הרבה יותר יהודים יודונאצים שבוחשים בקדרה מערבים. עדאלה » NGO Monitor
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/886/735.html מעניין למה פתאום נזכרו בחוק כזה, אולי האמירות של גבאי עזרו, בכל אופן אם צריך חוק כזה אז אני מקווה שזה לא מרמז על כוונה ממשית לחלק את העיר.
זה העילה הקודמת לריב בין הליכוד והבית היהודי. עוד לפני שגבאי היה יותר מאשר אחד מ6 מועמדים לראשות העבודה. באופן כללי נראה לי כמו חוק לא דמוקרטי, אם זה אפשרי אז מה עוצר ממשלה מלהחליט שכל החלטה שלה זקוקה ל2/3 מליאה כדי להפוך?
אבל זאת לא כל החלטה. זו החלטה כבדת משקל שאפשר לומר תחלק את העם, לכן החלטה כזו כדי שתתקבל ברוב של 2/3. יש לזה לא מעט מקבילות בדמוקרטיות רבות אחרות.
וזה טיעון שאפשר להביא על כל נושא שבעולם. 51% החליטו על הברקזיט, גם החלטת כבדת משקל. זה לא בסמכותה של ממשלה ספיציפית להחליט. בפעם הבאה שנתווכח על המדיניות הכלכלית של העבודה, תזכרו דברים כאלו. שרים וח"כים יקבלו הלוואה מהאוצר למימון ההתמודדות בפריימריז מציע לעקוב אחרי ח"כ דוד דודי אמסלם, הקפיטליסט הנודע ממפלגת הקפיטליזם.
זה נכון שאפשר להשתמש בטענה הזאת על כל נושא שבעולם, אבל זה יהיה נכון רק במקרים מאוד מסוימים. הברקזיט זה מקרה אחר, שדווקא מחזק את הטענה שלי. זה נכון שבברקזיט לא היה צריך רוב של 2/3 בפרלמנט, מפני שזה לא הובא בכלל לפרלמנט, בגלל החשיבות של ההחלטה לא הסתפקו בהחלטה של הפרלמנט אלא יותר מכך - של העם עצמו. כך שגם אם ההחלטה עברה ברוב של 51 אחוז, ההחלטה היא לא של אלו המתמיימרים לייצג את העם אלא של העם בעצמו, כך שאין באמת מקום לתלונות אל הפרלמנטרים כי העם החליט וזו מהות הדמוקרטיה .
כמה בהמי כמה נמוך כמה גועל יש בך עמירה הס לומר את הזבל הזה וכמה העיתון האנטישמי הזה יכול לתת לך במה? אשת השמאל הקיצוני עמירה הס בטורה הבוקר בעיתון "הארץ": "זה לא מקרי ששני השוטרים ההרוגים הם דרוזים. בכוונה ישראל מציבה אותם בהמוניהם במרחבים שבהם החיכוך עם "הפלסטיני" המדוכא הוא ישיר ובלתי מתווך: במינהל האזרחי, בסמטאות העיר העתיקה בירושלים, במשטרת חברון. שיפגעו כמה שיותר האחד בשני, ישנאו, יצברו מרירות אלו מאלו, יזלזלו אלו באלו. ש"הפלסטיניות" המשותפת שלהם ״.
סוג של סגירת מעגל וניצחון על הנאצים ימש"ו הגם שחלפו יותר מ72 שנים. 564,500 יהודי הונגריה נרצחו ע"י הנאצים והמשתפי"ם שלהם. 1. מנהיגות הונגריה לקחה אחריות והכתה על חטא 2.המנהיג המדינאי שלנו מתקבל באהבה ובכבוד רב כמנהיג של מדינה שהוכיחה את עצמה כמעצמה בהמון תחומים.לשמוע את המנון ישראל מתנגן ע"י חיילי הונגריה ..
איך אומרים אצלנו? הכדור הוא עגול,לדרבי חוקים משלו .. אני חושב ( וגם מקווה ) שהם כרו את הבור שלהם כן כן ההוא ההיפסטר עם החיבה לטוויטר ולכסף הרבה כסף בכדי לרכוש קומה שלמה באקירוב החורים בתחקיר הצוללות ועורכי הדין של התאגיד