אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. alexshw Member

החייל העדיף לצאת יומיות מאשר לשבור את הראש עם מצ"ח או גרוע מזה עם משפט.
    דברים מאוד רעים עוברים על צה"ל בשנים האחרונות. אנשים שמתפרנסים מכסף קטארי מפוררים אותו מבפנים. אויבינו עלו על הדרך הטובה ביותר להלחם בנו.

צריכים לטהר את הצבא מגרורות קטאריות. ממליץ להתחיל מהרמטכ"ל. שוב מספיקים בעיקר כמה הדחות משפילות בצמרת. אני חושב שהיתר יבינו כבר.

נערך לאחרונה ב: ‏9/6/17
    Gass12 אוהב/ת את זה.
  2. Gass12 Member

אלכס הזיהום הקשה התפשט בכל חלקה טובה. לצערי ולמגינת ליבי אני קובע,ביבי נכשל כאן כישלון חרוץ, איני יודע עד כמה הוא רוצה/יכול/מסוגל להילחם בזרועות התמנון של הקרן לישראל החדשה. אולי המכונה האדירה הזו שמשומנת תדיר בכסף אנטישמי, סורוס,ערבי ,גדולה עליו.
    יש גם כמה שרים שעושים קולות של מלחמה כשבפועל הם מעודדי הקרן (בנט). השר כחלון לא יעשה שום פעולה שתיראה ואפילו ברמיזה שהיא כנגד הקרן. גם דובי דובי ליברמן "נשיאים ורוח וגשם אין ".( להערכתי שניהם משקשקים מאימת הפרקליטות שמחזיקה עליהם מידע )
    אני לא פוטר גם את ראש הממשלה מאשמה בנושא הזה. אם זה היה מספיק חשוב לו ? הוא היה נלחם על זה כבר במשא ומתן הקואליציוני עם השותפות לממשלה .
    . מאידך אני יודע שיש מרחק אדיר בין הבטחות של פוליטיקאי לציבור ( כל פוליטיקאי מימין ומשמאל ) לבין מעשיו בפועל כי בתאכלס
    הפוליטיקאי תמיד ינוע על הציר של "קודם כל מה שיבטיח את שרידותי והיבחרותי מחדש" / מה אני חייב ומוכרח לעשות בכדי לשמור על
    גרעין התומכים הקשה. בקיצור המון פוזה המון העמדות פנים < זו בדיוק הסיבה למה אני שונא ומתעב פוליטיקאים>

3. Lebron Member

שיבקש עזרה מאדלסון, לפי הדיווחים הכי עדכניים הוא שווה 33.4 מיליארד לעומת 25.2 של סורוס, ובפעם האחרונה שבדקתי כסף שמאלני לא חזק יותר מכסף ימני.
    ההשקעה של אדלסון עד כה עבור ביבי הביאה לו את העיתון עם התפוצה הכי גבוהה במדינה ואת nrg, ויש לו גם את ערוץ 20 ומידה שתורמים את חלקם.

התירוץ על הכסף של סורוס לא תופס, אם ביבי רוצה, ביבי יכול, אבל המטרה העיקרית של ביבי זה שאנשים כמוך ימשיכו להצביע לו, ובשביל זה צריך אויבים שמייחסים להם כוח יותר ממה שיש להם. קרן חדשה או לא, הליכוד בראשות נתניהו כבר 8 שנים בשלטון והשעון ממשיך לתקתק, ככה שכנראה הם לא כאלה חזקים כמו שעושים מהם.

שמח לראות שאתה מתחיל להתפקח מביבי.

4. Gass12 Member

Lebron זו דמגוגיה קטנה ועלובה. הכסף של סורוס הוכח ומוכח כל יום כל דקה בפעילות החתרנית הזו ואגב, לא רק בישראל.

5. Lebron Member

שוב אני שואל, אדלסון אדם עשיר יותר מסורוס, וכמוהו גם הוא מנסה להשפיע פוליטית באמצעות כספו, הוא השקיע 100 מיליון על רומני מול אובמה ועוד כמה עשרות מיליון על טראמפ מול קלינטון, אז מה מונע ממנו להשקיע אותם סכומים או יותר משל סורוס? (יכול להיות שהוא כן משקיע כמו סורוס או יותר, לא בדקתי את כל החשבונות שלו).

הפכת את סורוס לאדם החזק בעולם, קצת פרופרציות, יש אנשים יותר חזקים, עשירים ומשפיעים ממנו, מה מונע מהם להשקיע כסף שיתן קונטרה לסורוס? שום דבר, וגם הם עושים זאת.
    פשוט יותר קל לימין הישראלי ולזרמים מסוימים בארצות הברית למכור אותו פוליטית כאויב הגדול ביותר של היהודים/אמריקה מאז היטלר. ביבי ועושי דבריו הצליחו לשכנע הרבה אנשים להצביע לו בין היתר בגלל סורוס הרשע. עליך זה אולי עבד, עליי ממש לא.

6. Gass12 Member

מבלי לפגוע בך אני אדגיש שוב.
    סורוס פועל בדרך חתרנית ובנכלוליות ( ושוב לא רק בישראל ) תקרא תחכים
    מותר לתמוך ולממן פוליטיקאים זה נעשה בכל העולם. מי בצורה שקופה ומי פחות
    אבל לחתור מתחת לשלטון קיים זה טאבו!!

7. Lebron Member

שוב פעם לא ענית לשאלה שלי, אבל אני לא מופתע.

בפעם האחרונה שבדקתי ביבי עדיין בשלטון, אז כנראה שה"חתרנות" הזאת לא כל כך עובדת.

האם כשב-2007 אדלסון הקים לביבי עיתון כשהוא היה באופוזציה גם הגדרת את זה חתרנות? אין גבול לצביעות.

8. Gass12 Member

תקשיב ידידי אתה יורה מהמותן מבלי לשלוט בחומר.
    תענה לי על שתי שאלות בכדי שניכנס לתלם.
    1. האם גוף שתורם ומממן בכסף כבד ארגון ששולל את זכות קיומה של מדינת ישראל נראה לך בסדר?
    2. האם הוראה ישירה של סורוס להתעלם מהפרת זכויות אדם במדינה מסויימת בכדי לקדם את האג'נדה הפרטית שלו מקובלת עליך?

ושוב אתה מצפה שאוציא עבורך את הערמונים מן האש. לא!! לא אעשה זאת כי אז תחשוב שאני מנווט ומנתב אותך. תקרא לבד תגיע לבד למסקנות

9. Lebron Member

כשתענה לי על השאלות שאני שואל אותך, אני אענה לך.

אני רק אגיד דבר אחד - אין לי שום דבר במשותף עם סורוס והאג'נדה שלו, אבל בעלי אינטרסים מפריזים בעוצמה שלו ושל הארגונים שהוא מממן אותם כדי לשלהב אנשים כמוך. הארגונים של סורוס מנסים, כמו ארגונים פוליטים רבים אחרים שאותם סורוס לא מממן, וכמו פוליטיקאים, להשפיע על דעת הקהל. אתה פשוט בדקת רק את הארגונים סורוס, תבדוק את כל הארגונים בעולם, תשווה סכומים ותראה את הפרופרציות.

כמו סרט גיבורי על, צריך נבל, במקרה של הסיפור שרקמו עבורך, סורוס הוא הנבל האולטימטיבי והעיקרי, הכי פשוט. לא רחוק היום שקונספירטורים ידביקו סורוס או מישהו אחר את פעולות הטרור של האיסלאם הרדיקלי (כמו שטענו אובמה הוא שתול של האיסלאם הקיצוני או משהו כזה). יכול להיות שזה כבר קורה, אבל אני לא יודע כי לשמחתי אני לא מבזבז את זמני בקריאה של חומרים קונספירטיבים.

10. Gass12 Member

אני אוהב את המשפט הזה שלך שהדגשתי.
    עניתי לשאלותיך עוד בטרם שאלת אותן תקרא בתגובתי הראשונה : "לצערי ולמגינת ליבי אני קובע,ביבי נכשל כאן כישלון חרוץ"#13667
    ציירת לך בראש דמות שהיא בפירוש לא אני. אתה חושב וטועה שאני מעריץ עיוור של ביבי ואתה טועה!!! ביג טיים טועה.
    אני מעריץ עיוור של ארץ ישראל ליהודים כבית לאומי מתוקף הזכויות ההיסטוריות והתיאולוגיות שלנו כאן. כל מי שפוגע לי בזה הופך לאויב שלי
    וכל מי שתומך בזה הופך לחברי.( ביבי לעת הזו עושה עבודה לא רעה כלל כמדינאי. כל השאר פשוט אפסים לידו ולכן נכון לעכשיו זה הוא!
    לשמוע לקרוא ולהקיא טיפוסים כמו גדעון לוי שבטוחים שלערבים יש זכויות "ילידיות" על מולדתי כשהוא שואל את המושג מארה"ב והאינדיאנים
    מעידה שהוא חמור גרם שאינו יודע כלום על ההיסטוריה של העם שלו ( בעצם אני לא בטוח ביהדותו)

11. Gass12 Member

נסו לנחש של מי הבית בתמונה?כמה עלה לבנות אותו ועל כמות השטח שהוא יושב

http://images.wcdn.co.il/1967241-5.Xxx?crop=w635

12. מזגן Member

אהוד ברק?

13. optimus Member

ynet קוד אתי למרצים: אסור להביע דעה פוליטית בשיעור - חדשות

אני נוטה להתנגד לכללים של אסא כשר, בעיקר כי אני חושב שיש דרכים אחרות לטפל בנושא, וגם כי לא שמעתי צעקה גדולה בנושא מצד הסטודנטים.
    בכל אופן מדובר באקדמיה ולא בבית ספר, מדובר באנשים בוגרים שקצת יותר קשה להשפיע עליהם מאשר בני נוער.

14. optimus Member

סמוטריץ?

15. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

יחידת הדיור הצנועה של הפרטנר אבו מאזן.

Gass12 אוהב/ת את זה.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 6, אורחים: 16)

1. Bianconeri
  2. LFC-Gerrard1
  3. YYY
  4. SaSa