אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. DRORIKO Member

אגב יפה שברק כהן תוקף אותה על גזענות ושיסוי תוך כדי שהוא אומר "אני לא כמו האשכנזים האלה ממרצ". חתיכת ליצן

2. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

ברק כהן הוא ליצן משועמם שהפך מאבק אישי מוצדק ונקודתי (שגם הוא נבע מהתנהלותו) כנגד פעולות בנק לאומי נגדו, לפרויקט חיים בו הוא רוכב על כל מאבק ובעצם לא מקדם או אומר כלום.
    פרובוקטור בשקל.

3. DRORIKO Member

אגב אחרי המקרה עם רגב עשיתי עליו קצת חיפוש בגוגל. מסתבר כמו שליאור אומר שבאמת מדובר בפרובוקטור שמחפש להיות בכותרות,שהתאהב בתדמית הזאת של "האנטי ממסדי". בין היתר הוא גם בקשרים טובים עם הלה פמיליה. לפי מה שהוא אומר בראיון הוא ממש התאהב בהם.
    האמת שאיתו יש לי פחות בעיה, יש לי יותר בעיה עם השמאל שמחבק אותו. זה אותו שמאל שעל כל סטטוס של הצל הוא יוצא בזעקות שבר. המחנה הזה באמת הפך להיות מאוס לגמרי.

4. Gass12 Member

ראשית ולפני הכל אני חייב לתקן לך כמה עובדות שטעית בהן.
    נתחיל מזה שמירי רגב נולדה בקרית גת כמרים סיבוני לזוג הורים שעלו ממרוקו וספרד ממרוקו אז אולי בכל זאת יש לה גאווה מזרחית?
    לדעתי המסתננים מאריתריאה וסודן אכן סרטן בגוף המדינה. אינך יודע מספיק על נסיבות ההסתננות לכאן מי משך בחוטים ולמי האינטרס הכי גדול להשאיר אותם במקומם ועל חשבונם של דיירי דרום תל אביב הותיקים.
    אינך יודע מספיק על "הטרור" שאותם מסתננים עושים לדיירים הותיקים.
    בתאכלס הסרטון שהעלה דרוריקו רק מוכיח את מה שאני טוען מזה זמן רב..כולם אוהבים להיות יפי נפש על חשבון זולתם. מתי הם מבינים
    את מצוקת האחר? כשהבעיה מגיעה אל סף ביתם.בדיוק כפי שקרה לתושבי הכפר הערבי בסרטון שגנבו להם את הפרנסה. ובדיוק כפי שהצפונבונים
    "לוחמי הזכויות" עאלק הזדעקו לסלק את "השחורים" מבריכת גורדון בטריק שעשה להם בן גביר.

5. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Gass12
    אין לך מושג מה אני יודע ולא יודע, ותאמין לי אני מכיר את הפרטים שציינת בנוגע למירי רגב.
    לא טעיתי בשום עובדה ולא ציינתי שום פרט לא נכון. אני בסך הכל מתייחס למירי רגב ולפליטים בצורה שונה מאיך שאתה מתייחס אליהם.

6. Gass12 Member

Mamadu מהודעתך השתקף שאינך יודע. אחרת למה לכתוב שניכסה לעצמה גאווה מזרחית ?
    למה אסור לכנות אנסים,רוצחים,מכה קשישים,עברייני חוק וסדר סרטן בגוף המדינה?

7. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Gass12
    הפליטים יש בתוכם אנסים, גנבים, רוצחים, ונושאי מחלות מין, כמו שיש בתוך הערבים והיהודים אנשים כאלה. זה לא הופך אותם לסרטן ולא נותן לגיטמציה להסית נגדם.
    בנושא המזרחיות, היא צבועה שמשתמשת במאבק במזרחי ומתעלת אותו לטובתה הפוליטית. היא משתלחת בכל מפא"יניק מאובן שרוצה לחזור לתודעה דרך התנשאות על מזרחים ומעלימה עין כשזה בא מתוך מפלגתה, ליתר דיוק מראש ממשלתה.

Franco אוהב/ת את זה.
  8. DRORIKO Member

לגיטימי לא לאהוב אותה. יודע מה,גם לגיטימי להתעמת איתה על הדעות שלה. אבל לקלל אותה ועוד את המשפחה שלה זה לעבור את הגבול, חבל שאתה לא רואה את זה.

9. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

@DRORIKO
    גם לקרוא לאוכלוסיה שלמה סרטן זה לעבור את הגבול. חבל שאת זה אתה לא רואה.

10. Gass12 Member

Mamaduתגיד לי שעל הרצח הזה שמעת אבל בחייאת מאמדו תהיה כן והוגן עם עצמך.
    בשבוע שעבר נרצח בקרית גת דניאל חיים איצ'ו על ידי מסתננים מאריתראה, אך הדיווח על כך הוצנע כמעט הושתק.
    יודע למה?אניח לך לנחש

11. Gass12 Member

ובמעבר חד. הזדמנות פנטסטית לשמוע את ראש הממשלה מסביר באריכות לזהבה המטורללת את משנתו.
    חבל"ז הוא ענק בין עשרות גמדים שחרמנים להחליפו אף אחד מהם לא מתקרב למדינאי המנהיג שהוא.

12. DRORIKO Member

צריך להבין את מה שעמד מאחורי זה. תושבי דרום תל אביב אכלו חרא מהמסתננים, עשרות אלפים(!) מהם נחתו כולם על השכונות שלהם שגם ככה היו שכונות מצוקה. אפשר בהחלט להבין את הזעם שלהם, הבעיה שרק רגב ומיכאל בן ארי היו היחידים שהיו מוכנים לשמש להם פה. אגב אם לא הרעש שרגב עשתה לא היו בונים את הגדר.

13. Gass12 Member

ומתוך שלא לשמה בא לשמה. ואם לא היתה גדר היית מקבל את דאע"ש באילת ובנגב.

14. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא, לא שמעתי, אבל גם לא שמעתי על הרבה מקרה רצח אחרים. ויש הרבה שאני שמעתי עליהם ואתה לא שמעת עליהם.
    לא רואה קשר בין הרעיון שניסית להעביר (בלי לשפוט אם הוא נכון או לא נכון) בהודעה הזו לבין המחשבה שלי שהם לא "סרטן".

15. סיונרה Member

רגב הייתה חלק מהממשלה ששלחה את כל המסתננים לשכונות דרום תל אביב. הטקטיקה הכי בסיסית בספר, לדפוק לאנשים את החיים ואז להסית אותם כנגד אנשים אחרים.