אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. DRORIKO Member

החוליגן ברק כהן תוקף את מירי רגב ברחוב. השמאל כמובן מחבק. אלפי לייקים, ביניהם על ידי סבלס שמאלנים כמו אסף הראל וירון טן ברינק. מאות תגובות מחבקות לסרטון, חלקן גם לגלגו על בתה של רגב שביקשה ממנו להפסיק. בוואלה קראו לו "פעיל חברתי". בחדשות 10 אמרו שמירי רגב הותקפה לטענתה.

מהיום לשמאל אין יותר זכות לדבר על הצל

2. Drama2 הסמל מעל הכל

באמת לא הבנתי למה ברק כהן, דווקא בן אדם עם אג'נדה לא רעה (נגד עוולות הבנקאים), עשה את זה ?
    מה בדיוק מירי רגב עשתה לא הבנתי חוץ מלהתנהג כמו בהמה.

3. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברק כהן בסך הכל דיבר בשפה שמירי רגב מבינה. אין לה שום זכות להתבכיין.
    היא מסיתה נגד כל דבר שזז, מנכסת לעצמה את "הגאווה" המזרחית שאין לה שום קשר אליה, קוראת לקבוצת אוכלוסיה שלמה סרטן, בקיצור גזענית קלאסית עם פה מלוכלך. הפוליטיקאים צריכים להבין שהם לא יכולים להסית וללכלך על אוכלוסיות שלמות ולצפות לא לשמוע דברים לא נעימים ברחוב.

4. DRORIKO Member

היא לא הסיתה נגד אף אחד. אל תשקר ואל תסלף. היא דיברה על תופעת ההסתננות, והיא דיברה בשם תושבי דרום תל אביב שכן מבחינת ההשתלטות של האריתראים על השכונות שלהם זה סרטן. אם הוא חושב שהיא עברה על החוק שיגיש נגדה תלונה במשטרה, אין לו שום זכות ללכת ולקלל אותה ברחוב.

5. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תאשים אותי בשקר בבקשה או בסילוף.
    היא אמרה במפורשות "הסודנים הם סרטן בגוף שלנו". אתה מיתמם ומאשים אותי בשקרנות.
    שלא לדבר על זה שאחרי הנאומים החוצבי להבות שלה ושל עוד כמה אנשים, לא מעט מפגינים התקיפו שחורים.

6. DRORIKO Member

מי כמו המפגינים האלה למשל?

7. DRORIKO Member

@Mamadu קיצר בוא נסכם את הדיון, בפעם הבאה שמישהו יתקוף ברחוב את חנין זועבי או את אחמד טיבי אני לא רוצה לשמוע ממך מילה

8. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין קשר בין מה שאמרתי לבין הסרטון שהבאת, ואתה סתם מרדד את הדיון ביננו.

9. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

הם כבר הותקפו ולא זכור לי ששמעת את דעתי.
    אין לי שום בעיה עם תקיפה מילולית מצד אזרח כלפי פוליטיקאי, יש לי בעיה עם תקיפה פיזית.
    האשמת אותי בשקר וסילוף למרות שאתה יודע שזה לא נכון, וכשאין לך מה להגיד אתה מביא לי סרטון לא קשור כדי להגיד "הנה, הערבים יותר גרועים" ולטפוח לעצמך על השכם.

10. DRORIKO Member

לא טופח לעצמי על שום שכם. אני פשוט לא מבין איך אחד כמוך,שפירשתי אותו כאדם שקול יכול לתמוך במעשה כזה. מירי רגב היא חברת כנסת לגיטימית, אתה יכול לא לאהוב את ההתבטאויות שלה אבל הן כאין וכאפס לעומת ההתבטאויות של חברי הכנסת הערבים,שאני משער שהצבעת להם לפחות פעם אחת בחייך,אולי גם בבחירות האחרונות. מי שתומך בברק כהן לא יכול לבוא אחר כך בטענות לאריות של צהל או לנוער הגבעות. או שאתה בעד מדינת חוק או שלא משחקים שוברים את הכלים. תחליט

11. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל, מבחינתך התבטאויותיה הן כלום לעומת התבטאויות הח"כים הערבים. לא כולם חושבים כמוך.
    שתיים, תהיה רגוע, לא הצבעתי בבחירות הקודמות ולא מתכוון להצביע באף בחירות בעתיד.
    אני תומך בהטחת ביקורת ועלבונות בפני כל פוליטיקאי אלים וגזען, ממש בפנים וברחוב. כדי שיבינו טוב טוב שיש מחיר לדברים שהם אומרים. כל עוד אין אלימות פיזית, אין לי שום בעיה עם מה שהוא עשה. ומי שירצה לעשות דבר דומה לח"כ אחר, זו זכותו המלאה.
    ואנא ממך, אל תנפנף לי בשלטון החוק כאילו שבגלל זה אתה לא אוהב את מה שברק עשה.

12. DRORIKO Member

להגיד למישהי "אני משתין עליך ועל המשפחה שלך" זה דיבור לגיטימי? ומילא לתקוף את רגב,מה אשמה הבת שלה? היא אשת ציבור? הוא הסיתה נגד מישהו ? החלאה ברק כהן בכלל מכיר אותה?

13. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מתחבר לסגנון הדיבור שלו ובחיים לא הייתי עושה ככה לאף איש, אבל זו זכותו המלאה. הדבר היחיד שאני מתנגד לו זה שהוא ענה לבת שלה.
    אבל צריך זכור, מי שלא הייתה לה שום חמלה כלפי ילדי ומשפחות "המסתננים" שלא תצפה מאנשים שיהיה להם חמלה כלפי הבת שלה או משפחתה.

14. DRORIKO Member

אז כל מי "שאין לו מחלה" לילדי המסתננים(רוב האוכלוסיה) מותר לקלל אותו ברחוב? אולי ביום שהשמאל יוכל להכיל דעות שונות משלו יהיה פה דיון נורמלי

15. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא, כי לא כל אחד מאלה שאין להם חמלה הוא פוליטיקאי/שר ולא כולם מסיתים נגד "המסתננים".
    לא מצפה מאף אחד לאהוב את המסתננים ומבין את "הרתיעה" מהתופעה, אבל זו לא אומר שזה נותן לגיטימציה להסית נגדם.

לקרוא לקבוצת אנשים סרטן זו לא דעה בדיון נורמלי.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 27)

1. הרצליה