אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. DRORIKO Member

איזה דוגמא לא קשורה, טוב שלא כתבת "ארגון חובבי ערגליות"

2. מזגן Member

מי ישמע כמה ההתנהגות של תושב ישראל שונה מזו שלי בזמן פיגוע. איזה שטות יצאה לך מהפה עכשיו.

3. DRORIKO Member

אמרת הרגע שלא מעניין אותך מה שקורה בישראל, "שהיא תסתדר ככה או ככה":

נערך לאחרונה ב: ‏5/4/17
  4. DRORIKO Member

ההשפעה של היהודים היא לא רק במספר המצביעים אלה בכספים שהם משקיעים בקמפיין של הדמוקרטים. לזה תוסיף את כל הטום פרידמנים למיניהם

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז-פאקינג-מה? אתה רוצה שהכיוון הפוליטי שלהם יוכרע על ידי מה שלדעתם טוב למדינה שלהם, או מה שטוב לישראל?

אני באמת לא מסוגל להסביר כמה שזה מעוות.

6. DRORIKO Member

אל תתמם, הם לא בוחרים בדמוקרטים רק בשביל ארה"ב, בקרב השמאל האמריקאי יש דעה ברורה לגבי הסכסוך הישראלי-פלסטיני, שבמקרה הדמוקרטים הם אלה שיותר מזוהים איתה

קצת חומר לקריאה:

הדור הצעיר של יהודי ארה"ב מתעורר מהפנטזיה על ישראל | שיחה מקומית

הסיבה האמיתית להתרחקות יהודי ארה"ב מישראל

7. Lebron Member

אמרת שרוב יהודי ארצות הברית יהודונים ויותר גרועים מאנטישמים, אתה באמת מתיימר לדעת מה סדרי העדיפויות של יהודי ארה"ב ומה הסיבה להשקפתם בנושא הסכסוך?

מה מבחינתך הופך יהודי אמריקאי לבוגד/אוטואנטישמי/יהודון? הצבעה למפלגה הדמוקרטית? תמיכה ברעיון שתי המדינות?

אם היית מכוון את זה ספציפית לתומכי החרם על ישראל והBDS הייתי מבין, אבל דיברת על רוב היהודים אמריקאים. סלח לי אבל זה פשוט נשמע מגוחך.

gilad16, אלעד ו-Mellow29 אוהבים את זה.
  8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שאין דבר תמים יותר מאשר לחשוב שבן אדם יתמוך במפלגה ויצביע בבחירות במדינה שלו לא על סמך מה שלדעתו הכי טוב לחייו, אלא לפי דעותיה כלפי מדינה שנמצאת במרחק של אלפי קילומטרים משם.

ברור לי שהיהודים בארצות הברית כן מחזיקים בקשר כלשהו כלפי ישראל והדברים שמופיעים בלינקים שהוספת אינם כאלה שלא קראתי בעבר. אבל מכאן ועד לחשוב שהם בוחרים בין רפובליקאים לדמוקרטים, בין אובמה למקיין, בין הילרי לטראמפ, על פי החלק שנוגע ליחסם וגישתם כלפי ישראל - ולא אלף ואחד דברים שישפיעו על חייהם - הוא פשוט הזוי.

9. DRORIKO Member

קודם כל אני עד עכשיו כיבדתי אותך אז אל תקרא לי בשמות, אני יודע שאתה מגיע ממקום שכולם חושבים כמוך,אבל תלמד לקבל גם דעות אחרות,כמה שזה נשמע לך מוזר. אתם הרי אלה שכל היום מטיפים לפלורליזם לא?

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

@DRORIKO לא כתבתי שאתה הזוי, אלא שהמחשבה הזויה. ובכל מקרה, אתה באמת בא בטענות על זה אחרי שאתמול קראת לאנשים "יהודונים" ו"יותר גרועים מאנטישמים"?...

11. סיונרה Member

זה לא שמדינת ישראל באמת שמה עליהם, היא נותנת גב להסתה של הממסד הרבני בחסות המדינה כנגד הרפורמים (שזה חלק גדול מיהודי ארה"ב) ומבטלת גיורים של אמריקאים תומכי ישראל (כמו מלניה טראמפ), אז בוא נניח שהם באמת לוקחים את ישראל בחשבון, למה להם להיות בעדנו? אנחנו בחיים לא היינו בעדם.

12. Gass12 Member

את השקר הזה חייבים לפוצץ.
    הרצאה מעלפת ומאלפת של חבר הכנסת סמוטריץ
    על הקומבינה הכי עתיקה בעולם של הערבים
    ששמים זין על המדינה וחוקיה ומתחבאים ומסתתרים מאחורי טענות כזב.
    בתאכלס? זה עובד להם. למה לשלם ארנונה, אדריכל, אגרות וזובי אם אפשר פשוט להשתלט על שטח ולבנות. אז זהו שזה שיטתי מתוכנן ויזום
    אם כל הקומבינות.

13. Gass12 Member

חברת פייסבוק שלי שאותה אני מאוד מכבד דווקא בגלל היותה שמוצניקית בעברה ,אינטלקטואלית וחריפה מאוד במדעי הרוח. ערכה לקט קצר להזכיר לנו, למי ששכח או רוצה שנשכח. בבקשה להלן:

שמאל יקר, המציאות שולחת לכם הודעה:

# לא, אובמה לא הביא להשמדת הנשק הכימי של אסד
    # אובמה לא מנע את הגרעין האיראני אלא איפשר אותו
    # השריפות כן היו הצתות של ערבים
    # טראמפ לא שיקר. באמת צותתו לו
    # אובמה שיקר כשהכחיש שצותת
    # לא. אובמה לא היה לטובתה של ישראל.
    # קלינטון רימתה בעימות, כשקיבלה את השאלות מראש
    # "פרץ" האנטישמיות בארה"ב לא התחיל עם טראמפ ולמעשה כל אירוע שדווח נתגלה כמעשה של שמאלנים, פסיכים שמאלים, או אוטיסטים ישראלים. התקשורת ידעה על כך ושיקרה לכם
    # ערפאת הודה כבר ששיקר בעניין כוונת השלום
    # מסתבר שיש טרור איסלאמי
    # מסתבר שאיסלאם זו לא דת של שלום ואהבה
    # עזה לא הפכה לסינגפור.
    # הרצח הנורא בדומא לא היה בחירתם של בני עמי בטרור. אלא הבחירה הרגילה של השכנים
    # כל טרוריסט בשם האיסלאם הוא חולה נפש בודד, כי איסלאם היא דת שמייצרת חולי נפש כאלו - שהם הגיבורים שלה
    # האו"ם צבוע
    # הפמיניזם החדש הוא לא תנועת שחרור האישה
    # ברוב המוחלט של המקרים, אתם הרבה פחות מוסריים וערכיים ממה שנדמה לכם
    # ישראל היא באמת אור לגויים. בהתחשב באיך מתנהגים הגויים, זו לא חוכמה כל כך גדולה.
    # לעולם לא באמת אכפת מכלום
    # יש תרבויות יותר טובות ויש פחות טובות. ויש תרבויות שהן זוועת עולם
    # אין דבר כזה "ערכים אוניברסליים" - אלא אם אסד הוא האחר, שהוא אתם.
    # סוציאליזם עובד תמיד. אם ב"עובד" הכוונה היא בהצלחה להביא רעב, טוטליטרים ורצח המוני.כן. זה כן בשיטה עצמה.
    # לא, מדינות סקנדינביה לא סוציאליסטיות, הן קפיטליסטיות.
    # למעט שבדיה, שתהיה בקרוב פלסטין החדשה
    # הרעיונות שהיו לכם בגיל 16 התאימו לניסיון חיים של בני 16
    # לקח השואה הוא לא - שעלינו להיות רגישים יותר לסבל של עמים אחרים אלא דווקא שעלינו להיות קצת יותר חשדנים לגביהם
    # אם אומרים את אותו שקר הרבה פעמים הוא לא הופך להיות אמת, הוא רק הופך את המאמינים בו לתרנגולת עיוורת בלי ראש.
    # המציאות לא מתרגשת מכך שמתעלמים ממנה. היא בכל זאת ממשיכה להיות המציאות

14. DRORIKO Member

אתמול יוסי קליין העלה כתבה אנטישמית שהכותרת שלה היא שהדתיים יותר מסוכנים מהחיזבאללה, הוא כמובן חטף גינויים מכל עבר, עד כאן הכל בסדר. האבסורד הוא שבאותו הזמן ידיעות העלו כתבה לא פחות אנטישמית רק במסווה של "תחקיר כלכלי", ואף אחד לא חשב אפילו לגנות

מבחינת ידיעות אין מספיק כסף לבריאות ולחינוך בגלל המתנחלים והחרדים,כשכל מי שקצת מבין במניפולציה יודע שניסו לחבר אותם לגוש של "לא חילונים". מדובר כמובן בקשקוש מוחלט. ביבי לא אומר לשר הבריאות "אני לוקח ממך כסף בשביל המתנחלים", זה לא עובד ככה, הכסף שמקוצץ מהחינוך,הבריאות וכדומה נועד בשביל כל עוגת התקציב+תשלום חובות. ההתנחלויות הן רק חלק קטן בעוגה. משום מה לא הזכירו שם למשל את הכסף העצום שנשרף בצה"ל, אהובת ליבו של העיתון(שעדיין חי בעידן שבו ישראל היא צבא שיש לו מדינה). לגבי הכסף שהולך להתנחלויות,איפה הבעיה פה? נבחרה ממשלת ימין שחלק מהאג'נדה שלה זה לתמוך בהתנחלויות, לא מדובר בסוס טרויאני,הכל היה גלוי על השולחן ביום הבחירות.

וכן,דאגתי לדוגמנית שתחזיק את העיתון, בכל זאת אני צריך לגרום לכם לקרוא את ההודעה :)

נערך לאחרונה ב: ‏13/4/17
  15. golding מנהלים

מה הקשר לאנטישמיות אז?