חתיכת אפס. פופוליסט דמגוג..כשיהיה לך נושא להתדיין מולי אראה לך עד כמה רמתך אפסית. אני מחוץ לנושא הדיון הזה. למה מצאת לנכון לדחוף את שמי? חשבת שזה מוסיף לך נקודות להתבדח על חשבון מישהו שיהיה לך קל לחבוט בו? אני אוכל אותך בלי מלח בכל נושא אפס מאופס היה לך הרבה יותר קל להודות שאין לך תימוכין פרעוש , מאשר לשלוח אותו "לחפש"
האזנתי לראיון של בנט מהיום. עלתה שם נקודה שלא רבים נתנו עליה את הדעת. תחשבו מהן כוחן של המילים כפי שנאמרו ע"י שר הביטחון המפוטר+הרמטכ"ל+ הדובר.. חישבו על איך הם נתפסים בעיני חוקרי מצ"ח. .. וכאן היתה ההארה.בנט : " חברים גם אני נחקרתי ע"י מצ"ח בתקופת שירותי הצבאי. אתם נוטים לשכוח שמדובר בילדים בני 19." ההליך לא היה אמור לעבור לזירה המשפטית כלל. ההליך זוהם ועדיין כל מי שיש לו יד ורגל ממשיך לזהם גם אתמול והיום. אם אלאור יורשע בהריגה זה יהיה קו פרשת המים של הצבא במתכונתו הנוכחית.
ניסוח בעייתי שלי, אבל שים לב שלא רשמתי שהדברים לא נכונים. התכוונתי שבחלק מן הדברים יש חוסר דיוק, כי לקחו מקרה, שניים או שלושה לצורך העניין והכלילו את זה על כל התעשייה הזו (ראה ערך: אתה מדבר על התאבדויות שאולי שמעת עליהן, אבל אני יכול לדבר מניסיון אישי שראיתי אנשים שעשו מאות אלפים ואפילו מליוני דולרים). צריך להבין שיש מקרים ויש מקרים: אני מדבר על העובדים, הלקוחות והמנטליות של החברות עצמן. יש כאלה שיותר אגרסיביות ויש כאלה שפחות ולא בכל מקום צורת העבודה היא כמו שנכתב לצורך העניין בכתבות שהוזכרו. בכל מקרה, גם אני יכול רק להעיד מהניסיון האישי שלי, ואני רחוק (מאוד) מלדעת מה קורה בכל התעשייה עצמה. להערכתי, שבאמת לא שווה הרבה, המדינה לא תעשה כלום בדיוק מהסיבות שציינת (התעשייה הזו רצה כבר עשרות שנים כאן, בעיקר במרכז הארץ עם עשרות חברות שקמו להן מכלום, אם זה במשרדים או סתם מבתים של אנשים). עם זאת, יש הרבה מדינות ששמו לב לתופעה הזו והחליטו לבצע עם הבנקים מחסומים לאשראי של לקוחות מפגרים (קשה להאמין עד כמה כאלה יש בעולם שלנו). מוצאים עוד פירצות כאלה ואחרות (בכל זאת, תעשייה שמורכבת מסקאמרים), אבל לטעמי התעשייה הזו הולכת ונחלשת עם השנים ולא ייקח עוד הרבה זמן (יחסית) עד שיסגרו את זה מבחוץ באופן הרמטי. וכן, ברור שיש עוד (הרבה) פרטים שלא הוספו, וטוב שכך. המציאות עולה על כל דימיון. תחמנות של ישראלי/יהודי זה דיון בפני עצמו.
יש נטייה הרבה יותר גדולה לטרוריזם בקרב האיסלאם מאשר ביהדות או בכל דת אחרת ומי שלא רואה את זה הוא עיוור. על כן האיסלאם הוא דת מיותרת שנמצאת בתחתית האנושות יחד עם כל המיץ של הזבל. @קווווווון אני בכיוון?
מצוין. לגבי הדיון שלכם - גם אני מסכים שאצל יהודים (וישראלים בפרט) יש נטייה יותר גדולה לנוכלות מאשר בדתות (אומות) אחרות. לא עשיתי על זה מחקר אבל באותה המידה לא באמת צריך לעשות מחקר על טרור כדי לדעת מי עומד מאחוריו ב99% מהמקרים (אם כי בעניין הנוכלות האחוזים נמוכים בהרבה). אם בגלל זה אתה שונא יהודים (או בז להם אם תרצה) אז תפאדל. אין לי מה לומר להגנתי, רק מקווה שתהיה עקבי באותה המידה כשמושא השנאה יהיה מוסלמים עקב סיבות אחרות.
ההבדל הוא שלגביהם הדוגמא שלך ניתן לספק מספרים ונתונים (אם כי אני עדיין מסתייג מהמסקנה שלך והיא גזענית) וכמובן להסביר למה זה קורה, בניגוד לטענות האנטישמיות שעלו פה.
המסקנה שלי היא לא באמת שלי, היא הייתה תגובת מראה. אני לא חושב שאלה בתחתית וגם לא אלה. אבל למגמות אתה לא יכול להתכחש. אני די בטוח שלא היית צריך אף מחקר בנושא היקף הטרור כדי לגבש דעה שמשהו באיסלאם הוא זה שאחראי לו. כמעט באותה המידה אני בטוח שבאף מדינה אחרת לא יהיו ברשימת המכרים שלך לפחות 2 אנשים שעבדו על שחור בעגלות בארה"ב ואחד מהם מספר חוויות על כמה שילדות בנות 18 הן טרף קל. אני משתדל לא לשפוט אותם ואני בטח לא חושב שזו אותה דרגת חומרה כמו לרצוח אנשים בגלל שהם לא שייכים לדת שלך, אבל אני יכול להבין אנשים שבזים לזה.
אין דירוג רפש אם זה מה שאתה רומז שאני אחפש ולא אמצא. זה שלא קיים דירוג כזה לא אומר שאין חברות ישראליות שבולטות בתחומים הנ״ל. המרכז של תעשיית הפורנו העולמית הוא בוואלי בלוס אנג׳לס איפה שיש הצטברות גדולה של ישראלים. בהימורים באינטרנט ישראל בולטת (888 לדוגמא). על פי הfbi המאפיה הישראלית הייתה מהספקיות הגדולות של האקסטזי בעולם, אבל פה כנראה שיש מספיק מאפיות יותר נפוצות. אנחנו מדינה עם כ8 מיליון תושבים, כמעט כל תחום שכמה ישראלים יהיו הגדולים בו ביותר יהיה תחום שבו ישראל בולטת באופן יחסי. בתעשיית הרכב לדוגמא אנחנו לא כל כך בולטים. לא צריך מחקרים או דירוגים כדי לדעת שיש מדינות שמייצאות פשע כמו רוסיה ואיטליה, יש ידע כללי שמספיק גם אם לא בשביל להעניק לפוטין מדליה.
אני לא שונא יהודים וממש לא בז להם. אני גאה במורשת שלי ואנחנו אחלה עם עם תרבות מגניבה ויחודית למדי שתרמה רבות לאנושות. אני מקווה שאין פה אחרים שאכלו את השטויות של FELAKAT על כך שאני אנטישמי או משהו כזה. צחוק צחוק, אבל יש גבול. כמו לכל עם, גם לעם היהודי/ישראלי (כשישראלים זאת מעין גרסה של יהודים על סטרואידים עם קורטוב תכונות שטבעי שיתפתחו לאור האופי של המדינה והדברים שנאלצה להתמודד איתה) יש מגרעות ולדעתי הצד הנכלולי הוא הבולט שבמגרעות הללו. ולמקרה שיש עוד מישהו שזה לא ברור לו: ההערה על על כך שהעם הישראלי מיותר נכתבה בחצי הלצה והסברתי בתגובה שלי למלו למה.
אני מניח שאנחנו פשוט לא מסכימים בנושא אבל לדעתי הוא כן. באופן חד-משמעי. זאת לא תכונה שצריכה להופיע אצל אנשים ואם היא מופיעה כצורך (נניח הגנתי) זה מעיד על משהו בעייתי מאוד בחברה שאנשים בה מרגישים שהם חייבים להיות נכלוליים כדי לשרוד או להתקדם. לא מדבר בכלל על נכלוליות שנובעת נטו מחזירות ורצון לטפס כמה שיותר תוך התעלמות טוטאלית מהזולת. ולא בקטע של לבקר אותך אישית או משהו, אבל התגובה שלך היא חלק מהבעיה לדעתי ואחת הסיבות שאני רואה את הישראלים/יהודים באופן כל-כך שלילי בנושא. יש מעין לגיטימציה של התכונות הנ"ל כשבפועל אלו תכונות מהירודות ביותר שאמורות להיות מוקעות לגמרי. זה מעין קטע כזה שבו זה כביכול לגיטימי כי אין מה לעשות ואתה חייב להיות כזה לפעמים כדי שלא ידפקו אותך, וזה הדבר הבעייתי. כי זה מעיד על חברה של נחשים שבה אנשים צריכים כולם לרמות אחד את השני ולעמוד בלי סוף על המשמר פן ירמו אותם. חלק גדול מתרבות ה"לא להיות פראייר". ישנן תרבויות שלמות שבהן הקונספט הזה לא קיים בכלל. בגלל זה גם הניצול של הישראלים כלפי אנשים מהתרבויות הנ"ל, שישראלים תופסים כמנומסים, רכים, תמימים וקלים לתיחמון כי הם לא מגיעים מתרבות שבה צריך לעמוד על המשמר כל הזמן פן יעקצו, ירמו ויגנבו אותם. אני מסתכל על זה הפוך. האנשים האלה פשוט טובים ואלה שמנצלים אותם או מסתכלים עליהם כתמימים ו"חלשים" הם זבל.