אני מסכים איתך על תנאי. אל תשכח את העובדה שהוא פעל תחת השמירה הצמודה של משטר פרעה. המבחן של נתניהו מתחיל אחרי ה20 בינואר אז ורק אז אוכל לשפוט אותו
במקרה של ביבי אני חושב שאם לא היה ממשל אובמה אז היה צריך להמציא אותו. שוב הבעיה עם הבן אדם רחבה. לא רק בנושא של התנחלויות והחלטות או"ם. הוא לא מושל. הוא יושב על הכסא ושומר על המצב כפי שהוא.
עדיף פחדן על אהוד ברק. אחת הסיבות למה העולם כולו נגדינו בנושא ההתנחלויות היא שאנחנו לא מכחישים את השקרים של הצד השני. אף אחד בעולם לא יודע שאין דבר כזה גבולות 67. בטח הרוב חושבים שב-67 מדינת פלסטין איבדה את עצמאותה. היום לראשונה נתקלתי בטור של קרולין גליק בהגדרה הנכונה: גבולות 49.
חוץ מכותרת לכמה ימים אין להחלטה הזאת שום משמעות. לא מבין למה נתניהו בכלל התאמץ למנוע את מההצבעה להתקיים. מהלך אווילי של אובמה. הרי ברור שזה לא יחייב את הממשל הבא, אם זאת הנקמה הגדולה שלו בביבי אז הוא יצא ממש ליים.
שמישהו יסביר לי משהו... ארצות הברית נמנעה, וכל החברות האחרות במועצת הביטחון - כולל בעלות זכות וטו, כולל "הידיד הקרוב" פוטין שבו ביבי השקיע כל כך הרבה שעות - הצביעו בעד. אז שמישהו יסביר לי למה אנחנו נאחזים כל כך - ומאשימים כל כך - את האמריקאים? אולי כשלנו בכך שלא הצלחנו ליצור קשר חזק ולו עם מדינה אחת נוספת?
מאמר נהדר, כל כך נהדר שהוא גורם לי לחרוג ממנהגי ולהעלות טור מהארץ עכשיו נזכרתם? מחוות הפרידה של אובמה ריקה מתוכן - מדיני ביטחוני - הארץ
העניין הוא שאנחנו את דעת הקהל העולמי הפסדנו מזמן. הפלסטינים הם מהשקרנים והיללנים המשובחים בעולם, ובכלי התקשורת במערב יש גישה שמאלנית-מרקסיסטית מאד חזקה, מה שגורם להם תמיד להתייצב לצד האנדרדוג, בלי שום קשר לנסיבות. במצב כזה, ארה"ב היא ההגנה היחידה שלנו (או מדינה אחרת עם זכות וטו). אפילו ביצוע מהלכים מדיניים לא יעזור לנו - ראינו איך אוסלו, ההתנתקות וכל ההצעות המופלגות של ישראל לא עזרו אפילו טיפה.
מאז ומתמיד האו״ם היה נגדנו . בגדול לא צריכים לדפוק חשבון לטינופות הצדקנים . החלטת מועצת הביטחון 1701 אוסרת העברת נשק כלשהו לחיזבאללה, וואו נסראללה אומר שדגדגנו לו את האשך השמאלי. מקרה הפוך ,מועצת הביטחון בהחלטה 497 לא מכירה בסיפוח הגולן. אם היינו נשמעים לטינופות האלו וגם לטינופות מהבית ( המומחים הגדולים ) היינו שקועים עד צוואר בבוץ הסורי-שיעי-סוני-דאע״ש. כשהלכה למעשה כל ישובי הגליל תחת טווח האש. אתמול אמר מישהו, אם מדינת ישראל היתה אמורה לקום היום? במצב העניינים הנוכחי אין צל צילו של סיכוי שהחלטה כזו היתה עוברת. נחזור לדוד בן גוריון אום שמום. הכלבים נובחים והשיירה עוברת, שינבחו !!!
אנטיוכוס השביעי בא בדרישה טריטוריאלית לשמעון החשמונאי , תשובתו של שמעון רלוונטית ואקטואלית מתמיד: " לא ארץ נוכריה לקחנו ולא ברכוש זרים משלנו, כי אם נחלת אבותינו, אשר בידי אויבינו בעת מן העיתים בלא משפט נכבשה. ואנחנו כאשר הייתה לנו עת, הושיבונו נחלת אבותינו". חג חנוכה שמח חברים.
רק מזכיר כמה רעש השמאל והתקשורת עשו כש"פלסטין" נכנסה לאו"ם בתור מדינה משקיפה. כן כי זה ממש שינה משהו.
אני מסכים שיש הגזמות מהצד השמאלי בגלל אג'נדה, אבל בוא לא נהפוך את זה לחד צדדי, הגזמות יש משני הצדדים. הנה דוגמא: https://pbs.twimg.com/media/C0Y8CFEW8AALWmn.Xxx:large ועכשיו הוא מחזיר את השגריר ומבטל את הגעתו של שר החוץ. אז אפשר להגיד שהיחסים לא כאלה טובים כמו שהוא טען.
תארו לכם שדוד ביטן היה אומר "הבחירה של העם היא בין הציונות לבין השמאל הבוגדני שונא ישראל" לבני: הבחירה היא בין ישראל היהודית הדמוקרטית - לבין הימין הקיצוני המתנחלי - חדשות רוטר
ה"השקעה" בפוטין קשורה למצב בסוריה. כמו כן ליחסים מסחריים ענפים שלבטח צריכים להרוויח מהסנקציות על רוסיה ומטומטם לא לנצל את ההזדמנות. לא הכל קשור לעניי הפלסטיני.
משעשע מה שקורה עם חיים יבין. נתן בידיעות מניפסט שלם על כמה שהדתיים הם פרימיטיבים ובסוף פלט בעצמו משפט פרימיטיבי שקומם עליו את כל הרשת ובנוסף גם פתח קופת שרצים עובדת רשות השידור: חיים יבין חפן את שדיי בידיו - חדשות רוטר