יו"ר הקואליציה ביטן: "הייתי מעדיף שהערבים לא יגיעו לקלפי בכלל - וואלה! חדשות נכון, מדובר באידיוט שגם הרבה ממצביעי הליכוד מתביישים בו. אבל בגלל שהוא חוזר על טיעונים ששמעתי גם מאנשי ימין יותר רציניים, צריך להזכיר שני דברים: 1. 95% מהערבים מצביעים לרשימה המשותפת כי אין להם ברירה אחרת. העלאת אחוז החסימה שיזמו מפלגות הימין הותירה למפלגות הערביות שתי ברירות-להתאחד או להיעלם. אז כך יצא שבאותה רשימה רצות חד"ש שהיא מפלגת שמאל קלאסית עם ייצוג יהודי (למרות שניתן לתהות איך מפלגת שמאל תומכת באסד), בל"ד שהיא מפלגה לאומנית פלסטינית, ורע"ם-תע"ל שהיא רשימה דתית, כלומר-זה כמו רשימה משותפת של מרצ, הבית היהודי וש"ס. עד הקמת הרשימה האוכלוסיה הערבית התחלקה באופן פחות או יותר שווה בין שלוש המפלגות האלה, אז אי אפשר להסיק שום מסקנה על הצבעה הזאת. 2. נראה לי קצת יומרני מצד המפלגה שאמרה כמעט במוצהר שהיא לא מתכוונת לדאוג לנושאים חברתיים-כלכליים כי צריך להתמקד בחיים עצמם, להחליט עבור הבוחר הערבי מי מייצג אותו ומי לא.
Michael Carrick נניח לרגע לעובדה שירית חץ ואז ציירת סביבו מטרה. נניח לרגע לעובדה שהחיים שלך כשמאלן מעוורים אותך לא לראות נכוחה את המציאות .. או במילים שלי אל תניח לעובדות ולאמת לבלבל אותך.
נתחיל בזה שאני לא חייב לך דין וחשבון. נמשיך בזה שסיפקתי, אמנם לא מהאתר של משרד המשפטים אבל מדיווח עיתונאי. יש עוד הרבה כאלו אם מחפשים בגוגל. עכשיו זה בסך הכל 2 הודעות קודם, מעניין איך פיספסת את זה.
א.ב יהושע תמיד נבדל אצלי משאר אנשי הרוח השמאלנים. הוא אף פעם לא היה מתיפיף ואף פעם לא ראה בפלסטינים קדוש מעונה. הפעם הוא הולך צעד אחד קדימה ומאמץ את התכנית של בנט. http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/851/083.html?hp=1&cat=479&loc=3
מה ניתן להבין מדבריה של הנשיאה נאור. להלן הציטוט המדויק : "יש המזהים את הדמוקרטיה עם שלטון הרוב. יטען הטוען כי אם החלטה כלשהי נתקבלה ברוב דעות ממילא היא החלטה דמוקרטית. זו טעות" "שלטון הרוב הוא תנאי הכרחי לדמוקרטיה – אך הוא אינו תנאי מספיק. באין ריסון לכוחו של הרוב הוא עלול להפוך לעריצות, וכבר היו דברים מעולם. שלטונו של רוב השולל מן הפרטים את זכויותיהם, רוב הנוגש את המיעוט החי בקרבו – אינו שלטון דמוקרטי" רגע רגע רגע כבוד הנשיאה ירום הודך הוד רוממותך, תני לי לראות אם הבנתי אותך נכון. עלינו לבטל את הדמוקרטיה שהיא שלטון העם באמצעות הצבעת הרוב כי יש סכנה לעריצות. במקומה עלינו לבחור בעריצות המיעוט שנקרא לגמרי במקרה בג"צ שהוא כידוע חובב ציון מושבע ואינו מוטה כלל. וכידוע לא נבחר ע"י העם אלא ע"י קומבינה "דמוקרטית" שהינדסתם בוועדה הנאורה והדמוקרטית ( שבה אתם שמרתם על הרוב הקבוע שלכם תוך גילוי דמוקרטיה מעוררת כבוד ) בכדי לשמור על המשפחה. האמת , גבירתי הנשיאה אם הייתי מספר את זה לויטו קורליאנה היה רושם לך פטנט על סטארטאפ https://fb-s-b-a.akamaihd.net/h-ak-xap1/v/t1.0-9/15442338_10154825233563118_6098297801199397126_n.Xxx?oh=97f031e08e8db5ed5d3cd6d61b6e3ebb&oe=58F5A88A&__gda__=1492143921_c7c67013f96195e6cbc563b5823d2b43
הכל נשמע טוב ואני בהחלט בעד. מה שמפריע לי זה מה שלא נשמע ומה שלא דובר עליו. אחרי סיפוח שיטחי C יש עדיין אוטונומיה פלסטינית בשאר השטחים ואיתם מה יהיה? בהבט הזה הוא עדיין משאיר 2 מדינות ברמה אידיאולגית מסויימת ורק מקבל את ההתנחלויות כעובדה שכבר אי אפשר לשנות יותר בחלק מהשטחים. אני מניח שכמו לרבים מאיתנו אין פיתרון להכל אבל זו בהחלט התחלה.
זאת בהחלט שאלה מורכבת. אגב אין לי דעה מגובשת לגבי התכנית, סתם חשבתי שזה אייטם מספיק מעניין בשביל להעלות לכאן
כשאני תורם כסף לנזקקים/עניים. אני עושה זאת בלב מלא חמלה ורצון לתת לזולת. אני מנסה להבין, לא באמת אני חייב להבין, למה יושבים שם עלוקות בעמותת לתת שמקמבנים לעצמם שכר כזה. למה???? מה נשאר לתת לעניים? https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15391039_1570087376351805_7131038308802636819_n.Xxx?oh=9e6607d1173955e85a2f4b78f20fc390&oe=58B77D9C
מצחיק שבזמן שהימין עושה פסטיבל מאיזה בריסטול בבצלאל בנט מסתובב עם שומרי ראש שמגינים עליו מפני קיצוניים מהימין פרסום ראשון: אבטחה כבדה הוצמדה לשר בנט מחשש לפגיעת פעילי ימין - חדשות רוטר
דניס פרגר מציג 10 סיבות מדוע שמאלנים מנתקים יחסים עם ימניים באופן חד-צדדי ואין תופעה הפוכה. מומלץ לקרוא את המאמר. למרות שמדובר בארה"ב, זה נכון גם לישראל. 10 Reasons Left-Wingers Cut Trump Voters From Their Lives - Dennis Prager