אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. סיונרה Member

מה שצריך לעשות להורים של ילד בן 10 כשיתפסו אותו עם אופניים חשמליות עובר באדום. לקחת את הבעל ולעצור אותו. או לפחות להכריח אותו להתלבש.

כמו?

2. DRORIKO Member

למשל ההתיישבות הבלתי חוקית של הבדואים. למשל חוק המואזין. למשל זה שכל פעם שמישהו מעז לדבר על ריבוי תאונות הדרכים במגזר הודפים אותו בצעקות "גזען" ו-"פשיסט"

3. FelaKaT Member

אז האישה היא ילד בן עשר? איך את מבדיל שאישה רחמנא ליצלן רוצה להתלבש ככה לבין אישה שלא?

4. Gass12 Member

הפכנו למדינה של אימפוטנטים אני מקווה שטראמפ ישנה את השיח העולמי. אפשר יהיה לדבר על הבעיות האמיתיות של העולם ולהפסיק לטאטא
    על מי אני עובד? כנופיות השמאל וחבורת נאור לא יניחו לזה לקרות

5. סיונרה Member

אני עשיתי את זה?
    חוק המואזין, למרות שבא לפתור בעיה קיימת ואמיתית (ועל כך התווכחתי עם מהמדו מהפורום ארוכות) הוא אכן חוק גזעני. יש חוקי רעש שאפשר לאכוף אותם ובכך לנסות להתמודד עם הבעיה. בשאר הדברים אני לא זה שאחראי על האכיפה הקלוקלת אלא משטרת ישראל והשר לבטחון פנים, ליכודניק ממה שזכור לי.
    כמו שאנחנו לא יכולים להבדיל בין מה שמוכן לעבוד תמורת 10 שקלים לשעה כי הוא אוהב את העבודה ובין מי שעושה את זה כי אין לו ברירה או בין מי שעובד שבעה ימים בשבוע כי לא בא לו ובין מי שהמעסיק לא נותן לו. כלומר, אי אפשר. לכן, החוקים נועדו להגן על החלשים ביותר בחברה.

6. סיונרה Member

כשהשמאל מחכה שהנשיא האמריקאי יעשה בשבילו את העבודה אז הם הזויים, וכשאתה עושה את זה אז מה זה אומר עליך?

7. Gass12 Member

אני מודע למגבלות הכוח שאין לי. אם אינך יודע/מבין שהשליט האמיתי במדינת ישראל הוא בג"צ אז אין טעם להתדיין.
    במצב העניינים הנוכחי כששר האוצר מונע כל חקיקה שתנמיך את הבג"צ לגובה הראוי לו, אין הרבה מה לעשות.

8. FelaKaT Member

אז בוא נחוקק עוד חוק פופוליסטי שאי אפשר לאכוף כדי להגן על החלשים (ובדרך נפגע בכל השאר), כי הרי אתה יודע יותר טוב מאותו אחד שמוכן לעבוד בעשר שקל ומהאישה שמתלבשת ככה מה טוב להם.

9. סיונרה Member

כל חוק אפשר לאכוף, השאלה כמה רוצים. חוק שכר מינימום לדוגמא נאכף די ביעילות יש לציין, גם חוק שעות מנוחה ועבודה.
    אני לא מתמם לחשוב שלנשים כל כך טוב שרק נשים, רק ממוצא מסויים שנשואות לאנשים מדת מסויימת מתלבשות ככה, המעמד שלהם נמוך והוא לא יתרומם כל עוד הן מתהלכות עם סדין על הראש.

10. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

יש הבדל בין תנאי תעסוקה לבין צורת לבוש דתית. אני באמת לא מבין למה המדינה צריכה להתעסק בלבוש של אנשים, זה מגוחך.

Dennis Bergkamp ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  11. DRORIKO Member

אני אישית בתפיסה שלי חושב שהאדם המערבי לא צריך לדחוף את האף לחברות נחשלות אלא אם זה קשור ישירות אליו(למשל אי תשלום מיסים או פרוטקשן) לכן לא מפריע שערביות מסתובבות בבורקות ולא מפריע לי שבדואי מתחתן עם 10 נשים ולא מפריע לי מאבקי חמולות. המדינה לא צריכה להתערב בזה, שוב כל עוד זה לא גולש למגזר היהודי

נערך לאחרונה ב: ‏9/12/16
  12. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מאבקי חמולות זה כן עניינה של המדינה, כי זה פלילי.
    בדואי שמתחתן עם 10 נשים זה כן עניינה של המדינה, כי זה מנוגד לחוק בה.
    צורת הלבוש של אישה זה לא עניינה של מדינה, כי זו בסה"כ צורת לבוש שלא פוגעת באף אחד (חוץ מבאישה על פניו, אבל זה משיקולים דתיים, לא חוקתיים).

---------------------------------------------------------------

קצת אתנתק מהדיון ואשתף את דבריו של קובי אריאלי - צודק לחלוטין.

אפשר לסלוד מנתניהו, גם אני לא מת עליו, אבל השיח לגביו חוצה גבולות. בושה וחרפה.

Gass12 אוהב/ת את זה.
  13. Gass12 Member

אורימור שלום. ראשית אתחיל ואומר שאני מסכים איתך יש כאן הסתה ברורה והיא לא התחילה מהיום. היא מלאת רוע רשע וארס .
    מונהגת ע"י מספר טינופות בינהם אלדד האדיוט ורביב המרושע המרושת.
    ישנו מושג שנקרא אדיוט שימושי. מבלי משים הפכת כזה ואני בטוח שלא לזה התכוונת. השתמשו בך מבלי שתרגיש ולמה אני מתכוון? רצית והתכוונת לראות ולשמוע את קובי. מה קיבלת ברקע
    תעמולה ורוע ששתלו שם מפיקי הסרטון שמוקרנים כמה וכמה פעמים במהלך השיחה עם קובי אריאלי . וכך מבלי משים הפצת את משנתם.
    בסייפא אני פחות מתרגש מהמעשה האדיוטי הזה. התקבצה לה שם להקת זאבים בשכר . לאירוע ממומן מוזמן ומתוזמן מראש . במקסימום 100 אנשים כש- 60 מתוכם אם לא יותר הם צלמים.
    אם אני מוציא תחתון משומש שלי למכירה פומבית אני מקבץ יותר אנשים.
    נכון גם אני לא חושב שנתניהו הוא המנהיג המושלם.
    אני כן חושב בהחלט , שנתניהו הוא המושלם לעת הזו כשכל שאר האלטרנטיבות אינן מגרדות את האות ר במילה ראש ממשלה.
    אני משוכנע שבקונסטלציה אחרת ניתן היה לעשות יותר אבל אם תביט על רשימת ההישגים כנגד כל הבריקדות והמכשולים שזורעים ארגוני
    הרשע הפוסט ציונים בחסות הקרן לישראל החדשה NIF אל מול הבג"צ שהוא פוסט ציוני ללא ספק. אז ביבי נתניהו הוא הרע במיעוטו
    הם יודעים את זה שם בשמאל הרדיקלי.בגלל זה כל מה שיש להם למכור זה כן אבל ביבי. טינופות מנוולים מנגבים את שומן החזיר
    על אספרסו מפנק בארוחת קיטורים כלשהי, מעולם חייהם לא היו טובים יותר. בסתר ליבם כולם יודעים זאת
    אבל המחוייבות למי שמזרים להם מליונים עולה על הכל.

נערך לאחרונה ב: ‏9/12/16
  14. סיונרה Member

http://stockercary.com/wp-content/uploads/2015/02/burka.Xxx
    זאת לא הצהרה אופנתית, זאת צורה של אלימות.

מסכים שלא צריך לסוע לאלג'יר ולשחרר נשים מן הבורקות, אבל זה אצלך במדינה.
    נו באמת, אז יהיה חוק אחד לערבים, חוק אחד ליהודים? אין למדינה חובה להגן על כל האזרחים שלה? ככה אתה יותר הומני מהאירופאים?

15. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך זה שונה מהאלימות שאתה מציע לעגן בחוק?
    גם הגבר בתמונה החליט בשבילה איך היא תתלבש, וגם הגבר מאחורי הכינוי "סיונרה" רוצה לקבוע לה איך להתלבש.