אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. DRORIKO Member

בסדר גם על ערוץ 10 אמרו שהוא הפך לפרו-ביבי כי לאודר קנה אותו. מאז שהוא שם הערוץ רק החריף עוד יותר את הטון מנגדו. ביבי טורס והתחקיר על ישראל היום היו תחת לאודר.

2. סיונרה Member

נתחיל בזה שתרגיע את הדיבור שלך. כשתזכה בפרס נובל אולי תוכל לשפוט טמטום או חוכמה של אנשים. עד אז טיפה ענווה ונימוס לא יזיקו לך.
    היית בכתה ה' כשרבין נרצח. ילד בכתה ה', אלא אם מדובר בעילוי יוצא דופן, ותסלח לי שאני מניח שאתה לא כזה (גם אני לא כזה, זה בסדר גמור), לא יודע מה הוא קורא בעיתונים. אתה קורא עכשיו דיווחים מוטים על מה שהיה לפני יותר מ20 שנה. כל היסטוריון ניגש מאוד בזהירות למקורות ההיסטורים שהוא קורא בהם. בטח ובטח נזהר כאשר הוא קורא דיווחים על מקורות היסטורים. אלא אם התחלת לעבור על עיתונים מאותה תקופה, ואז אני לוקח את דבריי בחזרה, אתה במקרה הטוב קורא טקסטים של אנשים ימנים שיוצאים מנקודת הנחה שהתקשורת הייתה בעד רבין.
    אין כמו אביגדור "מנהל תקין" ליברמן כדי לקבוע סטנדרטים לפוליטיקאים אחרים.

3. DRORIKO Member

חשבתי שכתבת את זה בזלזול. טוב אז סליחה

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ממש לא אמרתי שזה תקין אבל זה כך בכל מקום, ואין לי ספק שהיה קורה גם תחת הנהגה אחרת.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מצד אחד לא מעט תגובות לתחקיר של אילנה דיין מצערות אותי, אני חושב שהתגובה של רה"מ חמורה מאוד ועצם זה שחלק ניכר ממצביעי "הערבים רצים לקליפות" AKA הליכוד לא מבינים זאת (כך לפחות לפי הרשתות החברתיות) זה חמור לא פחות.

מצד שני, אתמול בדרך חזרה מהעבודה הביתה שמעתי את אולפן חדשות 2 ברדיו ודיברו שם על ההתבטאות של טראמפ שבה הוא אומר ש"אובמה זה הדבר הכי גרוע שקרה למדינת ישראל", ובין השורות אי אפשר היה שלא לפספס את הביקורת כלפי הממשלה ("שוב נהיה בצד המפסיד", "זה יחזק את הלגיטימציה של אלה שנגדנו"), ואלה הדברים שאפילו אני, בתור אחד שלא סובל את ביבי, כבר לא מסוגל לשמוע מרוב שזה מוגזם. נכון, יש המון חרא בבן אדם, אבל לא צריך להגזים (וממזמן כבר החלו להגזים).

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני הייתי חושב שקרו למדינת ישראל דברים גרועים יותר בהיסטוריה מנשיא אמריקאי כלשהו, וזה מבלי להיכנס לכך שאובמה רחוק מלהיות השטן הגדול לישראל כפי שמציירים אותו.

אבל היי, זה טראמפ.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מה שטראמפ אמר לא רלוונטי, יותר רלוונטי שאשכרה הצליחו לדחוף אשמה של המדינה באמירה הזו, כאילו ממשלת ישראל היא זו שאומרת לטראמפ לירות בכל דבר שנמצא אצלו על הכוונת, כאילו טראמפ זה לא טראמפ.

8. DRORIKO Member

חחחח איזה בוז׳י זה, ניסה לעקוץ את נתניהו והוציא את עצמו מעריץ נלהב של טראמפ.

נערך לאחרונה ב: ‏9/11/16
  9. סיונרה Member

הוא נשיא זאת עובדה, עכשיו צריך להסתדר איתו.
    השאלה הגדולה היא מתי כבר מישהו יעיף את הטמבל הזה מהאופוזיציה ונקבל מישהו שקול לביבי בצד השני?

הבהרה : אני לא מצביע ולא הצבעתי למפלגת העבודה. כמו בכדורגל אני מאמין שתחרות מוציאה את הטוב משני הצדדים.

10. alexshw Member

לא סובל את שתי המפלגות באותה מידה לדעתי הן גם כמעט זהות, פשוט בעבודה יש כמה קומוניסטים הזויים.
    ביבי רה"מ כי הוא יחצ"ן מעולה. זה מספיק בארץ.

בעניין ה"תחקיר" של עובדה. לא חידשו שם כלום. כבר ידענו לפני זה שביבי איש מסכן שנאלץ להיות בעליה של מכשפה בלתי נסבלת.
    אבל כל מיני רמיזות שם סטייל רביב דרוקר, לא מוכיחות אפילו קרוב משהו.
    גם זכותו של רה"מ להגיב. לא מבין על מה המהומה.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  11. DRORIKO Member

אנשים מפריזים בחשיבות של יח״צ, זה משהו שיכול לעזור רק לזמן מוגבל. בן אדם לא נשאר 7(!) שנים ראש ממשלה על יח״צ. אם היה פה כל כך רע ביבי היה נבעט מזמן. כמו ברק שהגיע בתור נסיך וברגע שהתגלה כבלוף נבעט קיבינימט.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  12. alexshw Member

"רע" או "טוב" זה עניין יחסי. הוא לא ממלא אחרי אינטרסים של רוב ציבור בוחריו אבל מוכר את זה כאילו הוא זה שמחזיק פה את המדינה מליפול.
    הוא גם נמנע באופן ברור מלמשול. הוא רוצה את המעמד, את הכסא. הוא מפחד למשול כי זו אחריות כבדה.
    יחצ"ן ופוליטיקאי מצוין. וזהו.

לעומתו בנט למשל הוא פוליטיקאי נוראי לדעתי. לא בגלל דעותיו. בגלל הפעולות שלו.

13. DRORIKO Member

גם קצת מצחיק להגיד על מישהו שהתקשורת עושה לו כיתת יורים שהוא חי על יח״צ. ביבי היה יכול לחלום על היח״צ שציפי ויאיר מקבלים(ועוד בחינם) ולמרות זאת הוא מזמבר אותם בחירות אחרי בחירות. יכול להיות אלכס שביבי הוא פשוט ראש ממשלה טוב. תחשוב על זה.

14. סיונרה Member

זה לא כדורגל שאם קבוצה לוקחת אליפות אז היא הכי טובה. איך בדיוק מודדים ראש ממשלה טוב? לדעתי בשום מדד אובייקטיבי הוא לא מסתמן כהצלחה.
    הוא פוליטיקאי מצויין, בזה אין ספק, והיריבים שלו הם בדיחה. הוא יודע לסובב כל דבר לטובתו, וזאת אכן אחלה של יכולת כדי להצליח בפוליטיקה.

15. עידן444 Member

מה תעשה התקשורת עכשיו שאי אפשר לשחק על הקטע של ״משבר ביחסים עם ארה״ב״?
    איזה באסה...

Sent from my iPhone using Tapatalk

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 2, אורחים: 21)

1. בארסה-מכבי
  2. VAR