אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. StevenGerrard Member

קודם כל, נשמע שאתה חי בארה"ב. אם אתה כל-כך סובל מה"רדיקאל השמאלני" מה רע כאן בביבי-לנד?
    שנית, זה מה שאתה לוקח מכל הסיפור? הנזק הכלכלי? באמת?! אם האיום הזה היה מתממש וחס וחלילה לוקח את הילדים שלך לא היית נכנס בממשל האמריקאי ו/או הארצי על שלא נקטו בפעולה כלשהי כדי למנוע את הטרגדיה? בגלל שבסוף לא קרה כלום אז ההחלטה לא מוצדקת או שזה בסדר רק כשמדובר ברצח ילדים של מישהו אחר? ביטחון חיי ילדך לא שווים הפסד של משכורת יומית? ועל זה נאמר...

http://[URL=http://s1326.photobucket.com/user/Sgt_Pepper8/media/WildeCynic_zpsb42rax8w.Xxx.html][IMG]http://i1326.photobucket.com/albums/u653/Sgt_Pepper8/WildeCynic_zpsb42rax8w.Xxxhttp://i1326.photobucket.com/albums/u653/Sgt_Pepper8/WildeCynic_zpsb42rax8w.Xxx

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

שתי נשים שעבדו תחת סילבן שלום יוצאות היום בטענה שהטריד אותן מינית (כולל נגיעות, לטובת מי שהטרדה מילולית לא סיפקה אותו במקרים קודמים). נחשו באיזה אתר לא מוזכרת היום מילה אחת בנושא?

3. Gass12 Member

כמה לא מפתיע. למה לא נפלתי מהכסא?
    בית הנבחרים האמריקאי עומד לחקור את נשיא ארה"ב אובמה על סיוע לדאעש
    " - Newsdesk Israel

4. Super Mario Member

למה הוא הפנה את השאלה הזאת לריבלין?
    ממתי ריבלין אחראי על הביטחון פה?

5. VAR Member

הוא הרגע איבד את הבן שלו. ואתה יודע מה? ריבלין היה יכול לומר לו בדיוק את זה ועדיין לצאת יותר טוב מאיך שהוא יצא.

FelaKaT, Dennis Bergkamp ו-Super Mario אוהבים את זה.
  6. FelaKaT Member

איזה?
    ": |

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבלי לבדוק, אני די בטוח שהוא מתכוון לאתר שמתחיל באות y ומסתיים ב-net.

ישראל היום זה האתר/עיתון שמתעלם מדברים לא נעימים על נתניהו, או בלית ברירה כן מביא אותם אבל מהצד שלו. כל אחד ואתר הבית שלו....

8. FelaKaT Member

גם בטמקא זה מופיע.

9. cheddar Member

מישהו צריך להגיד ל YNET שפרסום תמונה מצונזרת זה גם עבירה על הצו איסור פרסום
    ynet 12 -
    כי אפשר לעשות דבר כזה Google

10. Eric Cantona Member

אני מודה לך, ולא בציניות, שאתה מעלה דברים שאמורים לפתוח לכולנו את העיניים. אני מנסה לעשות את אותו הדבר מזה תקופה, גם על דעאש וגם על אל קאידה. העניין הוא שזה גדול מאובמה ומהתפיסה הזאת שגם אתה עדיין מחזיק בה, אבל זה בדרך הנכונה, שלב אחרי שלב להבין שזה לא נשיא זה או אחר, אלא יש יד מכוונת מלמעלה עוד הרבה לפני אובמה, בוש, קלינטון ואחרים. תהיה בטוח שבית הנבחרים האמרקאי לא הולך לחקור את אובמה, לא את בוש על התאומים ולא אף אחד. האמרקאים במלחמת קיום על הדולר ואם כל מדינות העולם צריכות להיות מעורבות, הן יערבו את כולן.

האמרקאים פשטו רגל לפני יותר מעשור וכל מה שנשאר להם הוא הפטרו-דולר (ההסכם עם מדינות המפרץ שנפט ימכר רק בדולר). הם לא אימפריה יותר, זו רק הצגה שכאילו כלום לא קרה ועסקים כרגיל, אבל הם לא רק לקראת הסוף שלהם אלא כבר סיימו את זמנם. הפטרו-דולר הוא האשראי האחרון שנשאר לאמרקאים שגם הוא עכשיו מתערער עלידי הסינים שמחכים להודעה רשמית של הסעודים שהולכים לקבל יואן RMB עבור נפט. אני סקרן מה הולך לקרות כשזה יתחיל...

11. StevenGerrard Member

בית הנבחרים האמריקאי הוא בדיחה עצובה מאוד בימים אלה.
    הקימו שמונה(!!!) ועדות נפרדות כדי לחקור את "מעורבות" הילרי קלינטון מתקפת הטרור בקונסוליה האמריקנית בבנגאזי למרות שאף ועדה לא מצאה אשמה מצידה של קלינטון, שהיו אפילו רפובלקינים ספורים שתהו מדוע צריך כל כך הרבה ועדות, וכאלה שאמרו שאין ספק שמדובר בניסיון עלוב ולא מוצלח לפגוע בקמפיין הבחירות שלה.
    מרבית הרפוקליקנים האמריקאים לא מחפשים להנהיג, אלא רק לשמור על הסטוס קוו. אם הם חושבים שחקירה כזאת תעזור להם להשיג את זה, בין אם הם באמת מאמינים בטענותיהם או לא, זה מה שהם יעשו.
    אז זאת באמת לא ידיעה שמפילה מהכיסא כי כל מה שהימין האמריקאי מסוגל לעשות, באופן שיטתי, זה לנסות לחבל במה שהשמאל עושה מבלי לחשוב לרגע אם זה נכון, נחוץ או אפילו חכם.

12. Eric Cantona Member

כל הדבר הזה שנקרא ארה"ב הוא שקר אחד גדול. טרי מהיום, אם תרצה תקבל כל יום הרבה חרא מהסוג הזה:

13. DRORIKO Member

בוז'י הרצוג הוא הבן אדם הכי מטומטם עלי אדמות. ולחשוב שלקחו ברצינות את האופציה שהוא יהיה ראש ממשלה

14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

יש לי שאלה רצינית: נתניהו, בנט ולפיד אמרו השבוע כל אחד בתורו ששוברים שתיקה מפיצים שקרים על חיילי צה"ל. למישהו יש דוגמא לפעם אחת שהארגון נתפס בשקר? כי אני שמעתי דווקא על מקרה שבו חבר כנסת מוכשר מהליכוד התפנה מעיסוקיו בקזינו בבורגס ובהעלבת נכים וניסה להתחזות לחייל משוחרר ולהפיל את הארגון בעדות שקר, אבל הם בדקו ועלו על כך שהסיפור שלו שקרי ולא קיבלו אותו.

15. golding מנהלים

באותה מידה, יש דרך לאשר את הסיפורים שלהם? איך אני יודע שהם לא מעוותים סיפורים באופן שמתאים לאג'נדה הפוליטית שלהם?

הרי הם אלה שמספרים אותם. יש להם הוכחות לסיפורים האלה? אני שואל ברצינות, אני לא יודע.

oFiRzZz ו-Lebron אוהבים את זה.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 2, אורחים: 49)

1. טל.
  2. VAR