אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. DRORIKO Member

מירי רגב היא בכל מקרה מטומטמת, גם אם גפסו צח כשלג(והוא לא) לבוא ולהגיד "חחחח אמרתי לכם שהוא זכאי!" זאת אמירה מפגרת לאללה. לרגב הרי לא היו יותר כלים מאיתנו לדעת אם גפסו הוא אשם או לא,היא לא חקרה את הפרשה הזאת באופן פרטי,מה שהיה לה לכל היותר זה תחושת בטן. הקירבה שלה אליו בכל מקרה לא היתה בגלל אמונה יוקדת בזכותו אלא מתוך אינטרסים פנים-מפלגתים מלוכלכים.

נערך לאחרונה ב: ‏8/12/15
    Lebron אוהב/ת את זה.
  2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רק אמונה יוקדת, גם חוצפה להביא לדיון בוועדה בכנסת חושפת שחיתויות מעיריית נצרת עילית ולהעלות אותה על המוקד.

ומה היא כל כך צוחקת על מיקי רוזנטל? בוא נגיד שבמקרה ספציפי אחד טענות שלו התבררו בבית המשפט כשגויות (או רק כאלו שאי אפשר להוכיח), אז מה? היא יודעת מה בכלל הבן אדם עשה ועושה? היא יודעת מהו הסרט "שיטת השקשוקה" ומה משמעותה של "שיטת השקשוקה" שהיא צוחקת כל כך? אין עוד הרבה עיתונאים ואחר כך שפועלם כחברי כנסת היה כל כך פרו הציבור ולא פרו אף אחד אחר.

Michael Carrick, Lebron ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  3. Lebron Member

כמו שפטאלקה אמר, מדובר בשני תיקים שונים והוא איננו זוכה בתיק בו הורשע בפברואר. אבל העיקר לקפוץ.

4. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז איך אתה קורא למה שעשית בהודעה הקודמת שלך? ציטטת את רגב ואז הבאת צילום מסך לידיעה מלפני כמעט שנה על הרשעה של גפסו. מה היתה הפואנטה בהודעה ההיא אם לא "לקפוץ" ולהגחיך את רגב, תוך כדי הטעיית חברי הפורום?

5. Lebron Member

היא נכנסה בח"כ רוזנטל ואחרים על כך שהם חורצים את דינו של גפסו החף מפשע בעקבות הזיכוי על התיק אתמול, והמשיכה בשאר שבחי הלל על האיש ובהשתלחות ברוזנטל.

אבל האמת היא שגפסו איננו חף מפשע, והוא כן הורשע בתיק אחר.

המטרה של ההודעה שלי הייתה להבהיר שלא מדובר באדם נקי כפיים, כמו שרגב ניסתה להציגו בהודעת השמחה שלה על הזיכוי בתיק האחרון.

אני מבין שאתה מאוד אוהב את מירי רגב כי היא נכנסת בשמאלנים וזה עושה לך זקפה, אבל אני לא הטעתי אף אחד, אלא רגב הטעתה את הציבור בכך שהתייחסה לעבריין מורשע כחף מפשע בעקבות זיכוי בתיק אחר.

6. Eric Cantona Member

נערך לאחרונה ב: ‏9/12/15
  7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב, בהמשך לדיון שניהלתי כאן עם גאס לפני כמה ימים, רק ביומיים האחרונים יצא לי לקרוא כמה מהדברים שנאמרו בוועדת הכלכלה שדנה במתווה הגז. אז או שהטענה שעלתה באותו וידאו שגאס הביא היתה שקרית/לא מדויקת, או שגורמים כמו קרנית פלוג, יוסי כהן, יוסי לנגוצקי והמבקש יוסף שפירא לא מבינים מהחיים שלהם כשהם מדברים על הצורך בהנחת צינור גז שני אל החוף...

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

"יש לי 5 ילדים, ואני לא חושב ש-2 מהם עניים"

בצלאל סמוטריץ' מגיב על דו"ח העוני, שקובע שאחד מכל שלושה ילדים עניים. אולי הדו"ח בעייתי ולא מדויק. מצד שני, הנה משהו שאפשר לומר על בן אדם ולא על דו"ח - שהוא אידיוט. מאיפה לעזאזל מפליצים את חברי הכנסת האווילים האלה?

יותר ויותר אני מבין את יוסי שריד שאמר כי עזב את הכנסת כשאחרי שנים עם בגין ודומיו, מצא את עצמו פתאום עם כל מיני "גמליאלי, שלומיאלי וירחמיאלי" שלא היה לו איתם דבר. הולך ופוחת הדור? הולך ומיטמטם הדור.

Alta Tensione, Eric Cantona, שי ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  9. yonmu Member

נו באמת. ברח לו משפט אחד מטומטם. לא צריך להידבק לסטיגמה של התקשורת על איזה הומופוב הזוי. הלוואי וחצי מחברי הכנסת היו אינטלגנטים כמוהו.

10. VAR Member

הייתי רוצה פעם אחת שיבוא תומך מר"צ וייתן לי סיבה לא לחשוב שמדובר במפלגה גזענית.

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

האם זה שחבר כנסת אחד אחר אומר משהו מצריך את הצבת כל המפלגה שלו תחת אותה קטגוריה?

אגב, אני רואה שיד נעלמה דאגה לסלק משפט נוסף שאמר הורוביץ בהמשך - שזה גם עלול לסגור שכונות.

12. VAR Member

ההיתממות הרגילה, בקיצור. אם היה מדובר בראש המפלגה זה היה משנה משהו?

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, כי ראש המפלגה הוא המנהיג שלה והוא מסמל את הדרך שלה. חבר כנסת "פשוט" אחד - לא. אם זה מתחיל ונגמר בכך שהוא אמר, אז זו דעתו, בעייתית ככל שתהיה.

אני יודע שזו מפלגת מרצ והיא קטנה - זה בין 2009 ל-2013 שהיו לה רק שלושה חברי כנסת? - אבל אם זה היה חבר כנסת אחד מתוך 30 בליכוד, או 24 במחנה הציוני, או 8 בבית היהודי, היינו אומרים שהדברים מסמלים את המפלגה כולה?

אבל עזבו שטויות, הידיעה של היום - הכלבה של נתניהו נשכה חברת כנסת בליכוד ואת הבעל של חוטובלי. */aaarofl

סוף סוף לממשלה הזו יש שיניים, וכל זה.

14. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין בעיה, אמיר, הנה יו"ר המפלגה וגם סטטוס מדף הבית של מרצ, במקרה דומה מאד של גזענות כלפי יהודים:

ynet מרצ: מתחשבים ברמדאן אבל לא בשבת - ערוץ 20

כנראה שתזדקק לתירוץ אחר.
    עריכה: וכדאי שתעיף מבט גם כאן, אולי זה יהיה מספיק רשמי עבורך:
    מרצ בקמפיין גזעני: נעצור את ההתחרדות בירושלים - חדשות רוטר

Nigel de Jong ו-VAR אוהבים את זה.
  15. VAR Member

מעולה, זה בדיוק מה שרציתי לשמוע.

ועכשיו?

ודניס כרגיל הקדים אותי במאית השניה :)

Hapoel_Tel_Aviv ו-Nigel de Jong אוהבים את זה.