אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. Gass12 Member

מהים אל הפלטפורמה. זה הקטע המסובך יחסית, כי כולו במים .בהמשך מהפלטפורמה ניתן לשנע די בקלות את הגז.

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואיך משנעים בקלות?

3. Gass12 Member

4. Gass12 Member

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא קיבלתי תשובה יפה, קיבלתי כרגיל לינק שממנו לא הבנתי מספיק ולכן החלטתי לא להמשיך. כך או אחרת, סיפקת לינק לווידאו שמסתיים באופן נוח אחרי דקה ו-40 שניות כאילו שבכך מסתכם העסק. כאילו שהבחור ההוא אמר את המלה האחרונה והוא כמובן צודק כי אז כולם השתתקו. בסדר....

לא מסכים שהמחאה פוליטית, אבל אין לי כוח לדיון הזה בפעם האלף. את מה שיש לי לומר לגבי האמינות של שטייניץ ונתניהו כבר אמרתי בעמוד הקודם.

6. Gass12 Member

ומה ציפית? שאשכור עבורך קריינית . הנה קבל את הקטע הכי רלוונטי למרות שכל הכתוב בתיאור הפעילות של חברת נתגז הממשלתית הינו רלוונטי

צנרת תת-קרקעית להולכת גז טבעי; עד היום פרסה נתגז צנרת באורך כולל של כ-430 ק”מ בכל רחבי המדינה. מקטעי ההולכה הראשיים: המקטע הימי (פעיל ממאי 2006), המקטע המרכזי (פעיל ממאי 2007), המקטע הדרומי (פעיל מנובמבר 2009) והמקטע הצפוני (פעיל מאפריל 2011).

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני ממש לא בטוח שמה שהבאת רלוונטי. אם אחד ממקטעי ההולכה הוא ימי, והשאר הם מרכזי, דרומי וצפוני, הרי שאינם חופפים. מזה אני מבין שהמקטע הימי מביא את הגז מהים לחוף, והשאר מפיצים אותו בתוך המדינה. זה עדיין לא עונה על השאלה איזו אלטרנטיבה קיימת לצינור מהים אל החוף, שכן, לא מדובר כאן בארבעה צינורות שעושים את אותה עבודה בדיוק. אם יש בעיה במקטע ההולכה הימי, מה עושים?

לגבי העניין של המחאה הפוליטית, זה גם מה שאמרו בשעתו בנוגע למחאה החברתית. וזו יופי של דרך לסתות פיות. במקום לדון בטענות - לומר שזה פוליטי ולכן, כביכול, אין מה להתייחס לאותם אנשים ברצינות כי הם פשוט נגד והפרטים לא חשובים להם.

8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

יוסי שריד הלך לעולמו. כמה עצוב, בתוך שנתיים מרצ מאבדת את שני מנהיגיה ההיסטוריים.

רק לאחרונה אגב, יצא ספר הכדורגל "מה עשה הנוער" ובו הוא כותב סיפור קצר ומשעשע על איך בחלומותיו הוא משחק ביונייטד כשוער, ויריבתו הפוליטית שושנה ארבלי-אלמוזלינו צופה מיציע ומתעצבנת שגם שם הוא מפריע לה.

9. DRORIKO Member

איש יקר.
    אני אהיה כן, הדעות שלו הרבה פעמים הרגיזו אותי, בעיקר בשנים האחרונות כשהוא גלש לשמאל הקיצוני(הצהיר שהוא מצביע לחד״ש). ולמרות כל זה הוא יחסר. חוש ההומור המפותח שלו והדוגריות שלו גרמו גם למתנגדיו החריפים לאהוב אותו. חוש הצדק שלו מעורר השראה, את כל ימיו בכנסת הקדיש בשביל לזעוק את העקרונות שלו ולא עניינו אותו מתנות ושחיתויות(גר כל חייו בדירה פשוטה ברחוב בורלא בתל אביב). איש רגיש חברתית שלא חשש להראות דוגמא אישית ועבר לגור במרגליות כאות הזדהות עם תושבי הצפון המופגזים. אינטלקטואל שבלע כל ספר אפשרי ושיעורי המקרא שלו היו תענוג(גם אם פה ושם חלקת על המסקנות הסופיות)

אני באמת מסתכל ימינה שמאלה תרתי משמע ולא מוצא כאלה חברי כנסת היום. יהיה זכרו ברוך.

Roma ו-Eric Cantona אוהבים את זה.
  10. Lebron Member

http://i.imgur.com/oPUMGrG.Xxx
    http://i.imgur.com/PMNVnuE.Xxx

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

או שקרנית או מטומטמת. ובכל מקרה, עלבון לכנסת ולממשלה.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  12. VAR Member

oFiRzZz ו-Dennis Bergkamp אוהבים את זה.
  13. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועכשיו?

14. FelaKaT Member

Heroball, מדובר עד כמה שאני מבין בשני תיקים שונים. התיק מפברואר עדיין נמצא במשפט בגלל ששני הצדדים ערערו על הכרעת הדין.

Lebron אוהב/ת את זה.
  15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

עכשיו אני מבולבל ולא מצליח להבין ממה בדיוק הוא זוכה וממה לא, שכן עבירת השוחד שבה הורשע לא לוותה בקלון בכל מקרה.

אבל זה בסדר, מירי רגב היא או שקרנית או מטומטמת ובכל מקרה עלבון לכנסת ולממשלה גם על סמך דברים אחרים.