אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. Gass12 Member

יש סרטון וניסו לסחוט את שוקן. לכן זה לא המקרה שאתה מתאר ,נעצור כאן.

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

האם ראית את הסרטון, גאס, או שכהרגלך אתה הופך טענות לעובדות?

ובכל מקרה, יש הבדל עצום, שמים וארץ, בין אקט מיני שבן אדם עושה לבין משהו שהוא על גבול ואולי מעבר לגבול הלא חוקי, וחמור מכך - מהווה פגיעה באחר.

אבל זה התירוץ החדש הנוח להתעלמות ממעשים של אנשי ימין - הטענה שזה הכל בגלל שהם אנשי ימין. בהצלחה עם זה בבית המשפט, אם וכאשר.

לגבי התקשורת, הגענו למצב כל כך מגוחך שבו כל פעם שמעבירים ביקורת על הימין או מבקרים את הימין, אנשים זועקים על התקשורת השמאלנית ורצים לערוץ 20, הבית החם והנוח, שאני בטוח שהוא נורא אובייקטיבי ומאוזן. בסדר, מי שרוצה שיעשו לו כל הזמן קוצ'י מוצ'י ונעים בגב, שלא יתפלא כאשר יקום בוקר אחד למציאות שונה ממה שחשב.

3. DRORIKO Member

תתפלא לשמוע אבל ערוץ 20 הרבה יותר מאוזן מערוץ 2 ו-10. למשל בתכנית פטריוטים יושבים שלך הני זוביידה,עירית לינור ארי שמאי, אף אחד מהם לא הצביע ליכוד. תמצא לי פרשין ימני באולפן שישי?בפגוש את העיתונות? . או למשל התכנית "לא סותם ת'פה" של אראל סגל ברדיו השומרון שבה הרבה פעמים הפרטנר שלו הוא שמאלני. מתי בלונדון וקרישנבאום התיישב ליד ירון לונדון מנחה ימני? קיצר חונטה

לשמאל תמיד יש פראניויות על "מה יקרה כשהימין ישתלט על התקשורת". אז דבר ראשון זה לא יקרה גם עוד 1000 שנה, ודבר שני כמו שהסברתי בפסקה הראשונה הימין הרבה יותר ליברלי ופלורליסטי מהשמאל, ככה שגם אם זה יקרה לשמאל אין מה לדאוג.

נערך לאחרונה ב: ‏26/11/15
    oFiRzZz, Roma ו-Gass12 אוהבים את זה.
  4. Gass12 Member

האם אתה ראית? אתה לא ראית!! וכרהגלך בקודש אתה מחרטט אותנו ואת עצמך לדעת. אני בניגוד אליך יודע מה מכיל הסרטון

5. Gass12 Member

הבה נמשיך לצפות במה שאני מגדיר השנאה העצמית של השמאל. אוטואנטישמיות ואני טוען הכל מתוכנן !! כחלק מאותה אסטרטגיה מרושעת ונבזית של הקרן לישראל החדשה על שלל זרועותיה. תראו כמה נזק המנוולים גורמים למדינה

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לי אין בעיה לומר שלא ראיתי את הסרטון, בין אם הוא קיים ובין אם הוא אגדה אורבנית.

אני עדיין מחכה לשמוע אם אתה ראית את הסרטון או רק מתבסס על דברים שנאמרו לך. הוא בהחלט מטריף אותך, עד שאתה מציף אותו כבר בשני פורומים שונים, וזאת מבלי להבהיר אם זה רק מתוך יצר המציצנות או בגלל שבאמת יש שם משהו בלתי חוקי.

לגבי הטענות לשמאל, אתם לא תהיו מרוצים עד שיבוא הפסיכי מהימין שירצח עוד מישהו מהשמאל, הה? אילו מילים גדולות. "אוטואנטישמיות", "מרושעת", "נבזית", רק בגלל שדבריהם ומהלכיהם נוגדים את התפישה שלך. ובכן, אין לי מילים כאלו לגבי התפישה שלך. רק שיישומה מובילה ותוביל להרס מדינת ישראל כישות דמוקרטית, ליברלית וחופשית.

7. Gass12 Member

אתה ממשיך את החרטטת בתקווה לגרום להפרכה בדרך המכחישה. אז לצערך זה לא ילך לך הפעם.
    מלוא 'הארץ' צביעות
    07/11/2015 | יואב יצחק | כתבות
    עמוס שוקן, המציג עצמו כאביר חופש העיתונות, הפעיל לחצים על הנהלת וואלה כדי לצנזר סרטון מביך ▪ כשאלה לא הועילו, הוא התחנן על נפשו והעלה חשש לפגיעה בבני
    זה המקור. ולשאלתך האם צפיתי בעצמי עניתי לך. אני יודע ברמת הידיעה מה מכיל הסרט < לא ככה אומרים אצלכם בתקשורת? מקורות אישיים לא חושפים >

באשר לשוברים שתיקה. מצאת את האומץ לצפות בסרטון שצירפתי או שזה גדול עליך?

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי "הסרטון של שוקן", אין לי מה להוסיף. לא ראית, אתה מתבסס על דברים שכתובים ודברים שאומרים לך (במקרה הזה, אחד שסייע למנוול הזה "הרב" פינטו). לכן אין מה להתדיין בנושא. אתה לא יודע מה יש שם, אם זה קיים בכלל. אם יש לך משהו משמעותי לומר, משהו מהותי, משהו מוחשי, אתה מוזמן.

ראיתי מה נאמר בסרטון שהבאת ואין לי בעיה גדולה עם רוב הדברים. אין שני מצבים שונים, אבל בישראל יש מאפיינים רבים של אפרטהייד. השליטה שלנו בפלסטינים היא דבר נוראי והתוצאה, לצד מחבלים והרג מחבלים, היא באופן בלתי נמנע גם הרג של חפים מפשע. חיכוך כזה בין אוכלוסייה לבין הצבא הוא דבר לא טוב, לא נורמלי ובעל השלכות איומות.

האם ההרג הזה נעשה במתכוון, האם בכוונה שולחים אנשים להרוג חפים מפשע בידיעה שהם חפים מפשע? אני בספק, אבל אתה יודע, כל אחד עם הדברים שהוא טוען שהוא יודע. אחר על הרג פלסטינים, אחד על "סרטונים של שוקן".

9. Gass12 Member

למה הכנסת את פינטו לשיחה? אתה חייב לחדול מההרגל הזה לתקוף את המתדיין ולא את הנושא . למה אתה פוסל על הסף את יואב יצחק? בעיני הוא עיתונאי מוערך עשרות מונים מערימת הזבל שכותבים אצלכם.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא פוסל לחלוטין את יואב יצחק, לעתים עושה רושם שהוא בחור רציני מאוד שמייצר חומרים טובים מאוד, אבל לפעמים לא. וקשה לדעת מתי זה כך ומתי זה כך. כל ההתעסקות בסרטון של שוקן, אם הוא קיים ואם הוא לא, הוא מסוג הדברים השטותיים, אלא אם יש טענות לעבירה פלילית. אם זה רק עניין של מבוכה, אז אני לא מבין מה הבעיה. רוב האנשים יעשו הכל כדי למנוע מבוכה כזו, ובצדק. למרות שאנחנו ב-2015, לא כל האנשים רצים להצטלם בעירום או בסקס ולהעלות לאינטרנט.

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כמו שאמרתי לפניי כמה עמודים, אל תכליל אותם בשמאל. השמאל ברובו הוא לא אנטי המדינה, אלה בוגדים, זו המילה הטובה ביותר והיחידה בעצם שיכולה להגדיר אותם. חבורת צבועים שמפילים מדינה שלמה בשביל שחשבון הבנק יתפח. אפסים.

משהו שחמק קצת מתחת לרדאר אבל מייצג את הצביעות והעליבות האירופאית - בית המשפט האירופאי לזכויות אדם הצדיק את צרפת בכך שהיא מונעת מנשים מוסלמיות ללבוש חיג'אב. אני חושב שאם היינו מחליפים את המילה צרפת בישראל, המילה הצדיק גם הייתה מתחלפת לנזף.

12. Lebron Member

עירית לינור היא שמאלנית לשעבר, אין לי מושג למי היא מצביעה, אבל לפי העמדות שהיא מביעה על בסיס קבוע היא הרבה יותר קרובה לימין מאשר לשמאל, פרט לעמדה האינטרנסטית שהיא מביעה לגבי גלי צה"ל לא זכור לי ששמעתי עמדה שמאלנית אחת מצדה. בדיוק להפך.

נשארנו עם ארי שמאי, הני זוביידה וליאת רון, כשהשניים הראשונים נמצאים בעיקר על תקן שמאלני מחמד שתפקידם העיקרי בתוכנית כ"שמאלנים" להצטרף למקהלת האנטי השמאל ובכך לחזק את התזה "שמאל זה רע". כמו כן יש את בני רבינוביץ' שאמנם בדעותיו המדיניות קרוב יותר לשמאל, אבל הוא נמצא שם על תקן "החרדי". בצד הימני לעומת זאת נמצאים ארא"ל סגל, קלמן ליבסקינד, יורם שפטל, שמעון ריקלין, שלמה מעוז, עינת גבריאלי, עינית לינור, איתן זליגר, ליטל שמש, אביהו סופר ואלירז שדה (שאין לי שמץ של מושג מה הוא עושה שם).

לא בדיוק שיא ה"איזון". איפה ייצוג לערבים למשל שמהווים 20 אחוז מהאוכלוסיה? זה איזון? גם סגנון התוכנית בחירת האייטמים בתוכנית מכוונת בעיקר לדה לגיטמציה לשמאל בקרב הצופים (דבר כשלעצמו לגיטימי לחלוטין כל עוד אין הסתה לאלימות או הוצאת דיבה) . לא טוען שאמצעי תקשורת שמאלנים לא חוטאים בזה מהצד ההפוך, אבל בוא לא ניתמם, ערוץ 20 לא מאוזן יותר מערוץ 10 ו-2.

אין שום בסיס עובדתי לטענה שלך שהימין ליברלי ופלורליסטי יותר מהשמאל. אולי כימני אתה רוצה להאמין בזה, אבל לא הוכחת זאת בשיט. המציאות היא שגם בימין וגם בשמאל יש חלקים גדולים לא פלורליסטים ומאוזנים, ויש גם עיתנואים ימנים ושמאלנים הגונים שמאוזנים ופלורליסטים יותר.

נערך לאחרונה ב: ‏26/11/15
  13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין דבר כזה להיות מאוזן בכלל, ולכן אין טעם לנסות לעטות על עצמך כסות שקרית כזאת. גם אם אתה נורא רוצה להיות "מאוזן", תמיד יהיו מקרים בהם צד כזה או אחר יתלונן. בסדר, גם להארץ יש כותבי טורים כמו משה ארנס או ישראל הראל, וגם להארץ יש את נחמיה שטרסלר שבכל הנוגע לכלכלה הוא רחוק מלהיות שמאל. אז מה, זה הופך את הארץ לעיתון שמייצג את המרכז?

Nesta ו-Lebron אוהבים את זה.
  14. Gass12 Member

זה אולי הבסיס העובדתי שניתן להישען עליו? נראה לי שכן !!!

התשובה כאן : News1 | אין איזון פוליטי בגופי תקשורת ציבוריים

1. מספר מגישים: מתוך 70 מגישים 8 (11%) הם בעלי עמדות מדיניות המזוהות עם הימין, לעומת 62 (89%) המזוהים עם עמדות של מרכז-שמאל.

2. מספר שעות שידור שבועיות: מתוך 172 שעות שידור, 6.25 (4%) שעות הן תוכניות המשודרות על-ידי מגישים ימניים, לעומת כ-166 (96%) שעות הן תוכניות המשודרות על-ידי מגישים המזוהים עם עמדות של מרכז-שמאל.

3. ממוצע דקות שידור למגיש: כל מגיש המזוהה עם הימין מגיש בכל שבוע, בממוצע, תוכנית שאורכה 47 דקות, לעומת ממוצע של 160 דקות שידור של מגיש המזוהה עם מרכז-שמאל.

שמונת המגישים הימניים משדרים בגלי צה"ל – 6, בערוץ 1 – מגיש אחד, ובערוץ 10 – מגישה אחת. אין מגישים ימניים ברשת ב' ובערוץ 2.

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא עושה קצת עיוות לנתונים כאשר מאחדים את המרכז-שמאל כאילו הוא הומוגני, כאילו יאיר לפיד וזהבה גלאון למשל אחד הם?

Lebron אוהב/ת את זה.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 33)

1. VAR