אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. Eric Cantona Member

תצחק כמה שבא לך, אבל עם הזמן יצאו ראיות החוצה ונדע מי עומד מאחורי כל זה. זו או האפשרות הזו שהאמרקאים ניסו לפגוע בצרפתים או שהאמרקאים סייעו לממשלה הצרפתית עם הכלבלבים שלהם בדעאש להרים את הארוע הזה. הם קודם החדירו פליטים וכבר אז היה ברור שמגיע פיגוע. עכשיו הצרפתים יכולים ביד חופשית להלחם במוסלמים שלהם ולהגביל את התזוזה לכל הצרפתים, כמו שהאמרקאים עשו אחרי 2001.

בקרוב כל הסירחון יצא החוצה, מן הסתם.

מזגן אוהב/ת את זה.
  2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני לא יודע אם האמריקאים הורו ישירות לדאעש לבצע את הפיגוע האכזרי הזה ואני כמובן גם חושב שזה לא נכון, אבל אני רק יודע שצחקתי בקול שראיתי שנשיא צרפת דיבר עם אובמה למיגור הטרור והמאבק בו. כן, אותו אובמה שחיזק את ידיו של דאעש ואחראי עקיף, וזה ללא ספק, למתקפת הטרור שבוצעה אתמול בפריז.

3. Sturridge Member

האמריקאים אחראים לדאע"ש כמו שישראל אחראית לחמאס, למשל. אבל אף אחד לא מאמין היום שישראל קשורה לאיזושהי פעילות של האירגון, נכון?
    אם מישהו פה מאמין שהאמריקאים "ניסו לפגוע" בצרפתים או אובמה "שלח" את המחבלים לצרפת, אז שילך להריץ קונספירציות בקאריבים עם טופאק ורבין.

קצת אירוני ש-רץ עכשיו באינטרנט ה- 'Pray for Paris', כשלמעשה 'Pray' זו הסיבה שכל זה קורה.

4. JR-Riquelme Member

חיים בסרט גרוע. מה קרה העולם משעמם וצפוי מדי בשבילכם

5. yonmu Member

האשמת האיסלאם שונה מהאשמת המוסלמים או הערבים.
    זה שבאסלאם יש מקורות שמעודדים אלימות זה לא חדש בכלל, ודווקא כיהודי דתי אין לי בעיה להגיד שגם ביהדות קיימים מקורות כאלה. הבעיה במקורות האלה מתחילה רק כשהם מבוצעים בפועל, וזה קורה בעיקר באסלאם ובאחוזים גבוהים מאוד (אל תספרו את אחוז הטרוריסטים מכלל האוכלוסייה. תספרו את אחוז המוסלמים שמגנים את הטרור בפומבי - כל השאר תומכי טרור), ובזה אירופה צריכה להילחם.

אבל, כמובן - הפוליטיקלי קורקט הקדוש לא מרשה את זה, וכידוע מדובר בערך שעומד הרבה מעל ערכים זניחים כמו חיי אדם.
    מי שמתוסכל (כמוני) מהמצב מוזמן להרגיע את עצמו עם סאות'פארק, הסדרה ששוחטת את כל הפרות הקדושות של הפוליטקלי קורקט.

Gass12 אוהב/ת את זה.
  6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אובמה נתן יד להתעצמות של דאעש כשהחליט לתמוך במורדים בסוריה.

Eric Cantona אוהב/ת את זה.
  7. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אתה בטח מסתכל כל הזמן אחורה ומתקשה להירדם בלילה. מקווה שזה לא מכביד עלייך יותר מידי.

Eric Cantona אוהב/ת את זה.
  8. Eric Cantona Member

אני מודה, אני מאוד מפחד. כאלו משוגעים מנהלים את העולם ואת החיים שלנו, איך אפשר שלא להיות חרד? הם בנו קייס מאוד משכנע להכנס לסוריה עכשיו עם כל המנדט שיצטרכו, גם אנגליה, גם גרמניה, צרפת וכמובן שהאמרקאים שלא רצו להכנס לבד לתוך זה בלי המערב (שוב) והולך להיות שמח. הבעיה הקטנה היא שעכשיו מלחמה כזאת כשהרוסים, הסינים והאירנים כבר שם לא תתקבל בשום הבנה, זה הרסני ואובדני יותר מאי פעם. עד כמה נואשים הם?

הנה מסר רוסי עדכני למחשבות הכניסה שלהם לסוריה:

9. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

יותר מקונספירציות אני מאמין יותר בחוסר אונים ואיוולת. לטיפשות האנושית אין גבול.

אלעד, Eric Cantona ו-Lebron אוהבים את זה.
  10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסינים כבר בסוריה? קרסון צדק!

11. Eric Cantona Member

12. Eric Cantona Member

אם מישהו יוכל להסביר לי מי זה ליד מקיין ומה משמעות הציוץ הזה של מקיין, זה יעזור לי נורא...

https://acenewsdesk.files.wordpress.com/2014/11/john-mccain-meets-with-syrian-rebels-isis-islamic-state-caliph-ibrahim-al-qaeda-islamic-state-2013-twitter.Xxx?w=593&h=627

http://www2.pic-upload.de/img/28861362/33.Xxx

https://pbs.twimg.com/media/BvWoDmECMAAlljl.Xxx
    https://pbs.twimg.com/media/CSQC4YCWcAAdw9h.Xxx
    http://2.bp.blogspot.com/-mTn1o1Z9JZY/U_grpmBbqiI/AAAAAAAAFO8/pVLHmAYX_do/s1600/al-baghdadi-simon-elliot.Xxx

תודה מראש לעוזרים.

13. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

אבו בכר אל בגדדי.

זה ידוע שאמרקאים והסעודים הם ספק הנשק והמזומנים של דעאש, אל קאידה (אל נוסרה) וכל ה"מורדים" הללו. רק שעדיין צריך לחכות ליותר ראיות שיצאו לגבי הפיגוע האחרון (לא מהתקשורת המסחרית, הם יספרו מה שהם רוצים שנחשוב).

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל בגדדי? סעמק. חשבתי שזה סיני.

15. Eric Cantona Member

נגמול אותך בהדרגה מעיתון הארץ, לכל מחלה יש מרפא ;)

מזגן אוהב/ת את זה.